canım benim arkadaşlarımla bowling e gittim çünkü eniştemler o gün izmirdeki başka bir akrabamıza amcamıza oturmaya ve yatıya gittiler bende fırsat bu fırsat onlara katıldım hatta onlarada gittiğimi söylemedim yarın içinde bana gelicekler tabi bende hata buraya girip daha önce cuma misafirim olduğunu haber veremedim haklısın zaten cumartesi veya pazarda dönücekler sonrasında ya görürüm birdaha ya göremem ömrü yettiğince istanbula gidebilirsem ancak
sen bana herzaman alacağını söledin çok haklısın ama insan yinede kendini mahçup hissediyor ekstra yol masrafı var yokuşu var falan die üzülüyorum herkezin bir kişiliği var işte herkez farklı düşünür bu konuda
hayırlısı olsun dediğin gibi[/QUOTE]
ne yol masrafı allahaşkına burdan orası??benim araba zaten gazlı ne yakacakki..ayrıca yaksa ne olur 15 günde bir gidiyoruz hergün değilki..haftasonları bir yere gittiğimizdede siz bizi alırdınız ne olacak? böyle şeylerin lafı bile yapılmamalı arkadaş arasında.ama madem kendini böyle rahat hissedeceksin,öyle olsun..mert için özellikle üzüldüm.
evinde el baskısı yapmaya izin var mı sphicim? örtü üzerinde ve tek tek alıcam çocukları.işi biten çocuğumuzun anası çocugunun elinde tutup yıkamaya götürücek??
Herşey kabulum canımşimdilik fon kağıdı,istediğiniz renk (yarım tabaka yeterli)
ve yapıştırıcınızı getirmenizi istiyorum.
saphicim olur derse bide parmak boyası isteyeceğim yine istediğniz renk.
Canım seni çok iyi anlıyorum.Hepimiz anlıyoruz muhakkak.ne kocaya,ne anaya babaya ne de bir arkadaşa bağlı olarak dışarıya çıkmak zorunda hissetmek kendini hoş değildir.Bak dikkat ettiysen zorunda hissetmek yazdım,zorunda kalmak değil.Mutlaka yaşamayan bilemez ama az çok hepimiz çocuk taşıdık,taşıyoruz.Eminim çok zordur ama tatlım ben bu çaresizliği,bu derece naçarlığı kabul edemiyorum,kusura bakma,senin de kabullenmene hem kızıyorum hem üzülüyorum.Diceksinki 2 tane olunca başka oluyor,tamam,mutlaka çokkkk zor,eminim bundan ama yine de çocuğumu alıvereyim,gidivereyim yok sen de.Yani cesaret edemiyorsun.Sen çok uzun zamandan beri otobüse binmedin mesela di mi? Ben de Duru Okyanus doğduğunda öyleydim,korkardım,ya bişi olursa,ya beceremezsem diye.Bir şekilde beceriliyor,emin ol beceriliyor.BEn sırf otobüse rahat binebilmek için kıza 2. puseti aldım.Yani senin de hayatını kolaylaştıracak bir takım araçlara ve biraz cesarete ihtiyacın var.Mesela eycikin kullandığı kanguru bana göre senin hayatını kurtarır.İkisini aynı anda dışarı çıkarabilmeni sağlar.hatta otobüse bile binebilirsin o şekilde.Zaten otobüse yaklaştığında insanlarımız hemen yardıma koşuyor,hemen kalkıp yer veriyor.Sana gereken biraz cesaret.Senin düşündüğün kadar karamsar ve çaresiz değilsin aslında.Bu yazdıklarım sadece oyun grubu için geçerli değil,tüm hayat için geçerli.Biz tabiki çıkmanı istemeyiz.Çok güzel kemikleşmiş bir grup olduğumuzu düşünmüşümdür hep..ve aynen kızlara katılıyorum,sana ve hepimize,bir araya gelmek terapi oluyor.hatta bu yüzden görüşmelerimizi haftada 1 e mi çıkarsak diyecektim...ama tabiki senin kararındır,kararını verdiysen,biz ne yazsak boş sanırım..çok üzüldümselam kızlar
darilgencim öncelikle size geçmiş olsun kendini suçlama hayatım hava tam hastalık havası allah kolaylık versin canım
kızlar eniştenler burdayken gelmem imkansızdı zaten yarında bana öğleden sonra oturmasına gelecekelr yemeye de kalabilirler bilemiyorum o yüzden ben gelemiycem bu aralar sabahtan annemler gelip beni alıyorlardı akşam geç saatlerde geliyorduk eve okuyamadım kusura bakmayın
kızlar birde günün hafta içi olması beni çok zorladı iki çocuğu birden hazırlamak kendimi hazır etmek bile inanın çok zor birde çııtcığım sağolsun seni alırım diyor ama ben kendimi çok pasif hissettim aranızda hani şugün şuaraya gidelim buraya gidelim konusunda bile kendimi yorum yapmaya hak görmüyorum o yüzden kırılmazsanız ben hazır gün parası başlamadan ayrılmak istiyorum günden bu benim için çok zor olacak çok alıştım size mert içinde süper bir oyun gurubuydu ama neolur beni anlayın kendi yerinize koyun beni hafta sonları ekstra görüşmeleriniz olursa beni davet ederseniz ben gelirim yine evimin kapıları size hep açık bir dahaki gün başlangıcında arda daha büyümüş olur anneme bırakmak daha rahat olursa ve sizde beni yine güne isterseniz yine katılırım belki
hepinizi çok seviyorum dostluğunuz ömür boyu baki kalıcak bende ben bu topiğede yine herzamanki gibi gireceğim muhabbettinizi özlerim yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?