- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.161
Inşallah canim az kaldı mutlu sona:) ama guzel motivasyon oluyor tavsiye ederimben kendimi transferde dusunmek istemiyorum simdiden boyleysem:) ohh iyi yapmissin canim olmasin iste ne guzel bizim de gelsin o gunler insallahh
ayy evet ben de yapabilirim canim valla:)) hayirlisiyla gelsin o gunler yapicam ben de galiba hehe:))Inşallah canim az kaldı mutlu sona:) ama guzel motivasyon oluyor tavsiye ederim
Süper fikir Peki transfer öncesi bizlere faydalı olacak yememiz gereken şeyler var mıKızlar bende transferden önce eşimle bir iki saat önce gidip kıbrıs sehitleride alışveriş yapmıştım ve herkese hamileyimde ona göre kıyafetler almam gerek iki üç aya karnım çıkacak deyip hep bir beden büyük şeyler almıştım. Hoş şimdi onlarda olmuyor ama:)
Canım benim Sağol,âmin inşallah..Bende ARI sütü bal polen yiyorum hatta dışarıdaki markalara güvenmeyin dedi Kaan Bey,bizde Alsancak'taki aktarcıdan alıyoruz hatta organik getiriyor.Çörek otu bal tarçınıda 10 gün yemiştim sadece.Şimdi adetimin 2.günü başlıycam kısmetse.
Kizlar 4 yumurta toplandı.. Moralim bozuldu.. Bundan önceki ve başka merkezde 11 yumurtam oluşuyodu.. Bu biraz az geldi.. Kaan hoca da 3 tane var bundan bir olsun bizim olsun dedi.. Ama hala burugum..
rüyaların gerçek olsun inşallah iyiye yoralım iyi olsun!!!Dün gece rüyamı anlatayım size artık gülermisiniz ağlarmısınız halime bilmiyorum:)Rüyamda 4embriyom olmuş ve yuvarlak top halinde zıplayarak bana gülüyorlar konuşuyorlar:)))Sizce bu hayra alametmidir yoksa anca rüyanda görürsün demekmidir bilemedim
rüyaların gerçek olsun inşallah iyiye yoralım iyi olsun!!!
Geçmiş olsun canım.. Sen ve bebiş iyi olsun. Biz hep buluşuruz.canım hatta yukarı çıkıp geçmiş olsun demek istedim ama kanamam olduğu için az hareket etmem gerekiyordu. inşallah bir dahaki sefere.
amin canım. Hepimizin duaları kabul olur inşallah..canım hiç canını sıkma tabiki insan daha fazla olsun istiyor, şansı artsın istiyor ama kısmetimizde yoksa 30 tane yumurta toplansa da olmaz eğer allah kısmet edecekse 1 tane de olsa oluyor zaten bu tedaviler de ilk olarak hedeflenen 1 tane de olsa embriyo elde edebilmektir. zaten önceden dondurulmuşun var diye hatırlıyorum inşallah bunların da hepsi döllenir kaliteli embriyoların oluşur da allah sana anne olmayı nasip eder bol bol dua et, hayatımızda birkaç şeyin dışında duayla değişmeyen hiç birsey yok!duaların gerçek olsun inşallah!!!!
Kızlar bende transferden önce eşimle bir iki saat önce gidip kıbrıs sehitleride alışveriş yapmıştım ve herkese hamileyimde ona göre kıyafetler almam gerek iki üç aya karnım çıkacak deyip hep bir beden büyük şeyler almıştım. Hoş şimdi onlarda olmuyor ama:)
Canim biryerden duydugumdan falan değil ama transfer öncesi eşim bir yerden bir bal getirtmis ama bal gibi değil böyle acı bişey doğal balmis o her sabah bana ir kasik ondan bir kasikta pekmez yediriyordu zorla.bide transfer sonrasi kabızlık olmamak için sebze ve kurukayısı çok tuketiyordum.transferden sonrada diklat ettim bunlara.bide kabızlık için hala yiyorum arada Hindistan cevizi birebir ama bu markette satılan hani surviorda yediklerinden.tavsiye ediyorum kesinlikle.hemde çok vitaminliymisSüper fikir Peki transfer öncesi bizlere faydalı olacak yememiz gereken şeyler var mı
Ewet ya tedavi baya kilo aldırıyor olsun napalim bebisler için değer bi alalım kucagimiza herpsini veririz vermesekte canları sağolsun:) sende hazirlamissin dolabini iste insallh bu sefer giyceksin hepsini hamis olup:)yaklaşık 5 yıldır tüp bebek tedavisyle uğraşıyoruz 5 yılda 4. tüp bebek tedavimiz ve ilk tedaviden önce başlamıştım büyük beden kıyafetler almaya hamile kalırsam giyemem o yüzden büyük beden ve bol kıyafetler alıyordum şimdiye kadar hamile olarak giymek nasip olmadı ama bu tedavi süresince bolca kilo aldığım için beden büyüyor hep bazı kıyafetleri hiç giymedim bir hamile kalırsam benim dolap hazır yani :))))
Canım hayırlısı olsun inşallah, hiç üzülme önemli olan embriyo sayın, benimde yumurta sayım azdı, bu yüzden hiç kafana takma, bol şanslarherkese selam kizlar:)
cok sukur ciktim opu'dan. 6 yumurtam
toplanmis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. 11inde aricaklarmis, bakalim hayirlisi olsun insallah.
bu arada @Gmat cim beni ziyaret etti, yani hic tanimadigin insanla bu kadar mi yakin hissedersin:)) cok tatli bir hamile maasallah, cok mutlu oldum beni ziyaret etmesine:) Allahim bizlere de nasip etsin insallah, simdilik benden havadis bu kadar:)
Üzülme canım hayırlısı inşallah ,bakarsın hepsi embriyo olur.Kizlar 4 yumurta toplandı.. Moralim bozuldu.. Bundan önceki ve başka merkezde 11 yumurtam oluşuyodu.. Bu biraz az geldi.. Kaan hoca da 3 tane var bundan bir olsun bizim olsun dedi.. Ama hala burugum..
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için o balı nerden aldı acaba eşinCanim biryerden duydugumdan falan değil ama transfer öncesi eşim bir yerden bir bal getirtmis ama bal gibi değil böyle acı bişey doğal balmis o her sabah bana ir kasik ondan bir kasikta pekmez yediriyordu zorla.bide transfer sonrasi kabızlık olmamak için sebze ve kurukayısı çok tuketiyordum.transferden sonrada diklat ettim bunlara.bide kabızlık için hala yiyorum arada Hindistan cevizi birebir ama bu markette satılan hani surviorda yediklerinden.tavsiye ediyorum kesinlikle.hemde çok vitaminliymis
Canim artvinden getirtmis eşim arkadssina anzer baliymis. Ama dediğim gibi onun bununla alakalı bir faydasını duymadim kimsedenTeşekkür ederim canım tavsiyelerin için o balı nerden aldı acaba eşin
Canım benimde üç tane toplanmıştı ikisi döllendi ve bir tanesi annesine sımsıkı tutundu bir tane olsun saglikli olsun bozma moralini kaan beyin uyguladıgı presedür hic bir merkezinkine benzemiyor o bizler icin en dogru olanı yapıyor iciniz rahat olsun emin ellerdesiniz :))Kizlar 4 yumurta toplandı.. Moralim bozuldu.. Bundan önceki ve başka merkezde 11 yumurtam oluşuyodu.. Bu biraz az geldi.. Kaan hoca da 3 tane var bundan bir olsun bizim olsun dedi.. Ama hala burugum..
canim benim oyle tabii Allahim kaliteli kaliteli nasip etsin de tutunsunlar insallah. sayinin cok onemi yok tabii onemli olani herkes soyluyo Kaan Bey bile sayiya takilma kaliteli olmalari onemli bizim icin dedi hep rahatlatti beni:) sagol canim insallah hersey yolunda gider de biz de sizler gibi hamile oluruz..:))Canım hayırlısı olsun inşallah, hiç üzülme önemli olan embriyo sayın, benimde yumurta sayım azdı, bu yüzden hiç kafana takma, bol şanslar
canım hadi gözün aydın inşallah 3. güne giderler de kaliteli embriyoların olur!!!kizlar herkese gunaydinlar,
Irenbe'den aradilar sabah, 5 yumurta istenilen olgunluktaymis, 4 tanesi dollenmis. 3. gune kadar bolunmeleri takip edip dondurucaz dediler. insallah giderler 3.gune, ya da kaci gider acaba bakalim? benden son havadis de bu simdilik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?