- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 37
Yaa umarım o kadar bekletmez yani inşallahh herşey yolunda gider.. benim ilk denemem 2015 mayısta olmuştu ozaman taze transfer etmişti.. aslında bu kezde öyle olsun istyrm ama hayrlısı.. çünkü ben antalyadan geliyrm bi seferde toplama transfer benm için daha kolay olacak..Evet canım toplandıktan sonraki adet değil bir sonraki adet bende pko var ondan diye düşünmüştüm amaBestttt te de aynısını uygulamış bekle bekle napcaz bakalım :):):)
Canim antalyada niye yaptirmadin izmiri tercih etme sebebin neYaa umarım o kadar bekletmez yani inşallahh herşey yolunda gider.. benim ilk denemem 2015 mayısta olmuştu ozaman taze transfer etmişti.. aslında bu kezde öyle olsun istyrm ama hayrlısı.. çünkü ben antalyadan geliyrm bi seferde toplama transfer benm için daha kolay olacak..
İki deneme yaptrdm antalya da birini üniversite hastnesnde diğerini üniverstede prof da özel olarak ama beni en çok anlayan Şaban bey oldu ilgisi ve bilgisi tekrar ona yönelmeme sebeb oldu. Umarım önce Allahın izni sonra onun vesilesi ile annelik duygusunu yaşayacağım buna inanıyorumCanim antalyada niye yaptirmadin izmiri tercih etme sebebin ne
Anladim canim saban beyi nerden bulmustun Antalyadan mi biliyosunİki deneme yaptrdm antalya da birini üniversite hastnesnde diğerini üniverstede prof da özel olarak ama beni en çok anlayan Şaban bey oldu ilgisi ve bilgisi tekrar ona yönelmeme sebeb oldu. Umarım önce Allahın izni sonra onun vesilesi ile annelik duygusunu yaşayacağım buna inanıyorum
Evet cnm Antalya dan tanıyrm iyi ki de tanımışım sağolsun..Anladim canim saban beyi nerden bulmustun Antalyadan mi biliyosun
Ben de cok seviyorum yaaa insallah saglikla kucaklatir bize bebislerimiziiiEvet cnm Antalya dan tanıyrm iyi ki de tanımışım sağolsun..
Evet cnm artık hayrlısı herşeyi göze aldık başlarken.. benm yumrta rezervlerimde sıkıntı var o yüzden çok yumrtam olmuyor malesef..Can'ım gelip gitmek gerçekten mesele bende Muğla'dan gelip gidiyorum çalışmaya da devam tabi bu arada iki günde bir gittim geldim yumurta toplanana kadar sonra 1 kere gittim oyuzden yumurta toplandıktan sonra dönersin dondurulmuş koyucam dediyse bu arada yumurtalar nasıl çok mu
Sen nerde tedavi gördüm cnm smyrnada mıCanım benim raporum yok 7000tl tüpbebek için +ilaçlar 2000 civarı 1000 lira histereskobi bakalım dondurma için nekadar alcaklar onu daha konuşmadık bakalım
Yok cnm rapor geçiyormuş.. bende raporlu fiyatını merak etmiştm teşekkr edermEvet canım smyra ortalama çoğu yer aynıymış ama rapor burda geçmiyor diye duymuştum
Evet cnm benm raporum var.. daha önce üniversitede tedavi olduğum için ikinci hemen çıktı.. ama malesef ki kullanamacğm raporu çünkü işlemlerm iZmirde değil antalya da olacakRapor çıkartabildinmi canım sen zor diyorlar ama ben denemedim aslında bende merak ediyorum
öncelikle merhabalar sanırım izmirdesin bende smryna ile gorustum ama size tavsıyem lütfen irembe yı arastırın özellikle ümit hanım ı tercih edın sevgılerımler...Arkadaslar 2 negatif tup bebek denemem oldu suan smyrna yi arastiriyorum on gorusme yapmayada gidicem ama oncesinde burda bu nerkeze giden arkadaslardan bilgi almak istedim sizler memnun kaldinizmi sorununuz neydi ve pozitif sonucu gorebildinizmi?? Bilgi verirseniz cok mutlu olurumm
Smyrnadan kimle gorustunuzöncelikle merhabalar sanırım izmirdesin bende smryna ile gorustum ama size tavsıyem lütfen irembe yı arastırın özellikle ümit hanım ı tercih edın sevgılerımler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?