Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar merhaba..8 gunluk yazınızı okudum..cinarda arkadasim.siteyi kaybettim yaslilikama buldum sizii..cok sevindim senin icin surece inss.tez zamanda birda sevindiriic haberler almaya...bende bugun ttansferin 4 gunu ve sadece 2 yumus topalndi 1 bos.1 dolu...dolu olan iyi kalite dollendi cok sukur.ve cuma gunu transfer edildi...ilk gun istrahtdan sonra normal hayati,a geri dondum.cunku yatarak aklimda hoc cikmiyor acaba lar cogaliyor...hakkimizdan hayirlisini nasip etsin rabbim herkese...banada hayirli evlatsa nasip etsin rabbim...ayin 18 tahlil gunumm...butun arkadaslatda bir takim belirtiler olmus.fakt bende kasik agrisindan baska bisey olmadi..o da bugun yok...hayirlisi...yani kizlar anlayacahinz merak hoc botmiyor.acabalar bitmiyor.her aşama yeni bir soru işareti cikariyor..hamile kalsakda bu boyle olacak..kadin milleti bakin erkeklerde bole bisey varmiii? Ohh ne rahat bana merak etme hayirliysa olirrrr diyip oyununa bakiyor..yani bizlerrrr.neyse anne olmak olmak degill.....hergun hepinize dua ediyorummm..inssss inssss yaramaz cocuklar versin...komsunun camini kirsinnn ...siziii arkasindan kostursun..ama vicdanli. Bebekler nasip etsin yuce allahim sizlere..ve bana....ha bu arda cinarda arkadasim op toplarken arkadasin biri ziyarete gitmiş.cok duygulandim.kadiniz anneyiz ablayiz.ama kalplerimiz bir dularimz bir bundan guzel kardeşlik varmı....?hepinzi tanidigima cok memenuum.optumm herkesiii kocama

ay canim benim ne guzel yazmissin bu surecte kadina cok is dusuyor biz yipraniyoruz :) neyseki sen mutlu sona yaklasmissin .ayin 18 inde insallah coook ama coook mujdeli haberini alirsin bizi de mutlu edersin .

Merhaba canım.Transferin olmuş ne güzel,hayırlısıyla hamile haberini alırız burdan darısı da benim Başıma inşallah..Tek embriyo olsun bizim olsun.Evet sana Katılıyorum çokda güldüm yaramaz olsunlar kırsınlar döksünler:) Eşlere gelince;hormonlar farklı yaratılışımızdan.Benim eşimde diyorki önce sen önemlisin senin Sağlığın aklını fikrini koru Allah isterse hayırlısıyla olacak diye.Bende kızıyorum ne yani sen benim kadar takmıyormusun falan:) Bu süreçte nasıl belgesel izlersin nasıl oyun oynarsın diyorum:)oda dinliyor canım benim napsın güç veriyorlar aslında..Bende çok memnunum burdan tanıştığımıza paylaşımlarımıza,İrenbede de tanışalım hatta bebeklerimiz oluncada ayda bir toplanalım:)

Cok tsk ederimmm vallla yaramaz cocuklar versinn..ama vicdanli olsun.gozu acik olsun...özel olsun bizim olsun....
Arkadaşliga gelecek olirsak ben bundan 10 yil once gebelik.org sayfasinda tanistigim 4 ozel arkadasim vardi.istanbulda adanda antepde bursda mersinde hepimizin cocgu ayni hafta dogum yaptik..ayni sorunlar dertlesecek ortak noktalarr..ve simdi okullarini kinusuyoruz ders calismamalarini.kilolarini herseyiii....anlayacagiz burda gercek dosluklar cikiyorrr....ilelebett.

canım bu yöntem daha çok erkek sorunlarında kullanılıyor heralde bize söylemişti eşimde sperm sayısı ve sperm hareketliliği azdı ayrıca şekil bozukluğu da vardı kullanabiliriz demişti mikroçip yöntemiyle spermleri süzüyoruz ve en sağlıklı olanını seçiyoruz demişti ilk yumurta toplamadan sonra labaratuardan aradıklarında sordum ben kullanıldımı diye kullanmadık dedi sperm mikroçip yönetemini kullanacak kadar fazla değildi dedi ayrıca biz spermi 10 kata büyüterek bakıyoruz ve en sağlıklı olanını seçiyoruz zaten demişti bayan gerkli görmediyse ondan söylememiştir doktor. ayrıca ben son kontrole gittigimde aşağı katta beklerken kaan hocaya bir ziyaretçi geldi danışmaya ne içingeldiniz diye sorduklarında ropörtaj için geldim demişti demekki bu konuyla ilgiliymiş sonraki gün bu haberi gördüm

Canım Bende opu sonrası Kaan Bey e dedim mikroenjeksiyon yöntemi kullanılsın diye,çünkü spermde de sorun vardı bizim,kendiside zaten biz o şekilde yapıyoruz sen Kafanı bunlara yorma dedi:))
canım bildiğim kadarıyla yumurtadan kaynaklı sorunlarda mikroenjeksiyon spermden kaynaklı sorunlarda mikroçip yöntemi kullanılıyor

bilgilendirme icin teskkurler tatlim

ben gobekten kendim yaptim canim oyle aman aman bir farkini hissetmedim ben :)))o kadar igne yapinca otomasyona bagliyorsun haliyle :)
hıı o zaman karnımdan yapayım ben de bunu, battı balık yan gider, alıştık zaten valla canım aynen dediğin gibi... :))

oyy canım yaa ben de direkt gitsem mi sağlık ocağına diyorum, hata yapma şansımız "0" maalesef eğer cesaret ederbilirsem yaparım ay inşallah yaparım ya rüyama girdi dün gece
Benimde eşim yapmıştı iki tane bir Sağdan bir soldan göbekten canım.Ama reçeteme baktım şimdide bulamadım adı omuydu diye sanırım oydu.
bi sağ bi sol olan çatlatmayla beraber vurulduğumuzdu sanırım canım. adını hatırlayamıyorum. bu bi tane sanırım.
evet canım sperm problemlerinde, bizim de problemimiz tam olarak bu aslında, morfoloji neyse gerek görülmediyse söylenmemiştir diyorum artık kısmette ne varsa o artık bundan Allah'ı bileceği iş:)

stres yok tatlim inan diger igneler gibi aynen ekstra bir aci hissetmiyorsun .ben birini saga digerini sola ovitrolle i de alta yapmistim

kızlar sorularım bitmiyor valla kusura bakmayın
benim opudan 1 gün sonradan beri karnımda acayip bir şişlik var. sanırım ohss gibi bişiy bu, karnım şiş, oturup kalkarken zorlanıyorum baya. devam ederse, nefes almamı falan zorlaştırırsa gidicekmişim merkeze hemşireler öyle söyledi. of

ayyy kiyamam ben sana insallah olmazsin canim .benimde ilk gun agrim olmadi ama 2-3 gunu baya agrim oldu karnim sisti vs ama sukur ohss olmadim .zaten kaan bey az yumurtasi olanlarda pek ohss olmaz demisti .ama sen yine dikkat et ve durumunu izle sikintin olursa bekleme gorun hemen biryere

Benim sadece 2 yum olunca kanama felan olmadı toplandık sonra...doktor temiz is çıkartmış. .adamı yormadan 4 dk is bitmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…