bu arada Allah izin verirse zelişim 8 aralıkda burda,doğum günümüze onunda katılmasını istediğim için Allhtan bi mani çıkmazsa,çok büyük sağlık sorunu yada Allah göstermesin ölüm olmadığı sürece doğum günümüzü o gün yapmayı planlıyoruz kuzuşumla...tekrar konuşuruz zaten ama ben şimdiden paylaşalım istedim...
menü süpermiş hakkatenbeni de düşündüğün için teşekkür ederim canım
güzel bir yer olmasına çok sevindim canım ve heyecanlandım.ayy fame city çocukluğumun efsane eğlence merkeziydi,ne çok giderdik bayılırdımşimdi çocuklarımızla gidicez
canım bu hafta ikram sırası krikitos+minikprenses+çıtır-pıtır da..evet biliyorum 2. kez aynı kişiler oluyor ama ben listeyi yaparken baştan söylemiştim zaten böyle olacağını hatırlarsanız tontişler..Ben yine de 1 çeşit yapıp getirebilirsem yapıcam
bu arada Allah izin verirse zelişim 8 aralıkda burda,doğum günümüze onunda katılmasını istediğim için Allhtan bi mani çıkmazsa,çok büyük sağlık sorunu yada Allah göstermesin ölüm olmadığı sürece doğum günümüzü o gün yapmayı planlıyoruz kuzuşumla...tekrar konuşuruz zaten ama ben şimdiden paylaşalım istedim...
çıtırım teşekkür ederim,aslında kimseyede yük olmak istemiyorum,ince teklifinde çok güzel teşekkürler, o halde ben sana ücretini gülbinde veririm inşallah...
Allahtan hiçbirimiz için bi mani çıkmasa ve hepimiz birlikte olsak istiyorum,rabbim hepimize sağlık afiyet versin inşallahda birlikde olalım...
tamam canım bende alıyorum şimdi..
iyi yapmışsınız tatlım.hangi tiyatoya gittinizzz??
oohh valla dısarda buluşabilmemiz açısından vesile oldu bu fırsat
han tiyatrosunda çocuk oyunu vardı bugün ''kepçaplı skapetti''diyegüzeldi,pimpirikli bi anne ameliyat oluyo ve biri11 biri 5 yaşlarında çocuklarını evde yalnız bırakmak zorunda kalıyo.çocuklar kendi başlarına herşeyin üstünden geliyolar,normalde anneleri aman sen yapamazsın aman çocuğum sen bırak şeklinde hiç bişey yaptırmıyo bunlara ama veletler başarıyo herşeyi en sonunda kendilerine ketçaplı spagetti bile yapıyolar güzel bi oyundu,müzikalle karışık.eğlendi bizimki yani
oohh valla dısarda buluşabilmemiz açısından vesile oldu bu fırsat
han tiyatrosunda çocuk oyunu vardı bugün ''kepçaplı skapetti''diyegüzeldi,pimpirikli bi anne ameliyat oluyo ve biri11 biri 5 yaşlarında çocuklarını evde yalnız bırakmak zorunda kalıyo.çocuklar kendi başlarına herşeyin üstünden geliyolar,normalde anneleri aman sen yapamazsın aman çocuğum sen bırak şeklinde hiç bişey yaptırmıyo bunlara ama veletler başarıyo herşeyi en sonunda kendilerine ketçaplı spagetti bile yapıyolar güzel bi oyundu,müzikalle karışık.eğlendi bizimki yani
dün bir daha girme fırsatım olmadı çıtırcım teklifin için çok teşekkür ederim fırsat bitmiştir artık olmadı sizinle beraber gelirim bende bir mani çıkmazsa fazla fark yokmuş zaten
tatlı bişiler yaparsan iyi olur canımcım ama kokuyo midem almaz yada yorulmayım dersen yaparım ben yada başkasından rica ederiz nasıl istersen
sapişim istersen kereviz salatası yerine yeşil mercimek salatası yapayım o daha faydalı ve az yağlı doyuruyoda hem çıtırada mercimek faydalı onunda tercihini sana bırakıyorum
mert ve ben heyecanla sizi bekliyoruz öpüldünüz
canım fırsat şu an aktif..istersen hala şansın var..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?