canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim bu habere...kararsızdın,Allah (cc) hayırlısını verdi demkki...kucağına almayı nasip eylesin yüce mevlam..
çıtırcım canım çooooooooooooooookkkkkkkk sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah hamileler çoğalıyor
canım çok sağoll
aslında nasıl oldu anlamadım...spiralim hala duruyor,çıkarttırmamıştım..
zamanı gelmiş demekki..hayırlısı olur inş
evett cnm eczaneden aldım kendim yaptı çift çizgi belirince sağlık ocağına gittim,orada da 2. kez kesinleştirdim.test yaptın galiba testlere güvenemiyor insan dr.a gitmeden dr.a gidince birşeyin kalmaz şimdi içinden acaba diyosundur
mutlu haberlerle gelirsin inşallah canım
aaa öyle mii,hayrett..ben de diyorum ki kesinleştirilmiş bir karardan bize bahsetmemiştin ama kendileri öyle karar verdi herhalde diyorum.meğer durum farklıymışvay be spirale güven olmuyor galiba
hayırlısıyla gelsinn minnoşş ayyy çok heyecanlı yaa cinsiyeti ne olacak acaba
kızlar bu arada 2. lerinde yaşlarını denk getirseydiniz,tekrar onlar için de yeni grup kurmaya uğraşmasaydık yabancı insanlarla
canım çok sağol..spiralini düzenli olarak kontol ettirmek çok önemliymiş.benim bu konuda biaz ihmalkarlığım oldusanırım...çıtırcım sabah sabah çok güzel bir haber aldım çok sevindim herşeyin hayırlısını versin vakti saati geldi demekki allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
yanlız spiralle nasıl kaldın valla tırstım haaa demek kaydı bişi oldu dr spirali alır herhalde diyil mi ben en çok ondan korkuyorum ama sen istiyordun keşke çıkarttırsaydın nasip kısmet bende ardayı korunurken hamile kalmıştım şoka uğramıştım tibi diğer bebğin 10 aylıkken kalınca başka oluyor
bugün güzel haberlerini bekliyoruz canım öpüldünüz
semacımm sağol kuzucm çok tşk ederim.evett güzel bi hediye olduaaaaayyyy,yeehhuuuuuu:))bi bebiş daha geliyoooooo
çok sevindiim çıtırım,tebrikleeer..bende hem öğretmenler gününü kutlayım diye hemde bi bakayım ne var ne yok herkeste diye bi girdiim şahane bi haber aldım canım hayırlısı olsun..öğretmenler günü hediyesi olmuş sana
iklimcim ne tepki verdi,biliyomu merak ettim??
neyse kızlar,ilk önce çıtırımın sonrada hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun..hepimiz kuzucuklarımızın 1 numaralı öğretmeniyiz çünkü..hadi bakalım,simuşum okulda,bende hastaneye gidiyorum yine,inşallah bende güzel haberlr getiririm,mmuuuckk
Kızlar iyi akşamlar ...
Çıtırım ne güzel haber senin için harika tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin....Öğretmenler gününde kutlu olsun canım:)
Bizde bugün Eyüp Sultan'a gittik bol bol dua ettik,Tuniş ilk defa camiye gitmiş oldu oda el açtı dua etti:)
Eycikim ben Yenibosna'da kalıyorum,aslında bir gün halalarımı görmeye ve Tunişi görsünler diye karşıya geçmek istiyorum ama havalardan dolayı cesaret edemiyorum belki haftaya metrobüsle gidebilirim.Valla buluşsak süper olur....
selamlar arkadaşlarr
evett cnm eczaneden aldım kendim yaptı çift çizgi belirince sağlık ocağına gittim,orada da 2. kez kesinleştirdim.
yok cnm ya tam süpriz olduu valla..:)
zelişin miniğiyle çok yakın olacaklar benimki..allah kısmet ederse tabi..
hepimizinki bir olsa ay ne hoş olurduama imkansız şu durumda.
canım çok sağol..spiralini düzenli olarak kontol ettirmek çok önemliymiş.benim bu konuda biaz ihmalkarlığım oldusanırım...
bunda da vardır muhakkak bi hayır..
semacımm sağol kuzucm çok tşk ederim.evett güzel bi hediye oldu
tunayektacım sağol şekercim allah tüm isteyenlere versin inş.sırada seço ve sen varsınız..
bugün dokuz eylüle gittik doktolar hep özellerini kapatmışlar çıkan yasadan dolayı..
normal polikliniğe gitmek gerekiyor ama yazmışlar belirsiz bir tarihe kadar randevu veremiyoruz diye..gitsen de özel olmadığı için he sefeinde değişik dr denk gelebilir.neyse biz sadece özel bir durum olduğu için bari gelmişken öğrenelim ne yapmalıyız derken bir tanıdık vasıtasıyla kontrole girmeyi başardık..spiralin olduğu yei gösterdi ultrason ile,hemen kesenin yanında duruyor..ben zaten endişeliyim daha bir korktum.şu an çekilmez yukarda vs..doğuma kadar da kalabilir dedi.açıkçası beni pek memnun etmedi,içime sinmedi.aylin hanımı belki yüzlerce kez duymuştum.en son eycik de tavsiye edince bari oraya gidelim dedik..önce aradım dolu tabi hep veremediler..gittik,tınaztepe hastanesindeymiş,birlikte çalışıyorlarmış buca tıp ile...aylin hanım 3 gün bucada üç gün tınaztepedeymiş..doğumların hepsi tınaztepede oluyormuş...neyse
konuştuk durumu anlattık,sağolsun aradan aldılar sekreterler bizi..
aylin hnm biz orada beklerken 1-2 saat içinde 5 doğuma çıktı geldi..ve bizden önce 60 küsur hasta muayene etmiş.
ama işinde ne kadar iyi olduğunu anladım geçekten..
hemen dedi ki sizin andevunuz yokmuş bana haber verilmedi geleceğiniz vs.biz de böyle böyle bir durum va deyince,hımm iyi o zaman sorsaydılar da kabul ederdim zaten dedi.enfeksiyon riski var dedi.bide diğer doktorun tavrına bak
hemen vajinal ultrason ile bakalım nerde olduğuna dedi.neyse daha baktı bakmadı derken bir baktım 10 sn. içinde elinde spiral,çıkarmış gösteriyorne ağrı ne acı hiçbirşey yok.anında halletti sağolsun.o kadar rahatladım ki...beni demek kaydığı için rahatsız ediyormuş,ve ben bu rahatsızlığa alıştığım için farkında değilmişim,çıkınca anladım sanki tonlarca yük kalmış gibi rahatladım sanki,..
işte böyle..düşük riski oluyormuş tabi bu işlemden sonra ama çıkarmazsak olabilecek risklerdense bunu göze almalıyız dedi,
hafif kanama oldu ama iyiyim.psikolojik olarak da çk rahatladım..
sabahtan beri o kadar çok yorulmuşum ki,8 de iklimle bir uyuya kaldım..erken yatınca sonuç bu saatte kalkmak oldu:) uyuyamadım.
saat 8 de tahliller için hastaneye gidicem yine ..
sabırla okdugunuz için teşekkürler..çokk yazmışım
selamlar arkadaşlarr
bugün dokuz eylüle gittik doktolar hep özellerini kapatmışlar çıkan yasadan dolayı..
normal polikliniğe gitmek gerekiyor ama yazmışlar belirsiz bir tarihe kadar randevu veremiyoruz diye..gitsen de özel olmadığı için he sefeinde değişik dr denk gelebilir.neyse biz sadece özel bir durum olduğu için bari gelmişken öğrenelim ne yapmalıyız derken bir tanıdık vasıtasıyla kontrole girmeyi başardık..spiralin olduğu yei gösterdi ultrason ile,hemen kesenin yanında duruyor..ben zaten endişeliyim daha bir korktum.şu an çekilmez yukarda vs..doğuma kadar da kalabilir dedi.açıkçası beni pek memnun etmedi,içime sinmedi.aylin hanımı belki yüzlerce kez duymuştum.en son eycik de tavsiye edince bari oraya gidelim dedik..önce aradım dolu tabi hep veremediler..gittik,tınaztepe hastanesindeymiş,birlikte çalışıyorlarmış buca tıp ile...aylin hanım 3 gün bucada üç gün tınaztepedeymiş..doğumların hepsi tınaztepede oluyormuş...neyse
konuştuk durumu anlattık,sağolsun aradan aldılar sekreterler bizi..
aylin hnm biz orada beklerken 1-2 saat içinde 5 doğuma çıktı geldi..ve bizden önce 60 küsur hasta muayene etmiş.
ama işinde ne kadar iyi olduğunu anladım geçekten..
hemen dedi ki sizin andevunuz yokmuş bana haber verilmedi geleceğiniz vs.biz de böyle böyle bir durum va deyince,hımm iyi o zaman sorsaydılar da kabul ederdim zaten dedi.enfeksiyon riski var dedi.bide diğer doktorun tavrına bak
hemen vajinal ultrason ile bakalım nerde olduğuna dedi.neyse daha baktı bakmadı derken bir baktım 10 sn. içinde elinde spiral,çıkarmış gösteriyorne ağrı ne acı hiçbirşey yok.anında halletti sağolsun.o kadar rahatladım ki...beni demek kaydığı için rahatsız ediyormuş,ve ben bu rahatsızlığa alıştığım için farkında değilmişim,çıkınca anladım sanki tonlarca yük kalmış gibi rahatladım sanki,..
işte böyle..düşük riski oluyormuş tabi bu işlemden sonra ama çıkarmazsak olabilecek risklerdense bunu göze almalıyız dedi,
hafif kanama oldu ama iyiyim.psikolojik olarak da çk rahatladım..
sabahtan beri o kadar çok yorulmuşum ki,8 de iklimle bir uyuya kaldım..erken yatınca sonuç bu saatte kalkmak oldu:) uyuyamadım.
saat 8 de tahliller için hastaneye gidicem yine ..
sabırla okdugunuz için teşekkürler..çokk yazmışım
huu huu siz hala uyuyor musunuzzz bakayımmmm
kan aldırdım hastaneye gidip,sonra kargocuya gittim kargom vardı onu aldım,oradan sağlık ocağına gidip ilaçlarımı yazdırdım..eve geldim toparladım yatak yorganı,miss gibi kahvaltımı da yaptım ohh yaa evde kahvaltı yapıp keyif yapması gibi yok hakkaten..
çayımı koyucam şimdi,önce gidip iklimi alayım anneanneden ama.sonra da yemek ve temizlik ve ütü ile yine gün biter..
hadi bakalım görüşüüz:13:
hıı bu arada eşim söyledi de,topolino balçovadan ,hiltona taşınmış bilginiz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?