- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.181
cok sagol canim amin insallah kaliteli olurlar insallah hersey yolunda gider:))canım hadi gözün aydın inşallah 3. güne giderler de kaliteli embriyoların olur!!!
Tamam canım çok Sağol.Bende yarın balparmağın ARI sütü bal polen propolis karışımını alacağım.Çörek otu bal tarçınada tekrar başlayacağım.Faydası oluyordur ben inanıyorum bitkisel kürlere.İnşallah canım hayırlısıyla evlat sahibi oluruz..canım burdaki arkadaşlar söylemişti ben de arısütü, bal polen propolis kullanıyorum,günde bir bardak adaçayı ve 2 tane falan kuru incir yiyorum bakalım salı günü yumurta toplama var sonuçlarını göreceğiz :) bir önceki yumurta toplamada da soğan kürün bitiminde bal, tarçın, çörek otu karışımı kullanmıştım 6 yumurta toplanmıştı.ben bunların etkili olduğunu düşünüyorum çünkü benim önceki tüp bebek tedavisinde sadece 3 yumurtam toplanmıştı. inşallah güzel sonuçlar alırız takdir allahtan!!!
canım çok sevindim adına. güzel haberler gelmeye devam eder inşallah benim iğnelerimin son günü,yarın kontrol var bakalım artık ne durumdayız..kizlar herkese gunaydinlar,
Irenbe'den aradilar sabah, 5 yumurta istenilen olgunluktaymis, 4 tanesi dollenmis. 3. gune kadar bolunmeleri takip edip dondurucaz dediler. insallah giderler 3.gune, ya da kaci gider acaba bakalim? benden son havadis de bu simdilik:)
bundan önceki tüp bebek tedavimizde transfer günü sabah eşim dedi ki bu gece rüyamda bizim doktor bize bir zarf veriyordu dedi eşim normalde bu tarz şeyleri dikkate almaz inanmaz, çok rüya gören birisi de değildir demekki çok etkilenmiş bana anlattı sonra netten baktım haber falan diyordu ama zaten transfer heyecanı vardı ben de çok dikkate almadım hastaneye gittik danışmadaki bayan dedi ki doktor sizi odasında bekliyor allah alah diyorum doktor ne konuşacakki zaten idara sıkışık gitmişim şimdi tutamazsam falan diye geçiriyorum aklımdan doktorun odasına gittik bizim dosya masada 3 tane yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllenmişti sonra doktor geldi dediki sizin transferi iptal ediyoruz embriyoda 3. gün bölünme olmadı yani düşük kalitede transfer yapsak da olumlu sonuç alamayız hayatımdaki en büyük yıkımlardan birini yaşamıştım heralde o doktor odasında büyük bir hayal kırıklığıydı ben ne ümitle hastaneye gitmiştim neyle karşılaşmıştım...eşime dedim sen bir daha rüya görme!!!
Çok güzel canım inşallah hepsi dondurulurcanim benim oyle tabii Allahim kaliteli kaliteli nasip etsin de tutunsunlar insallah. sayinin cok onemi yok tabii onemli olani herkes soyluyo Kaan Bey bile sayiya takilma kaliteli olmalari onemli bizim icin dedi hep rahatlatti beni:) sagol canim insallah hersey yolunda gider de biz de sizler gibi hamile oluruz..:))
Çok sevindim canım,inşallah güzel haberlerin gelmeye devam edecek:)kizlar herkese gunaydinlar,
Irenbe'den aradilar sabah, 5 yumurta istenilen olgunluktaymis, 4 tanesi dollenmis. 3. gune kadar bolunmeleri takip edip dondurucaz dediler. insallah giderler 3.gune, ya da kaci gider acaba bakalim? benden son havadis de bu simdilik:)
insallah canim insallah bakalim. hep bi endise oluyo gerci.. ay hadi bakalim guzel guzel buyumustur insallah yumurtalarin canim benim:))canım çok sevindim adına. güzel haberler gelmeye devam eder inşallah benim iğnelerimin son günü,yarın kontrol var bakalım artık ne durumdayız..
insallah canim insallahÇok güzel canım inşallah hepsi dondurulur
insallah canim yaa. simdi de kafama takildi. bazi arkadaslar 2. kez yum toplatiyolar ya, dondurulan yum sayisi artsin diye, ben de bana da gerek olur mu acaba diye dusunmeye basladim. simdi kaci dondurulacak, hepsini mi cozdurucez, cozununce kaci kalacak, ya tutmazsa bastan mi sarmak lazim diye kafamda 500 tane soruÇok sevindim canım,inşallah güzel haberlerin gelmeye devam edecek:)
aynen kizlar .ben ki zor kilo alan biri olarak tam 7 kilo aldim :)))) birsuru yeni kiyafet aldim dugmeler kapanmiyor :)))Ewet ya tedavi baya kilo aldırıyor olsun napalim bebisler için değer bi alalım kucagimiza herpsini veririz vermesekte canları sağolsun:) sende hazirlamissin dolabini iste insallh bu sefer giyceksin hepsini hamis olup:)
hadi canim insallah hepsi guzelcene bolunur kaliteli yumislerin olur :))kizlar herkese gunaydinlar,
Irenbe'den aradilar sabah, 5 yumurta istenilen olgunluktaymis, 4 tanesi dollenmis. 3. gune kadar bolunmeleri takip edip dondurucaz dediler. insallah giderler 3.gune, ya da kaci gider acaba bakalim? benden son havadis de bu simdilik:)
ben iki kez toplatan biri olarak sunu ogrendim sakin kendine sorularla fazla yuklenme ne olacaksa o olur .herseyin hayirlisini iste canim .onemli olan sonuc .bak ikinciden sonra 3 tane embriyom oldu .insallah canim insallah bakalim. hep bi endise oluyo gerci.. ay hadi bakalim guzel guzel buyumustur insallah yumurtalarin canim benim:))
insallah canim insallah
insallah canim yaa. simdi de kafama takildi. bazi arkadaslar 2. kez yum toplatiyolar ya, dondurulan yum sayisi artsin diye, ben de bana da gerek olur mu acaba diye dusunmeye basladim. simdi kaci dondurulacak, hepsini mi cozdurucez, cozununce kaci kalacak, ya tutmazsa bastan mi sarmak lazim diye kafamda 500 tane soru
hadi canim insallah hepsi guzelcene bolunur kaliteli yumislerin olur :))
insallah canim kaliteli olsunlar insallah. oyle canim zaten hep hayirlisi olsun istiyorum. aslinda stres yapmiyorum kendime ama bazen takildim mi takiliyorum iste. amaan bundan sonras Allah'a kalmis, elimizden geleni yapiyoruz biz diil mi:)iki
ben iki kez toplatan biri olarak sunu ogrendim sakin kendine sorularla fazla yuklenme ne olacaksa o olur .herseyin hayirlisini iste canim .onemli olan sonuc .bak ikinciden sonra 3 tane embriyom oldu .
insallah canim insallah bakalim. hep bi endise oluyo gerci.. ay hadi bakalim guzel guzel buyumustur insallah yumurtalarin canim benim:))
insallah canim insallah
insallah canim yaa. simdi de kafama takildi. bazi arkadaslar 2. kez yum toplatiyolar ya, dondurulan yum sayisi artsin diye, ben de bana da gerek olur mu acaba diye dusunmeye basladim. simdi kaci dondurulacak, hepsini mi cozdurucez, cozununce kaci kalacak, ya tutmazsa bastan mi sarmak lazim diye kafamda 500 tane soru
Canim seni merak etmistim girdim bloga telefondan :) cok sevindim. Hic merak etme. 4.De dondurulur buyuk ihtimal. Bir daha opuya gerek kalmadan transfere gidersin. darisi basima ben 1 taneye de raziyim :)kizlar herkese gunaydinlar,
Irenbe'den aradilar sabah, 5 yumurta istenilen olgunluktaymis, 4 tanesi dollenmis. 3. gune kadar bolunmeleri takip edip dondurucaz dediler. insallah giderler 3.gune, ya da kaci gider acaba bakalim? benden son havadis de bu simdilik:)
Canim biz yastan dolayi 2. Toplamayi yapmak istedik. Hakkimizda hayirlisi.. ne yazilmissa onu yasiyoruz..insallah canim kaliteli olsunlar insallah. oyle canim zaten hep hayirlisi olsun istiyorum. aslinda stres yapmiyorum kendime ama bazen takildim mi takiliyorum iste. amaan bundan sonras Allah'a kalmis, elimizden geleni yapiyoruz biz diil mi:)
Canim aynı şeyi bende düşünüp kaan beye söylemiştim oda bana gerek olmadığını soyledi.o gerekli gördüklerine söyluyormus zaten.bu arada benimde seninle hemen hemen aynıydı hatta bir eksikti.5toplandı 4kaliteli cikti3u dollendi 2si çok kaliteliydi biri az ki bana ilk başta hepsi tutundu sonra biri gelişmedi çok şükür ikisi brnimle o yüzden takılma sayiyaaaa:)insallah canim insallah bakalim. hep bi endise oluyo gerci.. ay hadi bakalim guzel guzel buyumustur insallah yumurtalarin canim benim:))
insallah canim insallah
insallah canim yaa. simdi de kafama takildi. bazi arkadaslar 2. kez yum toplatiyolar ya, dondurulan yum sayisi artsin diye, ben de bana da gerek olur mu acaba diye dusunmeye basladim. simdi kaci dondurulacak, hepsini mi cozdurucez, cozununce kaci kalacak, ya tutmazsa bastan mi sarmak lazim diye kafamda 500 tane soru
Süper canim salı gunude guzrl haberler gelecek insallhKizlar beni de irenbeden aradilar. 3 tanesi istenilen kalitede. 2sinde dollenme olmus. 3 nude izliyorlarmis. Sali gunu tekrar arariz bilgi veririz dedi..
anladim canim benim, aslinda aklima gelmiyor degil 2. toplatma, bakalim belki Kaan Bey soyler oyle, ama sanirim simdilik yapmicam bisiy. bi gitsinler de bakalim kac tanesi gidecekse. sonrasini gorucez, izmir disindan oldugumdan ve isten devamli izin almam grrektiginden 2. toplatma fikri gozumu korkutuyor acikcasi. bakalim hayirlisi o yuzden..canım biz de ikinci toplatma yaptıracağız inşallah hayırlısıyla salı günü, bizim bu 4. tüp bebek tedavimiz ve bundan öncesinde bu kadar iyi bir sonuç alamamıştık hazır bu aşamaya gelmişken ben biraz işi garantiye almak istedim şimdiye kadar transfer aşamasına çok da ulaşamadık transferden sonra da iş bitmiyor ne yazıkki olaki o aşamada bir olumsuzluk yaşarsak en başa dönüp sıfırdan başlamaktansa elimizde dondurulmuş embriyolarımız olsun istedik yaş ta ilerliyor bir taraftan ve tüp bebek tedavi sayısı arttıkça yumurta rezervinde azalıyor diye duymuştum çikolata kistimizde var bir tarftan kistte büyüyor belki ilerleyen zamanlarda tekrar ameliyat olmam gerekecek o da olumsuz etkiliyor ayrıca eşimin işi gereği biz sürekli doğu-batı tayin oluyoruz ve 1 yıl sonra doğuya tayinimiz çıkacak ta oralardan gelip izmirde tedavi olmamız pek mümkün olmayabilirdi tüm bu etkenleri düşündüğümüzde tekrardan yumurta toplatmak mantıklı geldi sen de kendine göre değerlendirip karar verebilirsin ben izmirde oturyor olsaydım ve yaşım daha genç olsaydı tekrardan yumurta toplatmayabilirdim mesela...
canim benimm cok tesekkur ederim:))insallah dondurulur hepsi canim dedigin gibi. Allahim insallah transfere gideyim hayirlisiyla, hersey yolunda gitsin insallah ya ne zormus:) oyy canim insallah bol ve kaliteli yumislerin olsun senin deCanim seni merak etmistim girdim bloga telefondan :) cok sevindim. Hic merak etme. 4.De dondurulur buyuk ihtimal. Bir daha opuya gerek kalmadan transfere gidersin. darisi basima ben 1 taneye de raziyim :)
anladim canim benim, ben de pek genc sayilmam gerci ama su an gozumde buyuyorCanim biz yastan dolayi 2. Toplamayi yapmak istedik. Hakkimizda hayirlisi.. ne yazilmissa onu yasiyoruz..
Tebrik ederim,Allah hayırlısıyla transfer olup Bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Darısıda benim ve benim gibi isteyen tüm Arkadaşlarıma...Kizlar beni de irenbeden aradilar. 3 tanesi istenilen kalitede. 2sinde dollenme olmus. 3 nude izliyorlarmis. Sali gunu tekrar arariz bilgi veririz dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?