İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Son düzenleme:
yani hepsini toptan değilde ayrı ayrı gönderdiğim için öyle dedim yoksa bende izmirde oturuyorum ve oyun grubu deyince bende oğlum için bakayım dedim ama benimki küçük 1.5 yaş civarında bulmam lazım

Kızlaaaarr pek heyecanlıyım,biraz önce iş görüşmesine çağırıldım.Çarşamba sabah saat 10'da gidicem.Çiğli'de büyük bir tekstil firması,nolur bana dua edin.İnşallah beklentilerimi karşılar,en büyük beklentimde mesai olmaması!!!!Offf acayip heyecanlandım,4 senedir ilk defa bir iş görüşmesine gidicem:)))Kadın telefonda çarşamba müsaitmisiniz görüşebilirmiyiz diyince içimden ''aaa tabi tabi buyrun gelin müsaitim''diyesim geldi o kadar ev hanımı olmuşum yani:)))Neyse dua edin kızlar hayırlısıysa olsun,olursa 2012 için iyi bir başlangıç olur!!

canımm hadi hayırlısı olsun.inşallah istediğin gibi olur her şey

selammlarrrrr
tunayekta canım çok sveındım inş istediğin gibi bir iştir ve olur canım dualrım seninle..
artık çocuklar büyüdü çalışmak için zaman gayet uygun..

saphiracım inş dilediğin gibi geçer yılbaşı.biz ne yaparız bılmıyorum.büyük ihtimal yine ailecek birlikte oluruz ya annemlerde ya bızde..

minikçim saol bılgı ıcın canım ya inş. bulabilirim.şimdi gidip alasım geldı:)
bence büyümekle alakası yok ben hala kullanıyorum iklime.tuvalete gidip gelmesi açısından da sorun teşkil etmiyor çıtçıtı aç-kapa gayet pratik bişi.gecen seneden olanları gıyıyor hala küçük gelıyorlar artık,almak istiyordum bende...
ben bile kendim kışın yapamam çıtçıtlı badimi giymeden,rahat ediyorum giyince..:)

eyciğim hoşgeldin:)
nasılsın?
randevularımız aynı gün 4 ocak
saat 8:00 da benim..

aaaaa aynı gün benimki 9:15 şeker yüklemesi yapılıcak seninki benden sonra olsaydı mutlaka karşılaşırdık benim işim uzun nasıl gidiyor hamilelik?

inşallah canım,hepimizin güzel geçer

tatlım büyümekle alakası yok diyorsun ama mothercare de en büyüğü 24 ay için,daha büyüğü yok başka firmaların/markalarınkini bilmiyorum hangisi kolayımza geliyorsa onu kullanacağız tabi ben de kullanıyorum o badilerden ama biz zırt pırt terlemiyoruz ya da çok şükür altımıza kaçırır mıyız onları açana kadar diye bir derdimiz yok öyle değil mi

iyi canım sen nasılsın geliyosunuz dimi öğrendinmi nerde toplantı?

iyiyim canım ben de sağol.Evet canım eğer bir aksilik çıkmazsa geleceğiz.Bugün iletişim halindeyim şirketle,telefon bekliyorum şimdi.şirketin yeri şişlide ama toplantı hangi otel onu henüz öğrenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…