- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.101
Rahat ol canım stres olma ben daha önce hep kadın doktorlara gittim rahat olayım diye ama inan kaan hoca da daha rahat geçiyo zaten zamanla da alisiyorsun sen sadece tedaviye odaklan gerisi geliyo zatenYumurtalara bakiyor o zaman bakalim yarin gidicem ama bikac kez muayene olmama ragmen su vajinal ultrasondan hala stres oluyorum
Canım ben hala beklemedeyim. Yazı geçirip öyle başlamak istedim. Kısmetse sonbahara inşallah. Doğum yapan arkadaşımız sağlıkla kavuştu bugün bebişlerine. Hatırlarsınevet hatırlıyorum whatsup grubu kurulduğunu. hangi arkadaş doğum yapıyor düşündüm eskilerden aklıma gelen olmadıamin inşallah. bu arada sende ara vermiştin tedaviye. senin durumunu da merak ettim. inşallah herşey yolundadır.
Canım arkadaşım çok şükür kavuştu bugün ikizlerine. Doğumu izmirde kaan bey yaptırdı.Kızlar aslında bigün bi yemekte toplansak eski yeni gelebilen Herkes. Baş misafirimiz de Kaan hoca olsaNe muhabbetler olur ne muhabbetler
Tombiliboo arkadaşınız ikiz bebeklerine kavuşacak galiba. Inşallah sağsalim atlatırlar. Doğum izmirde mi? Ikiz doğumları ikiz Bebek bekleyen biri olarak çok merak ediyorum. Bizi de bilgilendirirsen sevinirim.
Allah anali babali buyutsun.. darisi bizim basimiza insallah..Canım arkadaşım çok şükür kavuştu bugün ikizlerine. Doğumu izmirde kaan bey yaptırdı.
Amin canim.. hakkimizda hayirlisi... cok heyecanliyim ama..canıımm senle çok yakınız, ben de 00.30da vuruldum son iğnelerimi:) benim opu 11.30da canım, arka arkaya olucaz nerdeyse demek ki:) Allah yardımcımız olsun, bol ve kaliteli yumurtalarımız olsun inşallah
Ay sizi facetende goruyorum çok tatlisiniz maşallah:) hatta kaan bey resminizi eklemişti ziyarete gitmissiniz onu.Allahım bizede göstersin inşallah o günleri
Merhaba canım evet günler çabuk geçiyor nasıl geçtiğini de anlamadim zaten :) rabbime sukurler olsun bugünleri de gördük hayırlısıyla sonuna ermek nasip olsun benim tek sıkıntım el ve ayaklarımın aşırı derecede şişmesi ve sıcak basmasi gittikçe buyuyoruz hareketlerimiz kısıtlandı yatakta yatmakta ve kalkmakta zorlaniyorum hareketlerim daha yavaş olmaya başladıEsma merhaba :) doğuma Şafak sayıyorsun sen şuanda maşallah. Umarım sıkıntılı geçmiyordur ve inşallah bizde o haftaları görebiliriz. Biraz bahsedebilir misin günlerin nasıl geçiyor? Yatıyor musun sürekli yoksa işlerini yavaş yavaş yapıyormusun? Dışarıya çıkabiliyor musun ? Maalesef her anımız tedirgin geçiyor tecrübeli annelerden destek almak istiyoruz
Canım inşallah güzel haberler verirsin kendine gelince yaz bize.Amin canim.. hakkimizda hayirlisi... cok heyecanliyim ama..
aa gel canim gel tabii cok memnun olurum:))Canım inşallah güzel haberler verirsin kendine gelince yaz bize.krc05 bende 12:40 ta ordayım geçmiş olsuna uğrarım belki bol şans
Hadi bakalım hayırlısı inşallah çok çok Guzel sonuc çıkar.yaz mutlakaaa gel canim gel tabii cok memnun olurum:))
canim sen kaan beyede devam ediyomusun hala?Canım inşallah güzel haberler verirsin kendine gelince yaz bize.krc05 bende 12:40 ta ordayım geçmiş olsuna uğrarım belki bol şans
insallah canim insallah:) yazarim canim insallah guzel cikar sonuclarHadi bakalım hayırlısı inşallah çok çok Guzel sonuc çıkar.yaz mutlaka
Canım uzaklıktan dolayı Orçun Sezer'e başladım kent hastanesine ama uzun aralıklarda Kaan hocaya da gidicem demiştim ya bugün gideyim dedim 1bucuk ay olacak nerdeyse bi gidelimCanim
canim sen kaan beyede devam ediyomusun hala?
Hadi bakalim gör bebislerini.benim cuma gunu ama delircem artık gelsin biran önce cuma:)Canım uzaklıktan dolayı Orçun Sezer'e başladım kent hastanesine ama uzun aralıklarda Kaan hocaya da gidicem demiştim ya bugün gideyim dedim 1bucuk ay olacak nerdeyse bi gidelim
canım geçmiş olsun önceki yumurta toplama da benim de 6 tane toplanmıştı inşallah hepsi döllenirde kaliteli embriyoların oluşur!!!!herkese selam kizlar:)
cok sukur ciktim opu'dan. 6 yumurtam
toplanmis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. 11inde aricaklarmis, bakalim hayirlisi olsun insallah.
bu aradaGmat cim beni ziyaret etti, yani hic tanimadigin insanla bu kadar mi yakin hissedersin:)) cok tatli bir hamile maasallah, cok mutlu oldum beni ziyaret etmesine:) Allahim bizlere de nasip etsin insallah, simdilik benden havadis bu kadar:)
Üzülecek hiçbirşey yok canım benim önemli olan hepsinin Güzelce embryo olup en az bitanesinin Anneciğine tutunması. Iyiki geldim yanına sanki yıllardır tanıyorduk birbirimizi Haklısın :) demekki burdaki samimiyet sıcaklık geçiyor bize ki görünce hiç yabancılık çekmedik. Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatıp tamamına erdirsin inşallah.herkese selam kizlar:)
cok sukur ciktim opu'dan. 6 yumurtam
toplanmis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. 11inde aricaklarmis, bakalim hayirlisi olsun insallah.
bu aradaGmat cim beni ziyaret etti, yani hic tanimadigin insanla bu kadar mi yakin hissedersin:)) cok tatli bir hamile maasallah, cok mutlu oldum beni ziyaret etmesine:) Allahim bizlere de nasip etsin insallah, simdilik benden havadis bu kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?