Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaslar cuma keseyi görmeye gittim ilk kontrolümüzdü:) kaan bey 5+4 günlük oldugunu söyledi bebegimin.fakat ben sormayi unuttum,neye göre yada nasil hesaplaniyor bu.temmuzun 14 ünde 3. gün embriosu transfer edilmisti.son adet tarihi ne zmn oluo yani?

Tamam canım çok Sağol.Bende yarın balparmağın ARI sütü bal polen propolis karışımını alacağım.Çörek otu bal tarçınada tekrar başlayacağım.Faydası oluyordur ben inanıyorum bitkisel kürlere.İnşallah canım hayırlısıyla evlat sahibi oluruz..

canım çok sevindim adına. güzel haberler gelmeye devam eder inşallah benim iğnelerimin son günü,yarın kontrol var bakalım artık ne durumdayız..

. Benimde eşim inanmaz rüyalara ama bende herkece ne rüyalar anlatamam.Hergece muhakkak ya bebek,ya doğum,ya opu yada irenbeyi görüyorum:)) Hayra yormak gerekirmiş bende hepsini hayra yoruyorum uyandığım gibi.

Çok güzel canım inşallah hepsi dondurulur

Çok sevindim canım,inşallah güzel haberlerin gelmeye devam edecek:)

canım çok sevindim adına. güzel haberler gelmeye devam eder inşallah benim iğnelerimin son günü,yarın kontrol var bakalım artık ne durumdayız..
insallah canim insallah bakalim. hep bi endise oluyo gerci.. ay hadi bakalim guzel guzel buyumustur insallah yumurtalarin canim benim:))

Çok güzel canım inşallah hepsi dondurulur
insallah canim insallah
Çok sevindim canım,inşallah güzel haberlerin gelmeye devam edecek:)
insallah canim yaa. simdi de kafama takildi. bazi arkadaslar 2. kez yum toplatiyolar ya, dondurulan yum sayisi artsin diye, ben de bana da gerek olur mu acaba diye dusunmeye basladim. simdi kaci dondurulacak, hepsini mi cozdurucez, cozununce kaci kalacak, ya tutmazsa bastan mi sarmak lazim diye kafamda 500 tane soru

Ewet ya tedavi baya kilo aldırıyor olsun napalim bebisler için değer bi alalım kucagimiza herpsini veririz vermesekte canları sağolsun:) sende hazirlamissin dolabini iste insallh bu sefer giyceksin hepsini hamis olup:)
aynen kizlar .ben ki zor kilo alan biri olarak tam 7 kilo aldim :)))) birsuru yeni kiyafet aldim dugmeler kapanmiyor :)))

hadi canim insallah hepsi guzelcene bolunur kaliteli yumislerin olur :))

iki
ben iki kez toplatan biri olarak sunu ogrendim sakin kendine sorularla fazla yuklenme ne olacaksa o olur .herseyin hayirlisini iste canim .onemli olan sonuc .bak ikinciden sonra 3 tane embriyom oldu .

hadi canim insallah hepsi guzelcene bolunur kaliteli yumislerin olur :))

iki

ben iki kez toplatan biri olarak sunu ogrendim sakin kendine sorularla fazla yuklenme ne olacaksa o olur .herseyin hayirlisini iste canim .onemli olan sonuc .bak ikinciden sonra 3 tane embriyom oldu .
insallah canim kaliteli olsunlar insallah. oyle canim zaten hep hayirlisi olsun istiyorum. aslinda stres yapmiyorum kendime ama bazen takildim mi takiliyorum iste. amaan bundan sonras Allah'a kalmis, elimizden geleni yapiyoruz biz diil mi:)

canım biz de ikinci toplatma yaptıracağız inşallah hayırlısıyla salı günü, bizim bu 4. tüp bebek tedavimiz ve bundan öncesinde bu kadar iyi bir sonuç alamamıştık hazır bu aşamaya gelmişken ben biraz işi garantiye almak istedim şimdiye kadar transfer aşamasına çok da ulaşamadık transferden sonra da iş bitmiyor ne yazıkki olaki o aşamada bir olumsuzluk yaşarsak en başa dönüp sıfırdan başlamaktansa elimizde dondurulmuş embriyolarımız olsun istedik yaş ta ilerliyor bir taraftan ve tüp bebek tedavi sayısı arttıkça yumurta rezervinde azalıyor diye duymuştum çikolata kistimizde var bir tarftan kistte büyüyor belki ilerleyen zamanlarda tekrar ameliyat olmam gerekecek o da olumsuz etkiliyor ayrıca eşimin işi gereği biz sürekli doğu-batı tayin oluyoruz ve 1 yıl sonra doğuya tayinimiz çıkacak ta oralardan gelip izmirde tedavi olmamız pek mümkün olmayabilirdi tüm bu etkenleri düşündüğümüzde tekrardan yumurta toplatmak mantıklı geldi sen de kendine göre değerlendirip karar verebilirsin ben izmirde oturyor olsaydım ve yaşım daha genç olsaydı tekrardan yumurta toplatmayabilirdim mesela...

Canim seni merak etmistim girdim bloga telefondan :) cok sevindim. Hic merak etme. 4.De dondurulur buyuk ihtimal. Bir daha opuya gerek kalmadan transfere gidersin. darisi basima ben 1 taneye de raziyim :)

insallah canim kaliteli olsunlar insallah. oyle canim zaten hep hayirlisi olsun istiyorum. aslinda stres yapmiyorum kendime ama bazen takildim mi takiliyorum iste. amaan bundan sonras Allah'a kalmis, elimizden geleni yapiyoruz biz diil mi:)
Canim biz yastan dolayi 2. Toplamayi yapmak istedik. Hakkimizda hayirlisi.. ne yazilmissa onu yasiyoruz..

Canim aynı şeyi bende düşünüp kaan beye söylemiştim oda bana gerek olmadığını soyledi.o gerekli gördüklerine söyluyormus zaten.bu arada benimde seninle hemen hemen aynıydı hatta bir eksikti.5toplandı 4kaliteli cikti3u dollendi 2si çok kaliteliydi biri az ki bana ilk başta hepsi tutundu sonra biri gelişmedi çok şükür ikisi brnimle o yüzden takılma sayiyaaaa:)

anladim canim benim, aslinda aklima gelmiyor degil 2. toplatma, bakalim belki Kaan Bey soyler oyle, ama sanirim simdilik yapmicam bisiy. bi gitsinler de bakalim kac tanesi gidecekse. sonrasini gorucez, izmir disindan oldugumdan ve isten devamli izin almam grrektiginden 2. toplatma fikri gozumu korkutuyor acikcasi. bakalim hayirlisi o yuzden..
Canim seni merak etmistim girdim bloga telefondan :) cok sevindim. Hic merak etme. 4.De dondurulur buyuk ihtimal. Bir daha opuya gerek kalmadan transfere gidersin. darisi basima ben 1 taneye de raziyim :)
canim benimm cok tesekkur ederim:))insallah dondurulur hepsi canim dedigin gibi. Allahim insallah transfere gideyim hayirlisiyla, hersey yolunda gitsin insallah ya ne zormus:) oyy canim insallah bol ve kaliteli yumislerin olsun senin de
Canim biz yastan dolayi 2. Toplamayi yapmak istedik. Hakkimizda hayirlisi.. ne yazilmissa onu yasiyoruz..
anladim canim benim, ben de pek genc sayilmam gerci ama su an gozumde buyuyor Seni de aramislar cok sevindim, Allahim gonlune gore versin kaliteli kaliteli olsunlar insallahh

Kizlar beni de irenbeden aradilar. 3 tanesi istenilen kalitede. 2sinde dollenme olmus. 3 nude izliyorlarmis. Sali gunu tekrar arariz bilgi veririz dedi..
Tebrik ederim,Allah hayırlısıyla transfer olup Bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Darısıda benim ve benim gibi isteyen tüm Arkadaşlarıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…