:roflol: tamam tatlım opuyorumnanaktan:) herkesin bir çeşit getirmesini dedim saphii
bEN CEVİZLİ KURABİYE YAPAM KIZLAR GÜZEL OLUYO ÇOLUK ÇOCUK YENİR.bU GÜN OLAYINA NE GÜN BAŞLAYALIM,ONA ÇEKİLİŞ YAPALIM DERİM.kRİKİTOSA GİTMİŞKEN ORADA KESİNLEŞTİRİRİZ.
bu kadar çok şey yapmana gerek yok.sen mercimek köftesi yap sadece.ben de peynirli poğaça yapayımkızlar siz gelirsiniz die kafamda menü bile oturtmaya çalıştım uzun süredir istiyorum aslında gelmenizi evimde misafiri pek severim şahsen ben şöyle düşündüm ayıptır demesi mercimek köftesini iyi yaparım sabahan onu yaparım 1 gün önceden patates salatası yaparım puaça yaparım şimdilik aklıma gelen bunlar 1 gün önceden kek yaparım kapalı kaba koyarım annemide çağarırsam yardım eder o bana yapmamda ben zaten çok yetenekli değilim gritliyim ben sebze yemeklerini iyi yaparım et yemeği böğrek çörek pek bilmem sizlerde basitinden bişeler yaparsanız zaten amaç yemek değil eğlence çouklar iyi vakit geçirsin bizde keyfimize bakalım
bilmiyorum o zaman tatlış.benimki cumartesi de çalıştığ için bana no problemoama 3 hafta üst üste olur o zaman kocalar ısyan eder sonraaaa..klava:
ben derim ki bu hafta ara verelim... 29 ekım de bulusalım...
emmee zaten bu haftasonuna kdar belli olur sızın buluşma,,eğer yapasanız bu hafta sonuna alırız...
aaa biz hep aynı şeyleri düşünüyoruz ama kaydirigubbakcemile3kalbimiz bir arkadaşım,topraaam olumunekankayizsmile o zaman ben ağlayan pasta yapayım mmmm canım çekti bak şimdi cokacimcoooktamam canım sen kurabıye yap bende belkim pohaça gibin bişi yapablirim..tatlıyı eve tasıması zor olabılır..onu ev sahipleri yapsın bence..dökülür mökülür..
gün olayını krıkoda kura cekerız..zaten 29 ekımden sonra durunun d. günü( tikkat et saphinin demıyorumkaydirigubbakcemile3)
bır sonrakı hafta da bayram oluyor sanırım tam bılmıyorum.heralde bayramdan sonra başlıycazz
Evet şimdilik böyle gidelim biraz çocuklar büyüyünce onlara uygun etkinlikler içinde para toplayabiliriz.
Bu arada börek yapan yok galiba aramızda
ben patetes salatasıda seviyom aaaa ben gül böğreğinide iyi yaparım haaaaa kıymalı patatesli cokacimcoook isterseniz gül böğerğinden mantı bilem yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?