İzmir'de Bebek Oyun Grubu

saphişim tatlım oyun bozanlık olurmu hiç..gelmeyi ne kadar istiyorum bilsen..ama dediğim gibi yinede ayarlayıp izmire dönmeye çalışıcam...
tekrar görüşürüz zaten o güne kadar...

selam canlar a.s.
biraz önce çıtırla konuştuk,yarını kesinleştirdik hepimize yarın uygun olduğu için,yarın 13.00 de bizi bekliyor haberiniz olsun.kendisi benden yazmamı istedi,eycikim ve minikim sizi isterseniz üçyoldan alabileceğini söyledi

Saphiş sağol canım haber verdiğin için
Minik tatlım sen geliyo musun birlikte gideriz

rica ederim eycikim ni dimek
minikle telefonlaşın isterseniz tatlım,ve çıtırla da tabi.çünkü çok sık girmiyorlar,buraya yazılanları görmeyebilirler de

Çıtırcım herşey çok güzeldi canım çoookk teşekkürler.
Çok güzel birgün geçirdik.
Canım arkadaşlarım iyiki varsınız.

çıtıtırımm pıtırım herşey için çok teşekkür ederim yeni arkadaşlarımlada tanıştığıma çok memnun oldum iyiki varsınız

çıtırım harikaydın cnm,çok teşekkürler herşey için.en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere.
gizemcim bundan sonra seni de toplanmalarımızda görmek isterim çok memnun oldum tanıştığımıza

buradan yazıyoruz Gizemcim buluşmalarımızı,telefonla da haberleşiriz.bir daha ki buluşmamızı 15 ağustos civarlarnda yapıcaz nasip olursa

kızlarr ne demekk..ben tesekkur ederım sızlere..her zaman kapım acık ..en kısa zamanda tekrar gorusuruz ınsallah...

Bende iyiyim canım.Zeynepi buluşmamızın ertesi günü dr a götürdüm ateşi çıktı bütün azıları aynı anda çıkıyomuş dr çok zor olur bebek için dedi boğazıda biraz kızarmış.
şimdi iyi ilaç kullanıyoruz.
Hepinizi çok öpüyorum

eycikim Zeynep nasıl oldu merak ettim..Bir de cuma günü tatile çıkacaktınız,gidebildiniz mi canım

eycık canım saphı soledı yasadıklarınızı..gecmı olsun..cok uzldum.ıns bıran oınce cıkarır tm azıları rahatlarsınız ınş..opuyorum..

kızlar nabersiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor..bende kızımı uyutum biraz takılıyorum sitede...

naptın canım ızmır de mısın?yazlıkta mı??
bız gecen gun saphı ıle gorustuk,,sen yazlıktasındır dıye haber vermedık..sonra dedık ya burdaysa falan uzulduk arasaydık keske falan dedık..
toplasalım takrar benım tatılım bıtıyorrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…