şimdi sitesine baktım.düşündüğüm gibi fame city bünyesinde açılmış topolino.eee ne zaman gidiyoruzz
Çıtırcım canım sırf senin durumu öğrenebilmek için girdim nete benimde içim rahatladı,açıkçası dün okuyunca endişelendim,yani spiral varken oldu diye ama doktor harbi işinin ehliymiş demekki,hadi gözünaydın birde erkek olursa süper olur ne dersin
ayyy çıtırcım vallahiii içim rahatladı çok korkmuştum spiralle hamile kalıca bir sürü problem çıkıyor die duyuyoruz hep hatta gidip çocuğa yapışıyor diyen bile olmuştu bana taktırdığım zaman iyi ki çıkarmış drun oriski almak olmaz yanlız kanaman falan olmuş yormasaydın bugün kendini hatta ilk 3 ay dikkat et çok tatlım çalışan bayansın birde işin yorucu kıyamam korkutma bizi sağlıkla doğsun inşallah bebeğimiz
6 ayda bir kontrol edilmesi gerekiyormuş spirali kaydımı falan diye bende ihmal ettim gidicem en kısa sürede
iyi geceler iyi uykular hanımlar öpüldünüz
iyi hafta sonları herkesee
hımm öylemiyymişşş..iyi bakalım öğrendiğimiz iyi oldu.ayalayıp gideriz bi gün..
canım şu an 6+4 haftalık göünüyor.nasipse temmuz 10-12 civarı doğum..
canım o fırsatı ben de gördüm ve aynı şeyi düşündüm.ben gördüğümde gece 3 tü.sanırım şimdiye kadar bitmiştir fırsat ama bitmediyse ben varım çok güzel olur :124:selam kızlar,napıyosunuz bakalım çıtırım iyi olmana çok sevindim,spiralle hamile kaldığını duyunca tedirgin olmuştum doğrusu..iyi bari işlerin yolunda gitmesine sevidim:))hilton topolinonun 2 gündür fırsat35'te indirimi var. alsak aslında hepimiz süper olur.sınırsız oyun parkında oynama,1anneye birde cocuğa içecek 32 liradan 15e düşmüştü bakalım bugün alabilirsem alcam ablamın kartıyla:)) biz şimdi kuzumla tiyatroya gidiyoruz.buarada dün veli toplantısı vardı.ilk veli toplantımızdı:))güzel şeyler duydum:))neyse öptüm simdilik..
a aa niye istemedi acaba?okulda hoşuna gitmeyen bir şey yaşamış olabilir mi canım:26:merhaba kızlar
çıtırın adına çok sevindim hep birbirimizin güzel haberlerini alalım inşallah hep böyle
banucum sen izmire ne zaman dönücen orda görüşmemiz eminim daha kolay olur ben pendikteyim çok uzağıız yani sen bide yoğunsun
semacım ne güzel çocuğu hakkında güzel şeyler duymak insanı en çok mutlu eden şeylerden biri bizim okul maceramız bitti bayram tatili girmeseydi araya iyi gidiyodu o kadar gitmeyince bi daha gitmek istemedi çok iyi olmuştu ama hiç istemiyor gitmeyi o istemeyincede mecburi değil zaten diyip yollamadım olan parama oldu
yok canım ya öğrtmenide çok güzel bahsediyordu zeynepten zeynepte farklı şeyler öğreniyodu ama her gidişinde sende gel diyodu ağlıyodu bayramda araya girince iyice koptu zaten belki bana olan düşkünlüğü biraz azalır diye düşünmüştüm ama olmadı ağlaya ağlayada götürmek istemiyorum oraya girince sorun yok ama gidene kadar hep ağlıyo
Ben aldım canım şimdi.Sema da alacakmış..
aslında tunayekta da alsaydı da,döndüğü zaman giderdik hep birlikte
bebişler fırsatı bende aldım simdii:))ayrıca bugünde tiyatro çıkışı gittik ablamla hiltona ,kuzucğum oynadı ,bayıldık valla koskocaman yer.topolinoya sokmadık ama jetonlu oyuncaklara bindi.bizler içinde kocaman bi cafesi var.valla kızlar hepberaber gidelim,çocuklar güvenlice oynarlar bizde rahatca kahvelerimizi yudumlarız.zaman sınırlamasıda yok fırsatta,doya doya oynarlar..tuniş,krikitos falan ses yok onlardan ama??
biz kredi kartı kullanmadığımız benim alma sansım yok size iyi eğlenceler
benim menüm hazır kızlar geçen sefer bulgurlu börek yapçam demiştim yapmamıştım onu yapıcam pofuduk kumpir yapıcam birde seçil için ve hepimiz için kereviz salatası yapıcam mayonezi azcık koyucam daha çok yarım yağlı yoğurt olucak salatada tadı biraz değişik olbilir ama diyete uygun olur çocuklar içinde mercimek çorbası düşündüm
keşke banuda tunişte olsaydı geçen seferde gelememişlerdi özleşçez çok(
herkeze iyi pazar akşamları
menü süpermiş hakkatenbiz kredi kartı kullanmadığımız benim alma sansım yok size iyi eğlenceler
benim menüm hazır kızlar geçen sefer bulgurlu börek yapçam demiştim yapmamıştım onu yapıcam pofuduk kumpir yapıcam birde seçil için ve hepimiz için kereviz salatası yapıcam mayonezi azcık koyucam daha çok yarım yağlı yoğurt olucak salatada tadı biraz değişik olbilir ama diyete uygun olur çocuklar içinde mercimek çorbası düşündüm
keşke banuda tunişte olsaydı geçen seferde gelememişlerdi özleşçez çok(
herkeze iyi pazar akşamları
güzel bir yer olmasına çok sevindim canım ve heyecanlandım.ayy fame city çocukluğumun efsane eğlence merkeziydi,ne çok giderdik bayılırdımbebişler fırsatı bende aldım simdii:))ayrıca bugünde tiyatro çıkışı gittik ablamla hiltona ,kuzucğum oynadı ,bayıldık valla koskocaman yer.topolinoya sokmadık ama jetonlu oyuncaklara bindi.bizler içinde kocaman bi cafesi var.valla kızlar hepberaber gidelim,çocuklar güvenlice oynarlar bizde rahatca kahvelerimizi yudumlarız.zaman sınırlamasıda yok fırsatta,doya doya oynarlar..tuniş,krikitos falan ses yok onlardan ama??
canım bu hafta ikram sırası krikitos+minikprenses+çıtır-pıtır da..evet biliyorum 2. kez aynı kişiler oluyor ama ben listeyi yaparken baştan söylemiştim zaten böyle olacağını hatırlarsanız tontişler..Ben yine de 1 çeşit yapıp getirebilirsem yapıcamben yazana kadar krikitoscum yazmıssın araya zaten..sen gelebilcem dersen alalım senin yerinede??menü süpeer buarada sırada kimler vardı sapişcim sen bilirsin?eksta kimler getircekti mamişleri,tuniş yok ondaysa ben onun yerinede yapabilirim..
ben almadım tatlım,babam internet bankacılığı kullanmıyor o yüzden almadım bide zaten sınırsız 20 tl miş gittiğimizde alırım diye düşündüm...
sıranın bende olduğunu bilmiyodum,atlamışım sanırım orayı,bende menüye uygun bişi yapıp gelirim nasipse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?