İzmir'de Bebek Oyun Grubu

İyi geceler Sapiş bu meledin başına oturuncada insan kalkamıyorBir cesaret belki arabayla gelirim diyorum bakalım,Gülbin nasıl gelecek Ezgi alabilecekmi acep!!!

Sapişim sorun olmaz gün değiştirelim istersen Krikitosum da gelsin ne dersin tabiii siz bilirsiniz!!!
Bu arada bugün eve çakılıp kaldım malum hava durumu oysa yapılacak birsürü şey vardı hepsi kaldı ufff((

Hepimiz kendimizi yarına hazırladık,hem ben mamaları yapmaya başladım bile Yine de siz bilirsiniz tabisi

Duru da bugün uyumak bilmedi sinir etti beni.onu sallarken ben uyukladım ve sersem gibi oldum.derken kapı çaldı.avr. net. kolim geldi.sipariş ettiğim cicilerim de gelmiş bu kez çok çabuk gönderdiler.pazar günü sipariş girdim,pazartesi sevk durumunda yazıyordu.salı faturalandırmışlar,çarşamba yollamışlar,yarın bekliyordum,bugün geldi

selam kızlarr..
bugün kuzuyu okula götürdüm...
yeni okulumu görmemişti daha..çok eğlendi. geldik,bi banyo yaptırdım,çikolatalı ekmek istedi,hazırladdım şimdi onu yiyor..yoruldu çok..

bende uygunum yapabilirimmmmmmm mama

İyi geceler Sapiş bu meledin başına oturuncada insan kalkamıyorBir cesaret belki arabayla gelirim diyorum bakalım,Gülbin nasıl gelecek Ezgi alabilecekmi acep!!!

ben alıcaktım krikoyu ama gelemiyormuş okuduğuma göre..
saphicim ben ertelenirse de uyarım ama sen ertelemeyelim diyorsan ok..
kendisini almamı isteyen varsa alabilirimm arkadaşlar..muckk

ooh ne güzel olmuş İklime :) a fiyet olsun

çıtır beni alır mısın,ben seninle gelmek istiyorum
senin isteğin üzerine alman pastası yaptım bu arada,yalnız kendi tarifimi bulamadım.taşınma sırasında o da kayboldu galiba yıllardan beri uyguladığım tarifimdi,kaybetmeme üzüldüm.netten bir tarif buldum onu yaptım,keki biraz ince oldu bana göre,şimdi soğuyor,kremanın arasına sürülmesini bekliyor.inşallah güzel olur

Selam millet,
ne zamandır giremiyorum bugün bir bakayım dedim, özledim sizleri.
saphiş canım okudum yarın gün olduğunu öğrendim, bu yoğunlukta bir de aramaya çalışma hayatım.
aslında cuma olursa gelmek için plan yapıyordum ama bu sabaha hasta olarak uyandım, heryerim dökülüyor, özellikle göğüslerim nasıl ağrıyor anlatamam, hadi beni geçtim de ateş ve toprağında düngece burnu tıkandı, şimdi ikisinin de burnu hıkır hıkır, nasıl başardım el kadar bebeyi hasta ettim anlamadım bir türlü, o yüzden gelemem sanırım yarın, hepinizi ve kuzularınızı çok çok öpüyorum.

aaa hadi yaa,hasta mı oldunuz canım,çok geçmiş olsun.havalarda düzelemedi ki anam bir türlü,düzeleceğini kara kışa geri döndü sanki.neyse tatlışım siz iyi olun da nasip olursa sonraki gün de gelirsin

iklime diyorum bak yarın durulara gidicez,aradaşlarında gelicek diyorum,diyoki orda seçil mi varr??
ayy tşk ederim alman pastası için.. yediğimi hatılrlamıyorum daha önce ya da yedim adını bilmiyorum artık..sayende tatmış olucam.tarifini kaybetmene üzüldüm,canın sağolsun boşver.bakarsın hiç ummadık biryerden çıkıverir.defterin yok mu, tarif defterin?ben deftere yazıyorum hepsi bir yerde olmuş oluyor.[
COLOR="purple"][/COLOR]

biz de özledik canım valla..geçmiş olsun hepinizee.kendini suçlama hasta oldu çocuklar diye. annen gitti mi canım ?başedebiliyor musun iki çocukla:26:

iklime diyorum bak yarın durulara gidicez,aradaşlarında gelicek diyorum,diyoki orda seçil mi varr??
ayy tşk ederim alman pastası için.. yediğimi hatılrlamıyorum daha önce ya da yedim adını bilmiyorum artık..sayende tatmış olucam.tarifini kaybetmene üzüldüm,canın sağolsun boşver.bakarsın hiç ummadık biryerden çıkıverir.defterin yok mu, tarif defterin?ben deftere yazıyorum hepsi bir yerde olmuş oluyor.[
COLOR="purple"][/COLOR]

biz de özledik canım valla..geçmiş olsun hepinizee.kendini suçlama hasta oldu çocuklar diye. annen gitti mi canım ?başedebiliyor musun iki çocukla:26:

İklim kankam oluyor haberiniz yok mu elmaşekerim benim
Alman pastam hazır,buzdolabında dinlenmeye alındı kendileri.tarif defterim var aslında,yani vardı,şu an bulamıyorum bu evde.Bi de o tarif dr. outker poşetleri yok mu,vanilin vs.. ordandı.kağıdıyla defterimin arasında saklardım ama nedense hiç bir zaman yazmadım ki daha öncede birkaç kez kendisini kaybetmişliğim var.Yazmamanın cezasını çekiyorum şu an,ince oldu kremasının tadı çok güzeldi,inşallah keki de iyidir.Neyse yarın görücez..

sen bilirsin tatlım istersen yap.eycikle,minikprensesde yapacaklarmış,sanırım tunayektada yapacak.kafana göre takıl yani tontiş

bende bir çeşit tatlı yapıyorum o zaman:=)

arkadaşlarının arasında seni de sayıyor..allahım yaa..
yorgunluktan sızdı kaldı uyuyor şimdi

evinde el baskısı yapmaya izin var mı sphicim? örtü üzerinde ve tek tek alıcam çocukları.işi biten çocuğumuzun anası çocugunun elinde tutup yıkamaya götürücek??

darilgencim geçmiş olsun tatlım
yarın mamalar çok olucak oooohh ne güzel
çıtırcım el baskısını parmak boyalarlamı yapıcaz biz en son yaptığımızda boya olmadık hiçbirşeyimiz kalmadı ama biz epey oyalandık kısa süreli ve kontrollü olursa sorun olmaz heralde birde bizim yapmamız gereken birşey varmı?

şimdilik fon kağıdı,istediğiniz renk (yarım tabaka yeterli)
ve yapıştırıcınızı getirmenizi istiyorum.
saphicim olur derse bide parmak boyası isteyeceğim yine istediğniz renk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…