semuşum kaydettim.teşekkür ederimjelatin pastacı malzemesi,hiç almadım kullanmadım,aktarlarda eskiden bulunmuyordu sanıyorum,sadece pastacı malzemeleri satan yerlerde oluyordu
öylemi canım bilmiyodum,her aktarda var ama genelde toz jelatin satıyolar,yaprak jelatini güzelyalı parkının köşede taksi durağı var ya orda bi tane baharatçı var adı gönen galiba,ordan alıyorum..
para gününü çarşamba yapmasak ve çocuklara uymasa bile sorun değil canım,netice o gün çocuklara etkinlik yapmayacağızselam kızlar
ayda bir 70 tl veriyoruz zaten toplu halde elimize geçerse daha faydalı olur bizim için ama haftada bir katılım gösteremem diye düşünüyorum 2 hafta bir iyi gibiydi ama ayda 2 gün oyun gurubu yapıp ekstra bir günde kendimiz için gün yapmakta güzel ayda 3 kere görüşmüş oluruz ekstradan kimleri bulucaz oda önemli
birde mert bir tek çarşambaları gitmiyor okula o günde çarşambamı yapıcaz oda önemli benim için
bakalım hayırlısı olsun yeni yıla yeni kararlar ve değişimle giriyoruz :)))
İyi akşamlar kızlar yarın günübirlik Denizli'ye gidiyoruz istediğiniz birşey var mı?Varsa bir Alo demeniz yeterli!!!
Bu arada güne oyun grubumuz haricinde birisi katılacaksa evine bizleri ve çocukları kabul edebilecek birisi olmalı,yani kafası kaldıracak evi dağılacak ve rahatsız olmayacak
Belki hatırlarsını önceden bahsetmiştim arkadaşım Gökçen diye şimdi hamile belki oda bize katılabilir kızlar hem hamile olan diğer arkadaşlarımzın doğacak bebekleriyle yun grubu bile kurarlar
selam kızlar
ayda bir 70 tl veriyoruz zaten toplu halde elimize geçerse daha faydalı olur bizim için ama haftada bir katılım gösteremem diye düşünüyorum 2 hafta bir iyi gibiydi ama ayda 2 gün oyun gurubu yapıp ekstra bir günde kendimiz için gün yapmakta güzel ayda 3 kere görüşmüş oluruz ekstradan kimleri bulucaz oda önemli
birde mert bir tek çarşambaları gitmiyor okula o günde çarşambamı yapıcaz oda önemli benim için
bakalım hayırlısı olsun yeni yıla yeni kararlar ve değişimle giriyoruz :)))
anaaa herkes geziyor galiba bugün kimse uğramamış buralara!!!
Kızlar komşum ve ablamın arkadaşı doğum yaptı demiştim galiba,neyse şimdi oğlu kırk günlük oldu.Bakıcı arıyor oğluşuna,kendisi avukat olduğu için öyle sabah 8 akşam 5 çalışmıyor.Yani işi oldumu 2-3 saatliğine gidip gelecek falan,hem çocuğa baksın istiyor hemde o eve geldiğinde ne bileyim biraz ütü yada birçorba falan yapsın istiyor.yani acık evişlerindede yardımcı olur diyor.Varsa tanıdığınız haberiniz olsun,malum komşum yani Bayraklı'da oturuyor:))
a aa geçmiş olsun canım.nereden kapıyor bu kuzular ya,hop jemen burunlar akıyor,öksürük başlıyor.Kızlar tünaydın Denizli2ye giemedik,gecenin bir yarısı Tuniş ağlayarak ve öksürerek uyandı,öksürmekten defalarca kustu,resmen balgam kustu.Gündüz hiçbirşeyciği yoktu ama çocuk işte gece çıkıyor.Bizde gecenin 3'ünde gitmekten vazgeçtik,o saatteuykusu açıldı tabii çocuğun moralde bozuldu kalktık puzzle çözdük falan zaten uykuda uyuyamadık.Bakalım şimdilik sadece burnu akıyor,ilaç takviyesiyle idare ediyoruz.
Aslında gün için çocukları bırakıp gelebilsek süper olur ama tabii herkes için mümkün değil:)Ben bir sorayım Senem'e katılmak isterse gelsin tabii...
anaaa herkes geziyor galiba bugün kimse uğramamış buralara!!!
Kızlar komşum ve ablamın arkadaşı doğum yaptı demiştim galiba,neyse şimdi oğlu kırk günlük oldu.Bakıcı arıyor oğluşuna,kendisi avukat olduğu için öyle sabah 8 akşam 5 çalışmıyor.Yani işi oldumu 2-3 saatliğine gidip gelecek falan,hem çocuğa baksın istiyor hemde o eve geldiğinde ne bileyim biraz ütü yada birçorba falan yapsın istiyor.yani acık evişlerindede yardımcı olur diyor.Varsa tanıdığınız haberiniz olsun,malum komşum yani Bayraklı'da oturuyor:))
biz çok şükür iyiyiz,öksürüğümüz iyice azaldı,inşallah hepinizde iyisinizdir..
bu arada aklıydayken söyliyim,agora wenice kapanmış...
kipada çıtçıtlı badiler acayip indirimde,5 lisi 12 tl
atlet kilot olayını sevmiyorum ben yaaaaaaaa ama tabi mecburen kilot giydiriyorum,üzerine yine çıtçıtlı badi..evet daha çok geceleri beli üşümesin diye giydiriyorum ama dayanamadım aldım yime bugün hemde 3 paket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?