İzmir'de Bebek Oyun Grubu

saphı oyun grubuna vermeye gerek bıle olmaz canım zaten orda ne yapılıyorsa hepsını ben yapıcam..sadece duzenlı katılım olsun yeter..
anaokuluna bayılacagın parayı bana verırsın artıknaniknanik

Evet aslında bu taşımacılık için evde olmaları da avantaj olmuyor değil..Arkadaşlar illa pilates yapalım demiyorum zaten sadece bir örnekti...

Evet aslında bu taşımacılık için evde olmaları da avantaj olmuyor değil..Arkadaşlar illa pilates yapalım demiyorum zaten sadece bir örnekti...
ben kendim istiyorum zaten plates yapmak ama aynı zamanda yukarıdaki listeyi de iptal etmek lazım o durumda kaydirigubbakcemile2
o günler geldiğinde bu mamaların diet olanları buluruz,onları yaparız kızlar.mesela kepekli havuçlu kek gibi

Kızlar ben Şirin'le de irtibata geçerim yarın eğer yok oyun grubumuza katılmasın derseniz emrivaki gibi olmasın..

Kızlar ben Şirin'le de irtibata geçerim yarın eğer yok oyun grubumuza katılmasın derseniz emrivaki gibi olmasın..

benım ıcın farketmez...ben sevdım akadası.. tunayla-ıklımle -duruyla,metle cok yok arası yiğit in.
yiğit 27 aylık..ama daha minişlerimizin anneleri kabul ederse problem olmaz sanırım..

tunayektacım benim içinde bir sakıncası yok,bende sevdim Şirini.

çıtırım az kaldı cnm,2 güncük daha sabret,kıyamam yaa

bende sevdim şirini cana yakın biri hem çocuğuda sakin bizimkilerden büyük ama onlara vurmuyor dövmüyor çok tatlı yiğit yaaa işi yoksa beklerim onuda

çıtırım pıtırım sen niye kızından ayrısın gıı ben mi bilmiyom hafta içi ananedemi kalıyor iklim senin okul uzakta mı ?aman ne soru sordum meraklı köfteci

Kızlar Şirin'le konuştum bu Cumartesi Yiğit'in bir arkadaşının doğum günü varmış oraya söz verdiği için bu Cumartesi gelemeyeceğini söyledi bilginiz olsun.

kızlar evet haber bekliyorum kesin değil mi gelmeniz ? ben hazırlıklarımı yaptım bile bizim 29 ekim buluşması olacak galiba havada kalıyor hep telefonda konuşmak lazım bide

bekliyorum bu cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…