- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.141
hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah bu son denemen olur ve bir bebeğin daha olur. evet hatırladım canım. ne güzel. Allahım bizlere de o günleri nasip eder inşallah.Canım ben hala beklemedeyim. Yazı geçirip öyle başlamak istedim. Kısmetse sonbahara inşallah. Doğum yapan arkadaşımız sağlıkla kavuştu bugün bebişlerine. Hatırlarsın @gulsah84
Benim hep pazara denk geldi ararsan güvenlik görevlisi açar ve Laboratuvara bağlar. Sen 10.30 gibi ara öğleden sonra gidiyorlar.Pazar günü cevap vermezler ben onu unutmuşum ama pazartesi gunu arayabilirsin nasıl gidiyor diye en azından merakın bir nebze geçmiş olur 3.günde tam bilgi veriyolar hücre sayısı kalitesi felan bide dondurmayla ilgili bilgisi veriliyor 3.günde 4 é kadar bekledim aramadolar çok korkmustum sonra ben aradım çok yoğunduk bizde sizi ariycaktik dediler:)
Evet bendim altımda tayt üstümde beyaz buluz vardı:)) saskın ördek yavrusu gibiydim.. Keşke konuşsaydın..
Hakkımızda hayırlısı.. Benim 3 tane kardan bebeğim var..kizlar insallah dediginiz gibi kaliteleri iyi olur umarim. bundan sonrasi Allah'a kalmis artik, insallah hersey yolunda gider de guzel guzel bolunurler dollenirler. beklicez bakalim hayirlisi olsun insallah hakkimizda..:)
canim gozun aydin 6 yumurtadan insallah hepsi dollenir , bolunur ve dondurulur .herkese selam kizlar:)
cok sukur ciktim opu'dan. 6 yumurtam
toplanmis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. 11inde aricaklarmis, bakalim hayirlisi olsun insallah.
bu arada @Gmat cim beni ziyaret etti, yani hic tanimadigin insanla bu kadar mi yakin hissedersin:)) cok tatli bir hamile maasallah, cok mutlu oldum beni ziyaret etmesine:) Allahim bizlere de nasip etsin insallah, simdilik benden havadis bu kadar:)
iyi dusun iyi olsun canim :)))kizlar insallah dediginiz gibi kaliteleri iyi olur umarim. bundan sonrasi Allah'a kalmis artik, insallah hersey yolunda gider de guzel guzel bolunurler dollenirler. beklicez bakalim hayirlisi olsun insallah hakkimizda..:)
ha ha kiyamam sana :)))Evet bendim altımda tayt üstümde beyaz buluz vardı:)) saskın ördek yavrusu gibiydim.. Keşke konuşsaydın..
Canim neden uzuluyosun ki sayı gayet guzel.inşallah hepsi guzel gizel kardan bebek olurlarherkese selam kizlar:)
cok sukur ciktim opu'dan. 6 yumurtam
toplanmis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. 11inde aricaklarmis, bakalim hayirlisi olsun insallah.
bu arada @Gmat cim beni ziyaret etti, yani hic tanimadigin insanla bu kadar mi yakin hissedersin:)) cok tatli bir hamile maasallah, cok mutlu oldum beni ziyaret etmesine:) Allahim bizlere de nasip etsin insallah, simdilik benden havadis bu kadar:)
Evrt onlardan biride benim cook şükür:)Lütfen üzülme önemli olan kaliteleri. Biliyorsun ki topikte 3 embryosu olup ikiz bekleyen arkadaşlarımız var.inşşallah sende onlardan olacaksın.
canım hatta yukarı çıkıp geçmiş olsun demek istedim ama kanamam olduğu için az hareket etmem gerekiyordu. inşallah bir dahaki sefere.Evet bendim altımda tayt üstümde beyaz buluz vardı:)) saskın ördek yavrusu gibiydim.. Keşke konuşsaydın..
aa dogru canim senin kardan bebislerin vardi, o zaman hiic uzulme canim bak ne guzel ben onu unutmusum..Hakkımızda hayırlısı.. Benim 3 tane kardan bebeğim var..
canim gozun aydin 6 yumurtadan insallah hepsi dollenir , bolunur ve dondurulur .
insallah canim insallah:)iyi dusun iyi olsun canim :)))
ne bilim kafam bi ayilmadi zaten Kaan Bey bile guldu uyanmamissin sen daha diye ama dusununce simdi cok sukur gene diyorum canim:))Canim neden uzuluyosun ki sayı gayet guzel.inşallah hepsi guzel gizel kardan bebek olurlar
:)))evet bende anlamadım Allah Allah diyorum neden üzüldüm diyor:) 6 yumurta rezerv problemi olanlar için çok güzel sonuç çünkü.17 18 oldu Arkadaşımın işlem yapmadılar hepsi küçük gelişemedi diye.Allahım nasıl ayarlıyor azıda zarar fazlasında,Herşeyin normali işte..aa dogru canim senin kardan bebislerin vardi, o zaman hiic uzulme canim bak ne guzel ben onu unutmusum..
insallah canim insallah:)
ne bilim kafam bi ayilmadi zaten Kaan Bey bile guldu uyanmamissin sen daha diye ama dusununce simdi cok sukur gene diyorum canim:))
ay canim valla iyiyim sandim ama opudan sonra sadece 45 dk yatip ayaklaninca butun gun baygin gezdim. yeni ayildim inan, cikista arkamizda Kaan Bey vardi ona laf yetistircem diye agaca giriyodum kafayla:)) oyle canm oyle bin sukur gene.. bi de bolunme dollenme olaylari yolunda giderse daha rahatlicam insallah:):)))evet bende anlamadım Allah Allah diyorum neden üzüldüm diyor:) 6 yumurta rezerv problemi olanlar için çok güzel sonuç çünkü.17 18 oldu Arkadaşımın işlem yapmadılar hepsi küçük gelişemedi diye.Allahım nasıl ayarlıyor azıda zarar fazlasında,Herşeyin normali işte..
Canim geçmiş olsun neden kanaman varcanım hatta yukarı çıkıp geçmiş olsun demek istedim ama kanamam olduğu için az hareket etmem gerekiyordu. inşallah bir dahaki sefere.
Cok tatlısın ya:))İnşallah canım 6 taneden Allah ın izniyle muhakkak kardan bebeklerin oluşur rahat ol,güzel haberlerin yarın gelmeye başlar.Ben de opu dan sonra kendimi alışverişe vermiştim,eve gidersem kurarım diye eşimde seve seve gezmişti benimle:)ay canim valla iyiyim sandim ama opudan sonra sadece 45 dk yatip ayaklaninca butun gun baygin gezdim. yeni ayildim inan, cikista arkamizda Kaan Bey vardi ona laf yetistircem diye agaca giriyodum kafayla:)) oyle canm oyle bin sukur gene.. bi de bolunme dollenme olaylari yolunda giderse daha rahatlicam insallah:)
sagol canimm o senin tatliliginCok tatlısın ya:))İnşallah canım 6 taneden Allah ın izniyle muhakkak kardan bebeklerin oluşur rahat ol,güzel haberlerin yarın gelmeye başlar.Ben de opu dan sonra kendimi alışverişe vermiştim,eve gidersem kurarım diye eşimde seve seve gezmişti benimle:)
:)))sagol canimm o senin tatliliginay canim insallah bakalim Allah yuzumuze gulsun. ay ben ne nazliyim o koltuktan bu koltuga attim kendimi butun gun sen cok iyi yapmissin:)
sagol canimm o senin tatliliginay canim insallah bakalim Allah yuzumuze gulsun. ay ben ne nazliyim o koltuktan bu koltuga attim kendimi butun gun sen cok iyi yapmissin:)
ben kendimi transferde dusunmek istemiyorum simdiden boyleysem:) ohh iyi yapmissin canim olmasin iste ne guzel bizim de gelsin o gunler insallahhKızlar bende transferden önce eşimle bir iki saat önce gidip kıbrıs sehitleride alışveriş yapmıştım ve herkese hamileyimde ona göre kıyafetler almam gerek iki üç aya karnım çıkacak deyip hep bir beden büyük şeyler almıştım. Hoş şimdi onlarda olmuyor ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?