Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Herkese hayırlı ramazanlar. Ocak ayından beri İzmir medikal park da tedavi görüyoruz. Tabi birde devlet desteğini bekliyoruz. Haziranda doluyor 3sene. Bizim sorun sperm. Inşaallah Temmuz 1 de başlayacağız ilaçlara. Kucaginiz boş kalmasın bu ayın hürmetine inşaallah.

hayırlısı olsun ins tez vakitte hep beraber kavusuruz yawrularimuza. doktorun kim?

43 tane yumurta, maşallah sayınız çok iyi benim yüksek dozda ilaca rağmen sadece 6 tane toplanmıştı. Hayırlısı olsun inşallah

Merhabalar, benimde olumsuz sonuçlana 1 tüp bebek geçmişim var mart ayında yapılan. Konya medicanada yaptırmıştım. Şimdi geçtiğimiz perşembe medical park çiğdem hanıma geldim oda beni Süleyman beye yönlendirdi. tüp bebek kararınızı verin gelin dedi. Kızlar bir şey sormak istiyorum raporu herkese çıkartabiliyorlar mı? ben 4 yıllık evliyim. yani bir tanı sonucumu rapor çıkarılıyor. Bilginiz var mı? Daha ben ücret hiç konuşmadım. Rapor olursa hastane ve ilaç ücretleri daha uygun oluyor anladığım kadarıyla.

hayırlı olsun öncelikle tedavin. raporunda kuralları var tabiki 23 ile 39 yer arasında olmak, 3 yıllık evli, 5 senelik sigorta girişim ve 900 günün olması lazım. 3 sefer asilama yapnan ve bunlarin sonucunda cocugunun hic olmamasi. gibi sartlar var. gityiginde doktorunla konus. senin bilhilerin onda vardir. olup olmayacagini soyler sana.

rapor olmayınca ödemeler nasıl oluyo? yumurta toplanma, transfer, dondurma. hepsine ayrı ayri mi ücret mi ödüyorsunuz? ve nekadar ödediniz?
4950 dediler once biz de hersey icindedir düşündük.ilaclar haric 4950 aldilar.ilaclara ayri odedik Allahtan ilac cok kullanmama gerek kalmadı 1000 civari ilaclar tuttu.yumurta toplamada vermedik.10 yumurtadan 8 i dollendi 5 tane saglikli embriyo donduruldu.
rapor olmayınca ödemeler nasıl oluyo? yumurta toplanma, transfer, dondurma. hepsine ayrı ayri mi ücret mi ödüyorsunuz? ve nekadar ödediniz?

ilac kullanma surecinde rahim icinde polip oluştu onun icin histereskopi olacak dedi doktor 1100 de oyle verdik.transfer olacacagi zaman embriyolari çözdükleri icin de 400 lira verdik .ilki tuttu kimyasal oldu dusuk oldu.ikinci transferde 2000 lira verdik o hic tutmadi maalesef.simdi 3.deneme icin Ahmet bey testler istedi (kanda pihtilasma genetik lupus vs..)esimden de benden de ona da 1000 lira verdik.testlerin bir kismi cikmis troidimde az iltihap cikinca endokrinoloji ye gitmek zorunda kaldim onun icin de muayene artı testler 350 verdik.Bayramdan sonra kismetse 3. transfer yapilacak dedi doktor.Yani raporsuz baya masrafli oluyor.bu haziranda 3 yilimiz doluyor eger hamilelik olmaz da sil bastan denemek zorunda kalirsak bu kez rapor cikarttirmayi düşünüyoruz

Bizim de sorunumuz spermdi ..eşim tese oldu cok şükür sperm bulundu...3 tane embrıyo oluştu..suan transfer için hazırlanıyorum ..sızın sorununuz neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…