ay kıyamam yaa İklimim çok fena olmuşşükür ki toparlamış 2 kg mu verdi tontişim kıyamam ya,minicik çocuk için 2 kg fazla geldi bana canım ama sen de anneannesi de toparlarsınız onu kısa sürede...
Durunun ki öyle değil canım,iştahı da azaldı ama dediklerinin hiç biri yokhafif burun akıntısı başladı ama şarıl şarıl bir akıntı değil,peçeteyle siliyorum mesela,azıcık nemlendiriyor peçeteyi o kadar.Daha fazlası olursa mutlaka götürürm dr.a. af...in iyi geleceğini düşünüyorum,olmazsa götürürm tabi.Hatta yarın tam hastanenin oraya gidicem ya,çok övüyorlarmış Yeşilyurt devletin çocuk dr. unu,oraya bile gösterebilirim gerekirse
teşekkürler tatlım
merhaba kızlar,inşalah yarın güzel sağlıklı uyanır yavrucuklar:)simayda dün gece kusup durdu hiç uyumadık.sabah bide ishal başladı ateşle beraber.halsiz yataktan çıkmadı hiç,boyama yapalım dedi bi ara onu bile yattığı yerde yaptı canımıniçihiç bişey yemedi sadece portakal suyu isteyip durdu 5-6 bardak sıkmışımdır bugün,bide devamlı su verdim.yese kusçak biliyorum diye zorlamadım hiç,daha ağzına uzatınca öğürüyo çünkü.dün babasıylaydı,bende sabah aradım ne yedi dün diye.çünkü gelince karnım ağrıyo karnım ağrıyo deyip durmuştu,gecede kusunca yediği bişeyden dedim heralde.neyse koca gün agoradalarmış,babaannesi halasıda varmış.ne dese beğenirsiniz ''hiç bişey yemedik şeker aldık,durmadan ondan yedi,abur cubur yani'' diyo.aç kalmış kuzum bide aç aç şeker yiyince böyle oldu herhalde çocuğun eline bi puğaca al ver bari delircem bütün gün nasıl yedirmezler bişey,oooff...sonrada bana diyo geleyimmi dr.a götürelimmi?.gerek yok dedim gerekirse biz götürürüz, 1 kere bile aramadı daha,nasıl oldu diye..ammann neyse ben sinirlendim gene kızlar..
simay uyuynca öğlen bende teyzeme gittim ordanda bucada bi bakım evi vardı oraya bakmaya gittik.berbattı kızlar.allah kimseyi mhtaç etmesin oralara çok kötü,ağlayarak çıktım resmen.dün güzelbahçe tarafında 2 yer gezmiş kuzenimle diğer teyzem.oralar güzelmiş,bende internet sitelerinden baktım beğendm.büyük ihtimalle onlardan biri olcak.yinede biraz daha araştırcaz bakalım hayırlısı..neyse inşallah yarın görüşebiliriz,simay kötü olrsada o öğlen uyurken 1-2 saatliğine kaçarm diye düşündüm.öpüldünüz kızlar..
merhaba kızlar,inşalah yarın güzel sağlıklı uyanır yavrucuklar:)simayda dün gece kusup durdu hiç uyumadık.sabah bide ishal başladı ateşle beraber.halsiz yataktan çıkmadı hiç,boyama yapalım dedi bi ara onu bile yattığı yerde yaptı canımıniçihiç bişey yemedi sadece portakal suyu isteyip durdu 5-6 bardak sıkmışımdır bugün,bide devamlı su verdim.yese kusçak biliyorum diye zorlamadım hiç,daha ağzına uzatınca öğürüyo çünkü.dün babasıylaydı,bende sabah aradım ne yedi dün diye.çünkü gelince karnım ağrıyo karnım ağrıyo deyip durmuştu,gecede kusunca yediği bişeyden dedim heralde.neyse koca gün agoradalarmış,babaannesi halasıda varmış.ne dese beğenirsiniz ''hiç bişey yemedik şeker aldık,durmadan ondan yedi,abur cubur yani'' diyo.aç kalmış kuzum bide aç aç şeker yiyince böyle oldu herhalde çocuğun eline bi puğaca al ver bari delircem bütün gün nasıl yedirmezler bişey,oooff...sonrada bana diyo geleyimmi dr.a götürelimmi?.gerek yok dedim gerekirse biz götürürüz, 1 kere bile aramadı daha,nasıl oldu diye..ammann neyse ben sinirlendim gene kızlar..
simay uyuynca öğlen bende teyzeme gittim ordanda bucada bi bakım evi vardı oraya bakmaya gittik.berbattı kızlar.allah kimseyi mhtaç etmesin oralara çok kötü,ağlayarak çıktım resmen.dün güzelbahçe tarafında 2 yer gezmiş kuzenimle diğer teyzem.oralar güzelmiş,bende internet sitelerinden baktım beğendm.büyük ihtimalle onlardan biri olcak.yinede biraz daha araştırcaz bakalım hayırlısı..neyse inşallah yarın görüşebiliriz,simay kötü olrsada o öğlen uyurken 1-2 saatliğine kaçarm diye düşündüm.öpüldünüz kızlar..
teyzenle ilgili de en hayırlısı sizin için ve onun için neresiyse orası olsun canım.çok zor..
bilmem size uyar mı ama narlıdere bakım evi var canım.yıllardan beri benim dedeim orada yaşıyor.Yani öyle yatalak filan değil dedem ama 5 yıldızlı otel gibi orası.Hatta yan tarafında oraya ait bir de güzel oteli var.Bu bahsettiğim yer eskiden emekli sandığı mensuplarına açıktı sadece.hepsi birleşince orası da sgk oldu.çoook güzel bir yer olduğu için sıra vardı diye hatırlıyorum ama istersenşz bir oraya da bakın canım.Orada yatalak hasta da var,dedem gibi olanlar da var.sürekli başında hemşire dr. bekleyenler var.yani kimin ne ihtiyacı varsa ona göre hizmet veriyorlar.her yer pırıl pırıl,bal dök yala.bir deniz manzarası var,anlatmam güzelliğini.her yer yemyeşil,tertemiz bir havası var.hastane bölümü var ayrıca,hastanede yatan hastalar da orada yatıyor.gerektiğinde hemen 9 eylüle götürüyorlar,çok yakın zaten.benim dedem evsiz filan olduğundan değil,tamamen çook güzel bir yer olmasından dolayı orda kalıyor,çok memnun..
açıkçası ben yarın iklimi getirmeyi düşünmemiştim en başta ,yani taa azizeye gideceğimiz belli oldugunda..anneannesine bırakırım demiştim ama geçen çrş bize gelmeniz iptal olunca,çok üzüldü hatta saphıra şahit oldu telefonda ağlamasına..çok istiyordu çünkü..o günden beri sürekli ben arkadaşlarımı özledim,ben onları çok seviyorum ama onlar beni sevmiyor diyor.neden öyle diyorsun kızım,onlar da seni çok seviyor diyorum,ama nafile aklına geldikçe arkadaşlarım beni sevmiyor deyip duruyor..
olur mu bak arkadaşların seni çok sevdiği için gelecekler çrş günü bize diyorum bende.
neyse işte o yüzden kararımı değiştirdim,gelsin de görsün arkadaşlarını hasret gidersin dedim
ooooh baktım valla canm,avrupanın en büyük,dünyanın 2. büyük bakımeviymiş.çok güzel görünüyo 5 yıldızlı otel gibi:) görünüşten çok hizmeti önemli aslında.senelerdr içinde yaşayan biri olarak dedende memnunsa sorun yoktur bence.. en kısa zamanda arayıp bilgi alayım bari,çok sağol hayatım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?