- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.221
Canım en az sen kadar ben de merak ediyorum senin sonuncunu... Allah gönlüne göre versin de bu sefer bol bol embriyoların olsun inşallah. Ben de hatırlıyorum da ilk opude değil de 2. opude artık bay gelmişti iğnelerden. Ben de iğneleri vurunduğum en son gün daha fazla iğneye katlanamazdım ben son raddesine ulaşmışım diye düşünmüştümbu gün 1 günde 6 iğneyle tedavi tarihimin rekorunu kırdım :) ve son iğnelerimizi yaptık allahım inşallah bir dahaya gerek bırakmasın kaliteli kaliteli embriyolar oluşsun!!! salı günü saat 9 da yumurta toplama var kızlar dularınızı bekliyorum !!! annelik çok kutsal bir duygu ama bizimki biraz daha farklı diye düşünüyorum allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın !!!
canim belki basamak basamak uygulaniyordur bunlar .mesela bir kac deneme sonucu olumsuz alan hastalara mi uygulaniyor acaba ? gecenlerde okumustum tekrarlayan olumsuz tup bebek vakalarinda mini tup bebek de uygulanabiliyormis.hani bu baska bir ornek .bence su anda cok uygulanabilen birsey olsaydi kaan hoca kisileri kesin bilgilendirirdi diye dusunuyorum .veya yeni bir uygulamada olabilir .ilk randevusu olan bence sorsun kaan hocaya :)))kızlar Kaan Hoca ve İrenbe haber olmuş:)
http://www.hurriyet.com.tr/ege/29762247.asp
Kaan Hoca bize çipli yöntemden hiç bahsetmemişti amaunuttuğundan değildir diil mi
evet aslında haberde de yazıyor tekrarlananan olumsuz denemelerde diye. ben de Kaan Bey'in unuttuğunu da sanmıyorum, çok titiz her aşamada. sorulabilir evet benim birdahaki muayeneme daha baya var sanırım:)canim belki basamak basamak uygulaniyordur bunlar .mesela bir kac deneme sonucu olumsuz alan hastalara mi uygulaniyor acaba ? gecenlerde okumustum tekrarlayan olumsuz tup bebek vakalarinda mini tup bebek de uygulanabiliyormis.hani bu baska bir ornek .bence su anda cok uygulanabilen birsey olsaydi kaan hoca kisileri kesin bilgilendirirdi diye dusunuyorum .veya yeni bir uygulamada olabilir .ilk randevusu olan bence sorsun kaan hocaya :)))
ay canım ya son gün benim de öyleydi:) her iğnede hadi son 5 hadi son 4 diye saydım geriye... sonuncu da bitince acayip bi rahatlama geldi valla:) senin de bol ve kaliteli yumurtaların olsun inşallah canım!!:)bu gün 1 günde 6 iğneyle tedavi tarihimin rekorunu kırdım :) ve son iğnelerimizi yaptık allahım inşallah bir dahaya gerek bırakmasın kaliteli kaliteli embriyolar oluşsun!!! salı günü saat 9 da yumurta toplama var kızlar dularınızı bekliyorum !!! annelik çok kutsal bir duygu ama bizimki biraz daha farklı diye düşünüyorum allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın !!!
cuma saat dokuzda randevum ama hiç o saatte giremiyoz hep onu buluyir.kaan bey geliyo kahvaltı ediyor sonra sallana sallana geliyo, bayiliyom onun rahatlığına o öyle olunca bizde rahat oluyoz:) ben unutmazsam sorar size yazarım burdan.bu arada yokmu cuma randevuau olan???evet aslında haberde de yazıyor tekrarlananan olumsuz denemelerde diye. ben de Kaan Bey'in unuttuğunu da sanmıyorum, çok titiz her aşamada. sorulabilir evet benim birdahaki muayeneme daha baya var sanırım:)
Âmin canım âmin hepimizin,dua ederken inanın Allah'ım diyorum benim gibi sana el açan bebek isteyen tüm Arkadaşlarımın duasını kabul et..Birbirimize ettiğimiz dua çok değerliymiş.bebitom insallah bu sefer hersey gonlunce olur bol bol kaliteli yumislerin olur :))))
Bizde eşimle öyle diyoruz biliyormuşsun hatta Naz ismini bizde gülerek geçirdik:) Âmin âmin âmin..Olsun canim moral bozmak yok inşallah bu sefer guzel olacak bizim bebisler nazlı güzelim napalim:)hatta ben bi ara hepey diyodum kızım olursa adını naz koycam diye:) Allahım sağ salim kavustircak inşallah bizi bebeklerimize
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla güzel güzel kaliteli kardan bebeklerin olur inşallah..bu gün 1 günde 6 iğneyle tedavi tarihimin rekorunu kırdım :) ve son iğnelerimizi yaptık allahım inşallah bir dahaya gerek bırakmasın kaliteli kaliteli embriyolar oluşsun!!! salı günü saat 9 da yumurta toplama var kızlar dularınızı bekliyorum !!! annelik çok kutsal bir duygu ama bizimki biraz daha farklı diye düşünüyorum allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın !!!
Canım Bende opu sonrası Kaan Bey e dedim mikroenjeksiyon yöntemi kullanılsın diye,çünkü spermde de sorun vardı bizim,kendiside zaten biz o şekilde yapıyoruz sen Kafanı bunlara yorma dedi:))kızlar Kaan Hoca ve İrenbe haber olmuş:)
http://www.hurriyet.com.tr/ege/29762247.asp
Kaan Hoca bize çipli yöntemden hiç bahsetmemişti amaunuttuğundan değildir diil mi
ahahahh ay evet bazen o kadar rahat ki biz panikleyince tatlı tatlı fırçalıyo bizi, hatta bi kere vitaminlerle ilgili bişeyleri karıştırdım, yaw şimdi anlattım ya dedi, ben gene bön bön bakınca ver ver bilimsel araştırmaya çevirdin yazayım yine dedi güldük hep beraber:)Benim cu
cuma saat dokuzda randevum ama hiç o saatte giremiyoz hep onu buluyir.kaan bey geliyo kahvaltı ediyor sonra sallana sallana geliyo, bayiliyom onun rahatlığına o öyle olunca bizde rahat oluyoz:) ben unutmazsam sorar size yazarım burdan.bu arada yokmu cuma randevuau olan???
ya evet ben de devamlı soru soruyorum ama bakıyorum ki aslında söylenmesi gerekenleri söylemiş. sonuçta o da başarılı sonuçlar almak istiyo unutmak ya da atlamak gibi bi durumu olmaz yani... bi de biz daha rahat olabilsek:))Canım Bende opu sonrası Kaan Bey e dedim mikroenjeksiyon yöntemi kullanılsın diye,çünkü spermde de sorun vardı bizim,kendiside zaten biz o şekilde yapıyoruz sen Kafanı bunlara yorma dedi:))
Bende size bisey anlatayim ilk Deca yi vuruldum 3,75 olani aksamina bildiginiz kurdesen doktum sabaha kadar heryerimi sardi ne yaptiysam fayda yok neyse kaan hocaya yazdim dedi yok yapmaz iyi hocam dedim ama ben biliyorum igneden.eczaneden alerji ilaci aldim ictim gecti yavas yavas .bir ay sonra deca oldum yeniden .e2 sonucunu beklerken esimle kahve icmeye gittik anamm ayagimin altindan basladi yine yarim saatte doktu heryerimi :)))) dedim bak hocam oluyormus dimiii :)))adamcagiz oyle bir baktiki olmayacak seyler seni buluyor gibisinden :)))) ama en azindan ben hakli ciktim hi hi hi .simdi her deca vurulusu sonrasi hemen alerji ilacimi iciyorum kasinma oluyor ama yayilmiyor en azindan :)))) nedir bu adamcagizin bizden cektigiahahahh ay evet bazen o kadar rahat ki biz panikleyince tatlı tatlı fırçalıyo bizi, hatta bi kere vitaminlerle ilgili bişeyleri karıştırdım, yaw şimdi anlattım ya dedi, ben gene bön bön bakınca ver ver bilimsel araştırmaya çevirdin yazayım yine dedi güldük hep beraber:)
ya evet ben de devamlı soru soruyorum ama bakıyorum ki aslında söylenmesi gerekenleri söylemiş. sonuçta o da başarılı sonuçlar almak istiyo unutmak ya da atlamak gibi bi durumu olmaz yani... bi de biz daha rahat olabilsek:))
hahahh canım ya fena olmuş gerçekten:) geçmiş olsun ama komikmiş hakkaten:))Bende size bisey anlatayim ilk Deca yi vuruldum 3,75 olani aksamina bildiginiz kurdesen doktum sabaha kadar heryerimi sardi ne yaptiysam fayda yok neyse kaan hocaya yazdim dedi yok yapmaz iyi hocam dedim ama ben biliyorum igneden.eczaneden alerji ilaci aldim ictim gecti yavas yavas .bir ay sonra deca oldum yeniden .e2 sonucunu beklerken esimle kahve icmeye gittik anamm ayagimin altindan basladi yine yarim saatte doktu heryerimi :)))) dedim bak hocam oluyormus dimiii :)))adamcagiz oyle bir baktiki olmayacak seyler seni buluyor gibisinden :)))) ama en azindan ben hakli ciktim hi hi hi .simdi her deca vurulusu sonrasi hemen alerji ilacimi iciyorum kasinma oluyor ama yayilmiyor en azindan :)))) nedir bu adamcagizin bizden cektigi
gecen hafta pazartesi kaan hocaya gore transfer oncesi son deca vuruldum ( bu ara yeminle deca deyince kabusum oluyor :)) esim beni eve birakacak yine ayagimin altindan basladi arabanin icinde ayakkabisini cikarmis bir tip ayak elinde hem kasiyorum hem kolonya suruyorum hem guluyorum :))) esim de benimle beraber koptu tabi :)hahahh canım ya fena olmuş gerçekten:) geçmiş olsun ama komikmiş hakkaten:))
ben gobekten kendim yaptim canim oyle aman aman bir farkini hissetmedim ben :)))o kadar igne yapinca otomasyona bagliyorsun haliyle :)kızlar bişey sorucam,
Kaan Hoca bana Gonapeptyl depot verdi yumurtlama baskılayıcı, iğnenin ucu azcık büyüktür kendine yapamayabilirsin dedi. kalça ya da göbekten yaptır dedi. gerçi yarın gene sorucam merkeze ama, siz nerenizden nasıl vurdunuz o iğneyi? göbeğinden diğer iğneler gibi yapan var mı aranızda? youtube'dan izledim biraz iğne hakkaten azıcık daha büyükmüşnaapsam kalçadan vurdurtsam olur mu sizce?
hatta simdi cizelgeye baktim yumurta catlatma ignesi ile birlikte 23.00 de hemde 2 tane gonapeptyl yapmisim ayni anda :)ben gobekten kendim yaptim canim oyle aman aman bir farkini hissetmedim ben :)))o kadar igne yapinca otomasyona bagliyorsun haliyle :)
Ben göbekten vurdum canim aslında diğerlerinden bir farkı yok acimiyo yani ama çok büyük iğne.daha önce anlatmiatim ben o igne maceramı.ben iğne ucunun öyle büyük olduğunu bilsem ilacı hazirlamaz sağlık ogina giderdim ama hazırlamış bulundum sonra bi baktım koca iğne aha dedim bu kalçadan vurulacakmis hemen hastaneyi aradım hemşire dedi ilaç donar çabuk yapın oldu o zaman dedim kapadim gözümü yaptım walla:)kızlar bişey sorucam,
KaanHoca bana Gonapeptyl depot verdi yumurtlama baskılayıcı, iğnenin ucu azcık büyüktür kendine yapamayabilirsin dedi. kalça ya da göbekten yaptır dedi. gerçi yarın gene sorucam merkeze ama, siz nerenizden nasıl vurdunuz o iğneyi? göbeğinden diğer iğneler gibi yapan var mı aranızda? youtube'dan izledim biraz iğne hakkaten azıcık daha büyükmüşnaapsam kalçadan vurdurtsam olur mu sizce?
Benimde eşim yapmıştı iki tane bir Sağdan bir soldan göbekten canım.Ama reçeteme baktım şimdide bulamadım adı omuydu diye sanırım oydu.kızlar bişey sorucam,
Kaan Hoca bana Gonapeptyl depot verdi yumurtlama baskılayıcı, iğnenin ucu azcık büyüktür kendine yapamayabilirsin dedi. kalça ya da göbekten yaptır dedi. gerçi yarın gene sorucam merkeze ama, siz nerenizden nasıl vurdunuz o iğneyi? göbeğinden diğer iğneler gibi yapan var mı aranızda? youtube'dan izledim biraz iğne hakkaten azıcık daha büyükmüşnaapsam kalçadan vurdurtsam olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?