tatlım son gün de,yani Şirindeykende bi karışıklık olmuştu o yüzden bu konu üzerine baya konuşmuştuk oradan biliyorum;ben,kriko,darilgen ve iceangel dördümüz hep birlikte yapıyorduk.En son sana geldiğimizde sıra bizdeydi.Yalnız şöyle bir durum var,normalde bu dörtlünün birisi ev sahibi olurdu,o şekilde ayarlamıştık.Tam da bu kısımda bir karışıklık olmuş ki,biz Şirine gittiğimizde onun ikram hazırlamaması gerekirken ev sahibi olduğu için yapmıştı.Yani Şirin 2 hafta üst üste yapmış oldu.Bu durumda aslında,cuma günü benim,krikonun,darilgenin ve Şirinin yapması gerekiyordu,yazdığım gibi sıralamada bir karışıklık oldu.Şirin bu hafta artık yapmasın çünkü 3. olacak.darilgen zaten yok,gelip gelmeyeceği belli değil.eşi evdeymiş bu hafta belki gelebilirm dedi ama onu ikram listesinde saymıyorum tabiki.bu durumda sıralamada ben ve kriko kalıyoruz..
Bence bu kez kim istiyorsa,kim müsaitse onlar yapsın.Bana geldiğinizde,hem kim hangi gün yapacak,tarih belirlemesi yaparız hem de mama listesini düzenleriz.
Gönüllüler kendini ortaya atsın bakem
İyi geceler Sapiş bu meledin başına oturuncada insan kalkamıyorBir cesaret belki arabayla gelirim diyorum bakalım,Gülbin nasıl gelecek Ezgi alabilecekmi acep!!!
ooh ne güzel olmuş İklime :) a fiyet olsun
çıtır beni alır mısın,ben seninle gelmek istiyorum
senin isteğin üzerine alman pastası yaptım bu arada,yalnız kendi tarifimi bulamadım.taşınma sırasında o da kayboldu galibayıllardan beri uyguladığım tarifimdi,kaybetmeme üzüldüm.netten bir tarif buldum onu yaptım,keki biraz ince oldu bana göre,şimdi soğuyor,kremanın arasına sürülmesini bekliyor.inşallah güzel olur
biz de özledik canım valla..geçmiş olsun hepinizee.kendini suçlama hasta oldu çocuklar diye. annen gitti mi canım ?başedebiliyor musun iki çocukla:26:Selam millet,
ne zamandır giremiyorum bugün bir bakayım dedim, özledim sizleri.
saphiş canım okudum yarın gün olduğunu öğrendim, bu yoğunlukta bir de aramaya çalışma hayatım.
aslında cuma olursa gelmek için plan yapıyordum ama bu sabaha hasta olarak uyandım, heryerim dökülüyor, özellikle göğüslerim nasıl ağrıyor anlatamam, hadi beni geçtim de ateş ve toprağında düngece burnu tıkandı, şimdi ikisinin de burnu hıkır hıkır, nasıl başardım el kadar bebeyi hasta ettim anlamadım bir türlü, o yüzden gelemem sanırım yarın, hepinizi ve kuzularınızı çok çok öpüyorum.
ooh ne güzel olmuş İklime :) a fiyet olsun
çıtır beni alır mısın,ben seninle gelmek istiyorum
senin isteğin üzerine alman pastası yaptım bu arada,yalnız kendi tarifimi bulamadım.taşınma sırasında o da kayboldu galibayıllardan beri uyguladığım tarifimdi,kaybetmeme üzüldüm.netten bir tarif buldum onu yaptım,keki biraz ince oldu bana göre,şimdi soğuyor,kremanın arasına sürülmesini bekliyor.inşallah güzel olur
biz de özledik canım valla..geçmiş olsun hepinizee.kendini suçlama hasta oldu çocuklar diye. annen gitti mi canım ?başedebiliyor musun iki çocukla:26:Selam millet,
ne zamandır giremiyorum bugün bir bakayım dedim, özledim sizleri.
saphiş canım okudum yarın gün olduğunu öğrendim, bu yoğunlukta bir de aramaya çalışma hayatım.
aslında cuma olursa gelmek için plan yapıyordum ama bu sabaha hasta olarak uyandım, heryerim dökülüyor, özellikle göğüslerim nasıl ağrıyor anlatamam, hadi beni geçtim de ateş ve toprağında düngece burnu tıkandı, şimdi ikisinin de burnu hıkır hıkır, nasıl başardım el kadar bebeyi hasta ettim anlamadım bir türlü, o yüzden gelemem sanırım yarın, hepinizi ve kuzularınızı çok çok öpüyorum.
İklim kankam oluyor haberiniz yok muelmaşekerim benim
Alman pastam hazır,buzdolabında dinlenmeye alındı kendileri.tarif defterim var aslında,yani vardı,şu an bulamıyorum bu evde.Bi de o tarif dr. outker poşetleri yok mu,vanilin vs.. ordandı.kağıdıyla defterimin arasında saklardım ama nedense hiç bir zaman yazmadım ki daha öncede birkaç kez kendisini kaybetmişliğim var.Yazmamanın cezasını çekiyorum şu an,ince oldukremasının tadı çok güzeldi,inşallah keki de iyidir.Neyse yarın görücez..
sen bilirsin tatlım istersen yap.eycikle,minikprensesde yapacaklarmış,sanırım tunayektada yapacak.kafana göre takıl yani tontiş
İklim kankam oluyor haberiniz yok muelmaşekerim benim
Alman pastam hazır,buzdolabında dinlenmeye alındı kendileri.tarif defterim var aslında,yani vardı,şu an bulamıyorum bu evde.Bi de o tarif dr. outker poşetleri yok mu,vanilin vs.. ordandı.kağıdıyla defterimin arasında saklardım ama nedense hiç bir zaman yazmadım ki daha öncede birkaç kez kendisini kaybetmişliğim var.Yazmamanın cezasını çekiyorum şu an,ince oldukremasının tadı çok güzeldi,inşallah keki de iyidir.Neyse yarın görücez..
sen bilirsin tatlım istersen yap.eycikle,minikprensesde yapacaklarmış,sanırım tunayektada yapacak.kafana göre takıl yani tontiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?