Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım ben hala beklemedeyim. Yazı geçirip öyle başlamak istedim. Kısmetse sonbahara inşallah. Doğum yapan arkadaşımız sağlıkla kavuştu bugün bebişlerine. Hatırlarsın @gulsah84
hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah bu son denemen olur ve bir bebeğin daha olur. evet hatırladım canım. ne güzel. Allahım bizlere de o günleri nasip eder inşallah.

Benim hep pazara denk geldi ararsan güvenlik görevlisi açar ve Laboratuvara bağlar. Sen 10.30 gibi ara öğleden sonra gidiyorlar.

kizlar insallah dediginiz gibi kaliteleri iyi olur umarim. bundan sonrasi Allah'a kalmis artik, insallah hersey yolunda gider de guzel guzel bolunurler dollenirler. beklicez bakalim hayirlisi olsun insallah hakkimizda..:)

Evet bendim altımda tayt üstümde beyaz buluz vardı:)) saskın ördek yavrusu gibiydim.. Keşke konuşsaydın..

kizlar insallah dediginiz gibi kaliteleri iyi olur umarim. bundan sonrasi Allah'a kalmis artik, insallah hersey yolunda gider de guzel guzel bolunurler dollenirler. beklicez bakalim hayirlisi olsun insallah hakkimizda..:)
Hakkımızda hayırlısı.. Benim 3 tane kardan bebeğim var..

canim gozun aydin 6 yumurtadan insallah hepsi dollenir , bolunur ve dondurulur .

Canim neden uzuluyosun ki sayı gayet guzel.inşallah hepsi guzel gizel kardan bebek olurlar

Hakkımızda hayırlısı.. Benim 3 tane kardan bebeğim var..
aa dogru canim senin kardan bebislerin vardi, o zaman hiic uzulme canim bak ne guzel ben onu unutmusum..

canim gozun aydin 6 yumurtadan insallah hepsi dollenir , bolunur ve dondurulur .

iyi dusun iyi olsun canim :)))
insallah canim insallah:)
Canim neden uzuluyosun ki sayı gayet guzel.inşallah hepsi guzel gizel kardan bebek olurlar
ne bilim kafam bi ayilmadi zaten Kaan Bey bile guldu uyanmamissin sen daha diye ama dusununce simdi cok sukur gene diyorum canim:))

:)))evet bende anlamadım Allah Allah diyorum neden üzüldüm diyor:) 6 yumurta rezerv problemi olanlar için çok güzel sonuç çünkü.17 18 oldu Arkadaşımın işlem yapmadılar hepsi küçük gelişemedi diye.Allahım nasıl ayarlıyor azıda zarar fazlasında,Herşeyin normali işte..

ay canim valla iyiyim sandim ama opudan sonra sadece 45 dk yatip ayaklaninca butun gun baygin gezdim. yeni ayildim inan, cikista arkamizda Kaan Bey vardi ona laf yetistircem diye agaca giriyodum kafayla:)) oyle canm oyle bin sukur gene.. bi de bolunme dollenme olaylari yolunda giderse daha rahatlicam insallah:)

Cok tatlısın ya:))İnşallah canım 6 taneden Allah ın izniyle muhakkak kardan bebeklerin oluşur rahat ol,güzel haberlerin yarın gelmeye başlar.Ben de opu dan sonra kendimi alışverişe vermiştim,eve gidersem kurarım diye eşimde seve seve gezmişti benimle:)

sagol canimm o senin tatliligin ay canim insallah bakalim Allah yuzumuze gulsun. ay ben ne nazliyim o koltuktan bu koltuga attim kendimi butun gun sen cok iyi yapmissin:)

sagol canimm o senin tatliligin ay canim insallah bakalim Allah yuzumuze gulsun. ay ben ne nazliyim o koltuktan bu koltuga attim kendimi butun gun sen cok iyi yapmissin:)

Kızlar bende transferden önce eşimle bir iki saat önce gidip kıbrıs sehitleride alışveriş yapmıştım ve herkese hamileyimde ona göre kıyafetler almam gerek iki üç aya karnım çıkacak deyip hep bir beden büyük şeyler almıştım. Hoş şimdi onlarda olmuyor ama:)

ben kendimi transferde dusunmek istemiyorum simdiden boyleysem:) ohh iyi yapmissin canim olmasin iste ne guzel bizim de gelsin o gunler insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…