Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yumurtalara bakiyor o zaman bakalim yarin gidicem ama bikac kez muayene olmama ragmen su vajinal ultrasondan hala stres oluyorum
Rahat ol canım stres olma ben daha önce hep kadın doktorlara gittim rahat olayım diye ama inan kaan hoca da daha rahat geçiyo zaten zamanla da alisiyorsun sen sadece tedaviye odaklan gerisi geliyo zaten

Canım ben hala beklemedeyim. Yazı geçirip öyle başlamak istedim. Kısmetse sonbahara inşallah. Doğum yapan arkadaşımız sağlıkla kavuştu bugün bebişlerine. Hatırlarsın gulsah84

Canım arkadaşım çok şükür kavuştu bugün ikizlerine. Doğumu izmirde kaan bey yaptırdı.

Aminnn canım benim cok tesekkur ederim. Nekadar ince birisin Allah razi olsun.
İnşallah Rabbim banada sizler doğuma girdiginizde dua etme sansini verir. Kendi dogumum sirasindada cok dua ettim hepimiz icin. Evet belki tanismiyoruz ama ayni kaderi yasiyoruz. Bu topik sayesinde bir sürü kader arkadaslarim kardeslerim oldu. Kim bilir belkibirgun hepimiz evlatlarimizla bir irenbe cocuklari etkinligi yapariz:) yuce allah bu amacta emek veren herkesin mukafatini versin iinşallah. Sevgilerimle:)

UOTE="bebitom02, post: 42060459, member: 678068"]Allah nazardan saklasın,hayırlısıyla büyüsün kocaman delikanlı olsun inşallah:) Senin Doğumunun old gün ben yeni üyeydim,senin için dua ettim ve inan senin yerine heyecanlandım o mutlu anının düşündükçe Sevinçten ağladım.İmkan olsa ziyaretine bile gelmek istedim.Gerçekten çok farklı duygular yaşıyoruz bu süreçte;birbirimizi hiç tanımıyoruz ama hislerimizi paylaşıp belkide kimseyle paylaşamadığımız duygularımızı yazıp birbirimiz adına sevinip üzülüyoruz.Allahım Herşeyin hayırlısını versin hepimize..[/QUOTE]

Merhaba canım evet günler çabuk geçiyor nasıl geçtiğini de anlamadim zaten :) rabbime sukurler olsun bugünleri de gördük hayırlısıyla sonuna ermek nasip olsun benim tek sıkıntım el ve ayaklarımın aşırı derecede şişmesi ve sıcak basmasi gittikçe buyuyoruz hareketlerimiz kısıtlandı yatakta yatmakta ve kalkmakta zorlaniyorum hareketlerim daha yavaş olmaya başladı

herkese selam kizlar:)
cok sukur ciktim opu'dan. 6 yumurtam
toplanmis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. 11inde aricaklarmis, bakalim hayirlisi olsun insallah.
bu arada Gmat cim beni ziyaret etti, yani hic tanimadigin insanla bu kadar mi yakin hissedersin:)) cok tatli bir hamile maasallah, cok mutlu oldum beni ziyaret etmesine:) Allahim bizlere de nasip etsin insallah, simdilik benden havadis bu kadar:)

daisyp ve cinarada yumurta toplama işlami nasıl geçti merak ediyoruz inşallah herşey istediğiniz gibi olmuştur !!!

merhaba arkadaşlar,pazartesi öğlen iğnelerim bitiyor ve kontrolüm olacak, herşey yolundaysa yumurta toplama zamanım belirlenecek.Bir sonraki aşamayı yaşayanlar biraz bahsedebilir mi acaba..yumurta toplandıktan hemen sonra mı embriyo oluşturulmaya çalışılıyor,eşimden tahlil alınıyo fln.. en son aşamayı biliyor gibiyim ama ara süreç nasıl bilemedim :) dondurulmuş emb. 1 ay kadar bekleyecek ve histo..şimden bebek bekleyen arkadaşlarım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah..bizlere de o aşamaya gelmek dileğiyle.. sabırlı ve mutlu günler :)

canım geçmiş olsun önceki yumurta toplama da benim de 6 tane toplanmıştı inşallah hepsi döllenirde kaliteli embriyoların oluşur!!!!

Üzülecek hiçbirşey yok canım benim önemli olan hepsinin Güzelce embryo olup en az bitanesinin Anneciğine tutunması. Iyiki geldim yanına sanki yıllardır tanıyorduk birbirimizi Haklısın :) demekki burdaki samimiyet sıcaklık geçiyor bize ki görünce hiç yabancılık çekmedik. Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatıp tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…