- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Aman bosverin ya. Aileniz gelirse sizin icin gelecek. Esinize karsi daha anlayisli olabilirler belki,bilemiyorum mesele nedir ama bizde aileler kucuklere kucak acar,hatalarini gormemezlikten gelir. Cunku tavir alinirsa icinden cikilamaz meselelerinBizde basaksehir k.cekmece de yasiyorduk. Kardeslrimle sorun yok onlar istedigi zmn geliyolar ama malum herkesin hayati var anca senede bir gelse gelirler belki. Ama annem babam sık sık gelirdi gururlarina yedirip gelmiyilar cunku esimden de adım gormediler esimde onlara cok kirgin
Hemen yer degisebiliriz. Ben de istanbul'dan nefret edenlerdenim[/QUOTE yaa neden
Annmle babam bugun bariisr sorun esim cunku kirilan taraf hakarete ugrayan o olduAman bosverin ya. Aileniz gelirse sizin icin gelecek. Esinize karsi daha anlayisli olabilirler belki,bilemiyorum mesele nedir ama bizde aileler kucuklere kucak acar,hatalarini gormemezlikten gelir. Cunku tavir alinirsa icinden cikilamaz meselelerin
İste o kalabaligi sevmek lazim. Benim İstanbulda yasamaya param yetmez mesela. İmkan meselesi,maddi manevi karsilayamayan ama inadina orda surunen insanlardan olmak istemem sahsen. Yasayacaksam en iyi yerinde yasamaliyim,trafik derdi cekmemeliyim mesela. Oyle yasayamiyorsam da hic bulasmamaliyim İstanbulaBen .
O istanbulda yasayan ve vazgecemeyenlerdenim.
Çoğu kez sizin gibi merak ediyor insanlar hem Pahalı hem kalabalık neyinden vazgeçemiyorsun diye ama her hafta sonu olmasa da kışın ayda 1-2 defa mutlaka tiyatroya giderim. Yazın da canlı müzik konser vs. Herseyi geçtim mavi ve yeşilin Yanyana olması , denizi boğazı , her Tarafın tarih kokması , hayatın hep capcanlı olması , dinamik ve hareketli olması bazen o Kalabalığın içinde kendinizi kaybediyorsunuz ama ben hareketi seviyorum. Burada hayat çok canlı ve akıcı.
Zor , Pahalı , kalabalık ama herşeye rağmen güzel.
O zaman da esiniz adim atsin. Ortalama bir iliski kurmak cok zor olmasa gerek.Annmle babam bugun bariisr sorun esim cunku kirilan taraf hakarete ugrayan o oldu
Okuz inadi var kolay affedenlerden degil inatciO zaman da esiniz adim atsin. Ortalama bir iliski kurmak cok zor olmasa gerek.
Aha buldum sonunda :)Izmir ekonomik acıdan vs uygun yaşanabilir şehir ama büyük köy resmen çok guzel semtleri var ama çoğu yerler unutulmuş vasat.
ben de sizin gibiyim izmire hiç ısınamadım ama yaşıyoruz işteMerhaba kızlar eski konuları da bılrn bılır mecburi istanbuldan ızmıre tasındık 1.5 senedır burdayım 3 4 ayda bır aılemın yanına gıderim annem babam gelmez küsler esimle. Ben cok daralıyorum aklımdan cıkmıyor İstanbul eskı gunler bu sehıre alışamıyorum cok yalnızım kımsem yok tanıdık ben evlatlarım esim. Herseyde İstanbul gelıyo aklıma hic cıkmıyor ordakı 5 senem ısınamıyorum napcam cok aglıyorum
Haklisin ama yinede istanbulKalabalik, pahali, insanlar kaba, suratsiz, gecimsiz, trafik berbat, guzel addedilen yerlerin hicbiri artik guzel degil. Ne yapayim boyle sehri?
Pfff ne sıkıcı bir adamOkuz inadi var kolay affedenlerden degil inatci
Ama seviyorum da onu cunku bana karsi cok iyi Allaha sukur 7 snee oldu evleneli alsa sevgi saygi eksikligi yasmadim ailemede oyleydi ama sonunda adami delirttilerPfff ne sıkıcı bir adam
Olur da İstanbula geri donerseniz bari onu birakin İzmirde
Nerdesiniz izmirinben de sizin gibiyim izmire hiç ısınamadım ama yaşıyoruz işte
Peki:)Haklisin ama yinede istanbul
Bilemedim,aile cok baskadir benim gozumde. Misal esim annem ne yaparsa yapsin sesini cikaramaz,cikarmamali. İki tarafi asla karsi karsiya getirmem ben girerim devreye cozerim meseleyi. Cok aksi ve huysuz bir esim olmasina ragmen annemle problem yasama luksu yok maalesefAma seviyorum da onu cunku bana karsi cok iyi Allaha sukur 7 snee oldu evleneli alsa sevgi saygi eksikligi yasmadim ailemede oyleydi ama sonunda adami delirttiler
Aminn cok tsk edrmIstanbul'da Uni okudum, severim Istanbul'u. Ama okul bitince yasamayi dusunmedim hic. Yordu beni istanbul. :)
Halihazirda ogrenci halimle bile gayet iyi kazandigim halde zorluyordu zorlayacakti maddi durumlar Istanbulda.
Zaten Egeliyim Ege cekti beni yine ve Izmirime geri döndüm ve ev alip yerlestim. Cok da seviyorum. Gelismesi lazim evet, eksikleri var evet. Insallah daha da guzellesir gelisir.
Simdi yurtdisindayim, izmirde de gelip kaliyorum tatillerde ve hiic ayrilasim gelmiyor.
Insan sevdigi, kendini ait ve mutlu hissettigi yerde yasamali. Bu sebeple; Konu sahibi umarim kisa surede alisirsiniz; ya da esinizi ikna eder Istanbula donersiniz belki.
Hakkinizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?