İzmir'de Bebek Oyun Grubu

olsun seçil..sonuçta herkez yapıcaksa bi çeşit bende yaparım..
ben çok çekingenim normalde yapmazsam kendimi çok kötü hissederim..

en iyisi gülbini aramak
ama bende nosu yok gülbinin
siz ararsanız eğer benide arayıp bildirirseniz sevinirim
ona göre benimde proğramım olucak

ya secilcim ne zaman olur bilemiyorum
durunun doğum günü yaklaşıyor zaten
sanırım ondan öncesinde bi buluşma olmaz kanımca tabi bu
sonrasındada bayram denk geliyor zaten
yanlış okumadıysam ezgi bayramdan sonra başlartız sanırım yazmıştı...
bencede bayramdan sonra ancak toparlanılabilir...

Onuda konuşuruz doğum gününden bir hafta sonra olabilir mesela,bu arada bende mailleştiğimiz konuyu halletmeye çalışıcam açılmıyo,ama geçen gün stokta yoktu benimkilerde bakalım

secilcim senin alt üyen olmuşum...
zaten sende öle istemiştin...
bi tebrik eder insan ayol...
bu ne biçim misafirperverlik :)))))

ben yarın telefonlaşırım gülbinle ama o en son cumartesi bekliyorum yazmış kızlar.yani bence gülbinden tekrar onay almaya gerek yok sanki.

bu arada tam mesajımı yazarken Duru kustu,mızmızdı bütün akşam en sonunda çıkardı.erkenden uyumuştu,meğer bu yüzden uyanmış,şimdi rahatladı sanıırm

miniğim valla ne bileyim,ben de sevgili üst üyemden öyle bir şey görmeyince,arasam mı aramasam mı tereddütte kaldım bir de seni arayıp onayladıkları zaman sen beni arasın diye düşündüm.
neyse..HOŞGELDİN ARKADAŞIM ARAMIZA,HAYIRLI UĞURLU OLSUN bebemmmopuyorumnanaktan

ya ben bilmiyorum siteyi kullanmayı
daha şimdi girdim baktım saf saf
bişi anlamadım ve çıktım

bu arada geçmiş olsun duruya
karışmıştır midesi benimkide kustu bugün

yaaa Saphiram ben seni tebrik etmedimm miii yaaa çok özürdileriim,walla acemiliğime ver Arkadaşlar ne kadar alt üyem yan üyem vs. varsa sizi çoook seviyorum.Herkese hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.

yazan yok sanırım o halde ben çıkıyorum...
yatmadan önce bi kaç işim var onları yapıcam..hepinize ii geceler...

kızlar dün baktım ben siz sonradan girmissiniz canlarım bekliyorum hepinizi

ben sizden onay bekliyorum siz benden

hepinizi sefiyommmm yarın görüşmek üzere canikolarım
kız sapiş arıyom cebini niye açmıyon okiyimi uyutuyodun inşallah uyandırmamışımdır buradan aldım cevabımı kaçta gelirsiniz sakın geç kalmayın erken gelin...

ben tuna yektaya miniğime çıtırırma pıtırıma evi tarif etmedim toplaşıp mı gelceniz kuzular bir tek sapiş biliyor evimi :uhm: bende kimseninde cebi yok yaaa

ben yüksek ihtimalle Seçil'le gelicem,eğer program değişirse beni eşim bırakabilir,sanırım yarın belli olur.

tatlım büyük olasılıkla bende gelicem ama ne evini biliyorum nede cep telefon nonu...
ya bana tarif et yada cepo tel nonu ver ben seni arıyım...

selam kızlar
kızım tekrar kusmadı ama ama mahsun ve çok keyifli değil.inşallah yarına kötüleşmez.şimdilik programda bir değişiklik yok.eğer olursa gece msn den konuşuruz yine banuş

kızlar çıtırla konuştunuz mu, geliyorum veya gelmiyorum diye bir şey yazmamış,daha doğrusu girmemiş buraya sanırım.yani bu yazıştıklarımızdan haberi var mı yok mu o bile değil galiba.kriko aradı mı acaba,arayacaktı ama,bilmiyorum son durumu

aradım ben çıtırı ok leştik evi hatırlayamam dedi bende dedim minik 1.30 da amerikan kolejinin orada olacak eğer sende orada olursan sapişler seni oradan alırlar tmm dedi inşallah problem olmadan gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…