İzmir'de Bebek Oyun Grubu

kızlar siz gelirsiniz die kafamda menü bile oturtmaya çalıştım uzun süredir istiyorum aslında gelmenizi evimde misafiri pek severim şahsen ben şöyle düşündüm ayıptır demesi mercimek köftesini iyi yaparım sabahan onu yaparım 1 gün önceden patates salatası yaparım puaça yaparım şimdilik aklıma gelen bunlar 1 gün önceden kek yaparım kapalı kaba koyarım annemide çağarırsam yardım eder o bana yapmamda ben zaten çok yetenekli değilim gritliyim ben sebze yemeklerini iyi yaparım et yemeği böğrek çörek pek bilmem sizlerde basitinden bişeler yaparsanız zaten amaç yemek değil eğlence çouklar iyi vakit geçirsin bizde keyfimize bakalım

fotoğrafçı tutuma fikri süper :)))
bencede gün yapabiliriz,bende aynı şeyi düşünüyordum Ezgi benden çok yaşıcan tatlım )
altınına değil de sabit bir paraya girelim diyorum ben,çünkü daha önceki deneyimlerimden biliyorum,altın 2 katına çıkıvermişti.sözde herkez bir altın alıyor haksızlık olmuyor ama bizim ülkemizde altın fiyatı sabit değilki.ben tam iki katı para vermiştim.o yüzden o günden beri altınına girmem.tabi bu benim fikrim ve tercihim.

benım ıcın farketmez...sabıt para da guzel olur..
gülbincım gununu ayarlayıp soylersın o zaman bızlere..:1rolleyes:

benim içinde farketmez sabit parada olur bi miktar yazayım sizde fikirleri yazarsını ayda 1 kere 50 tl gibi nasıl olur

bende görüşme içinde bu cumartesi olur isterseniz eğer buluşma süresi çok kısa olur bu hafta işimiz var derseniz haftaya cumarteside bana uyar önemli olan önceden haberimin olması bana her gün uyar çalışan kişiler gününü belirlesin isterseniz

29 ekıme ne dersınız?? ben evde olacagım..hem hafta sonu gelemyıp,hafta ıcı ısteyenler de gelmiş olur..
hem de haftasonumuzu eşlerımızın yanında gecırmıs oluruz??

ondan bır hafta da zaten yıne gorusucez ıns.. duru nun d. günü var..
sankı saphı bızı cagırdı da gelın guvey oluyorm bende

tamam krikom bana bu cumartesi uyar.ayda 1 50 de uyar sanırım,henüz eşimle görüşmedim ama uyar diye tahmin ediyorum

tabiki en baş davetlilerim sizlersiniz tatlışlarım.buyrunnnnnnnnn
23 cumartesi,30 cumartesi ve 6 kasım cumartesi.
benim için farketmez,isterseniz bu cumrtesi görüşelim,arada kalan bir cumartesiyi atlayıp 6 kasımda kızımın ve benim jeyyar:) doğumgününde görüşelim.İsterseniz bu cumartesiyi atlayıp,30 unda görüşelim.
çıtırım ben 29 ekimle ilgili emin değilim.aslında krikoda emin olmamalı,çünkü egeli kasım anneleriyle geçen sene yaptığımız gibi bu sene de aydında buluşabiliriz.hatta bana göre o buluşmaya sen,minik prenses,tunayekta ve eycikte katılsa çok güzel olur

hımm peki o zamann...kesınlesınceye kadar sızden haber bekleyelım o zaman..daha 1,5 hafta var nasılsa..
ben katılacagımı sanmıorum.gozum yemıyor bıkmışım zaten yolculuk yapmaktan..:1ninca:

Selam arkadaşlar herkese iyi akşamlar,biraz mesajları okudum,krikitosun davetine önce teşekkürediyorum,tüm ikramlıklarıda sen yapma diyorum,hem 2 çocuk var hemde önemli olan birbirimizin işini kolaylaştırmak.Herkes bir çeşit getirse yeter de artar bile.Benim için bu Cumartesi uyar,haftaya da uyar.Bu arada bu 29 Ekim etkinliği nedir tam anlayamadım Saphira'cım.Sen katılalım dersen katılmaya çalışırız.Ayda 1 defa 50 TL ile tasarruf toplantısı bana da uyar:)

kızlar ayda 1 kez yaparsak günü çok az görüşmüş olmayacak mıyız? 15 günde bir 25 tl yapsak daha iyi olmaz mı? tur çabuk biter yalnız,o zamanda baştan bir daha başlarız ya da tekrar kura çekeriz ne dersiniz?

eycik nerelerde bu arada dönmedı mı acaba daha sehırdısından??

zaten asıl amaç gün değil OYUN GRUBU ..o yüzden 15 günde bır olması cok daha mantıklı..ayda bır olunca arayı cok uzatmıs olacagız..ayda 50 lıra dıyorsanız o zaman dedgınız gıbı 25 er lıradan yapalım..

3,5 ayda falan 175 lıra bırıktırmıs olucaz sanırım..7kişi olursak
çıtırpıtır
tunayekta
saphıra
minikprenses
eycik(fikrini almadık ama katılır sanırım)
krıkıtos
şirin(tunayekta nın arkadaşı)

hımm peki o zamann...kesınlesınceye kadar sızden haber bekleyelım o zaman..daha 1,5 hafta var nasılsa..
ben katılacagımı sanmıorum.gozum yemıyor bıkmışım zaten yolculuk yapmaktan..:1ninca:
o zaman bu cumartesi görüşelim işte,sana uymaz mı canım? yolculukla da ilgili haklısın,bir şey diyemem
canım 2008 kasım annelerinde egeli olan bir kaç arkadaş geçen sene şehirler arası bir buluşma gerçekleştirmiştik.çok güzel geçmişti.sözde beyler bizi bırakıp gideceklerdi ama hiç birisi burnumuzun dibinden ayrılamadı,yani 20078 kasım babaları da katılmış oldu,çok keyifliydi.bu sene de yapabilir miyiz acaba diye konuştuk,kesinleştirmedik daha.bir arkadaşımız muğlada biri de nazilli de yaşıyor.geriye kalanlar İzmirden.bu yüzden bu kez izmirde yapalım dedim,çoğunluk burda dedim ama muğlada yaşayan arkadaşımız izmir bana çok uzak,yine aydın olsa olmaz mı dedi,orta nokta dedi.bu şekilde havada kaldı mevzu yani.ben olumlu bakıyorum aydın buluşmasına,krikoda geçen senekine grip olduğundan katılamamıştı,çok üzülmüştü ve üzülmüştük,o yüzden onun da gelmek isteyeceğini düşünüyorum.belki sizlerde katılırsınız çok zevkli olur dedim.

şimdii gelelim ikram konusuna.daha önce konuştuğumuz ama hayata geçiremediğimiz bir konu var.ev sahibi de gelenler de birer çeşit yapacak,kimseye zorluk olmayacak demiştik.ben diyorumki,kriko bu durumu başlatmak için en uygun kişi.zaten o öye şeyler yapmayı da çok sevmez,ver ona cam sili,domestosu temizlik yapsın kakılmışım benim kaydirigubbakcemile3hepimiz birer çeşit yapalım ve yapacağımız şeyi de buraya yazalımki ,aynı şeyleri yapmış olmayalım veya menümü uyumlu olsun.siz ne dersiniz?

alkisalkisalkis bence cok uygun..

eğer sizin 29 ekım buluşması olmazsa,ben o gün buluşalım derim..
ama yok gideceğiz derseniz bu haftasonu kabulüm..

o zaman bu cumartesi görüşelim,eğer 29 ekim buluşması olmazsa isterseniz o gün de yine görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…