oyy sarı papatyam benim diline kurban gelirim mutlaka gelrim siz beni bıraksanız ben sizi bırakmamZaten uykusuzluktan sersem gibiydim,yatmadan bir bakayım dedim,hepten tepe sersemi oldum..Duruya diyorum ki yarın arkadaşların gelicek,''aaa'' diye seviniyor önce,sonra ''mee,aaga'' diyor..hayır dedim Mert ve Arda yarın gelmeyecek.Baksana meğerse artık hiç gelmeyecekmiş
Aynen benimki de öyle,ben yürüyerek zaptedemiyorum zaten,elimden tutmaz ki,koşar,kaçar,zıplar,çocuk çünkü onlar.Ben mutlaka bebek arabasını alıyorum,senin de alman lazım ki,en azından Mert arabada oturur,Ardacıkta annesinin koynunda durur.Zaten yakında metro bitecek,o zaman asıl çok rahat edeceksin.metroda bebek arabası yeri var,asansörü var.bebek arabanızı aşağıya kitle,arabanın bagajında bırakma.Her zaman lazım.Sen arabanın bagajında bırakıyorsun veya eşin bırakıyor,baştan zaten kendini eve hapsetmiş oluyorsun.Para açısından da tabiki öyledir,öncelikleri hepimizin var.Hepimiz faturlarımızı düşünüyoruz veya başka ödemelerimizi ama bu kanguru olayı,senin psikolojine de iyi gelecek,bu yüzden artık önem sırası olarak ilk sıralarda.Bak şimdi havalarda düzelecek,şu an kara kışta gibi olsak da,elbet düzelecek.Senin ordan güzelyalıya yürümek kaç dk,çıkar bir yürürsün,hava alırsın,kise olmasa bile.dönüşte de yürürsün ya da yorulursan beklersin kocanı.yani bu alternatifleri mutlaka sende düşünmüşsündür ama cesaret arkadaşım,biraz cesaretahh o kanguruyu ben çok istedim evet bencede o benim hayatımı kurtarır en azından mert kucağımdayken arda düşücek mi die korkmam ama şuan için sen otabüsten falan bahsediyorsun o imkansız bence çünkü mert elimi tutupta yürü oğlum diyebileceğim bi çocuk değil kaçıveriyo gidiveriyo bazan annemler almaya geldiğinde erken iniyorum aşağıda bekliyorumda orda bile tutana aşkolsun yani
bazen istediğin bişiyi alamıyorsun ha dersin ki 50-60 lira para mı evet bazen para öncelikler sıralamasına girince evin ihtiyacı elektirği suyu öncelik kazanıyor mesela şuan benim sularım kesik yarın misafir gelecek eşim yarın bulup buluşturcak ödücek ve açılcak ve öğleden önce açılır inşallah die dua edicez başka yolu yok bunu kendimi acındırmak için yazmıyorum yanlış anlamayın zaten bu benim karakterimde olan biri için çok zor
bi gün topalaşın bana geliverin bari beni yanlız bırakmayın anacım
tunayektacım bana da yani kızıma da alıver fon kağıdı zahmet olmazsa şeker :))
Krikom her zaman beklerim canım,zaten gün ümüz bahane,asıl olay yeni ev misafirliğisen ne zaman uygun olursan buyur gel..
kaçanlara iyi geceler,tatlı rüyalar,tabi bana da
Evimi beğenmene çok sevindim canımSapişim bugün için sana çok teşekkürederim canım,evin çok çok güzel ferah Allah içine sindirsin ve tez vakitte kendinizede böyle bir ev nasip etsin,hatta tüm hepimize
Çıtırım sanada çok teşekkürederim canım kuşlarımız çok çok güzel oldu,çok eğlendik canım
çıtırım borcam poşetini unutmuşsun canım ama sadece unutan sen değilsin ki yakında poponuzu da bırakıp gideceksinizbir adet suluk,bir adet fotoğraf makinesi,bir adet patik teki,başka varmıydı şimdi hatırlayamadım
çilek kız lı nevresim takımınız harikaymış,yatağında,misss gibi nevresim takımında en tatlı rüyalarda uyusun prensesim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?