İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bEN CEVİZLİ KURABİYE YAPAM KIZLAR GÜZEL OLUYO ÇOLUK ÇOCUK YENİR.bU GÜN OLAYINA NE GÜN BAŞLAYALIM,ONA ÇEKİLİŞ YAPALIM DERİM.kRİKİTOSA GİTMİŞKEN ORADA KESİNLEŞTİRİRİZ.

ama 3 hafta üst üste olur o zaman kocalar ısyan eder sonraaaa..klava:
ben derim ki bu hafta ara verelim... 29 ekım de bulusalım...
emmee zaten bu haftasonuna kdar belli olur sızın buluşma,,eğer yapasanız bu hafta sonuna alırız...

bEN CEVİZLİ KURABİYE YAPAM KIZLAR GÜZEL OLUYO ÇOLUK ÇOCUK YENİR.bU GÜN OLAYINA NE GÜN BAŞLAYALIM,ONA ÇEKİLİŞ YAPALIM DERİM.kRİKİTOSA GİTMİŞKEN ORADA KESİNLEŞTİRİRİZ.

tamam canım sen kurabıye yap bende belkim pohaça gibin bişi yapablirim..tatlıyı eve tasıması zor olabılır..onu ev sahipleri yapsın bence..dökülür mökülür..
gün olayını krıkoda kura cekerız..zaten 29 ekımden sonra durunun d. günü( tikkat et saphinin demıyorumkaydirigubbakcemile3)
bır sonrakı hafta da bayram oluyor sanırım tam bılmıyorum.heralde bayramdan sonra başlıycazz

bu kadar çok şey yapmana gerek yok.sen mercimek köftesi yap sadece.ben de peynirli poğaça yapayım

arkadaşlar benim mercimek köfteside güzel olur,pek severler,anında tükenir,,,övünmek gibim olmasın,zaten birdahaki gelmenizde yapacağım...:)

süper süper

ayda 2 kere görüşmeyi bende çok isterim amaç zati para değil görüşmeyi devamlı kılmak

gelenlerinde ev sahibinde 1 çeşit yapma fikride iyimiş ama tek şartım var herkezde uygulancak bu kural ben yaparım yoksa gerçekten bana ayrıcalık olmasın istiyorum

sapişim bu 29 ekim günü buluşma fikri havada kaldı konuşalım beyaz melek ve gülizlede kesinleştirelim yok görüşülmiycekse herkez kendince plan yapsın olmadı bizim grup görüşürüz yine

bilmiyorum o zaman tatlış.benimki cumartesi de çalıştığ için bana no problemo
aaa biz hep aynı şeyleri düşünüyoruz ama kaydirigubbakcemile3kalbimiz bir arkadaşım,topraaam olumunekankayizsmile o zaman ben ağlayan pasta yapayım mmmm canım çekti bak şimdi cokacimcoook
bencede krikoda kura çekeriz ayyy süper olacak hihoyyyt
yalnız bu arada oyun grubu bahane kabul günü şahane

Şeniz

ağlayan pasta nassı oluyorr??
merçimek köftesı deyıp deyı durdunuz benım asıl canım onu cektii

saphi sen poğaça yapmak istersen ben başka bişi de yapabilirm..şaka yaptım arkadaşımopuyorumnanaktan

Evet şimdilik böyle gidelim biraz çocuklar büyüyünce onlara uygun etkinlikler içinde para toplayabiliriz.

ben patetes salatasıda seviyom aaaa ben gül böğreğinide iyi yaparım haaaaa kıymalı patatesli cokacimcoook isterseniz gül böğerğinden mantı bilem yaparım

ben patetes salatasıda seviyom aaaa ben gül böğreğinide iyi yaparım haaaaa kıymalı patatesli cokacimcoook isterseniz gül böğerğinden mantı bilem yaparım

sende bişi bilmiom diye bızı kandırıyon haa..lülülülülülü

o zaman listeyi hazırlayalım kızlar.herkes kendini ve yapacağı mamayı eklesin lütfen opuyorumnanaktan
*SAPHIRA-----Ağlayan Pasta (süper oluyor çıtırım)

tuna yekta aynı şeyi düşünmüşüz gıııı böreği yapam ben bide mercimek köftesi ohhhhhh herkezin karnı acıktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…