Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

inşallah canım yaa karnım acayip derecede şişti patlamak üzereyim evet canım takip etcem ama inşallah olmaz bişiy yaa(

Canm bir süre sonra gaz meselesi basliy.obirde bol su içinde patlayacakmisisn gibi oluyor...geçer korkma

Nefes almanca sorun varsa ara Heme kliniği onu harici gecer
evet aynen aynen canım. nefes almada sorun yok sadece çok şişim ve oturup kalkarken sıkıntı yaşıyorum. inşallah geçer ya iş yerinde sıkıntı yaşıyorum çok bi de işine yansıtmamaya çalışmak çok zor oluyo

Çok geçmiş olsun,inşallah hemen geçer canım.

bak yaa o gün geldi aklıma merkezden çıkarken arkamızdan nasılda baktılarını düşünmüştüm

inşallah canım yaa karnım acayip derecede şişti patlamak üzereyim evet canım takip etcem ama inşallah olmaz bişiy yaa(
kilonu kontrol et hizli kilo alimida ohss belirtisiymis .gerci benimde cok sisimisti gaz vardi ve acaip bir huzursuzluk 4. gun biraz daha rahatlamistim Gaz giderici birseyler yesen ? .insallah benim gibi gecici bir durum olur .aslinda benimde ikinci opudan sonra gecemeyen agrilarim vardi isleme bagli sanirim kanamam olmus ve arkaya kan pihtisi seklinde toplanmislar .kaan hoca mr felan istedi cektirdim cumartesi gunu sonucla ugradim irenbeye hoca takip edelim dedi.17 sinde tekrar bakacak .aslinda sana da ugrayacaktim ama gec olmustu cikmissindir diye vazgectim .bakalim insallah kan birikmesi veya pihtisi cabuk dagilir cunku gunde 2 tane agri kesici icmek zorunda kaliyorum ki pek kullanmam ben ((

o zaman bismillah diyip saplicaz artık yapcak bişi yok:))
Canım ben decapeptly depot 3.75 eşime göbekten vurdurttum 2 tane uç vardı biri kahve biri yeşil Hemşire yle konuştuk kahve olan göbek için yeşil kalça için dedi hiç acımadı çok şükür ben pko hastasıyım ondan çok korktum ohss olcam diye 12 yumurta toplanmıştı çok şükür ilk gün sadece agrim oldu ertesi gün uzun bir yolculuğum vardı ondan korktum birazda seninde eğer 2-3 güne geçmesse bi sorarsin ama ben gecicegni düşünüyorum kendini çok yormamaya calis

ha ha cok gevezeyiz dimi :))) senin prensesin nasil ? bizde sizi opuyoruz :)))

yok canım çok şükür şimdilik kilo alımım olmadı pek. bilmiyorum ki rezene falan içsem belki rahatlatır. ayy sana da geçmiş olsun canım yaa durduk yere bir sürü sıkıntı tahminimce geçicek, sadece bazı hareketlerde çok gazım varmış gibi zorlanıyorum onun dışında ağrım falan yok pek çok şükür.. ay ben 45 dk. yattım fırladım hemen sonucu öğrenmek için, sonra bütün gün leyla gibi gezdim tam dinlenmeyince zaten belki başka seferde karşılaşırız canım:)

ya bunun 1 iğnesi var sanırım, decapeptyl'de var da gonapeptyl'de minik iğne yok sanırım. valla yarın da bi takip ediyim inşallah geçer sıkıntı etmemeye çalışıyorum kendime canım çok sağoll.
ay benim çok çenem düştü sanırım ondan bu kadar sürmüştür

bence gazi sikintin var canim benimde oyle olmutu :))

krc05 geçmiş olsun ama o gazdir sıkıntı yapma ben iki gün dogrulamamustim iki büklüm gezdim gazdan. Kızlar bu arada kalbiminozu nden haberi olan varmı? En son kanama var demişti merak ediyorum???
canım benim ya valla olabilir feci durumdayım çünkü belki de hakkaten ohss falan değildir...
bilmiyorum sesi çıkmadı pek baktım şimdi girmiş kk'ne iyidir inşallah

krc05 geçmiş olsun ama o gazdir sıkıntı yapma ben iki gün dogrulamamustim iki büklüm gezdim gazdan. Kızlar bu arada kalbiminozu nden haberi olan varmı? En son kanama var demişti merak ediyorum???
canım şimdi okuyordum. kanamam hala devam ediyor. bugün kahverengiye döndü. kaan bey 2 hafta yatacaksın dedi. sadece wc. cumartesi de kontrol olacak. bebeklerim çok şükür iyiydi. ama risk var dedi. inşallah geçer ve derin bir oh çekerim. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.amin.

canım benim ya valla olabilir feci durumdayım çünkü belki de hakkaten ohss falan değildir...
bilmiyorum sesi çıkmadı pek baktım şimdi girmiş kk'ne iyidir inşallah
Inşallah değildir ama takip et sen yinede kilona bak sürekli cnk onsda bir günde on kilo falan artış oluyomus aman yok yok değildir değildir:) iyidir insallahta kanaması gectimi acaba

yaa? senin de gaz sıkıntın mı oldu gerçekten? ay sölemeye çekiniyorum ama bir adet gaz bombası gibiyimacaba öyle bişiy mi hakkaten canım ya inşallah öyledir
benim ilk gun hic sikintim olmamisti ilk opu icin konusuyorum ama 2 nci gunu bir gaz bir gaz acaip sisti karnim resmen nefes alamiyorum 3 ncu gunde oyleydi sonradan gecti .gaz giderici biseyler kullan canim :))))

Ayy canim ya çok şükür walla kac gündür bakiyom yazdinmi bişey diye meraktan oldum.aman kalkma canim sakin yat. Neden olmuş peki biaey dedimi? Ama korkma iyi düşün hep benim onikinci haftaya kadar hep vardı çok aukur gecti.dinlemerek geçiyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…