İzmir'de Bebek Oyun Grubu

ben daha pc ye aktarmadım,yarın yaparım sanıyorum,ve bende olmayan resimleri ben de beklliyorum

Allah yardımcıları olsun çok zorr özelden adreslerini yazarsan iyi olur canım,bir bakalım onun için ne yapabileceğimize

Son düzenleme:
çok sevindim ne güzel geçmiş arkadaşlığınız daim olsun inşallah

benim için arayı kısa tuttunuz çok saoğolun ama buca olunca tabi hamile halimle otobüslerde pek benim için uygun olmuyordu bu durum keşke bana gelsydiniz çok ta memnun olurdum burayada yazdım neyse kısmet değilmiş bundan sonrada kısmet olucağa benzemiyor
çünkü dün doktora gittim nst ye bağlandım hafif sancılar çıktı doktor 2 temmuz cuma günü için doğum verdi o zamana kadar acil bişi olmazsa tabi en azından 38 haftanın içinde olsun bebek dedi

çok yaklaştı canım doğumun,heyecan dorukta :))) hayırlısıyla inşallah kolaycacık,sağlıkla alırsın kucağına bebişimizi

valla canımcım aynı fikirdeyim.biz iyiyiz çok şükür,Duru Okyanusda iyi,yaramazlığa ve cadılığa tam gaz devam ediyor.önümüzdeki hafta görüşebiliriz inşallah diye umuyorum.
bu arada az önce krikitosla telefonda konuştum,cuma günü saat 10.00 da egepol hastanesinde doğum yapacak haberiniz olsun dedim.
sonraki buluşmamızı yoksa krikitosun evinde mi yapıcaz ne? kaydirigubbakcemile3
aslında anlaşırsak,herkese uygun gün ve saatte,hem bebeği görmek için hem krikitosa geçmiş olsun ve tebrik için kısa bir ziyaret yapabiliriz.krikoda çok mutlu olur bundan diye düşünüyorum.sizler ne dersiniz

evte evet bende çok mutlu olurum opuyorumnanaktan ayy gerçekten gelirseniz çok sevinirim canlarım herzamn beklerim

Krikitoscum sağlıkla mutlulukla al bebeğini kucağına inşallah.
heyecanlısındır şimdi sen mert ne yapıcak bakalım abi olunca.
Geliriz tabi bebeği görmeye gelmezmiyiz.İsmi ne olucak?

heyecan var korku var sıtres var ortaya karışık kaydirigubbakcemile3

oğlumun adı arda oluak kısmetse sağlıkla gelsin yawrucuğum mert şuan ardayı göbekten ibaret biliyor benim göbeğimin adı arda oooo ardaya ooooo die die dolanıyo karnımı okşayıp ama çıkınca ne yapar bilemiyorum ona oyunak geldi diede sevinebilir kaydirigubbakcemile3

dediğim gibi herzxamn beklerim çokta sevinirim sizi görünce hepinizi seviyorum dua edin yarın sabah 10 doğum kısmetse egepol üçyolda siz bana bol bol dua edin canlarım

tontişler krikitos bu sabah doğum yaptı.dünya tatlısı,ağabeyinin kopyası,yakışıklı bir paşa daha getirdi dünyaya.2008 kasım annelerine resmini koydu hemen,deli hastanede bile kk ya girdi.
haber vereyim dedim ben de sizlere

Krikitoscum almışsın ardayı kucağına fotoğrafını gördüm çok tatlı maşallah güle güle büyüt canım.

krıkom dogum yapmıs..hayrılısı olsun...gule gule gule buyut mıs kokulu bebgını ıns canım..saglıcakla...
yakınmıs bana bılseydım gelırdım zıyaretıne :)

evte evet bende çok mutlu olurum opuyorumnanaktan ayy gerçekten gelirseniz çok sevinirim canlarım herzamn beklerim

[COLOR="black"]
canım bıraz buyusun bebegın bence...pek saglıklı bır ortam olmaz heralde..daha mınıcık mınıcıkkk ooo :) hem yenı dogum yaptın toparlan bıraz..
[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…