İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Evet bende oğlanın şuanki pusetini (kıytırık bastonlardan)öyle otobise binebilmek için aldım sadece,kolay açılıp kapanıyor veya taşınıyor diye tabii düşünürsen insan isteyince herşeyi başarır ama Sapişim herkes aynı değil,hisler,duygular,düşünceler insandan insana değişiyor ve Gülbincim sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle davran ama bilki hatta görüyorsunki hepimiz sana destek olmaya hazırız.Sen biraz kendini yani hep ayrı tutuyorsun yanlışta yazmak istemiyorum hep beni dinlemek istemezler,beni almak zor olur,aman yük olmiyim gibi düşünüyorsun,bunuda anlıyorum ama yapmamaya çalış canım buda seni yorar çünkü,ahhh ahhhh kendini üzme sakın emi!!!Neyse ben yatanzi yarına dinç olma lazım bizde parnak boyası mevcut,yapıştırıcımız kaybettim,ama yarın gidebilirsem kırtasiyeden alıcam,birde fon kağıdımı sanada alırım sapiş yani Duru Okyanusa

oyy sarı papatyam benim diline kurban gelirim mutlaka gelrim siz beni bıraksanız ben sizi bırakmam

ee 23 nisanda ne yapıyoruz şimdiden kocişime söledim 23 nisanda tiyatrayo gidicez dedim ayarla artık hem vakit hem nakit dedim biz ilk kez mert ile tiyatro izliycez inşallah hadi bakalım

bırakmıştık canım bırakmıştık ama kocam olacak adam kendini tutamadı başladı bende bazen onun paketinde otlanıveriyom bugün tamda içilecek gün
bu arada babam yarın ameliyat günü almaya dr gidicek safra kesesi için 10 yıldır tutuyodu o taşları içinde eniştemin başına gelenlerden sonra aldırmaya karar verdi meğersem intahap doluymuş vucudu kurutçaklar inşallah

Son düzenleme:
bende kaçıyorumm yarın görüşmek üzere arkadaşlar..hepinize iyi geceler olsun inş..

Aynen benimki de öyle,ben yürüyerek zaptedemiyorum zaten,elimden tutmaz ki,koşar,kaçar,zıplar,çocuk çünkü onlar.Ben mutlaka bebek arabasını alıyorum,senin de alman lazım ki,en azından Mert arabada oturur,Ardacıkta annesinin koynunda durur.Zaten yakında metro bitecek,o zaman asıl çok rahat edeceksin.metroda bebek arabası yeri var,asansörü var.bebek arabanızı aşağıya kitle,arabanın bagajında bırakma.Her zaman lazım.Sen arabanın bagajında bırakıyorsun veya eşin bırakıyor,baştan zaten kendini eve hapsetmiş oluyorsun.Para açısından da tabiki öyledir,öncelikleri hepimizin var.Hepimiz faturlarımızı düşünüyoruz veya başka ödemelerimizi ama bu kanguru olayı,senin psikolojine de iyi gelecek,bu yüzden artık önem sırası olarak ilk sıralarda.Bak şimdi havalarda düzelecek,şu an kara kışta gibi olsak da,elbet düzelecek.Senin ordan güzelyalıya yürümek kaç dk,çıkar bir yürürsün,hava alırsın,kise olmasa bile.dönüşte de yürürsün ya da yorulursan beklersin kocanı.yani bu alternatifleri mutlaka sende düşünmüşsündür ama cesaret arkadaşım,biraz cesaret

bende baharı sabırsızlıkla bekliyorum valla baharın havası bile başka zaten bu yaz havuz için sana daha sık gelincek :))) gün dışında onlara dahil olmaya çalışacağım mutlaka

herkeze iyi uykular canlarım yarın için iyi eğlenceler bütün kuzuları öpün benim için ama öpün bak sorcam size sonraaa

Son düzenleme:
tunayektacım bana da yani kızıma da alıver fon kağıdı zahmet olmazsa şeker :))
Krikom her zaman beklerim canım,zaten gün ümüz bahane,asıl olay yeni ev misafirliği sen ne zaman uygun olursan buyur gel..

kaçanlara iyi geceler,tatlı rüyalar,tabi bana da

gelirim tatlışım

Sapişim bugün için sana çok teşekkürederim canım,evin çok çok güzel ferah Allah içine sindirsin ve tez vakitte kendinizede böyle bir ev nasip etsin,hatta tüm hepimize
Çıtırım sanada çok teşekkürederim canım kuşlarımız çok çok güzel oldu,çok eğlendik canım

Evimi beğenmene çok sevindim canım Ben teşekkür ederim asıl,hem ayağına hem eline sağlık..aminn aminnn ,inşallah gönlümüze göre evlerimiz olur..hediyen için de çok teşekkür ederim canım arkadaşım,vaktim olmadı siz burdayken açmaya,sonra açtım ve çerçevemi salonuma hemen koydum.zevkimi de öğrenmişsin yalnız altın rengi

saphiracım tşk ederiz herşey için şekercim..güle güle oturun inş..
borcam poşeti orda mı kalmıış canım?yoksam başkası mı aldı yanlışlıkla acep?:26:
her seferinde birinde bişey unutuyorum yav

Hepinize çook teşekkür ederim arkadaşlarım,beni çok mutlu ettiniz,hep gelin,daha sık gelin,sizi çok seviyorum,çok öpüyorum
iceangelım okumay fırsatın olacak mı bilemiyorum anneciğinden dolayı ama sana da çok teşekkür ederim canım,kurulama bezlerim bir harika,üstündeki resimler çok iştah açıcı stickerımızı da hemen yapıştırdık harikaoldu :)

çıtırım oyunlar çok güzeldi,emeğine sağlık

güzel mamalar için de çok teşekkürler,ellerinize sağlık..

kızlar iklimin odası için aldığğımız yatak gelmiş bide nevresim sipariş ettm demiştim ya o gelmişş
çok beğendim..
işte bu..nasıl??bide indirime girmiş söylediğim siteye bakarsanız kapmanyalı ürünlerin içinde 58 tl.taç düşünüyorsanız..

çıtırım borcam poşetini unutmuşsun canım ama sadece unutan sen değilsin ki yakında poponuzu da bırakıp gideceksiniz bir adet suluk,bir adet fotoğraf makinesi,bir adet patik teki,başka varmıydı şimdi hatırlayamadım

çilek kız lı nevresim takımınız harikaymış,yatağında,misss gibi nevresim takımında en tatlı rüyalarda uyusun prensesim inşallah

:9 tek foto makinesi untan ben değilim demekkii ..
taaa minikprensese gittiğimizden beri evimize foto mak. girmedi:) minikçim ayşe d. ye getirdi bu sefer de orda unuttum..hala orada..bizimki isyan etti:)

çilek kız lı nevresim takımınız harikaymış,yatağında,misss gibi nevresim takımında en tatlı rüyalarda uyusun prensesim inşallah

beğenmene sevindimmm,,tşk ederizz.

bu arada benim zuzu eve dönerken arabada uyudu kaldı.hala uyuyor,uyanmadı..bu da bizim yandığımızın resmidir..sabahın köründe ayaktayız herhal..
yarın dopdolu bir gün bizi bekliyor neyseki erken kalkmamız işe yarar belki.
-alışveriş,sonra park,sonra eve öğle yemeği için,sonra kuzu anneanneye bırakılacak,iklime birkaç bişi almaya gidicez mevsimlik...bişeyi kalmadı çocuğun..sonra akşam yemeği ve sonra operaya gidicez.hemide othello

iceangel ile tel görüşmesi yaptım..annesi yoğn bakımdaymış ama ameliyat olmamış,şilaç tedavisine başlanmış,pzt dr. duruma göre karar verecekmiş..bilginiz olsun istedim sizinde...

Yarınki programınız harikaymış canım,iyi eğlenceler şimdiden :)
iceangella ilgili bilgi verdiğin iyi oldu canımcım,bende merak ediyordum,yarın fırsatım olursa ve unutmazsam arayacağım,çok unutkan oldum ya

Çıtırım demek yatak odası geldi süpeeer ben bile çok heyecanlandım ne güzel yeni yatağında mışıııl mışıııl uyusun güzel prensessNevresim takımıda çok güzel ayyy kuzucuğa pek yakışır
Çıtırım haftasonuda hızlı ve güzel geçecek belli ne güzel operaya gidiyorsunuz,ben hiç operaya gitmedim ama istiyorum bakalım kısmet:26:Artık oğlanı yavaş yavaş bırakıp butür etkinlikler yapmak istiyorumSize iyi eğlenceler diliyorum canım..
Sapişim hediyenin lafı olmaz canım beğenmene çok sevindim,içine mutlu mutlu resimlerinizi koyarsın
Şirinle bende konuştum sesi iyi geliyordu benimde içim rahatladı,Allah şifa versin...
Benimkide yolda uyudu gelirken ama evin kapısının önünde uyandı veee hala araba oynuyorÖnünde 10 kadar araba varda
Yarın bende başka bir arkadaşın gününe misafir olaraktan katılıcam,kocişle konuştum oğluşuda ona sattım freee takılıcam akşamda kvlere gidicez,öleee klasik cts akşamıPazar hava güzel olursa arkadaşımız(eski komşularımız)bizi kahvaltıya götürücek,yeşillik alana otlamaya bakalım kısmet
Herkeşlere iyi haftasonları diliyorum,hepinizi kocaaaaamannn öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…