İzmir'de Bebek Oyun Grubu

kaydirigubbakcemile3bende acıktım valla :))
kıymalı gül böreğinden mantı denmez kız ona :roflol: sosyete mantısı onun adıııı veee ben bayılırımmm

o zaman listeyi hazırlayalım kızlar.herkes kendini ve yapacağı mamayı eklesin lütfen opuyorumnanaktan
*SAPHIRA-----Ağlayan Pasta (süper oluyor çıtırım)

eminim canım senın elınden cıkıpp da guzel olmazz mı hiççopuyorumnanaktan

SAPHIRA-----Ağlayan Pasta
çıtırpıtır-----------poğaça(diyelim şimdilik taleplere göre değişiklik yapabilirim..)

ben gül böğreği mercimek köftesi bide yiğit in spesyeli bi tatlı var uydurdu kendisi çok ta güzel yapıyo ona verdim o görevi

kıymalı gül böreğinden mantı denmez kız ona :roflol: sosyete mantısı onun adıııı veee ben bayılırımmm

seni sosyetik senii delikafadulden koptum burda kırk saat adını düşündüm bulamadım bende kıymalı patetesli gül böğreği yazdım ne yapam

kıymalı gül böreğinden mantı haakaydirigubbakcemile3

evett onun adı sosyete mantısı..ben de severımm üzerine yoğurt,,soss ohhhcokacimcoook

krikitos.........sosyete mantısı ymış sempatiksalakcinni mercimek köftesi bisküvitli tatlı

krıko------mercimek köftesi, sosyete mantısı,yiğit's specialkaydirigubbakcemile3
saphı--------ağlayan pasta
tunayekta--------cevızlı kurabıye
çıtırpıtır-----------poğaça

ooooooo bunları yemek için benim şimdiden bişi yemeyerek aç kalmam lazımbilmiyorumkismile

krikitos.........sosyete mantısı ymış sempatiksalakcinni mercimek köftesi bisküvitli tatlı
ohooo gene 3 çeşit etti,kızım sana zorluk olmasın diye yapıyoruz biz,sen 3 çeşit yapıktan sonra ne anladım ben o işten.sen sadece sosyete mantısı yap,yiğit tatlı yapsın o kadar.tunayektada mercimek köftesi yapsın tamamdır bence

ne gibi canımbilmiyorumkismile

WALLA HAYATIM BU KONUDA İLK SENDEN FİKİR ALMAK GEREK,BU ÇOCUKLAR HEP BÖYLE ORTALIKTA KOŞARAK VAKİT GEÇİRMEMELİ BENCE,YANİ ŞİMDİLİK KÜÇÜKLER ANLAMIYORLAR AMA İLERDE OKULVARİ ETKİNLİK DÜZENLEYEBİLİRİZ.HATTA BEN PLATES YAPARIZ DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL,HEM BİZEDE YARAR ONLARDA EĞLENİRşutarafagitti

bu yöntemle hem değişik değişik daha çok çeşit olacak menümüzde hemde ev sahibi yorulmamış olacak..bence cok ıyı oldu...kaydirigubbakcemile5

o zaman topunu kapan gelsin kaydirigubbakcemile3

bende bebekle plates bebekle yoga cdleri var

Son düzenleme:
Tamam ben o zaman mercimek köftesi yapıyorum değil mi?tarih belli değil mi şimdi?yanlış anlama olmasın bu arada biz bunları 15 günde bir yersek kesin pilates yapmamız lazım zaten...

tunayektacım plates tarzı bir etkinlik için küçükler dediğin gibi ilerde olabilir ama..benim de aklımda kreşlerdeki oyun gruplarına katılmak var.haftada iki gün 2 saatlik programlar oluyor mesela.onlarla ilgili bir araştırma yapabilirz

canım zaten bu tür etkınlıkler yapıcaz ben hatta daha once söylemiştim..su anda hem bırbırlerıne alışıyorlar hem de bır yandan buyuyorlar..
hepsını aynı aynda oturtup etkınlık yapabılmek su an ımkansız..ancak 2,5 yasında yavas yavas başlayıp 3 yasında asıl olarak yapabılırz...
bırlıkte hıkayeler okuyacagız
faalıyetler yapacağız..boyamalar,,,psıko-motor gelişimi destekleyen kağıt işleri vs..
yerı gelecek bır hayvan kılıgna girip dramalar yapacagız
grup oyunları oynayacagız
eğitici videolar izleyeceğiz
parmak oyunları,,sarkılar,,tekerlemeler öğrenıcez..
dbasıt deneyler yapıcazz
cokk etkınlık yapıcazz cokkkkkkk hatta o zaman haftada bıre düşürürüz bulluşmayı..
cunku artık cocuklarımız hem oynayacak-hem öğrenecek..
merak etmeyın ben elımden gelenı yapıcam ıns..zamanı gelsın once..

bunlar da maddıyat gerektıren seyler degıl acıkcası..
ama mesela bır drama ıcın maske lazım ya da yüz boyası vs.. lazım dıyelım..onları para bırlestırıp alırız tabi...

o zaman;

1-SAPHIRA---Ağlayan pasta
2-çıtır-pıtır----poğaça
3-tunayekta--mercimek köftesi
4-krikitos---sosyete mantısı ve tatlı
5-minikprenses--?
6-eycik---?

eycik haftasonu olduğu için katılırmı bilmiyorum,29 ekim cuma günü de olsa,o gün onun da eşi tatil,yani yine h.sonu gibi oluyor onun için.ama minikprenses okuyunca mutlaka fikrini yazacaktır.işi yoksa gelir

o kadar tıkınıp,,plates yapmamız ımkansız...kafayı kaldıramayız lo yerden-tatlicadiarzu-
yemeden yapalım desek,,yaptktan sonra vicdan yaparım ben yiyemem:1closedeyes:

29 ekimde yiğitte evde ama siz görüşçekseniz ben sizi götürürümde dedi uyumlu kocacım benim :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…