sağolun canlarım,inşallah çabuk geçer ama şuanda yanımda uykusunda deli gibi öksürüyo yaa biri bitmeden biri başlıyo kurtulamadık gitti..sapişim süper hafıza valla,evet ilkokul ortaokul dönemiydi..kulağımda pamukla gelirdim okula sinir olurdum buarada ben ctesiyi atlamışım pazar görüşcez sanıyodum.süper o zaman:)gökçen ne tarafta oturuyoduki kızlar,bendeki hafızada balık mübarek
haydi hepinize iyiuykulaaar:)
ahh kıyamamm yaa pek nazenin kuzum,çabuk hastalanıyor.Balık yağı filan mı içirsen acaba semuşum.sağolun canlarım,inşallah çabuk geçer ama şuanda yanımda uykusunda deli gibi öksürüyo yaa biri bitmeden biri başlıyo kurtulamadık gitti..sapişim süper hafıza valla,evet ilkokul ortaokul dönemiydi..kulağımda pamukla gelirdim okula sinir olurdum buarada ben ctesiyi atlamışım pazar görüşcez sanıyodum.süper o zaman:)gökçen ne tarafta oturuyoduki kızlar,bendeki hafızada balık mübarek
haydi hepinize iyiuykulaaar:)
ben sizlere tşk ederimm..kızım çok mutlu arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmektenn
semacım üzülme cnm benim,yeter ki kuzucuk iyi olsun,,daha çokk birlikte olucaz inş...ama iklim üzüldü senle konuştuktan sonra simay gelemicekmiş dedim.ama neden ben onu çok seviyorum dedi,astı suratını.arkadaşları gelince unuttu neyseki.inş cumartesi birlikte oluruz cnm.
dün suda yüzen-batan nesneler deneyini yapmaya unutmuşuz kızlarr....
akşamüstü doktora gidiyorum bakalım inş memnun kalırım...
hadi yaw demek negatif çıktı tühhGünaydın kızlar akşam nete birtürlü bağlanamadım..
Çıtırım herşey için çok teşekkürler canım,etkinlikler,mamalar,ayran:)Bugün daha iyiyim,bu arada sabahtan test aldım yaptım negatif:)
Gökçen'in nosunu mesaj attım,bende ona sizin noları vereyim,ben tarif edemedim ama o tarif edebilir...Evin yeri kolay ve ben ne zaman gitsem park edecek yer rahatlıkla buluyorum...
açık adresi alıp googlemapden bakabilirsinizde kızlar..
Semuşım Simay'a sevindim canım inşallah hemencecik iyileşir.Sena azcık onu evde dinlendir,birde gıdasına dikkat ettin mi hemen toplar bence...Bir çocuk için bence en iyi ilaç annesinin elinden bir sıcak çorba ve sevgi,şefkattir...
Hadi ben kaçtım daha yemek yapmam lazım,öpüldünüz...
iyi günler kızlar
benimde dün aklım sizde kaldı çok özlemişim sizi mert te arkadaşlarını özledi .cumartesine kadar inşallah iyileşirim ilaçlarımı portakalımı ıhlamurumu içiyorum kışı hiç sevmiyorum yaa hep eksik oluyoruz tam kadroya ulaşamıyoruz hiç
iyi günler kızlar
benimde dün aklım sizde kaldı çok özlemişim sizi mert te arkadaşlarını özledi .cumartesine kadar inşallah iyileşirim ilaçlarımı portakalımı ıhlamurumu içiyorum kışı hiç sevmiyorum yaa hep eksik oluyoruz tam kadroya ulaşamıyoruz hiç
gökçenin adresini sen bize yollayıver tuna yektacım bize yakın oturuyordu zaten kolay bulurum diye düşünüyorum
ahh kıyamamm yaa pek nazenin kuzum,çabuk hastalanıyor.Balık yağı filan mı içirsen acaba semuşum.
Gökçen ilahiyatın orda oturuyormuş canım.akevler varmış,oradaymış.
su deneyi benimde aklıma sonradan geldi,sen vazgeçtin sandım
bir daha ki sefere yaparız
yine Aylin hn. mı yoksa başka bir dr. a gidiceksin canım?hadi cinsiyetini de öğrenelim de.Bana kızmış gibi geliyor
Günaydın kızlar akşam nete birtürlü bağlanamadım..
Çıtırım herşey için çok teşekkürler canım,etkinlikler,mamalar,ayran:)Bugün daha iyiyim,bu arada sabahtan test aldım yaptım negatif:)
Gökçen'in nosunu mesaj attım,bende ona sizin noları vereyim,ben tarif edemedim ama o tarif edebilir...Evin yeri kolay ve ben ne zaman gitsem park edecek yer rahatlıkla buluyorum...
açık adresi alıp googlemapden bakabilirsinizde kızlar..
Semuşım Simay'a sevindim canım inşallah hemencecik iyileşir.Sena azcık onu evde dinlendir,birde gıdasına dikkat ettin mi hemen toplar bence...Bir çocuk için bence en iyi ilaç annesinin elinden bir sıcak çorba ve sevgi,şefkattir...
Hadi ben kaçtım daha yemek yapmam lazım,öpüldünüz...
Kızlar Gökçen'e sizlerin tel noları mail attım evde kırılcak yarılcakları kaldır dedim
Bu arada menü şahane ona göre boş mideyle gelin derim...
yok canm başka doktora gidicem.tavsiye etti biri.
inş gösterir de öğreniriz artık cinsiyetini:)
demek sen kız diyorsunbakalım hayırlısı olsun.kız erkek kabulümüz..
iklim de kız diyor başka birşey demiyor.erkek olmasını istemiyor:)
ordan servise götürcez arabayı,bakımdan geçicek.gelince yazarım artık..
aaa üzüldüm negatif olmasına.tüh..ama sen şu tansiyon işini ihmal etme git doktora bence.
bu arada tel no aldım cnm teşekkürlerr.
maviii maviii masmaviiii
çıtır inanmıyorummmm çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağınıza kucağıza almamızı nasip etsin oğlumuzu çok güzel ya ne güzel bir heyecan süper süper :)))) 2 oğlan 1 kız geliyor yani :))))
sağol tatlış darısı başına olsun inş.aaaaaacanımmm çok sevindim ikisini de tatmış olacaksın harika.Allahım sağlıcakla kavuştursun birbirinize
anam son zamanlarda kızım olacak diyeni hiç duymadım ki zaten herkeşler oğlar doğuruyorrr,erkek nüfusunda patlama var sanırsam
saol canım sanada bir kız evlat nasip etsin inş allahım..çıtır inanmıyorummmm çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağınıza kucağıza almamızı nasip etsin oğlumuzu çok güzel ya ne güzel bir heyecan süper süper :)))) 2 oğlan 1 kız geliyor yani :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?