ya secilcim ne zaman olur bilemiyorum
durunun doğum günü yaklaşıyor zaten
sanırım ondan öncesinde bi buluşma olmaz kanımca tabi bu
sonrasındada bayram denk geliyor zaten
yanlış okumadıysam ezgi bayramdan sonra başlartız sanırım yazmıştı...
bencede bayramdan sonra ancak toparlanılabilir...
Onuda konuşuruz doğum gününden bir hafta sonra olabilir mesela,bu arada bende mailleştiğimiz konuyu halletmeye çalışıcam açılmıyo,ama geçen gün stokta yoktu benimkilerde bakalım
miniğim valla ne bileyim,ben de sevgili üst üyemden öyle bir şey görmeyince,arasam mı aramasam mı tereddütte kaldım bir de seni arayıp onayladıkları zaman sen beni arasın diye düşündüm.
neyse..HOŞGELDİN ARKADAŞIM ARAMIZA,HAYIRLI UĞURLU OLSUN bebemmmopuyorumnanaktan
yaaa Saphiram ben seni tebrik etmedimm miii yaaa çok özürdileriim,walla acemiliğime ver Arkadaşlar ne kadar alt üyem yan üyem vs. varsa sizi çoook seviyorum.Herkese hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.
kızlar dün baktım ben siz sonradan girmissiniz canlarım bekliyorum hepinizi
ben sizden onay bekliyorum siz benden
hepinizi sefiyommmm yarın görüşmek üzere canikolarım
kız sapiş arıyom cebini niye açmıyon okiyimi uyutuyodun inşallah uyandırmamışımdır buradan aldım cevabımı kaçta gelirsiniz sakın geç kalmayın erken gelin...
ben tuna yektaya miniğime çıtırırma pıtırıma evi tarif etmedim toplaşıp mı gelceniz kuzular bir tek sapiş biliyor evimi :uhm: bende kimseninde cebi yok yaaa
selam kızlar
kızım tekrar kusmadı ama ama mahsun ve çok keyifli değil.inşallah yarına kötüleşmez.şimdilik programda bir değişiklik yok.eğer olursa gece msn den konuşuruz yine banuş
kızlar çıtırla konuştunuz mu, geliyorum veya gelmiyorum diye bir şey yazmamış,daha doğrusu girmemiş buraya sanırım.yani bu yazıştıklarımızdan haberi var mı yok mu o bile değil galiba.kriko aradı mı acaba,arayacaktı ama,bilmiyorum son durumu
aradım ben çıtırı ok leştik evi hatırlayamam dedi bende dedim minik 1.30 da amerikan kolejinin orada olacak eğer sende orada olursan sapişler seni oradan alırlar tmm dedi inşallah problem olmadan gelirsiniz