o zaman bu cumartesi görüşelim işte,sana uymaz mı canım? yolculukla da ilgili haklısın,bir şey diyememhımm peki o zamann...kesınlesınceye kadar sızden haber bekleyelım o zaman..daha 1,5 hafta var nasılsa..
ben katılacagımı sanmıorum.gozum yemıyor bıkmışım zaten yolculuk yapmaktan..:1ninca:
canım 2008 kasım annelerinde egeli olan bir kaç arkadaş geçen sene şehirler arası bir buluşma gerçekleştirmiştik.çok güzel geçmişti.sözde beyler bizi bırakıp gideceklerdi ama hiç birisi burnumuzun dibinden ayrılamadı,yani 20078 kasım babaları da katılmış oldu,çok keyifliydi.bu sene de yapabilir miyiz acaba diye konuştuk,kesinleştirmedik daha.bir arkadaşımız muğlada biri de nazilli de yaşıyor.geriye kalanlar İzmirden.bu yüzden bu kez izmirde yapalım dedim,çoğunluk burda dedim ama muğlada yaşayan arkadaşımız izmir bana çok uzak,yine aydın olsa olmaz mı dedi,orta nokta dedi.bu şekilde havada kaldı mevzu yani.ben olumlu bakıyorum aydın buluşmasına,krikoda geçen senekine grip olduğundan katılamamıştı,çok üzülmüştü ve üzülmüştük,o yüzden onun da gelmek isteyeceğini düşünüyorum.belki sizlerde katılırsınız çok zevkli olur dedim.Selam arkadaşlar herkese iyi akşamlar,biraz mesajları okudum,krikitosun davetine önce teşekkürediyorum,tüm ikramlıklarıda sen yapma diyorum,hem 2 çocuk var hemde önemli olan birbirimizin işini kolaylaştırmak.Herkes bir çeşit getirse yeter de artar bile.Benim için bu Cumartesi uyar,haftaya da uyar.Bu arada bu 29 Ekim etkinliği nedir tam anlayamadım Saphira'cım.Sen katılalım dersen katılmaya çalışırız.Ayda 1 defa 50 TL ile tasarruf toplantısı bana da uyar:)
o zaman bu cumartesi görüşelim işte,sana uymaz mı canım? yolculukla da ilgili haklısın,bir şey diyemem
canım 2008 kasım annelerinde egeli olan bir kaç arkadaş geçen sene şehirler arası bir buluşma gerçekleştirmiştik.çok güzel geçmişti.sözde beyler bizi bırakıp gideceklerdi ama hiç birisi burnumuzun dibinden ayrılamadı,yani 20078 kasım babaları da katılmış oldu,çok keyifliydi.bu sene de yapabilir miyiz acaba diye konuştuk,kesinleştirmedik daha.bir arkadaşımız muğlada biri de nazilli de yaşıyor.geriye kalanlar İzmirden.bu yüzden bu kez izmirde yapalım dedim,çoğunluk burda dedim ama muğlada yaşayan arkadaşımız izmir bana çok uzak,yine aydın olsa olmaz mı dedi,orta nokta dedi.bu şekilde havada kaldı mevzu yani.ben olumlu bakıyorum aydın buluşmasına,krikoda geçen senekine grip olduğundan katılamamıştı,çok üzülmüştü ve üzülmüştük,o yüzden onun da gelmek isteyeceğini düşünüyorum.belki sizlerde katılırsınız çok zevkli olur dedim.
şimdii gelelim ikram konusuna.daha önce konuştuğumuz ama hayata geçiremediğimiz bir konu var.ev sahibi de gelenler de birer çeşit yapacak,kimseye zorluk olmayacak demiştik.ben diyorumki,kriko bu durumu başlatmak için en uygun kişi.zaten o öye şeyler yapmayı da çok sevmez,ver ona cam sili,domestosu temizlik yapsın kakılmışım benim kaydirigubbakcemile3hepimiz birer çeşit yapalım ve yapacağımız şeyi de buraya yazalımki ,aynı şeyleri yapmış olmayalım veya menümü uyumlu olsun.siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?