- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.121
insallah canim ya, sukur gene insallah kaliteli kaliteli olsunlar:)) aminn..:)canım geçmiş olsun önceki yumurta toplama da benim de 6 tane toplanmıştı inşallah hepsi döllenirde kaliteli embriyoların oluşur!!!!
aynen canim bence de:) kotu degil ya sukur gene, taslakta 5 gorunuyomus o yuzden sevindim aslinda:)evet canim iyi ki geldin cook mutlu oldum, aynen ya saka gibi sanki uzun zamandir tanisiyoduk!:)) insallah canim aminn, saglikla sihhatle insallah..:))Üzülecek hiçbirşey yok canım benim önemli olan hepsinin Güzelce embryo olup en az bitanesinin Anneciğine tutunması. Iyiki geldim yanına sanki yıllardır tanıyorduk birbirimizi Haklısın :) demekki burdaki samimiyet sıcaklık geçiyor bize ki görünce hiç yabancılık çekmedik. Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatıp tamamına erdirsin inşallah.
Bence üzülecek hiçbişey yok sayı gayet iyi önemli olan kaliteli bolunmeleri ben opu'dan 1 gün sonra aramistim döllendi mi diye bilgi almıştım istersen sende arayabilirsin yolun cogunu atlattin çok şükürherkese selam kizlar:)
cok sukur ciktim opu'dan. 6 yumurtam
toplanmis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. 11inde aricaklarmis, bakalim hayirlisi olsun insallah.
bu aradaGmat cim beni ziyaret etti, yani hic tanimadigin insanla bu kadar mi yakin hissedersin:)) cok tatli bir hamile maasallah, cok mutlu oldum beni ziyaret etmesine:) Allahim bizlere de nasip etsin insallah, simdilik benden havadis bu kadar:)
Opu olduğu gün eşinde orda olmalı güzel kaliteli yumurtaların döllenmeye bırakılıyor sonra ilaç veriyor adet oluyorsun historoskobi ve rahim çizme tabi bu arada embroyolar donduruluyor en sonda transfer ben özet geçtim tabi güzel güzel yumisler in olsun inslh:)merhaba arkadaşlar,pazartesi öğlen iğnelerim bitiyor ve kontrolüm olacak, herşey yolundaysa yumurta toplama zamanım belirlenecek.Bir sonraki aşamayı yaşayanlar biraz bahsedebilir mi acaba..yumurta toplandıktan hemen sonra mı embriyo oluşturulmaya çalışılıyor,eşimden tahlil alınıyo fln.. en son aşamayı biliyor gibiyim ama ara süreç nasıl bilemedim :) dondurulmuş emb. 1 ay kadar bekleyecek ve histo..şimden bebek bekleyen arkadaşlarım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah..bizlere de o aşamaya gelmek dileğiyle.. sabırlı ve mutlu günler :)
Cok güzel bir sonuç canım,hayırlısıyla mutlu sona ulaşırsın inşallah.Taslakda 5 görünüp 6 çıkmasında iyiymiş inşallah benimde öyle mucize olur:) Tekrar tebrikler..insallah canim ya, sukur gene insallah kaliteli kaliteli olsunlar:)) aminn..:)
aynen canim bence de:) kotu degil ya sukur gene, taslakta 5 gorunuyomus o yuzden sevindim aslinda:)evet canim iyi ki geldin cook mutlu oldum, aynen ya saka gibi sanki uzun zamandir tanisiyoduk!:)) insallah canim aminn, saglikla sihhatle insallah..:))
Birşey daha soracağım canım.Benimde yumurta rezervi az,senin güzel sonuç olmuş,bu süreçte Yaptığın özel birşey varmıydı bende uygulayayım.Benim taslakta 4dü,2tane kaliteli toplanmıştı onlarda embriyo oluşmadı maalesefherkese selam kizlar:)
cok sukur ciktim opu'dan. 6 yumurtam
toplanmis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. 11inde aricaklarmis, bakalim hayirlisi olsun insallah.
bu aradaGmat cim beni ziyaret etti, yani hic tanimadigin insanla bu kadar mi yakin hissedersin:)) cok tatli bir hamile maasallah, cok mutlu oldum beni ziyaret etmesine:) Allahim bizlere de nasip etsin insallah, simdilik benden havadis bu kadar:)
kesinlikle canim onemli olan bolunmeleri, herkes sayiya takilma diyor ki bence o da dogru olsun. 1 olsun kaliteli olsun insallah. aa ariyim ama yarin pazar cevap verirler mi acaba? cok sagol canim aynen cogu gitti azi kaldi insallah:)Bence üzülecek hiçbişey yok sayı gayet iyi önemli olan kaliteli bolunmeleri ben opu'dan 1 gün sonra aramistim döllendi mi diye bilgi almıştım istersen sende arayabilirsin yolun cogunu atlattin çok şükür
insallah canim benim insallah. tedaviyr cevap vermissin dedi Kaan Bey. Insallah canim amin, Allah gonlumuze gore versin insallah senin istedigin gibi olur sonuc:)Cok güzel bir sonuç canım,hayırlısıyla mutlu sona ulaşırsın inşallah.Taslakda 5 görünüp 6 çıkmasında iyiymiş inşallah benimde öyle mucize olur:) Tekrar tebrikler..
canim ben simdi hatirlayamiyorum hangi arkadasti ama Balparmak aris sutu, bal, polen, propolis karisimi yedim son 1 aydir, sabah aksam 1 kasik ac karna. insallah fayda etmistir kalitesine falan da. bi de uzun zamandir sabahlari tarcin, corek otu (ama ogutulmemisti maalesef) , bal yiyordum. belki de faydasi dokundu bilmiyorum valla. insallah sana faydasi cok olur, bol ve kaliteli yumurtalarin olur canim.Birşey daha soracağım canım.Benimde yumurta rezervi az,senin güzel sonuç olmuş,bu süreçte Yaptığın özel birşey varmıydı bende uygulayayım.Benim taslakta 4dü,2tane kaliteli toplanmıştı onlarda embriyo oluşmadı maalesef
canim benim, ben kendimi kotuye de alistirdim, hep burdaki arkadaslar sayi degil kalite diyordu, o yuzden sayi olayina artik takilmamaya basladim. esime bile insallah kaliteli olsunlar diyordum ki insallah da kaliteli olurlar ikimizin de. Kaan Bey' de sayi degil kalite onemli diyip durdu hep ben sordukca. bi de strese girme canim, bu hepimiz icin gecerli, olacagi varsa 1 taneyle de olacak unutma.Kizlar 4 yumurta toplandı.. Moralim bozuldu.. Bundan önceki ve başka merkezde 11 yumurtam oluşuyodu.. Bu biraz az geldi.. Kaan hoca da 3 tane var bundan bir olsun bizim olsun dedi.. Ama hala burugum..
Canım benim Sağol,âmin inşallah..Bende ARI sütü bal polen yiyorum hatta dışarıdaki markalara güvenmeyin dedi Kaan Bey,bizde Alsancak'taki aktarcıdan alıyoruz hatta organik getiriyor.Çörek otu bal tarçınıda 10 gün yemiştim sadece.Şimdi adetimin 2.günü başlıycam kısmetse.kesinlikle canim onemli olan bolunmeleri, herkes sayiya takilma diyor ki bence o da dogru olsun. 1 olsun kaliteli olsun insallah. aa ariyim ama yarin pazar cevap verirler mi acaba? cok sagol canim aynen cogu gitti azi kaldi insallah:)
insallah canim benim insallah. tedaviyr cevap vermissin dedi Kaan Bey. Insallah canim amin, Allah gonlumuze gore versin insallah senin istedigin gibi olur sonuc:)
canim ben simdi hatirlayamiyorum hangi arkadasti ama Balparmak aris sutu, bal, polen, propolis karisimi yedim son 1 aydir, sabah aksam 1 kasik ac karna. insallah fayda etmistir kalitesine falan da. bi de uzun zamandir sabahlari tarcin, corek otu (ama ogutulmemisti maalesef) , bal yiyordum. belki de faydasi dokundu bilmiyorum valla. insallah sana faydasi cok olur, bol ve kaliteli yumurtalarin olur canim.
Lütfen üzülme önemli olan kaliteleri. Biliyorsun ki topikte 3 embryosu olup ikiz bekleyen arkadaşlarımız var.inşşallah sende onlardan olacaksın.Kizlar 4 yumurta toplandı.. Moralim bozuldu.. Bundan önceki ve başka merkezde 11 yumurtam oluşuyodu.. Bu biraz az geldi.. Kaan hoca da 3 tane var bundan bir olsun bizim olsun dedi.. Ama hala burugum..
Dün gece rüyamı anlatayım size artık gülermisiniz ağlarmısınız halime bilmiyorum:)Rüyamda 4embriyom olmuş ve yuvarlak top halinde zıplayarak bana gülüyorlar konuşuyorlar:)))Sizce bu hayra alametmidir yoksa anca rüyanda görürsün demekmidir bilemedimCanım benim Sağol,âmin inşallah..Bende ARI sütü bal polen yiyorum hatta dışarıdaki markalara güvenmeyin dedi Kaan Bey,bizde Alsancak'taki aktarcıdan alıyoruz hatta organik getiriyor.Çörek otu bal tarçınıda 10 gün yemiştim sadece.Şimdi adetimin 2.günü başlıycam kısmetse.
Canım belki çok klasik olcak ama gerçekten sayıya çok takılma benim ablam 27 tane toplandı 2 si döllenmişti üstelik 2. Kaliteydi tutmadi da zaten onun için moralini hiç bozma yeterki kaliteli güzel embroyolar olsunKizlar 4 yumurta toplandı.. Moralim bozuldu.. Bundan önceki ve başka merkezde 11 yumurtam oluşuyodu.. Bu biraz az geldi.. Kaan hoca da 3 tane var bundan bir olsun bizim olsun dedi.. Ama hala burugum..
Çok tatlı bi rüya görmüşsün bebitomDün gece rüyamı anlatayım size artık gülermisiniz ağlarmısınız halime bilmiyorum:)Rüyamda 4embriyom olmuş ve yuvarlak top halinde zıplayarak bana gülüyorlar konuşuyorlar:)))Sizce bu hayra alametmidir yoksa anca rüyanda görürsün demekmidir bilemedim
Pazar günü cevap vermezler ben onu unutmuşum ama pazartesi gunu arayabilirsin nasıl gidiyor diye en azından merakın bir nebze geçmiş olur 3.günde tam bilgi veriyolar hücre sayısı kalitesi felan bide dondurmayla ilgili bilgisi veriliyor 3.günde 4 é kadar bekledim aramadolar çok korkmustum sonra ben aradım çok yoğunduk bizde sizi ariycaktik dediler:)kesinlikle canim onemli olan bolunmeleri, herkes sayiya takilma diyor ki bence o da dogru olsun. 1 olsun kaliteli olsun insallah. aa ariyim ama yarin pazar cevap verirler mi acaba? cok sagol canim aynen cogu gitti azi kaldi insallah:)
insallah canim benim insallah. tedaviyr cevap vermissin dedi Kaan Bey. Insallah canim amin, Allah gonlumuze gore versin insallah senin istedigin gibi olur sonuc:)
canim ben simdi hatirlayamiyorum hangi arkadasti ama Balparmak aris sutu, bal, polen, propolis karisimi yedim son 1 aydir, sabah aksam 1 kasik ac karna. insallah fayda etmistir kalitesine falan da. bi de uzun zamandir sabahlari tarcin, corek otu (ama ogutulmemisti maalesef) , bal yiyordum. belki de faydasi dokundu bilmiyorum valla. insallah sana faydasi cok olur, bol ve kaliteli yumurtalarin olur canim.
Âmin âmin inşallah canım...Çok tatlı bi rüya görmüşsün bebitomÜzme kendini iyi düşün iyi Şeyler gelsin başına
Bence çok güzel sevimli bir rüya görmüşsün güzel haberler alacaksın vede mutlu olacaksın buna işaret olmalı canimDün gece rüyamı anlatayım size artık gülermisiniz ağlarmısınız halime bilmiyorum:)Rüyamda 4embriyom olmuş ve yuvarlak top halinde zıplayarak bana gülüyorlar konuşuyorlar:)))Sizce bu hayra alametmidir yoksa anca rüyanda görürsün demekmidir bilemedim
Âmin inşallah canım,Allah hepimizi hayırlısıyla evlat sahibi yapsın çok aratmasın..Bence çok güzel sevimli bir rüya görmüşsün güzel haberler alacaksın vede mutlu olacaksın buna işaret olmalı canim
Evet beni de pazar 11gibi aramışlardı,öğleden sonra gidiyorlar sanırım.Pzt ben aramıştım ama her an ulaşılamıyor lab da işlemde oluyorlarmış.Malum kardan bebeklerimiz onlara emanet.Ben hatta pazar gecesi nasıl yani yanlız kaldılar biz gidip başlarında bekleseydik gibi Saçma düşüncelere girmiştim:))Eşim de sürekli arama da meşgul etme sonuçta bizim için uğraşıyorlar Demişti.Rahat olun yani lab Görevlileri çok tatlı ve kibarlar hertürlü detay bilgiyi sorunuzu yanıtlıyorlar.krc05 pazar günü arayıp kaç tane yumurtanızın döllendiği söylerler Bence de sayıya değil kaliteli olmasına bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?