İzmir'de Bebek Oyun Grubu

sağolun canlarım,inşallah çabuk geçer ama şuanda yanımda uykusunda deli gibi öksürüyo yaa biri bitmeden biri başlıyo kurtulamadık gitti..sapişim süper hafıza valla,evet ilkokul ortaokul dönemiydi..kulağımda pamukla gelirdim okula sinir olurdum buarada ben ctesiyi atlamışım pazar görüşcez sanıyodum.süper o zaman:)gökçen ne tarafta oturuyoduki kızlar,bendeki hafızada balık mübarek
haydi hepinize iyiuykulaaar:)

ben sizlere tşk ederimm..kızım çok mutlu arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmektenn

semacım üzülme cnm benim,yeter ki kuzucuk iyi olsun,,daha çokk birlikte olucaz inş...ama iklim üzüldü senle konuştuktan sonra simay gelemicekmiş dedim.ama neden ben onu çok seviyorum dedi,astı suratını.arkadaşları gelince unuttu neyseki.inş cumartesi birlikte oluruz cnm.

dün suda yüzen-batan nesneler deneyini yapmaya unutmuşuz kızlarr....

akşamüstü doktora gidiyorum bakalım inş memnun kalırım...

basın sitesi tarafında oturuyormuş canm,ilahiyatın üst taraflarındaymış anladıgım kadarıyla... gökçenin tel numarasını özelden bize atarsa banu
ya da ilahiyatın o yokuşundan sonra ne tarafa gidilecek yol tarifini yazarsa iyi olur..

ahh kıyamamm yaa pek nazenin kuzum,çabuk hastalanıyor.Balık yağı filan mı içirsen acaba semuşum.
Gökçen ilahiyatın orda oturuyormuş canım.akevler varmış,oradaymış.

su deneyi benimde aklıma sonradan geldi,sen vazgeçtin sandım
bir daha ki sefere yaparız
yine Aylin hn. mı yoksa başka bir dr. a gidiceksin canım?hadi cinsiyetini de öğrenelim de.Bana kızmış gibi geliyor

Son düzenleme:
Günaydın kızlar akşam nete birtürlü bağlanamadım..
Çıtırım herşey için çok teşekkürler canım,etkinlikler,mamalar,ayran:)Bugün daha iyiyim,bu arada sabahtan test aldım yaptım negatif:)
Gökçen'in nosunu mesaj attım,bende ona sizin noları vereyim,ben tarif edemedim ama o tarif edebilir...Evin yeri kolay ve ben ne zaman gitsem park edecek yer rahatlıkla buluyorum...
açık adresi alıp googlemapden bakabilirsinizde kızlar..
Semuşım Simay'a sevindim canım inşallah hemencecik iyileşir.Sena azcık onu evde dinlendir,birde gıdasına dikkat ettin mi hemen toplar bence...Bir çocuk için bence en iyi ilaç annesinin elinden bir sıcak çorba ve sevgi,şefkattir...
Hadi ben kaçtım daha yemek yapmam lazım,öpüldünüz...

iyi günler kızlar

benimde dün aklım sizde kaldı çok özlemişim sizi mert te arkadaşlarını özledi .cumartesine kadar inşallah iyileşirim ilaçlarımı portakalımı ıhlamurumu içiyorum kışı hiç sevmiyorum yaa hep eksik oluyoruz tam kadroya ulaşamıyoruz hiç

gökçenin adresini sen bize yollayıver tuna yektacım bize yakın oturuyordu zaten kolay bulurum diye düşünüyorum

hadi yaw demek negatif çıktı tühh pek heveslendiydim..nasip diyelim canım
çorba ve sevgi konusunda ben de aynı fikirdeyim canım

valla aynen..ben de sevmiyorum kışı..hastalık mevsimi

Valla krikitos hakikaten insan bu toplantılara gelemeyince eziyet oluyor dün benim yansiyon baya bir düşüktü ama yine de gittim insanın yoksa aklı kalıyor:)
Sana Gökçenin ev çok çok yakın..

yok canm başka doktora gidicem.tavsiye etti biri.
inş gösterir de öğreniriz artık cinsiyetini:)
demek sen kız diyorsun bakalım hayırlısı olsun.kız erkek kabulümüz..
iklim de kız diyor başka birşey demiyor.erkek olmasını istemiyor:)
ordan servise götürcez arabayı,bakımdan geçicek.gelince yazarım artık..

aaa üzüldüm negatif olmasına.tüh..ama sen şu tansiyon işini ihmal etme git doktora bence.
bu arada tel no aldım cnm teşekkürlerr.

Kızlar Gökçen'e sizlerin tel noları mail attım evde kırılcak yarılcakları kaldır dedim
Bu arada menü şahane ona göre boş mideyle gelin derim...

Kızlar Gökçen'e sizlerin tel noları mail attım evde kırılcak yarılcakları kaldır dedim
Bu arada menü şahane ona göre boş mideyle gelin derim...

eyvah eyvah !!! desene benim diyet gitti gene bu hafta doğru düzgün yapamadım zaten.neyse haftaya toparlarım artık

Çıtırcım sabırsızlıkla haberini bekliyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin de cinsiyet önemli değil,inşallah doktordan da memnun kalırsın.Gökçen'de yarın doktora gidecekmiş,grubumuzda bebişler gitgide çoğalıyor:)Gökçen'de yeni dr değiştirdi,Egepol'e gidiyor şimdi,aklında olsun...

benim dr. um reşat bozoklardı kızlar,çok memnun kalmıştım kendisinden.muayenehanesi trt nin orda alsancakta,tavsiye ederim.vizitesi sanırım hala 70 TL

çıtır inanmıyorummmm çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağınıza kucağıza almamızı nasip etsin oğlumuzu çok güzel ya ne güzel bir heyecan süper süper :)))) 2 oğlan 1 kız geliyor yani :))))

çıtır inanmıyorummmm çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağınıza kucağıza almamızı nasip etsin oğlumuzu çok güzel ya ne güzel bir heyecan süper süper :)))) 2 oğlan 1 kız geliyor yani :))))

aaaa krikoooo hamile misin sen de yoksaaa kız mı geliyorrr?

sağol tatlış darısı başına olsun inş.
saol canım sanada bir kız evlat nasip etsin inş allahım..
1 kız kimden geliyorr bu aradaa:26:

Son düzenleme:
“Baby Shower Partisi” de ne? | Blogcu Anne

Kızlar benim aklıma bir fikir geldi bilmem sizler ne dersiniz.Gökçene bir baby shower partisi gibi bir şey yapsak nasıl olur?aten cumartesi ona gideceğiz,e doğumu da yakındı yanlış değilsem.baby showerı tam olarak anlatan çok güzel bir yazı buldum.İsterseniz siz de bir okuyun.Gebenin ihtiyaç listesi hazırlayıp,partiye gelenlerin de bütçesine uygun olan hediyeyi getirmesiyle oluyor.Daha sonra zamanı gelince eycik ve çıtıra da yapabiliriz hatta böyle bir şeyi.biz Türklerde pek öyle ihtiyaç listesi yapmak yoktur ve bunu tanıdıklara iletmek ayıp gibi görülür ama bence çok güzel bir şey.Hediye alacak olan kişileri de ne alacağım derdinden kurtarmış oluyor hem de acaba bu hediye işe yarayacak mı demiyor alan kişi.ayrıntılar yazıda var zaten...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…