İzmir'de Bebek Oyun Grubu

aaaaa aynı gün benimki 9:15 şeker yüklemesi yapılıcak seninki benden sonra olsaydı mutlaka karşılaşırdık benim işim uzun nasıl gidiyor hamilelik?

evt cnm olsun nasılsa görüşücez o gün
iyi gidiyor herşey yolunda çok şükür..senın nasıl gidiyor?

selam kızlar iyi haftalar olsun

banucum iş görüşmesi için hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur herşey uzun zaman sonra iş görüşmesine çağırılmak meslekte hatırlanmak insanın içini okşuyor gaziemirde bir otomativ firması çağarmıştı geçtiğimiz aylarda malesef uyuşamadık zaman çalışma saatlerinde bende artık iş bakmaya başlıycam kısmetimizde neler var acaba :)))

miniğim bende hafta sonu kipadaydım 3 yaş kalmamıştı alamadım kızlara vardıda erkeklerin bitmiş bende çıtçıtlı kullanıyorum hala ve okulda şimdi 3 kere falan değiştiriyorlar terleyince çabuk tükeniyor hafta içi tekrar bakıcam oradan almıştım 1 paket çok kaliteli çıktı güle güle giysin sudecik

sapişim bende mothercade aldım bu zman kadar indirimli oluca 5li 7li paketleri iyi olıyor bu arada mother 3 yaşa kadar var 24-36 ay olarak geçiyor canım ben bayramda almıştım oradan biliyorum kalıplarıda büyük mertte baya büyük bile geldi (

bende bugün çok mutluyum 10.30 kalktık :))) dün akşam arkadaşlara gidip baya bi geç saatte eve dönmüştük iyi geldi :))evimi temizledim mis oldu ardam uyuyor ohh keyfime dicek yok yani şimdi ütü yapıcam ( maleseffffff

öpüldünüz kızlar

Son düzenleme:
merhaba millet,napıyosunuz?sapişcim rüyamda gördüm seni,teyzem kendine geliyomuş ilk seni arayıp haber veriyorum..sen diyosun simayla gitme getir bize,bende simayı size getirip bırakıyorum teyzemi hastaneden çıkarmaya gidiyorum.allahm hayırlara çıkarsın:)
tunişçim hayırlısı inşallah,güldürdün beni,müsaitmisiniz- buyrun gelin olayına hala gülüyorum buarada bende iki gündür şu sizin komsunun işini düşünmüyo değilim yani..bebek bakmak tam bana göre ama saatlerinin olmayışı nasıl olur bilemedim.aslında geç saatlere kadar sürceğini sanmıyorum.tam detaylarını bilsem aslında,artık çalışmam şart kızlar.simayın okul parası günü geldi geçti 1 hafta..tamamlayıp veremedik.ctesi babası aldı simayı,babanesine götürmüş bırakmış.dönüşte çantasına 50 tl koymuşlar.bu ay kızına,torunlarına uygun gördükleri para bu kadar heralde,geçen aylarda hiç alamamıştk bunada şükür.neyse allahm çok büyük.
çalışmamaya o kadar alışmışımki birilerinin dürtmesi gerek,kendimi bi türlü hazır hissedemiyorum nedense,istiyorum ama girişim yok

benimde iyi çıtırcım hareketleri arttı karnım iyice belrginleşti
krikitos ooohhh çıkar keyfini ütüye gelene kadar süperdi neyse canım o kadarcık olsun
semacım hayırlısı olsun inşallah güzel bir iş bulursun

semacım rüyan hayırlara çıksın inşallah gerçekleşir o rüya gerçekleşsin simayı ben bakarım dilediğin kadar yakınızda :)) inşallah gerçek olur

bende artık çalışmak istiyorum diyorum değidin gibi bendede hiç faaliyet yok iş başrusu yapmadım hiç biryerlere bursaya gitçez yılbaşından sonra dönüşümde başvuruyu yapmayı düşünüyorum inşallahhh :))

oy yaa kıyamam..o hareketlerı tekrar hissedecek olmak benı nasıl heyecanlandırıyoor bır bılsen...sabırsızlıkla beklıyorum..
karnın belırgınleşmıstır tabı..bnım bile daha çok erken inanmayacaksın ama karnım alttan yusyuvarlak büyümüş resmen...iklimde de çabucak byümüştü gerçi..
ne güzel heyecanlarr yaa

krıkocum ve semacım umarım bulursunuz siz de güzel bir iş...
çalışmak şart tabi,evde oturmanın sonu yok...çalışmak hem evde olmadıgın saatlerde psikolojık deşarj sağlıyor hem de maddi imkanın artıyor...

aa varmıydı 3 yaşa kadar ben yanlış hatırlıyorum demekki.18-24 ay bedenini hala giydiriyorum.çok büyük oluyor kalıpları
oh tadını çıkarc anım
hayır olsun canım rüyan.inşallah teyzoşun iyileşirde o günleri görürüz
canım sen herşeyin üstesinden gelirsin.bence de bebek bakmak tam sana göre.kesinleşmiş bir nafaka vardı canım,ödemiyorlar demek.tekrar mahkeme açabilirsin bunun için ama uğraşması da ayrı bir dert.Allah kolaylık ve sabır versin canım
ben de uzuuuun zamandır çalışmak istiyorum daişte kafam da bir sürü belirsizlik var

hakkımızda hayırlısı olsun canım.İnşallah gönlümüze göre işler bulabiliriz

cnm mahkeme sana ve çocuga nafaka vermedı mi?

verdi hayatım sadece simay için ama hiç vermediler,uğraşmak lazm.iki ay yatırmazsa hapis cezası var artık ama dediğim gibi koşturup durmak lazm adliyelerde..

hepimizin bi çalışası gelmiş bu aralar hadi hayırlısı,bizim günü yine hafta sonuna taşıcaz galiba herkes iş bulursa

allah yardımcın olsun semacım tek başına masraflarla boğuşuyorsun yardımı yok zararı var allaha havale edelim onları ( bir an önce iş bulursun inşallah
ben uzun zamandır istiyorum tekrar mesleğime dönmek en büyük hayalim diyebilrim işimi çok çok seviyordum ben ama mertin okula başlamasını ardanın büyüyüp annemin bakabileceği kıvama gelmesini bekliyordum :))) şimdi az daha vaktimiz var gibi iş aramalarına başlayabilirim zaten ha diyince malesef iş bulunmuyor ((

eyciğim hareketlerini hissetmek müthiş bir duygu bir mucize allah sağlıkla kucağınıza versin çıtırcım seninde göbüşünün büyüdüğü görelim sağlıkla annelerinin karında büyüsünler :))

Son düzenleme:
Kızlar(Çıtırım ve Eyciğim)sizin bu hamile hamile konuşmalarınız benim iştahımı kabarttı ve özendim valla zaten TY 2 gündür herkesin bebeği var birtek bizim yok diyor ama kız bebek istiyormuş,''anne gidelim bizde alalım''diyor.Heleki o komşumuzun(Zekiye)bebeği görünce onun aynısından istiyorum diyor:))
Semacım geç saate kadar sürme ihtimali yok zaten,kız avukat,bebeğe bakacak kişi(misal)sabah 8 de gelecek akşam 6 da gidecek diyelim ki,annenin saat 10 da duruşması var veya 1-2 de görüşme öğlen 2-3 gibi gelecek o geldiğinde bebekle vakit geçirirken ne biliyimbir çorba yapsa bana yeter diyor,veya bebeğin ütüleri falan,sanırım 700-750 civarı düşünüyor.Yeri biliyorsun zaten aynı apartmandayız.Eğer ciddi ciddi düşünüyorsan,ben söyliyim,birgün beraber gideriz evine..Ben sana gözüm kapalı kefil olurum canım.Zaten ev işininde çok olacağını sanmam çünkü ennesi genelde burada olacakmış.Kendisi Antakyalı..Semuşum sen karar ver canım haberleşelim,kendiside aileside çok şeker insanlar,güvenilir o bakımdan da endişen olmasın,hele sen birde bebişi görsen:)
Bu arada gardrobumda beyaz bir gömleğimin olmadığını( hatta başka düz renkte yok)farkettim.Gittim bir tane beyaz gömlek aldım,yarında saçlarımı boyatayım diyorum.Dipleri gelmişti zaten sallıyordum,kendini salmış ev hanımı tipi olmiyim di mi!!
Bu arada şu body konusunda ben 2 yaşından beri body kullanmıyorum kızlar:)Bana bu wc olayında ayrı ayrı olması daha rahat geldi:)Hele kışın külotlu çoraptan zaten bel açılmıyor...
Bu arada arkadaşım Gökçen'e gün olayını söyledim,sen işe girmezsen katılırz dedi,bende işe girsemde ben katılırım dedim:)))Yani buluşmaya katılmasamda maddi olarak katılırım:)

ayy di miiii benim de içim kıpır kıpır oluyır ama ben cesaret edemiyorum henüz,bu gidişle de hiç bir zaman cesaret edemeyeceğim sanırım.
bence de bakımlı git canım hadi hayırlısı olsun bakalım
öfff çok uzun yazmışım yaaa resmen kafa şişirmişim kusura bakmayın kızlar:26:

ne demek tatlım zevkle okudummm

iyi akşamlar kızlar

banusum fıstık gibisin zaten ama bakımlı olmakta fayda var saçlarında boyansın salın şölee işi kap gel :))) bu arada uzun yazmışımda ne demek buradaki yazıları okumaktan hiç sıkılmıyorum ben

bende bugün teyzem çağardı kek yapmış kaptım ardayı gittim biraz otobüste ardanın çığlıklarını dinlediler ama bana iyi geldi :)) ardada otobüsü çok sevdi :))

heeeeeyyyyy bak bakalıııımmm kendini aşmış gördüm seni hadi bakalım devamı gelenden olsun arkadaşım.afferin sana çık çık git gezmeklere.bundan sonraki adımın gaziemire gelmek olabilir mesela

çantamızın çalındığını anneanne ve dedemize üzülmesinler diye söylememiştik..bi kaç gündür annem soruyor,bunun pembe çantası nerde diye..geçiştiriyorum ne bilim anne galiba bi yerde unuttu kuzuş diyorum..neyse dün gidip kuzuşuma yeni çanta aldım. anneannaesi az önce soruyor,
bebeğim senin öteki çantan nerde??
Çaldılar:26:
çaldılar mı???
evet anneanne polisler çaldı...
ama plıisler çalmaz ki kuzum..
ama anneanne kim çaldı ozaman,onların yanına gitmiştik işte...

diğer odadan duyuyor ama odadan dışarı çıkamıyorum,çocukdan al haberi demek bu olsa gerek diyorum..dumur dumur oturuyorum

ah bu cingözler,farkında değiller anlamıyorlar zannediyoruz ama alıcılar full açık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…