Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Şükür çok güzel geçti canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar.
3.gün 2 tane koyuldu.
Transferden hemen sonra iğneyi kullanmaya başlamışmıydın kuzum.
Seninde sayılı günün kaldı Allahın izniyle tutmuştur inşallah
Canım bu transfer de bana pregiston için yeni çıkan bir iyne verdi ahmet bey ve transferden önce başlamıştı transferin 3 günü de e2 ve pregiston tahlili yapılınca o iyneyi günde 2 ye çıkardı günde 1 crione jel ve estrofemide 2 ağızdan 2 fitil olarak devam ediyorum artı vitaminler bide kan sulandirici iynem var

A
Canım bu transfer de bana pregiston için yeni çıkan bir iyne verdi ahmet bey ve transferden önce başlamıştı transferin 3 günü de e2 ve pregiston tahlili yapılınca o iyneyi günde 2 ye çıkardı günde 1 crione jel ve estrofemide 2 ağızdan 2 fitil olarak devam ediyorum artı vitaminler bide kan sulandirici iynem var
Anladım canım inşallah faydası olur tüm kullandığımız iğnelerin ilaçların.
Fitili kullanırken rahim ağzına elin değiyo mu

ins olur canim sen hangi ilaçları kullaniyorsun? e2 tahlilin nezaman? fitilim parmağının yettiği kadar itiyorum
Diaformin,corasprin,inofolic combi,imom,estrofem,crinone,progestan,clexane kullanıyorum.e2ye p.tesi günü baktırcam cnm.
Var mı herhangi bir belirtin.
Rahim ağzı sert ve aşşadaysa gebelik yok demekmiş cnm boşluk hissi var veya eline geliyo yumuşaksa gebelik var demekmiş önceden ebeler bu yöntemi kullanırlarmış.
Senin test hafta sonuydu güzel haberlerini bekliyorum :dua::KK200:

Diaformin,corasprin,inofolic combi,imom,estrofem,crinone,progestan,clexane kullanıyorum.e2ye p.tesi günü baktırcam cnm.
Var mı herhangi bir belirtin.
Rahim ağzı sert ve aşşadaysa gebelik yok demekmiş cnm boşluk hissi var veya eline geliyo yumuşaksa gebelik var demekmiş önceden ebeler bu yöntemi kullanırlarmış.
Senin test hafta sonuydu güzel haberlerini bekliyorum :dua::KK200:
hemen hemen aynı ilaclarimiz canim. benim test günüm bugün du canim. değerim çok düşük çıktı gebelik var dedi ahmet hoca ama sağlıklı mi değilmi ikinci tahlilin katlamasiyla belli olucak dedi. paZartesi tekrar kan vericem bakalım artık neler olicak

hemen hemen aynı ilaclarimiz canim. benim test günüm bugün du canim. değerim çok düşük çıktı gebelik var dedi ahmet hoca ama sağlıklı mi değilmi ikinci tahlilin katlamasiyla belli olucak dedi. paZartesi tekrar kan vericem bakalım artık neler olicak
Aaa ben hafta sonu diye biliyodum.
Kaç çıkmış canım inşallah kat kat artar p.tesiye kadar umudunu yitirme cnım

Değerim 18
büyük ihtimal kimyasal olucak ama buda pazartesi belli olacak. sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin
Belli olmaz cnm Allah büyük yarının ne getirceğini yazlızca o bilir.
Pgtye gitmişmiydi embriyon.
İyiyim şükür canım transferden önce başlayan bel ağrım var hala devam ediyo,eklem ağrılarım korkutuyo sadece adet olcağım zaman olurdu bugün 4.günüm dün adet günümdü

Belli olmaz cnm Allah büyük yarının ne getirceğini yazlızca o bilir.
Pgtye gitmişmiydi embriyon.
İyiyim şükür canım transferden önce başlayan bel ağrım var hala devam ediyo,eklem ağrılarım korkutuyo sadece adet olcağım zaman olurdu bugün 4.günüm dün adet günümdü
aynen canim yarın belli olucak mevlam ne nasip ettiyse gorucez ins. embiyolarim genetige gitmedi canim senin gitmismiydi? yarin sabahtan ordayim sende erken gelirsen yaz belki karşılarsıriz.

aynen canim yarın belli olucak mevlam ne nasip ettiyse gorucez ins. embiyolarim genetige gitmedi canim senin gitmismiydi? yarin sabahtan ordayim sende erken gelirsen yaz belki karşılarsıriz.
Canım ben manisada oturuyorum tahlilleri burda verdim sonuç bekliyorum sen naptın verdin mi 2.tahlili.
Benimkilerde gitmedi canım genetiğe

Canım ben manisada oturuyorum tahlilleri burda verdim sonuç bekliyorum sen naptın verdin mi 2.tahlili.
Benimkilerde gitmedi canım genetiğe
benim ikinci tahlil 64 çıktı. artış var ama normale göre az bir değer cuma tekrar vericem bakalım artık neler olucak. seninde sonucun cikti mi yaz canim. manisa dan gelen 2 arkadaşımız daha vardı onların suan kucaklarında ve bebisleri haberin olsun

Artış olması çok güzel canım inşallah katlana katlana gider.
Benim e2 112 progestan 21.90 beta 0.42 çıktı canım

ins canim sagol. pregestanin maşallah çok güzel çıkmış. aradim mi hastaneyi peki ne dediler. beta için çok erken daha
Aradım canım progestan iğneye gerek yok dediler.
Estrofemi 2den 3e çıkardılar.
Bide ovitrella verdiler 4te 1ini vurmamı söylediler canım.
Transfer öncesi e2 168di değer neden düşmüş olabilir acaba bi bilgin var mı

Aradım canım progestan iğneye gerek yok dediler.
Estrofemi 2den 3e çıkardılar.
Bide ovitrella verdiler 4te 1ini vurmamı söylediler canım.
Transfer öncesi e2 168di değer neden düşmüş olabilir acaba bi bilgin var mı
sana natural transfer yaptı canim. yani yumurta büyüttü önce ve e2 yilukselti transfer öncesi çatlatma iynesi verdi ve yumurtaların çatladı ve e2 bugünden düştü. değerim normal hatta pregestanin harika iynedende kurtuldun cok sukur. artık güzel haberi bekle. test günün nezamandi

sana natural transfer yaptı canim. yani yumurta büyüttü önce ve e2 yilukselti transfer öncesi çatlatma iynesi verdi ve yumurtaların çatladı ve e2 bugünden düştü. değerim normal hatta pregestanin harika iynedende kurtuldun cok sukur. artık güzel haberi bekle. test günün nezamandi
Çok sağol canım valla içim içimi yiyodu resmen neden düştü bu değer diye.gebelikte yüksek olması gerekiyomuş diye korktum.progestanın yüksek olması benide sevindirdi bundan önceki donmuşta 10 çıkmıştı o yüzden sevindim :) test günüm p.tesi günü canım sence umut var mı korku var bugün biraz buda olmucak diye

Çok sağol canım valla içim içimi yiyodu resmen neden düştü bu değer diye.gebelikte yüksek olması gerekiyomuş diye korktum.progestanın yüksek olması benide sevindirdi bundan önceki donmuşta 10 çıkmıştı o yüzden sevindim :) test günüm p.tesi günü canım sence umut var mı korku var bugün biraz buda olmucak diye
sen içini ferah tut bu tahliller tuttu yada tutmadigini göstermiyor sadece bebeğin yerlesecegi yatagi en iyi şekilde ayarlamaya çalışıyorlar. kan daki beta haricinde bunu hiç bir sekilde bilmiyorsun. ins zamanı gelmiştir ve mevlam nasip etmiştir dua etmekten başka inanki çare yok canim. bide rahat olmaya çalış neyden mutlu oluyorsan onu yap hasta gibi yatma dikkat et kendine ama normal hayatına don

sen içini ferah tut bu tahliller tuttu yada tutmadigini göstermiyor sadece bebeğin yerlesecegi yatagi en iyi şekilde ayarlamaya çalışıyorlar. kan daki beta haricinde bunu hiç bir sekilde bilmiyorsun. ins zamanı gelmiştir ve mevlam nasip etmiştir dua etmekten başka inanki çare yok canim. bide rahat olmaya çalış neyden mutlu oluyorsan onu yap hasta gibi yatma dikkat et kendine ama normal hayatına don
Çok doğru söylemişsin canım bakalım bekleyip görücez inşallah sonuçu güzel olur :dua:sen cumayı ben p.tesiyi iple çekiyorum aslında sonuçtanda ne yalan söylüyeyim biraz korkuyorum :KK51:

Back
X