İzmir'de Bebek Oyun Grubu

darilgencim geçmiş olsun tatlım
yarın mamalar çok olucak oooohh ne güzel
çıtırcım el baskısını parmak boyalarlamı yapıcaz biz en son yaptığımızda boya olmadık hiçbirşeyimiz kalmadı ama biz epey oyalandık kısa süreli ve kontrollü olursa sorun olmaz heralde birde bizim yapmamız gereken birşey varmı?

selam kızlar

darilgencim öncelikle size geçmiş olsun kendini suçlama hayatım hava tam hastalık havası allah kolaylık versin canım

kızlar eniştenler burdayken gelmem imkansızdı zaten yarında bana öğleden sonra oturmasına gelecekelr yemeye de kalabilirler bilemiyorum o yüzden ben gelemiycem bu aralar sabahtan annemler gelip beni alıyorlardı akşam geç saatlerde geliyorduk eve okuyamadım kusura bakmayın

kızlar birde günün hafta içi olması beni çok zorladı iki çocuğu birden hazırlamak kendimi hazır etmek bile inanın çok zor birde çııtcığım sağolsun seni alırım diyor ama ben kendimi çok pasif hissettim aranızda hani şugün şuaraya gidelim buraya gidelim konusunda bile kendimi yorum yapmaya hak görmüyorum o yüzden kırılmazsanız ben hazır gün parası başlamadan ayrılmak istiyorum günden bu benim için çok zor olacak çok alıştım size mert içinde süper bir oyun gurubuydu ama neolur beni anlayın kendi yerinize koyun beni hafta sonları ekstra görüşmeleriniz olursa beni davet ederseniz ben gelirim yine evimin kapıları size hep açık bir dahaki gün başlangıcında arda daha büyümüş olur anneme bırakmak daha rahat olursa ve sizde beni yine güne isterseniz yine katılırım belki
hepinizi çok seviyorum dostluğunuz ömür boyu baki kalıcak bende ben bu topiğede yine herzamanki gibi gireceğim muhabbettinizi özlerim yoksam

Son düzenleme:
kendini pasif hissetmen doğru bi davranış değil bana göre...sen 2 çocuğunla mutlu olan bi annesin ve hayatın boyunca artık onlar hep seninle...her yere onlarla gidiceksin...seni seve seve alırım diyen arkadaşların var neden hala böyle düşünüyosun kuşum yaaa...
bu grupta seninde bi yerin var..ve bence bu gün olayına senin çok ihtiyacın var...en azından biraz kafan dağılıyor yanlıuşmıyım...
benim evim yakın olsa inan ben hep alırım ama uzağız...bence karar senin ama başka bi sebep yok ise çıkman çok ama çok anlamsız...

kimsenin yaşadıkları kolay şeyler değil fakat hayat insana herşeyi yaşatıyor malesef...hayata pozitif bakmalıyız bana göre...hazırlanırım gidebilirim 2 çocuğum bana engel olmamalı şeklinde düşünürsen inan o zaman hiç pasif olmazsın...sonuçta evde oturmakdan ve bunalmakdan daha iyidir aramızda olman...biz seni çok seviyoruz inan buna...

yazdıklarım seni kırdımı bilmiyorum ama inan kırılman için bişey yazmadım..tek amacım hayattan bunalmayıp bizimle bizim aramızda olmanı sağlamaktı...

öle deme miniğim ya çok üzülüyorum zaten ama ben bugün başlamadan önce hafta içleri yine buluşmalar oluyordu onlara katılamıyordum gün hafta sonu nasılsa eşim var die katılırım dedim ama hafta içi olunca çok zorlanılıyo inan ya ardayı bırakmam için anneme yalvarmam gerekiyor yada çocuklarla 5 kat in sonra çok daha bir kaç kez olmasına rağmen çok zorladı kollarım kasılsı onları taşırken birde düşme tehlikesi var onlar kucakta yaşamayan bilemez çıtırcığım saolsun seni gelir alırım diyor ama ilkim arabada tek başına kalır çıkıp alamaz ki beni aslında çok düşündüm bu durum benim için çok üzücü ama herkeze hafta içi daha uygun birtek bana uygun değil o yüzden bölesi daha iyi olur die düşündüm

tamam haklsın elbette yaşamayan bilemez ancak bölede sen bunalıyosun..sen mutlu olmalısın ki çocuklarına faydan olsun...sen gelmek iste yeterki bi şekilde sana yardımcı olunulur...ardayı kucakla merti biraz yürüt biraz al hoppp 5 dk aşagıdasın işte..dönüştede zaten eşin oluyoır mutlaka zorlanmazsın..hem ardayı bırakman gerekmez böylelikle...

bende miniğe katılıyorum senin için seni anlayan annelerle birlikte olman en iyisi bence zor oluyodur elbette ama artık onlar hep seninle senin ayrılmanı hiç istemeyiz

[/COLOR]krikocum sen zaten bastan kafana koymuştun katılmama fikrini bikere..sana kaç kez söyledim-söyledik problem olmadığını ama işte dedim ya kafana koymuşsun.
eniştemler burdayken gelmem zaten imkansızdı diyorsun ama kusura bakma da bowlinge vs. arkadaşlarınla gidebiliyorsun eniştenler burdayken..
ben bişi diyemiycem artık.kusura bakma üzüldüm gerçekten senin üstüne biz bu kadar düşüp nerdeyse yalvarıyorken alırız bişekilde hallederiz diye,,senin buna rağmen istememen üzdü beni..belkidebaşka sorunlar vardır tabi bilemyrum..hayırlısı olsun canım..

canım benim arkadaşlarımla bowling e gittim çünkü eniştemler o gün izmirdeki başka bir akrabamıza amcamıza oturmaya ve yatıya gittiler bende fırsat bu fırsat onlara katıldım hatta onlarada gittiğimi söylemedim yarın içinde bana gelicekler tabi bende hata buraya girip daha önce cuma misafirim olduğunu haber veremedim haklısın zaten cumartesi veya pazarda dönücekler sonrasında ya görürüm birdaha ya göremem ömrü yettiğince istanbula gidebilirsem ancak

sen bana herzaman alacağını söledin çok haklısın ama insan yinede kendini mahçup hissediyor ekstra yol masrafı var yokuşu var falan die üzülüyorum herkezin bir kişiliği var işte herkez farklı düşünür bu konuda
hayırlısı olsun dediğin gibi

Son düzenleme:
Ayyy Krikitosum yapma yaaaa çok üzüldüm ben offf yarın içim iyice buruk olacak yaaa(((Seni gayet iyi anlıyorum çok çok zordur,hatta hep düşünmüşümdür benim 2.bebeğim olsaydı katılamazdım herhalde diye,haklısın ama ben yinede olabildiğince katılmanı isterimi,yani herzaman belki senin için zor olur ama güne katılmadanda fırsat buldukça en azından aramızda görelim seni offf veda igbi bu ne yaaaa ay daha fazla yazamıcam bak tekrar bir gözden geçir ne bilim asansörlü bi yere taşınma durumunuz yokmu!!!Hayırlısı olsun canım evim herzaman açık canım zaten burda da sık sık görüşürüz ama böyle düzenli görüşmek başka tabiii Senide oğluşlarınıda çok seviyoruz bunu unutma....

bende sizi seviyorum banuşum hemde hepinizi ayrı ayrı içten seviyorum dostluğunuz bi başka benim için asansörlü bi yere taşınmak herzamn benim düşüncemde arda olmadan önce okadar problem olmuyordu ama hamileliğimden ve doğumdan sonra çok problem oldu katlar ama bi türlü olmadı gitti keşke taşınabilseydik bende istemiyorum artık eşime anneme babama bağlı olmayı canım istedimi çıkmak istiyorum acil bişi olduğunda ne yapacağım die düşünmek istemiyorum ama şartlar işte olsun bunada şükür başımızı sokacağımız eli yüzü düzgün evimiz var

mert için bende çok üzüldüm çok gelişme göstermişti gurubumuzla beraber hani yanlış anlamayın amacım ilgi çekmek değildi çok mahçup oldum karşınızda çok ta üzüldüm uzun zamndır düşünüyordum bunu ama kendimi hazır hissetmiyordum sölemeye arkadaşlığımız bambaşka bu taa yüreğimde hissediyorum şuna ne yazsam duygularımı anlatamam çok çok sevdiğimden ayrılmış terkedilmiş gibiyim kalbim acıdı yaa

Son düzenleme:
hadi beni uyku tutmuyor gızlar sizinkiler uyumadı mı yawww benimkiler şimdi uyudu kocam da gitti yattı ben ayaktayım dipçik gibi hiçte uyuyasım yok sigara içip müzik dinlemek istiyom çok mutfakta el radyosu açtım :)))

off krikitosum offfff diyorum yaaaa valaa neyse haftasonları falan görüşürüz artık ne diyim,dediğim gibi yinede hafta içide denk gelir gelirsin aramıza ,Mertimde sevinir yavrum...

Valla krikocum benim gözümden uyku fışkırıyor bakma dün gece oğlan nerdeyse hiç uymadı sabahın köründede ben sebepsiz kalktım,neyse oğlan uysada yatsam diye bakıyordumki buraya girdim ve kalakaldım...Sabahtan kalkıp duş alıcam,poğaçaları yapıcam,oğlanı yedirip giydirip çarşıya ve postaneye gidicem,gelirim poğaçaları alır yola kolyulurum öle işte...

evinde el baskısı yapmaya izin var mı sphicim? örtü üzerinde ve tek tek alıcam çocukları.işi biten çocuğumuzun anası çocugunun elinde tutup yıkamaya götürücek??

şimdilik fon kağıdı,istediğiniz renk (yarım tabaka yeterli)
ve yapıştırıcınızı getirmenizi istiyorum.
saphicim olur derse bide parmak boyası isteyeceğim yine istediğniz renk.
Herşey kabulum canımörtmen ne derse o olur bizde fon kağıdı,parman boyası filan yok yalnız.yarın sabahtan almaya fırsatım olmaz benim.sizden otlanırız artık
Canım seni çok iyi anlıyorum.Hepimiz anlıyoruz muhakkak.ne kocaya,ne anaya babaya ne de bir arkadaşa bağlı olarak dışarıya çıkmak zorunda hissetmek kendini hoş değildir.Bak dikkat ettiysen zorunda hissetmek yazdım,zorunda kalmak değil.Mutlaka yaşamayan bilemez ama az çok hepimiz çocuk taşıdık,taşıyoruz.Eminim çok zordur ama tatlım ben bu çaresizliği,bu derece naçarlığı kabul edemiyorum,kusura bakma,senin de kabullenmene hem kızıyorum hem üzülüyorum.Diceksinki 2 tane olunca başka oluyor,tamam,mutlaka çokkkk zor,eminim bundan ama yine de çocuğumu alıvereyim,gidivereyim yok sen de.Yani cesaret edemiyorsun.Sen çok uzun zamandan beri otobüse binmedin mesela di mi? Ben de Duru Okyanus doğduğunda öyleydim,korkardım,ya bişi olursa,ya beceremezsem diye.Bir şekilde beceriliyor,emin ol beceriliyor.BEn sırf otobüse rahat binebilmek için kıza 2. puseti aldım.Yani senin de hayatını kolaylaştıracak bir takım araçlara ve biraz cesarete ihtiyacın var.Mesela eycikin kullandığı kanguru bana göre senin hayatını kurtarır.İkisini aynı anda dışarı çıkarabilmeni sağlar.hatta otobüse bile binebilirsin o şekilde.Zaten otobüse yaklaştığında insanlarımız hemen yardıma koşuyor,hemen kalkıp yer veriyor.Sana gereken biraz cesaret.Senin düşündüğün kadar karamsar ve çaresiz değilsin aslında.Bu yazdıklarım sadece oyun grubu için geçerli değil,tüm hayat için geçerli.Biz tabiki çıkmanı istemeyiz.Çok güzel kemikleşmiş bir grup olduğumuzu düşünmüşümdür hep..ve aynen kızlara katılıyorum,sana ve hepimize,bir araya gelmek terapi oluyor.hatta bu yüzden görüşmelerimizi haftada 1 e mi çıkarsak diyecektim...ama tabiki senin kararındır,kararını verdiysen,biz ne yazsak boş sanırım..çok üzüldüm

Zaten uykusuzluktan sersem gibiydim,yatmadan bir bakayım dedim,hepten tepe sersemi oldum..Duruya diyorum ki yarın arkadaşların gelicek,''aaa'' diye seviniyor önce,sonra ''mee,aaga'' diyor..hayır dedim Mert ve Arda yarın gelmeyecek.Baksana meğerse artık hiç gelmeyecekmiş

ahh o kanguruyu ben çok istedim evet bencede o benim hayatımı kurtarır en azından mert kucağımdayken arda düşücek mi die korkmam ama şuan için sen otabüsten falan bahsediyorsun o imkansız bence çünkü mert elimi tutupta yürü oğlum diyebileceğim bi çocuk değil kaçıveriyo gidiveriyo bazan annemler almaya geldiğinde erken iniyorum aşağıda bekliyorumda orda bile tutana aşkolsun yani
bazen istediğin bişiyi alamıyorsun ha dersin ki 50-60 lira para mı evet bazen para öncelikler sıralamasına girince evin ihtiyacı elektirği suyu öncelik kazanıyor mesela şuan benim sularım kesik yarın misafir gelecek eşim yarın bulup buluşturcak ödücek ve açılcak ve öğleden önce açılır inşallah die dua edicez başka yolu yok bunu kendimi acındırmak için yazmıyorum yanlış anlamayın zaten bu benim karakterimde olan biri için çok zor

bi gün topalaşın bana geliverin bari beni yanlız bırakmayın anacım

Neyse ben yatıyorum kızlar..gece gece tadım kaçtı..bu arada kriko sen hani sigarayı bırakmıştınnnn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…