merhaba kızlar bizde haziran sonunda umut tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavimize başlayacağız...
bu ilk denememiz olacak...
eşim ege üniversitesinde lenf kanseri tedavisi görmüştü şükür atlattı...
sonrasındada gördüğü tedaviler sonucunda azosperm oldu...
tedavinin üstünden 2 sene geçti ve yaklaşık 7 aydır eşide azda olsa çıkış var...
ben bu hafta izmirden tüp bebek raporu çıkarttırıcam...
hep ege üniversitesinde hallederiz diye düşünmüştüm...
ama bazı yerlerde ege üniversitesinin özelde tedavi olacaklara rapor vermekte sorun çıkardıklarını okudum...
bana rapor için nereyi önerirsiniz ege üniversitesine mi gideyim yine herşeye rağmen yoksa tepeciğe mi ??
eşimin ege üniversitesi hastası olduğu için belki bi kolaylık sağlarlar mı düşünüyorum ama bilemiyorum...
lütfen bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum...
bu konuda bi sayfada açtım dün ama kimse yorum dahi yapmadı...
lütfen izmirli arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
merhaba tolunay cikardinmi raporu bende sali gunu cikardm carsamba gunu aldim ignelerimi dolapta simdi cumartesi gunu son genitayi ictim simdi adet olmayi bekliorum cok heyecanliyim banada 11 mayista sis yaptilar sanada ogun yapmislar bizim tedawi surecimiz ayni zamanda gidio belki seninle orada sira beklerkn muhabbet bile etmisizdr belki
merhaba tolunay cikardinmi raporu bende sali gunu cikardm carsamba gunu aldim ignelerimi dolapta simdi cumartesi gunu son genitayi ictim simdi adet olmayi bekliorum cok heyecanliyim banada 11 mayista sis yaptilar sanada ogun yapmislar bizim tedawi surecimiz ayni zamanda gidio belki seninle orada sira beklerkn muhabbet bile etmisizdr belki
tepecik canim ben cok memnunum esin ameliyatlami sperm bulcaklar
sen doğu kontrol hapı kullandın mı ? hangi iğneleri verdiler sana bir de uzun mu kısa protokol mü tedavin canım..bir de senin sorun neydi ??
raporlu olarak ne kadar tutuyor tüp bebek.bende aşılama oldum son aşılamamı olup tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum egede.inş. allah herkesin gönlüne göre verir
aşılamayıda egede yaptırdım 2defa klomenle olumsuz sonuçlandı.ilk puregonla başladık raporlu o iptal edildi.ara verdim biraz şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum tedaviye.hepimiz için hayırlısı olsun.doktorun hangisi senin.
ilk deniz hanımla başladım.memnun kalmadım çok bekletiyordu tanıdıklarından fırsat kalmıyordu.sonra şivekar hanıma gittim.ondan memnundum hiç ahmet bey denk gelmedi.gidenler çok memnunlar ondan bende onunla denemek istiyorum şimdiki aşılamamı denk getirebilirsem tabi.gonal f puregon gibi mi iğnesi yoksa karıştırılan tozlardanmı
benim dogum kontrol hapim cumartesi gunu bitti genita ecopirin we folidence kullaniyorum genita bitti iste ama nedense kutuda 21 tane war bana 20 tane kullantilar sanadami ole dediler yani bir tane kaldi ben ignelerimi aldim 950 lira tuttu benim esimde sorun azosperm kisa protokol uzun protokol nasil oluyo bana bisi demediler
canım ben de ecopirin folidose ve ginera doğum kontrol hapı kullandım senin genita dediğin ginera mı öyle birşey duymadım çünki hiç.benim birinci kutu bitmişti ama ikinciye başlattılar haziranın üçünde bırakacakmışım ginerayı adet olunca hastaneye gideceğim başlayacağız biz de.sanırım kendi programlarına göremi ayarlıyorlar ilacın kullanım adedini anlamadım.37 güne tamamlayacaklarmış bende ginera yı,,, uzun protokolde doğum kontrol hapıyla başlıyorlar tedaviye ve tedavi adetin 21. günü başlıyor kısa protokolde adetin bir yada ikinci günü başlıyor ve kısa protokol daha kısa zamanda uygulanıyor
ginera benimde yanlis yazmisim:) benim kisa protokol cunku bir kutu kullandin ginerayi bugun regl oldum semra hemseriyi aradim yarin gel dedi bende hicbir sorun yok benim esimde sorn oldugu icin belki ondn kisa protokol yapiyolar bana ama bende heyecn sinirsz nasil olcak diye igneleri nasil wurucm aksam igneleri korkutuyo biraz gonalf 450 werdiler hem toz war hem sivi nasil yapicm bilmiorum rabbim yardimcimiz olsun
kızlar ilaç raporumu dün aldım bana da 8 kutu menopur 1 ovitrelle ve orgalutron verdiler... şimdi 3 haziranda d k hapını bırakıp reglimin gelmesini bekleyeceğim... inşallah bu kez bebeğime kavuşurum tüm isteyenlere versin yüce yaradanım....amin..
dun bende ordaydim canim muanede ordaydim ogken 14.00 bitti isim benim uzerimde sari tisort wardi belki dikkat etmisindr[
canım ben saat 7,30 da ordaydım 8 de kayıt yaptırıp aşağıya sgk bürosuna indim sonra da saat 15,30 da gelin dendi o arada da bornovaya gittim gezmeyeinşallah tekrar görüşürüz bu arada ben bugün bir aksilik yaşadım gerçi umarım adı aksilik değildir ama doğum kontrol hapı kullanıyordum normalde 32 günde bir adet olurum olmam gereken gün yani bugün hap kullanmama rağmen silmekle kırmızıları gördüm azcık ve hemen hastaneyi aradım ne şans ki ahmet bey nöbetteymiş ilaçları kes yarın gel dedi zaten gidecektim iğnelerimi almıştım inşallah sorun olmaz sen hiç böyle birşey olan birini duydunmu çok korkuyorum ben bu arada tombik kot pantolonlu birini gördüysen o da benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?