Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Süper fikir Peki transfer öncesi bizlere faydalı olacak yememiz gereken şeyler var mı

canım burdaki arkadaşlar söylemişti ben de arısütü, bal polen propolis kullanıyorum,günde bir bardak adaçayı ve 2 tane falan kuru incir yiyorum bakalım salı günü yumurta toplama var sonuçlarını göreceğiz :) bir önceki yumurta toplamada da soğan kürün bitiminde bal, tarçın, çörek otu karışımı kullanmıştım 6 yumurta toplanmıştı.ben bunların etkili olduğunu düşünüyorum çünkü benim önceki tüp bebek tedavisinde sadece 3 yumurtam toplanmıştı. inşallah güzel sonuçlar alırız takdir allahtan!!!

Kizlar 4 yumurta toplandı.. Moralim bozuldu.. Bundan önceki ve başka merkezde 11 yumurtam oluşuyodu.. Bu biraz az geldi.. Kaan hoca da 3 tane var bundan bir olsun bizim olsun dedi.. Ama hala burugum..

canım hiç canını sıkma tabiki insan daha fazla olsun istiyor, şansı artsın istiyor ama kısmetimizde yoksa 30 tane yumurta toplansa da olmaz eğer allah kısmet edecekse 1 tane de olsa oluyor zaten bu tedaviler de ilk olarak hedeflenen 1 tane de olsa embriyo elde edebilmektir. zaten önceden dondurulmuşun var diye hatırlıyorum inşallah bunların da hepsi döllenir kaliteli embriyoların oluşur da allah sana anne olmayı nasip eder bol bol dua et, hayatımızda birkaç şeyin dışında duayla değişmeyen hiç birsey yok!duaların gerçek olsun inşallah!!!!

rüyaların gerçek olsun inşallah iyiye yoralım iyi olsun!!!

rüyaların gerçek olsun inşallah iyiye yoralım iyi olsun!!!

bundan önceki tüp bebek tedavimizde transfer günü sabah eşim dedi ki bu gece rüyamda bizim doktor bize bir zarf veriyordu dedi eşim normalde bu tarz şeyleri dikkate almaz inanmaz, çok rüya gören birisi de değildir demekki çok etkilenmiş bana anlattı sonra netten baktım haber falan diyordu ama zaten transfer heyecanı vardı ben de çok dikkate almadım hastaneye gittik danışmadaki bayan dedi ki doktor sizi odasında bekliyor allah alah diyorum doktor ne konuşacakki zaten idara sıkışık gitmişim şimdi tutamazsam falan diye geçiriyorum aklımdan doktorun odasına gittik bizim dosya masada 3 tane yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllenmişti sonra doktor geldi dediki sizin transferi iptal ediyoruz embriyoda 3. gün bölünme olmadı yani düşük kalitede transfer yapsak da olumlu sonuç alamayız hayatımdaki en büyük yıkımlardan birini yaşamıştım heralde o doktor odasında büyük bir hayal kırıklığıydı ben ne ümitle hastaneye gitmiştim neyle karşılaşmıştım...eşime dedim sen bir daha rüya görme!!!

A
amin canım. Hepimizin duaları kabul olur inşallah..

yaklaşık 5 yıldır tüp bebek tedavisyle uğraşıyoruz 5 yılda 4. tüp bebek tedavimiz ve ilk tedaviden önce başlamıştım büyük beden kıyafetler almaya hamile kalırsam giyemem o yüzden büyük beden ve bol kıyafetler alıyordum şimdiye kadar hamile olarak giymek nasip olmadı ama bu tedavi süresince bolca kilo aldığım için beden büyüyor hep bazı kıyafetleri hiç giymedim bir hamile kalırsam benim dolap hazır yani :))))

Süper fikir Peki transfer öncesi bizlere faydalı olacak yememiz gereken şeyler var mı
Canim biryerden duydugumdan falan değil ama transfer öncesi eşim bir yerden bir bal getirtmis ama bal gibi değil böyle acı bişey doğal balmis o her sabah bana ir kasik ondan bir kasikta pekmez yediriyordu zorla.bide transfer sonrasi kabızlık olmamak için sebze ve kurukayısı çok tuketiyordum.transferden sonrada diklat ettim bunlara.bide kabızlık için hala yiyorum arada Hindistan cevizi birebir ama bu markette satılan hani surviorda yediklerinden.tavsiye ediyorum kesinlikle.hemde çok vitaminliymis

Ewet ya tedavi baya kilo aldırıyor olsun napalim bebisler için değer bi alalım kucagimiza herpsini veririz vermesekte canları sağolsun:) sende hazirlamissin dolabini iste insallh bu sefer giyceksin hepsini hamis olup:)

Canım hayırlısı olsun inşallah, hiç üzülme önemli olan embriyo sayın, benimde yumurta sayım azdı, bu yüzden hiç kafana takma, bol şanslar

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için o balı nerden aldı acaba eşin

Kizlar 4 yumurta toplandı.. Moralim bozuldu.. Bundan önceki ve başka merkezde 11 yumurtam oluşuyodu.. Bu biraz az geldi.. Kaan hoca da 3 tane var bundan bir olsun bizim olsun dedi.. Ama hala burugum..
Canım benimde üç tane toplanmıştı ikisi döllendi ve bir tanesi annesine sımsıkı tutundu bir tane olsun saglikli olsun bozma moralini kaan beyin uyguladıgı presedür hic bir merkezinkine benzemiyor o bizler icin en dogru olanı yapıyor iciniz rahat olsun emin ellerdesiniz :))

Canım hayırlısı olsun inşallah, hiç üzülme önemli olan embriyo sayın, benimde yumurta sayım azdı, bu yüzden hiç kafana takma, bol şanslar
canim benim oyle tabii Allahim kaliteli kaliteli nasip etsin de tutunsunlar insallah. sayinin cok onemi yok tabii onemli olani herkes soyluyo Kaan Bey bile sayiya takilma kaliteli olmalari onemli bizim icin dedi hep rahatlatti beni:) sagol canim insallah hersey yolunda gider de biz de sizler gibi hamile oluruz..:))

canım hadi gözün aydın inşallah 3. güne giderler de kaliteli embriyoların olur!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…