İzmir_İstanbul

Aman bosverin ya. Aileniz gelirse sizin icin gelecek. Esinize karsi daha anlayisli olabilirler belki,bilemiyorum mesele nedir ama bizde aileler kucuklere kucak acar,hatalarini gormemezlikten gelir. Cunku tavir alinirsa icinden cikilamaz meselelerin

Aman bosverin ya. Aileniz gelirse sizin icin gelecek. Esinize karsi daha anlayisli olabilirler belki,bilemiyorum mesele nedir ama bizde aileler kucuklere kucak acar,hatalarini gormemezlikten gelir. Cunku tavir alinirsa icinden cikilamaz meselelerin
Annmle babam bugun bariisr sorun esim cunku kirilan taraf hakarete ugrayan o oldu

İste o kalabaligi sevmek lazim. Benim İstanbulda yasamaya param yetmez mesela. İmkan meselesi,maddi manevi karsilayamayan ama inadina orda surunen insanlardan olmak istemem sahsen. Yasayacaksam en iyi yerinde yasamaliyim,trafik derdi cekmemeliyim mesela. Oyle yasayamiyorsam da hic bulasmamaliyim İstanbula

ben de sizin gibiyim izmire hiç ısınamadım ama yaşıyoruz işte

Istanbul'da Uni okudum, severim Istanbul'u. Ama okul bitince yasamayi dusunmedim hic. Yordu beni istanbul. :)
Halihazirda ogrenci halimle bile gayet iyi kazandigim halde zorluyordu zorlayacakti maddi durumlar Istanbulda.
Zaten Egeliyim Ege cekti beni yine ve Izmirime geri döndüm ve ev alip yerlestim. Cok da seviyorum. Gelismesi lazim evet, eksikleri var evet. Insallah daha da guzellesir gelisir.
Simdi yurtdisindayim, izmirde de gelip kaliyorum tatillerde ve hiic ayrilasim gelmiyor.
Insan sevdigi, kendini ait ve mutlu hissettigi yerde yasamali. Bu sebeple; Konu sahibi umarim kisa surede alisirsiniz; ya da esinizi ikna eder Istanbula donersiniz belki.
Hakkinizda hayirlisi

Ama seviyorum da onu cunku bana karsi cok iyi Allaha sukur 7 snee oldu evleneli alsa sevgi saygi eksikligi yasmadim ailemede oyleydi ama sonunda adami delirttiler
Bilemedim,aile cok baskadir benim gozumde. Misal esim annem ne yaparsa yapsin sesini cikaramaz,cikarmamali. İki tarafi asla karsi karsiya getirmem ben girerim devreye cozerim meseleyi. Cok aksi ve huysuz bir esim olmasina ragmen annemle problem yasama luksu yok maalesef size tavsiyem,esinizle aileniz arasindaki problemi cozun. Rahat edersiniz.

Aminn cok tsk edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…