- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.201
aynen oyle tatlim ...inan hepimizi takdir ediyorum .kilo aliyoruz , ilac ve ignelerin yan etkilerine dayaniyoruz , saatlere gore ilac icip igne oluyoruz , yumurta toplaniyor , histo , transfer ve en onemlisi stres.ve buna benzer seyler ..allah herkesin dilegini yerine getirsin ve isteyenleri evlat sahibi yapsin :))))insallah canim kaliteli olsunlar insallah. oyle canim zaten hep hayirlisi olsun istiyorum. aslinda stres yapmiyorum kendime ama bazen takildim mi takiliyorum iste. amaan bundan sonras Allah'a kalmis, elimizden geleni yapiyoruz biz diil mi:)
kesinlikle canim aynen. butun vucut dengemiz bozuluyor, yedigimiz ignenin, yuttugumuz ilacin, gecirdigimiz islemin haddi hesabi yok. amin canim insallah Allah hepimizin gonlune gore verir insallah...:)aynen oyle tatlim ...inan hepimizi takdir ediyorum .kilo aliyoruz , ilac ve ignelerin yan etkilerine dayaniyoruz , saatlere gore ilac icip igne oluyoruz , yumurta toplaniyor , histo , transfer ve en onemlisi stres.ve buna benzer seyler ..allah herkesin dilegini yerine getirsin ve isteyenleri evlat sahibi yapsin :))))
Bizi en iyi önce Allah sonra yine bizler anlıyoruz.Yaşadıklarımızı başkaları sadece tahmin edebilirler asla anlayamazlar.Kücücük bir cümle,birbirimizden duyduğumuz bir yiyecek bile çok büyük umut oluyor hepimiz için.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Güç sabır ve umuttan hiç yoksun etmesin inşallah..aynen oyle tatlim ...inan hepimizi takdir ediyorum .kilo aliyoruz , ilac ve ignelerin yan etkilerine dayaniyoruz , saatlere gore ilac icip igne oluyoruz , yumurta toplaniyor , histo , transfer ve en onemlisi stres.ve buna benzer seyler ..allah herkesin dilegini yerine getirsin ve isteyenleri evlat sahibi yapsin :))))
guzel haberler alirsin insallah :)))Kizlar beni de irenbeden aradilar. 3 tanesi istenilen kalitede. 2sinde dollenme olmus. 3 nude izliyorlarmis. Sali gunu tekrar arariz bilgi veririz dedi..
amin canim aminBizi en iyi önce Allah sonra yine bizler anlıyoruz.Yaşadıklarımızı başkaları sadece tahmin edebilirler asla anlayamazlar.Kücücük bir cümle,birbirimizden duyduğumuz bir yiyecek bile çok büyük umut oluyor hepimiz için.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Güç sabır ve umuttan hiç yoksun etmesin inşallah..
Kizlar beni de irenbeden aradilar. 3 tanesi istenilen kalitede. 2sinde dollenme olmus. 3 nude izliyorlarmis. Sali gunu tekrar arariz bilgi veririz dedi..
ayy canim kacirmisim arada yaziniCanim aynı şeyi bende düşünüp kaan beye söylemiştim oda bana gerek olmadığını soyledi.o gerekli gördüklerine söyluyormus zaten.bu arada benimde seninle hemen hemen aynıydı hatta bir eksikti.5toplandı 4kaliteli cikti3u dollendi 2si çok kaliteliydi biri az ki bana ilk başta hepsi tutundu sonra biri gelişmedi çok şükür ikisi brnimle o yüzden takılma sayiyaaaa:)
Haklısın ama hepimiz geçtik aynı süreçten hiç kafana takma sadece kaan beyi dinle.sende sor bakalım ne diyecek sana aklında kalmasın hiç değilse.ama stres yapma sakin.gerçi sana diyomda ben hala atamadim ki o stresi :)ayy canim kacirmisim arada yaziniKaan Bey soyluyo oyle mi ona sevindim bak:) 1 tane tutunsun yeter ki saglikla tutunsun canim insallah.. ya iyi ki varsiniz gercekten nasil moral oldunuz anlatamam.. benim de sinirlerim bosaldi artik stresten heralde ama simdi iyiyim cok sukur:))
Benimde hatırlarsınız belki ikinci opu için başlıyoruz kısmetse.Saizen ve testagel kullanıyorum şimdi.Hergün taze 5tane incir yemeye başladım.Testere Dişli Aslan pençesi Çayı rezerv azlığında kaliteyi arttırıyormuş duymuşsunuzdur muhakkak.Ama iğnelerle beraber farklı etki yaparmı acaba diyorum.Fikriniz varmı arkadaşlar kararsız kaldımHaklısın ama hepimiz geçtik aynı süreçten hiç kafana takma sadece kaan beyi dinle.sende sor bakalım ne diyecek sana aklında kalmasın hiç değilse.ama stres yapma sakin.gerçi sana diyomda ben hala atamadim ki o stresi :)
Canim sana tavsiyem içme onları hayit suyu aslan pençesi...vs. ben daha ilk evlendigimiz sene fsh im Azcik yüksek çıktı diye içtim onları sonraki sene fsh nerdeyse iki katına çıktı o zaman egepolde gökalp beye gidiyodum ona söyledim her duyduğunuz şeyi uygulamayin onlar başka şeyleri tetikler başınıza is alırsınız demişti.bence yapma canim ama yine de sen bilirsin.inciri ye ama onda sıkıntı yok onda mesela kürû için yumurtalari cok buyutup catlatmayip kist yapıyor diye duydum ama ben denemedim Sadece duydum onu.Benimde hatırlarsınız belki ikinci opu için başlıyoruz kısmetse.Saizen ve testagel kullanıyorum şimdi.Hergün taze 5tane incir yemeye başladım.Testere Dişli Aslan pençesi Çayı rezerv azlığında kaliteyi arttırıyormuş duymuşsunuzdur muhakkak.Ama iğnelerle beraber farklı etki yaparmı acaba diyorum.Fikriniz varmı arkadaşlar kararsız kaldım
Canım transfer tarihinden 17 gün öncesini son adet tarihi olarak hesaplıyolarArkadaslar cuma keseyi görmeye gittim ilk kontrolümüzdü:) kaan bey 5+4 günlük oldugunu söyledi bebegimin.fakat ben sormayi unuttum,neye göre yada nasil hesaplaniyor bu.temmuzun 14 ünde 3. gün embriosu transfer edilmisti.son adet tarihi ne zmn oluo yani?
Canım teşekkür ederim.Benimde çok içime sinmedi zaten,ilk ay bende hayıt suyu v.s içmiştim.Yarın balparmağın karışımını alacam,bide çörekotu bal tarçın yiyeyim dedim o kadar.İncir kürünü kist diye bende duydum taze olarak yiyorum.İnşallah bu opumda hayırlısıyla kardan bebeğim ya da bebeklerim olur sonrada göbeğime olur sonrada kucağıma olur:) ne yapayım kendimi böyle motive ediyorum:)Canim sana tavsiyem içme onları hayit suyu aslan pençesi...vs. ben daha ilk evlendigimiz sene fsh im Azcik yüksek çıktı diye içtim onları sonraki sene fsh nerdeyse iki katına çıktı o zaman egepolde gökalp beye gidiyodum ona söyledim her duyduğunuz şeyi uygulamayin onlar başka şeyleri tetikler başınıza is alırsınız demişti.bence yapma canim ama yine de sen bilirsin.inciri ye ama onda sıkıntı yok onda mesela kürû için yumurtalari cok buyutup catlatmayip kist yapıyor diye duydum ama ben denemedim Sadece duydum onu.
Canim benim inşallah istediğin hersey olur hayırlisiyla.sen hep olumlu düşün olumlu olsun:) çörek otu bal tarçın çok iyi diğer karışımı kullanmadım ama duydum çok faydasını gören var. Senin ikinci opuya varmı dahaCanım teşekkür ederim.Benimde çok içime sinmedi zaten,ilk ay bende hayıt suyu v.s içmiştim.Yarın balparmağın karışımını alacam,bide çörekotu bal tarçın yiyeyim dedim o kadar.İncir kürünü kist diye bende duydum taze olarak yiyorum.İnşallah bu opumda hayırlısıyla kardan bebeğim ya da bebeklerim olur sonrada göbeğime olur sonrada kucağıma olur:) ne yapayım kendimi böyle motive ediyorum:)
Geçen cmt ilk opum olmuştu,4 yumurta görünüyordu 2 si kaliteli çıktı.İlk gün Döllenme oldu ama 3.güne gidemediCanim benim inşallah istediğin hersey olur hayırlisiyla.sen hep olumlu düşün olumlu olsun:) çörek otu bal tarçın çok iyi diğer karışımı kullanmadım ama duydum çok faydasını gören var. Senin ikinci opuya varmı daha
bebitom insallah bu sefer hersey gonlunce olur bol bol kaliteli yumislerin olur :))))Geçen cmt ilk opum olmuştu,4 yumurta görünüyordu 2 si kaliteli çıktı.İlk gün Döllenme oldu ama 3.güne gidemedi
Şimdi kontrole gideceğim önümüzdeki hafta tekrar yumurta geliştircez inşallah opu olacak sonrada.Kaan Bey böyle dedi.Tam süreç ne kadar olur bilemiyorum..
Olsun canim moral bozmak yok inşallah bu sefer guzel olacak bizim bebisler nazlı güzelim napalim:)hatta ben bi ara hepey diyodum kızım olursa adını naz koycam diye:) Allahım sağ salim kavustircak inşallah bizi bebeklerimizeGeçen cmt ilk opum olmuştu,4 yumurta görünüyordu 2 si kaliteli çıktı.İlk gün Döllenme oldu ama 3.güne gidemedi
Şimdi kontrole gideceğim önümüzdeki hafta tekrar yumurta geliştircez inşallah opu olacak sonrada.Kaan Bey böyle dedi.Tam süreç ne kadar olur bilemiyorum..
Dualarimiz sizinle inşallah herkes gonlundekine kavuşur:)bu gün 1 günde 6 iğneyle tedavi tarihimin rekorunu kırdım :) ve son iğnelerimizi yaptık allahım inşallah bir dahaya gerek bırakmasın kaliteli kaliteli embriyolar oluşsun!!! salı günü saat 9 da yumurta toplama var kızlar dularınızı bekliyorum !!! annelik çok kutsal bir duygu ama bizimki biraz daha farklı diye düşünüyorum allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın !!!
bol bol igne yapmak zorunda kalan biri olarak seni cok iyi anliyorum :)))) allah emeklerinini bosa cikarmasin sali gunu hayirli haberler alman ve bize iletmen dilegi ile GUNAYDİNbu gün 1 günde 6 iğneyle tedavi tarihimin rekorunu kırdım :) ve son iğnelerimizi yaptık allahım inşallah bir dahaya gerek bırakmasın kaliteli kaliteli embriyolar oluşsun!!! salı günü saat 9 da yumurta toplama var kızlar dularınızı bekliyorum !!! annelik çok kutsal bir duygu ama bizimki biraz daha farklı diye düşünüyorum allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın !!!
evet canım kafamı takmamaya çalışıyorum şu an. Bakalım yarın bi belli olsun hayırlısıyla emriyoların durumu, ilk fırsatta görüşücem Kaan Hocayla. evet stres her aşamada var sanırım canım maalesef:) olsun sağlıkla gelsinler yeter ki canım..Haklısın ama hepimiz geçtik aynı süreçten hiç kafana takma sadece kaan beyi dinle.sende sor bakalım ne diyecek sana aklında kalmasın hiç değilse.ama stres yapma sakin.gerçi sana diyomda ben hala atamadim ki o stresi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?