İzmir'de Bebek Oyun Grubu

semuşum kaydettim.teşekkür ederim jelatin pastacı malzemesi,hiç almadım kullanmadım,aktarlarda eskiden bulunmuyordu sanıyorum,sadece pastacı malzemeleri satan yerlerde oluyordu

öylemi canım bilmiyodum,her aktarda var ama genelde toz jelatin satıyolar,yaprak jelatini güzelyalı parkının köşede taksi durağı var ya orda bi tane baharatçı var adı gönen galiba,ordan alıyorum..

öylemi canım bilmiyodum,her aktarda var ama genelde toz jelatin satıyolar,yaprak jelatini güzelyalı parkının köşede taksi durağı var ya orda bi tane baharatçı var adı gönen galiba,ordan alıyorum..

hımm tamam canım bu bilgi iyi oldu.bizim burada çok güzel bir aktarım var,orada satılıyordur diye düşünüyorum

mrb herkeseee..

bu benım de aklıma geldı ayda bır olayı.hatta acaba ayda bir kere oyun grubu yaptığımız günün dışında bir gün belirleyip mesela atıyorum her ayın ikinci pazartesi günü ...o gün aramıza katılacak başkalarını da ekleriz.
bana kalırsa ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi olur.sonuçta birbirimizden kopmuyoruz allah izin verirse her zaman görüşeceğiz.bu yüzden uzun vadede çok para biriktirmiş oluruz.bana daha iyi geliyor.
en az elimizde 1000 tl birikecek şekilde olsun istiyorum aslında ben.bunu sayı ve toplanan paraya göre inş ayarlayabbılırız.

kızlar jelatın demişsiniz.bende 1-2 yıl önce bu sitede bır tarıfı denemek için almıştım jelatın.her aktarda var artık..ama eğer bır domuz ürünü yemek istemıyorsanız
gıttıgınızde domuzdan elde edinen jelatın olmamasına dikkat edin.helal jelatın mı dıye sorun muhakkak.

Kızlar o zaman bu durumda 1 oyun grubunda para toplayıp,birinde toplamama şeklinde mi yapalım yoksa,ayrı bir gün mü belirleyelim para günü için?

selam kızlar

ayda bir 70 tl veriyoruz zaten toplu halde elimize geçerse daha faydalı olur bizim için ama haftada bir katılım gösteremem diye düşünüyorum 2 hafta bir iyi gibiydi ama ayda 2 gün oyun gurubu yapıp ekstra bir günde kendimiz için gün yapmakta güzel ayda 3 kere görüşmüş oluruz ekstradan kimleri bulucaz oda önemli
birde mert bir tek çarşambaları gitmiyor okula o günde çarşambamı yapıcaz oda önemli benim için

bakalım hayırlısı olsun yeni yıla yeni kararlar ve değişimle giriyoruz :)))

İyi akşamlar kızlar yarın günübirlik Denizli'ye gidiyoruz istediğiniz birşey var mı?Varsa bir Alo demeniz yeterli!!!
Bu arada güne oyun grubumuz haricinde birisi katılacaksa evine bizleri ve çocukları kabul edebilecek birisi olmalı,yani kafası kaldıracak evi dağılacak ve rahatsız olmayacak
Belki hatırlarsını önceden bahsetmiştim arkadaşım Gökçen diye şimdi hamile belki oda bize katılabilir kızlar hem hamile olan diğer arkadaşlarımzın doğacak bebekleriyle yun grubu bile kurarlar

para gününü çarşamba yapmasak ve çocuklara uymasa bile sorun değil canım,netice o gün çocuklara etkinlik yapmayacağız

iyi yolculuklar canım
canım bizim güne zaten girmek isteyen ama bizim kabul etmediğimiz arkadaşlarımıza söyleyebiliriz diye düşündüm.şimdilik benim çevremde Azizeden başka arkadaşım yok katılmasını isteyebileceğim.Senin arkadaşın Gökçeni çıkaramadım ama Senem katılmak ister mi ?

günaydın hanımlar

banucum iyi yolculuklar 2 defa gittim çok eğlenceli bir halkı var umarım sizde eğlenirsiniz allah içinize sindirsin canım

sapişim evet o gün etkinlikler olmayacak ama herkezin çocuğu yanında olacak (( ardayla gelirim desem küçük daha uyku istiyor yemek yemiyor çok düzeni şaşıyor semadan geldikten sonra canımıza okudu düzenine çok alışkın bir çocuk o yüzden annem ben bakarım dediği zamanlarda bırakmayı tercih ediyorum düzeni şaşmasın diye

herkeze iyi hafta sonları diliyorum iyi eğlenceler

Son düzenleme:
Kızlar tünaydın Denizli2ye giemedik,gecenin bir yarısı Tuniş ağlayarak ve öksürerek uyandı,öksürmekten defalarca kustu,resmen balgam kustu.Gündüz hiçbirşeyciği yoktu ama çocuk işte gece çıkıyor.Bizde gecenin 3'ünde gitmekten vazgeçtik,o saatteuykusu açıldı tabii çocuğun moralde bozuldu kalktık puzzle çözdük falan zaten uykuda uyuyamadık.Bakalım şimdilik sadece burnu akıyor,ilaç takviyesiyle idare ediyoruz.
Aslında gün için çocukları bırakıp gelebilsek süper olur ama tabii herkes için mümkün değil:)Ben bir sorayım Senem'e katılmak isterse gelsin tabii...

anaaa herkes geziyor galiba bugün kimse uğramamış buralara!!!
Kızlar komşum ve ablamın arkadaşı doğum yaptı demiştim galiba,neyse şimdi oğlu kırk günlük oldu.Bakıcı arıyor oğluşuna,kendisi avukat olduğu için öyle sabah 8 akşam 5 çalışmıyor.Yani işi oldumu 2-3 saatliğine gidip gelecek falan,hem çocuğa baksın istiyor hemde o eve geldiğinde ne bileyim biraz ütü yada birçorba falan yapsın istiyor.yani acık evişlerindede yardımcı olur diyor.Varsa tanıdığınız haberiniz olsun,malum komşum yani Bayraklı'da oturuyor:))

iyi geceler
9 da yattım bu saate kalktım uykumu almışım:)

canım niye öyle dıyorsun ya,ne güzel işte ardayı alır gelırsın,bırakma ımkanın oldugu zamanlarda da bırakırsın annene..i
nsanın buna da ıhtıyacı var azıcık rahat rahat kafa dağıtmış olursun..nasılsa ayda 1 olacak..
ben acıkcası kızı bırakır öyle gelırım.ayda bir kere sonuçta herkesın annesi bakar heralde o kadar..her zaman yapmak ıstedıgımız sey degıl mı zaten,çocuksuz kafa dağıtmak?

cnm geçmiş olsun öncelıkle..çocuklu olunca böyle oluoyr işte,bir anda planlar şaşıverıyor..neyse sağlık olsun,iyileşsin de tuniş,,daha çok gidersiniz inş.
bakıcı işi için sanırım öyle işi çıktıgında gidecek gelecek biri için öncelıkle yakın oturması gerek heralde.birde düzensiz ya iş biraz zor bulması sanırım.inş.bulur,aklımızda olsun..

iyi pazarlar canlarım

çıtırcım doğru diyorsun hep istediğimiz bişi bu bi yapamadık çocuksuz bi yerlere gitmeyi (

benide pazar kasveti bastı herbalde evde gündüz vakti lambayla oturunca bunalıma giriryorum ben :)))

tunişim ve selin sudemiz umarım şimdi daha iyilerdir öpüldünüz canlar tekrar iyi pazarlar

biz çok şükür iyiyiz,öksürüğümüz iyice azaldı,inşallah hepinizde iyisinizdir..
bu arada aklıydayken söyliyim,agora wenice kapanmış...

kipada çıtçıtlı badiler acayip indirimde,5 lisi 12 tl

a aa geçmiş olsun canım.nereden kapıyor bu kuzular ya,hop jemen burunlar akıyor,öksürük başlıyor.
bence de çocuksuz gelebilmke imkanımız olsa daha güzel olur,ayda 1 kez bizlere de değişiklik olur ama ben anneme ve ablama artık çok uzağım bırakma şansım yok

valla biz bu havada hiç gezmelere filan gitmedik canım.tüm gün oturduk aile saadeti içinde bir de dün akşam misafirlerimiz vardı.Komşularımız geldiler yemeğe.Muhabbetimiz çok iyi sabahlara kadar muhabbet ediyoruz,gece 3.30 du sanırım kalktıklarında.Bizde onlara gittiğimizde 2 ye kadar oturmuştuk ondan biraz mayışıktık bugün biraz

kuzucuğun daha iyi olmasına sevindim canım
aaa kapanmış mı üzüldüm valla ya.ben wenice i seviyorum,agoraya açıldığında çok sevinmiştim.diğer şubesi bornova ege parkta ama agoradaki kadar büyük değil sanıyorum.bir de ykm satıyor venice ürünlerini.
ben çıtçıtlı badi almıyorum artık.Ben hep mothercareden aldım şu 7 li paketlerden,indirimdeyken.Onlarla büyüttüm ben Okyanusu.Motherın kalıpları büyük oluyor.O yüzden en son 18-24 ay bedenini almıştım,Oki daha 2 yaşını doldurmamıştı bile.o zamandan beri kullanıyoruz.hala küçüklmediler bir de artık sık sık wc ye gittiğimizden atlet kilot daha rahat oluyor.sadece geceleri yatarken bel açılmasın diye kullanıyorum diyebilirim

Kızlar yılbaşı programlarınız nasıl? Kaç senedir evde olduğumuz için ben dışarıda olmak istiyorum bu sene ama çok da kararsız kaldık.Üçkuyularda feribot iskelesinin orda boğaziçi restorant var.yemekli içkili porgramlı kişi başı 75 TL...ordan çevre yolundan kaçıp eve geçmesi de kolay bizim için ama bilemiyoruz işte.Daha önce gitmiştik 1 kez boğaiçi restorana çok şık nezih bir yer,bir de denizin içinde resmen böyle,çok beğendik biz.yemekleri mezeleri çok çok güzel,ahçı çok başarılı.Belki düşünen olur diye yazayım dedim.Aslında hep birlikte gitsek süper olur

atlet kilot olayını sevmiyorum ben yaaaaaaaa ama tabi mecburen kilot giydiriyorum,üzerine yine çıtçıtlı badi..evet daha çok geceleri beli üşümesin diye giydiriyorum ama dayanamadım aldım yime bugün hemde 3 paket

ben de beli açılmıyor diye çıt çıtlı taraftarıydım ama sıkça wc ye gittiğimiz için veterlediğinde sadece atleti değiştirmek kolayıma geldiği için artık atlet kilot daha çok seviyorum tatlım artık büyüyorlar,ömür boyu çıtçıtlı giydremeyiz almışsın artık güle güle giysin kuzu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…