İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Hayırdır canım gecmıs olsun...
benım de dıscıye gıtmem gerek,bilmiyorumkismile

arkadaslar o gun konusmustuk su ıkram meselesıyle ılgılı...uygulamaya gecılecek mı yoksa eycık arkadasımıza haksızlık olmasın once hepımızın bır tur boyle olsun ıkıncı turda dedıgımızı uygulayalıyım?
nasıl dıyorsunuz?
ben ıkıncısınden yanayım fıkrımı belırteyım..hak gecmesın.

nasipse bende geliyorum..o gün dişim için dr. gidicem ve ordan çıkıp gelicem..
hihoyyythihoyyythihoyyyt

hayırdır canım önemli bi şey yoktur inşallah
Bende geliyorum kızlar
hihoyyythihoyyythihoyyyt
şekerler ben güzel mamalardan oluşan bir menü hazırladım kafamda cokacimcoook,sizin de bir şeyler yapıp getirmenize hiç gerek yok,hem ilk defa geleceksiniz o yüzden daha da bir özeniyorum hem de bana da eycike haksızlık olur gibi geliyor.kuzum yazık kaç çeşit yapmış bebeciğiyle üstelik.ilk tur dediğin gibi herkes kendi yapsın çıtırım,2. turda o uygulamaya geçeriz :smiley-cool:

tamam canım bence de en ıyısı olur...saphıcım hıc yorma kendını ..kucuk cadı senı zaten yeterı kadar yoruyor...lutfebn canım..

diğer buluşmada ben olmadığım için şimdi boynum bükük kaldı..konuşulanlarıda bilmiyorum..lütfen bana söyleyin bende getireyim..böyle olursa çok üzülür ve mahçup olurum ben..

kızlar çok teşekkürler geldiğiniz için,ayaklarınıza sağlık.En kısa zamanda tekrar bekliyorum :)
bu arada bir çift halka küpe ve chicco emzik kabı buldum haberiniz olsun yani aramayın.yalnız ben bir şeyi çok aradım,resmen dört döndüm evde.nazar boncuklu porselen çay takımımın kaşıklarından biri kaybolmuş.acaba bıdıklar çöpe mi attılar diye kapıcı almadan,hemen onların içine de baktım yok,kirli sepetine baktım acaba masa örtüsünün üstündeydi de gözümden mi kaçtı diye,orada da yok.aklıma son bir şey geldi kızlarımızdan birisi,biz farkında oladan birinizin çantasına mı attı acaba,sizde farketmezsiniz.benimki yapabilir,ne yapacağı belliolmaz cadının,bir bakarsanız sevinirim kızlar

Saphişim harika birgündü.Bizi çok güzel ağırladın.Herşey için çok teşekkür ederim.
Bu kadar kısa sürede böyle arkadaşlarım olacağı hiç aklıma gelmezdi iyiki varsınız.
Çay takımına benim nazarım değdi galiba.Canım ben çantamı boşalttım çıkmadı.

minikprensesim eycike gittiğimiz gün,birbirimize gider geliriz,daha sık görüşürüz,artık samimi olduk,herkes gelirken bir çeşit mama yapar getirir,hiç birimize zorluk olmaz bebeklerle diye karar aldık.Fakat şimdi hepimiz birbirmizin evine ilk kez gittiğimiz için,ve eycike gittiğimizde bu kural geçerli olmamış olduğu için,ikinci gelişlerimizde onu uygulamaya sokarız diye düşündük.ev sahibi bir çeşit yapar,gelenler de birer çeşit yapar,oturup hep birlikte yeriz dedik.hiç mahçupluk olur mu tatlım,yapsan da olur yapmasan da,biz arkadaş olduk artık,aramızda öyle şeylerin önemi yok olumunekankayizsmile

seçilcim harika bi gündü bizi çok güzel ağırladın herşey için çok teşekkürler..
en kısa sürede bende sizi ağırlamak istiyorum..
tamam tatlım 2.lerde uyarız bu kurala...

saphicimm hersey ıcın cok tsk tekrar...cok guzel bır gundu..kusura bakma artık bıraz hızlı bır kalkıs oldu.dedım ya annemde kalıyorum dıye,,babamın anahtarını ben almıstım,onda yoktu,,ya gelırse eve ben yokum adam napcak dıye aklıma geldı,,ıklım de gercekten hıc gormedıgım kadar huzursuzlastı,cok uzuldum ve bende gerıldım onu oyle gorunce...
vurma davranısını ogrendı ne yazıkki..kızdıgında ya bıryerlere,ya bıze ya da kendıne vuruyor..cok uzuldum,,ıns unutur..oglen uyumadıgı halde saat 12 ye kadar uyumadı..acayıp sınırlıydı..
oysakı ben mutlu olsun ıstemıstım...
babası da ne oldu cocuga boyle dedı,,davranısları degsmıs dedı...sanırım oyun grubu ıcın fıkrı degıstı kızarıklıkları ve morlukları gorunce..gecen seferde olmustu cunku..ama ne yapabılrızkı anlamıyorlar sonucta henüz..daha koruyucu olmaktan baska care yok..alışacaklar ve öğrenecekler..

cay takımının kaybolan kasıgı ıcın uzuldum canım.ama bır yerlerden cıkacaktır emınım.cope baktıgına gore,,,fırlatıp atacakları bır yerde yoktu..oyuncakların arasında,,koltukların arasında bır yerde olabılır mı acaba..? bende baktım cantaya,posete vs. ama cıkmadı canım.umarım bulursun..bulamazsan da sana aynından bulmaya calısır bır takım hedayee ederız artıkın napalım... :)
halka kupeler benım bu arada..onemı yok zaten eskıdı onlar atabiüsün canım.ıklımı penceren cıkarmakla ugrasırken bırı cıkınca kulagımdan otekınıde koymustum bır kenarı,,demek gıtmıs o arada..:)
tatlı dılın ,guler yuzun ,enfes mamaların ıcın tekrar tsk ederım cnım arkadasım..öpüyorum hepnızi..

tatlışlar rica ederim ni dimek :))

minikim sen müsait olduğunda haber ver canım,ama birkaç gün önceden haber verirsen ona göre hepimiz kendimizi ayarlayabiliriz.

çıtırım ıklimime ben de çoook üzüldüm,sadece vurma olayı değil,şanssızlık eseri herhalde,çok defa başını bir yerlere vurdu canı acıdı,uykusuzlukta eklenince huzursuz olması çok normal.seninde huzursuzluğunu da çok iyi anlıyorum çok kez yaşadım o duyguyu.inşallah bir daha yaşamazsınız.eşinin oyun grubuyla ilgili düşüncesinin değişmesine de üzüldüm,tabiki hiç bir anne baba çocuğunun üzülmesini canın acımasını istemez ama çocuklarla bir araya gelmek böyle bir şey.senden sonra Zeynep,Duru yerde yatmış baby tv izlerken yüzüne tekme atmaya çalıştı eycikim çekti hemen,Duru Selinin emziğini aldı kaçırdı çocuğu ağlattı,Selin ona vurmaya çalıştı,Duru sonra emziği tekrar ağzına verdi vs.. Ben de bunları eşime anlattım,hatta ıklimin çok uysal çok tatlı bir bebek olduğunu ama huysuzlandığını,vurulduğunu filan anlattım,eşimin tepkisi çocuk bunlar çok normal,olacak böyle şeyler,anlamıyorlar henüz dedi.Senin eşinin de duygusallıkla geçici bir şekilde oyun grubuyla ilgili düşüncesinin değiştiğine inanıyorum,neticede onun mesleği bu,o bizden daha iyi bilir,ilk anki üzüntüsü geçip mantıklı düşününce bunların normal olduğunu hatırlayacağını sanıyorum.Vurma huyunu da atlatacağını sanıyorum.Canım arkadaşım şimdi bu tür şeyleri yapma yaşındalar,hassaslığını çok iyi anlıyorum,biraz daha rahat bakabilsek aslında,herşeyi daha kolay atlatırız gibi geliyor bana.öpüyorum çok

Dün iklimin üzülmesine bende çok üzüldüm.
Gerçekten zeynep daha önce böyle değildi geçicek diye düşünüyorum.
Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum tabi kimseyide üzmek istemem.Zeynep düzelene kadar katılmayabilirim bile.

saphı--eycık
olur mu oyle sey..oyun gurubu hakkındakı fıkrı acaba daha cok mu kucukler dıye...
yoksa tabıkı ne kadar gereklı oldugunun bılıncındeyız...
ne demek gelmem falan canım olur mu rahatsız olan bensem benım gelmemem gerekır degıl mı canım??
ama yok boyle bır sey...tsk hassasıyetın ıcın..
ıklım daha ıyı bakalım bugun...
kasıktan ses soluk yok mu daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…