İzmir'de Bebek Oyun Grubu

canım ben yatıyorum.çok uykum geldi.bu eve taşındığımızdan beri sabahları erken kalkıyoruz,ondan bu saatlerde bayılıyorum.iyi geceler

En son Şirine gittiğimizde sıra ben de değildi,yani benimle beraber kimler yapıyorsa,sıra onlarda da değildi.yalnız anlatım nasıl?süper di mi? aynı sırayla devam edeceksek bu sefer ben de (zaten) ve benimle birlikte yapanlarda

cuma günü demekk saphişteyiz..bir sonraki haftaya bırakmamız iyi oldu aslında 23 nisan haftası benim pek yoğun olur artık. yok kıyafetiydi,yok ponponuydu..:26:
saphiracım yavyumiki çeşit tatlı yapma alman pastası yao bence ben onu merak ediyorum..mama listesini gün sırasına göre yeniden ayarlayacaktık aslında..denk gelmesi için.

cuma banada uyar....
ama mama sırası nasıldı hatırlayamıyorum...zelişle aynı gün yapıyoduk sanırım öle hatırlıyorum ama tekrar yazılırsa sevinirim ona göre ne yapıcağımıza karar verip menümüzü netleştirelim...

gün sırasını sanırım tunayekta yazmıştı buraya fakat ben o sayfayı aradım ,bulamadım..
kimde varsa yazmasını rica edicemm
birlikte mama sırası için düzenleme yapalım.

Kızlar gün sırasını ben yazmıştım aslında ama ben de o listeyi kaybetmişim taşınma sırasında.Kendi mesajlarımdan çıkarmaya çalışayım

Dogdugu gün daha önce hiç yasamadiginizi hissetmektir annelik. Aynaya bakip benden bu kadar güzel bir melek nasil dogdu diyebilmektir annelik. Ne güzel bir yavrumuz var diye esinizin üzerine titremektir annelik. Topugundan kan alinirken kendi topuguna da igne batirmaktir annelik. O her agladiginda kendi gözyaslarini içi...ne akitmaktir annelik. Yavrusunun tirnaklarini keserken üsür mü diye tirnak makasini isitmaktir annelik. Uyudugunda yanina alip, yavrum uyanmasin diye yattigin gibi kalkmaktir annelik. Emerken isirdiginda ona kizdigini sanmasin diye cigerinize çöken aciyi yutmaktir annelik. Onun parmagina kiymik batsa sizin elinizin kanamasidir annelik. Kesilen tirnaklari yüzünü çizmesin diye parmaklarina bebe yagi sürmektir annelik. Yavrusunun kaç damla sütle doydugunu sayabilmektir annelik. Gece uyurken yavrusunun kirpiginin kipirdadigini hissedebilmektir annelik. Yavrusu henüz uyanmadan, simdi uyanir diye yanina kosmaktir annelik. Yavrusunu doyurmadan yemek yiyememek, su içememektir annelik. Kokusu sinmis diye bütün gün elin burnunda dolasmaktir annelik. Hic uyumadiginiz bir gece bile agladigi an "geliyorum melegim" diye yanina kosabilmektir annelik. Gördügünüz her bebegi kendi evladiniz gibi sevebilmektir annelik. Hayata komplekslerinden arinmis olarak gülümseyebilmektir annelik. Kosulsuz ve karsiliksiz tek sevginin evlat sevgisi oldugunu fark etmektir annelik. Her ne sartta olursa olsun, onun için inadina yasamaya çalismaktir annelik. Ve her gece tanriya yavrumdan bes dakika fazla ömrüm olmasin diye yalvarmaktir.

tatlım son gün de,yani Şirindeykende bi karışıklık olmuştu o yüzden bu konu üzerine baya konuşmuştuk oradan biliyorum;ben,kriko,darilgen ve iceangel dördümüz hep birlikte yapıyorduk.En son sana geldiğimizde sıra bizdeydi.Yalnız şöyle bir durum var,normalde bu dörtlünün birisi ev sahibi olurdu,o şekilde ayarlamıştık.Tam da bu kısımda bir karışıklık olmuş ki,biz Şirine gittiğimizde onun ikram hazırlamaması gerekirken ev sahibi olduğu için yapmıştı.Yani Şirin 2 hafta üst üste yapmış oldu.Bu durumda aslında,cuma günü benim,krikonun,darilgenin ve Şirinin yapması gerekiyordu,yazdığım gibi sıralamada bir karışıklık oldu.Şirin bu hafta artık yapmasın çünkü 3. olacak.darilgen zaten yok,gelip gelmeyeceği belli değil.eşi evdeymiş bu hafta belki gelebilirm dedi ama onu ikram listesinde saymıyorum tabiki.bu durumda sıralamada ben ve kriko kalıyoruz..
Bence bu kez kim istiyorsa,kim müsaitse onlar yapsın.Bana geldiğinizde,hem kim hangi gün yapacak,tarih belirlemesi yaparız hem de mama listesini düzenleriz.
Gönüllüler kendini ortaya atsın bakem

Selam eyyy gençlik ne edersiniz böyle!!!Sapişim Cuma kesinleşmiş galiba herkesle konuştun sanırsam...Ben mama yapabilirim canım sanırım poğaça yaparım malzemem ona göre çünkü..Sanırsamda arabayla gelicem durum öyle görünüyor,Cuma tilifonunu yakın tut kaybolursam ararımSen bana tarifi mesaj at canım olur mu!!!
Miniğim ne kadar duygulu yazmışsın çok hoşuma gitti!!!
Kızlar yarında göz dr una gidicem bu sıra kendimi 10 000 bakımına aldım dr dr geziyorumBakalım ne gözlüğü verecek acep yakın gözlüğü olabilermi:2:Yarın tontişle beraber gidicez umarım durur da korkmaz bakalım:44:

aslına bakarsan hiç kimseyi arayamadım.fırsatım olmadı desem inanır mısın? bu eve taşındığımızdan beri sabah da erken kalkmama rağmen akşam nasıl oluyor hiç anlamıyorum.gün yetmiyor resmen.gün bitiyor ama işler bitmiyor.buraya girip yazmaya ancak vakit buldum.çok da uykumm geldi artık ama napiim bu saatte kimseyle telefonlaşamıcam için bakiim dedim neler yazılmış.Bir tek Şirinle konuştum.Beraber metroyla geleceğinizi söyledi.BEn tarif ettim hatta ona.Ama sana da mesaj yazarım yine.Buradan anladğım kadarıyla kadarıyla sadece krikodan cevap gelmedi henüz.Onu da yarın ararım artık.unutmazsam darilgeni de arayacağım,belki gelebilir o da.
geçmiş olsun canım.benim de o bakımdan ihtiyacım var.gitmem gereken çoook branş var,göz ve kulak dahil

anaaa nereye kayboldunuz yauf??? ben de uykusuzluktan ölüyorum şu anda ama size yazayım diye yatmadım
Neyse hadi iyi geceler bakalım,tatlı rüyalar herkese

bizde zelişle görüştük telefonda sırayı bilmediğimiz için bizde yapıcaz bişiler...
ama zelişim yarın girer yazar tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…