İzmir'de Bebek Oyun Grubu

eycikim bir tanem hiç birimiz seni de zeynebimizi de bırakmayız,sakın öyle şeyler düşünme.sen gelmicek olursan biz sana gelir baskın yaparız valla
ıklimin bugün daha iyi olmasına sevindim çıtırım,eminim tamamen düzelecektir.
kaşığı aramadığım yer kalmadı,hiç bir yerden çıkmadı.neyse önemli değil tontişim ya,bulursam alırım,bulamazsam da öye kullanırım,bişey farketmez,sağlık olsun

nerden aldun süle cabuk sana hedaye alalım valla uzulurum ben cokklmaz:

canım valla önemli değil ya..bu arada tv de görüp sipariş etmiştim.uzun zaman önce aldım.hiç söylemeseydim keşke :çok üzgünüm:

tatlışlar nasılsınız,nerelerdesiniz?
Bizim bu hafta tatil işi yattı,eşimin işleri dolayısıyla önümüzdeki pazartesi gidicez tabi bir aksilik çıkmazsa.1 hafta Çeşmede olucaz

saphişim iyiyim ben sen napıosun?
tatil sonrasına kalıcak demekki görüşmemiz.
Arada buraya bakalım ben özlüyorum sizi.
Çıtır minik siz nerelerdesiniz?

iyiyim eycikim,her zamanki minnoşla haşır neşir :)
eğer toplanırsanız ben katılamayacağım canım.
ben de özlüyorum canım benim
çıtırdan haberim yok ama minik sınavdan sonra yazlığa gideceklerini söylemişti

selam arkadaslar napıosunuz bakalım???
benım tadılat ıslerım bıttı ..
hafta sonununda aslında buraya yazmıstım,kayıt oldu sandım ,meger olmamıs,,gorunce sasırdım..
ben bu hafta ıcınde sızlerı davet etmeyı dusunmustum ama saphıcım tatılde olacagı ıcın,bır sonrakı haftaya planlıyorum ıns.. sızın ıcınde uygunsa tabi..
gunu bırlıkte belırleyebılırız..
buraya cok sık yazamıyorum malesef mazur gorun kızlar..
öpüyorum sızlerı..

ya bişi dicem ben gecen hafta içi size burdan mesaj yazmıştım şimdi bakıyorum yok bu nasıl iş anlamadım ben yaaaaaaaaaaaaa

selam kızlar
biz döndük,İzmirdeyiz artık
kızlar yazdıklarınız silinmiş,o ara sitede bakım çalışması vardı,herkesin mesajları silinmişti sistem geri geldiğinde.
çıtırım güle güle sağlıkla kullanın kapılarınızı ve güle güle kirlenin :) madem buraya çok sık giremiyorsun o zaman sen müsait olduğun günü telefonla bildir canım bize

ya bişi dicem ben gecen hafta içi size burdan mesaj yazmıştım şimdi bakıyorum yok bu nasıl iş anlamadım ben yaaaaaaaaaaaaa

aynı sey benım de basıma geldı canım..merger sıtedekı calısma yuzundenmiş..

Çıtırcım güle güle otur mutlulukla sağlıkla

sağolasın canım benım...

hosgeldınız izmiree:lepi:
umarım tatılınız sorunsuz gecmıstır...:1hug:

ben hafta ıcı herhangı bır gun uygunum aslında ama salı gunu dıyelım madem..
herkes burada olacak mı??kızlar sız buraya yazın gelebılırım ya da gelemem dıye ona gore ben bakmaya calısırım ya da bırınızı arar öğrenırım bakamazsam..

alaçatı da kardeşini gördük çıtırım :) bizim aşağıdakinden oraya transfer olmuş sanırım,hayırlısı olsun.tanışmadığımızdan konuşmadık,bir de işi vardı bizi farketmedi bile sanırım :)

salı günü bana uygun canım,çok extra bir durum olmadıktan sonra gelirim

evet canım alacatıda sımdılık sezonluk oldugu ıcın ıhtıyactan oraya aldılar sımdılık.. :)

ok.. bakalı dıger arkadaslar ne dıyecekler salı ıcın..

ortak bir karara vardığımızda tekrar haberleşiriz canım,öpüyorum şimdilik seni ve fıstığımı,görüşürüz

hoşgeldin saphicim...

kızlar biz biliyosunuz yazlıktayız...
ben söz vermiyim gelip gelmeyeceğim konusunda...
ama gelmeyi çok isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…