İzmir'de Bebek Oyun Grubu

evt valla ya fena olduk..
sağlık ocagındakı doktoru gördü iklimi,kız ne olmuş sana göbek möbek kalmamış diye diye bi hal oldu kadın.ama dediğim gibi bir haftadır iyi maşallah,iştahı yerindetoparlamaya başladık..
azizenin evi yeşilyurt tarafında mı cnm?

yeşilyurt devlet hastanesi acil kapısının,karşısında oturuyor,cadde üstü olduğundan kolay yerde evi.Hatta ben bile tek dolmuşla gelip,evinin önünde inicem,nsaip olursa...

aa hakkaten çok kolay yerdeymiş
saat iki gibi mi gideriz yine acaba?

merhaba kızlar,inşalah yarın güzel sağlıklı uyanır yavrucuklar:)simayda dün gece kusup durdu hiç uyumadık.sabah bide ishal başladı ateşle beraber.halsiz yataktan çıkmadı hiç,boyama yapalım dedi bi ara onu bile yattığı yerde yaptı canımıniçihiç bişey yemedi sadece portakal suyu isteyip durdu 5-6 bardak sıkmışımdır bugün,bide devamlı su verdim.yese kusçak biliyorum diye zorlamadım hiç,daha ağzına uzatınca öğürüyo çünkü.dün babasıylaydı,bende sabah aradım ne yedi dün diye.çünkü gelince karnım ağrıyo karnım ağrıyo deyip durmuştu,gecede kusunca yediği bişeyden dedim heralde.neyse koca gün agoradalarmış,babaannesi halasıda varmış.ne dese beğenirsiniz ''hiç bişey yemedik şeker aldık,durmadan ondan yedi,abur cubur yani'' diyo.aç kalmış kuzum bide aç aç şeker yiyince böyle oldu herhaldeçocuğun eline bi puğaca al ver bari delircembütün gün nasıl yedirmezler bişey,oooff...sonrada bana diyo geleyimmi dr.a götürelimmi?.gerek yok dedim gerekirse biz götürürüz, 1 kere bile aramadı daha,nasıl oldu diye..ammann neyse ben sinirlendim gene kızlar..
simay uyuynca öğlen bende teyzeme gittim ordanda bucada bi bakım evi vardı oraya bakmaya gittik.berbattı kızlar.allah kimseyi mhtaç etmesin oralara çok kötü,ağlayarak çıktım resmen.dün güzelbahçe tarafında 2 yer gezmiş kuzenimle diğer teyzem.oralar güzelmiş,bende internet sitelerinden baktım beğendm.büyük ihtimalle onlardan biri olcak.yinede biraz daha araştırcaz bakalım hayırlısı..neyse inşallah yarın görüşebiliriz,simay kötü olrsada o öğlen uyurken 1-2 saatliğine kaçarm diye düşündüm.öpüldünüz kızlar..

Ben çıkabilirsem 12-12.30 gibi çıkmak istiyorum,anca 1.5 saat sürer evden çıkıp oraya varmam.13.30-14.00 gibi varırım sanırım

öff fff öffffffff öffffffff
hadi babası düşünemiyor babaannesi,halası da mı demiyor bu çocuk acıkmadı mı diye :/
Allahım sen böyle insanlardan uzak tut ya Rab!
bişey diyemiyorum valla
midesi bozuldu heralde yavrucağın,çok geçmiş olsun cnm.allah şifa versin,umarım toparlanır kısa sürede..
yarın görüşürüz inş.

Allah Allah hayret bir şey bu insanlar ya.koskoca agorada bir sürü yemek yenecek yer var.Çocuğu oturtup bi çorba içerememişler mi veya bi ızgara yedirememişler mi hayret bişey yaa.Çocuğu hasta ettiler yani el birliğiyle,kuzum benim ya canım inşallah yarına bir şeyi kalmaz da beraber gelirsiniz.Çok yakınsınız zaten,gelmen çok kolay olur

evet canım bende aynı şeye delirdim zaten,düşüncesizler..ilaç falan vermedim.uzun sürceğini sanmıyorum yarına iyi kalkar diye düşünüyorum ama inşallah:)

tamam bende sabah erken kalkıp temizlik yapıcam önce,öğleden sonra da geliriz inş..
ayy ev hanımı olmak ne güzel aslında

semacım bu arada sende sıkma canını,sıkıla sıkıla hasta olursun allah korusun.insana ne geliyorsa sinir stresten geliyor..
inş akıllanmıştır bidahakine daha dikkatli davranır baba müsveddesi..

teyzenle ilgili de en hayırlısı sizin için ve onun için neresiyse orası olsun canım.çok zor..
bilmem size uyar mı ama narlıdere bakım evi var canım.yıllardan beri benim dedeim orada yaşıyor.Yani öyle yatalak filan değil dedem ama 5 yıldızlı otel gibi orası.Hatta yan tarafında oraya ait bir de güzel oteli var.Bu bahsettiğim yer eskiden emekli sandığı mensuplarına açıktı sadece.hepsi birleşince orası da sgk oldu.çoook güzel bir yer olduğu için sıra vardı diye hatırlıyorum ama istersenşz bir oraya da bakın canım.Orada yatalak hasta da var,dedem gibi olanlar da var.sürekli başında hemşire dr. bekleyenler var.yani kimin ne ihtiyacı varsa ona göre hizmet veriyorlar.her yer pırıl pırıl,bal dök yala.bir deniz manzarası var,anlatmam güzelliğini.her yer yemyeşil,tertemiz bir havası var.hastane bölümü var ayrıca,hastanede yatan hastalar da orada yatıyor.gerektiğinde hemen 9 eylüle götürüyorlar,çok yakın zaten.benim dedem evsiz filan olduğundan değil,tamamen çook güzel bir yer olmasından dolayı orda kalıyor,çok memnun..

yaa evet bak bende çok duydum bu narlıdere huzurevini.hep olumlu şeyler duyarım hatta senelerdir.

Biz ailecek senelerdir içindeyiz.Orası dedemin evi çünkü..O kadar memnun..Ya hatta eşim de yaşlılığımızda biz de oraya yerleşelim der hep..
semacım sen google a yaz sgk narlıdere dinlenme ve bakım evi diye.karşına çıkan sonuçları bir incele
iyi geceler çıtır yarın görüşürüz

aaaa orayı duymamıştım canım tamam orayada bakalım o zaman,çok sağol tatlım.dedende memnunsa güzeldir kendi isteğiyle kalıyo demekki.yalnız olmaktansa demi..bu hafta araştırcaz zaten daha,görmeye falanda gideriz.o taraflar daha güzel zaten havası bile farklı..

açıkçası ben yarın iklimi getirmeyi düşünmemiştim en başta ,yani taa azizeye gideceğimiz belli oldugunda..anneannesine bırakırım demiştim ama geçen çrş bize gelmeniz iptal olunca,çok üzüldü hatta saphıra şahit oldu telefonda ağlamasına..çok istiyordu çünkü..o günden beri sürekli ben arkadaşlarımı özledim,ben onları çok seviyorum ama onlar beni sevmiyor diyor.neden öyle diyorsun kızım,onlar da seni çok seviyor diyorum,ama nafile aklına geldikçe arkadaşlarım beni sevmiyor deyip duruyor..
olur mu bak arkadaşların seni çok sevdiği için gelecekler çrş günü bize diyorum bende.
neyse işte o yüzden kararımı değiştirdim,gelsin de görsün arkadaşlarını hasret gidersin dedim

ücretli bir yer orası ama neticede devletin yeri,o yüzden 10 numara resimlerinde görürsün,uzun 1 veya 2 tane bina varionlar da otel.Çok da güzel o otel.mesela yakınında kalmak isteyen çocukları,akrabağları orada kalabiliyorlar,geceliği de kahvaltıda dahil 30 TL idi sanırım en son,çok cüzi

canım iyi yapmışsın hem kuzucuk üzülmesin hem de Azize çocuklarla hep beraber ağırlamak isterim sizleri demişti.Telde konuştuk kuzulara tavuk çorbası yapıyormuş,onlarda geleceler diye hazırlık yapıyor yani bir de

ooooh baktım valla canm,avrupanın en büyük,dünyanın 2. büyük bakımeviymiş.çok güzel görünüyo 5 yıldızlı otel gibi:) görünüşten çok hizmeti önemli aslında.senelerdr içinde yaşayan biri olarak dedende memnunsa sorun yoktur bence.. en kısa zamanda arayıp bilgi alayım bari,çok sağol hayatım..

tabi tabi bildiğin 5 yıldızlı otel sadece havuzu yok
inşallah yer vardır canım.hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…