İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Kızlar ben daha yeni serbest konuma geçtim.Biraz önce kocişi yolcu ettim.İnşallah çarşamba Çıtırda hasret gidericez....Hava da bugün harika görünüyor yada ben dışarı çıkamadığım için mi acaba...
Semacım bildiğim kadarıyla(biz 1-1,5 sene evvel anneannem için araştırmıştık)Karşıyaka ve Bornova,Atatürk mh.taraflarında da böyle özel yerler var ama aklında olsun..Bu arada bence yani dışardan bir yorum bu tabii ama bir daha babaya teslim ettiğinde yemeğini yanında ver canım Simay'a yazık yavrum üzüldüm yani...Liste ver diyicem ama uygulamaz bunlar sen Simayın eline ver karnın acıkınca yersin de o kendi başını becerir akıllı kız..Onlardan daha iyi bakar kendine...
Çıtırım bu arada İklimciğime kıyamam yaaa size gelemedik diye mi öyle hissetti acaba:)Artık büyüdükçe iyice birbirlerine kenetlenmeyemi başladılar bana mı öyle geliyor acaba...
Gün içinde hadi oğlum gel seninle etkinlik yapalım diyorum arkadaşlarımlaaaa diyip seviniyor değil ikimiz yapıcaz diyince üzülüyor resmen...Ben o yüzden günlerde oğluşumu mümkünse getiricem valla ayda bir görüşme bizi kesmez...Zaten nerdeys yine bizbizeyiz:)
Bu arada kociş doktordan geldi,kollestrol falann şükür iyi çıkmış,rejim işe yaramış olabilir bence..Sadece dr ileriye dönük hipertansiyon riskini yüksek bulmuş,sınırdaymış...Tuzu kes demiş oysa benim yemeklerim hep tuzsuzdur.Yinede son zaman atladığım şu himalaya tuzunu tekrar kullanmaya başlıyıcam...

iyi akşamlar kızlar

ben bugün azizeye gidileceğini melesef unutmuşum defterimede yazmıştım halbuki ama hafta sonu giremedim kk ya ondan harhalde cumartesi arkadaşımla buluştuk ama kısa sürdü çünkü mert babasıyladı ama aradı durmuyor kötü diye kalkım gittim meğer çok sevgili kocam ve kaynanam çikolata istiyor diye çikolata almışlar 1 paket kinder yemiş kusmuş tabi egopola gittk dr.baktı yok boğazları iyi dedi bana çikolata yediğini söylemiyorda kustuğunu söylüyor sadece mert anlattı sonradan bende evham yaptım yine hastalığı tekrarlıyor herhalde dedim işte böle pazarda yoğun geçti çok üzüldüm azizeyle konuştuğumuzda utandımda başka bir zaman oturmaya gidiyim diyorum

bu arada mert okula gitmek istemedi bugün bursa ve bursa dönüşü hastalık derken 2 hafta gidemedi anne ben evde kalıcam ardada evde biz oynarız onunla dedi bende üstelemedim bakalım yarına ne olacak halbuki ne güzel seviyordu .yemeği ve uykusu düzene girmişti (((

iyi geceler kızlar uzun bir aradan sonra yine girebildim
çok çok özledim sizleri inşallah 2 martta bitiyor kursumuz artık evime dönmek istiyorum
biraz zor ve yorucu günler geçirdim zeynep çok huy değiştirdi 15 gün kadar sürekli ağladı uyuduğu zamanlar hariç neyseki atlattık sayılır hiç geçmeyecek gibi geldi
karnım iyice büyüdü üstündede zeynep
beni sakın unutmayın öpüyorum hepinizi kocaman

kızlar naptınız yaa kimler gidebildi azizeye??kızcağızada ayıp oldu.simayın bugün ateşi doğru düzgün hiç düşmedi,yavrum kafasını kaldıramadı yastıktan.nereye koysa başını uyudu kaldı yarım saat yarm saat.bişey yemiyo hala.kusma ishal bitti çok şükür ateş ve halsizlik var yani,bıde tabiki mızmızlık ve naz:)
tunişçim valla doğru söylüyosun beslenme çantası vermem lazım artık hem anlarlar belkibuarada kocişinin tahlillerine sevindm canm,en önemli şey sağlık gerisi boş..
eycik canım çoğu giitti azı kaldı,bizde kavuşcaz artık sana,zeynebimle tanışmadık ya simayla ben daha,hadi gelin artıkta tanışalıııım :)
gülbincim arayı uzatma bencede zorla gönder.öğretmenin aradı sen uyurken özlemiş seni,gelsinde beraber boyama,lego,vs..yapalım diyo de..(sevdiği bişeyi yani)bi şekilde kandır yani,nasıl rahattın o okuldayken bi düşün
sapişcim aradım bugün bakımevini ama 60 yaşın altını almıyolarmış,teyzoş daha 55.oysa cok beğenmiştim,ücretide diğer özellere göre daha iyiydi tabi..ama bide 3-4 ayı buluyo sıra gelmesi dedi..neyse artık hayırlısı..

tunayektacım eşinin tahlilleri iyi çıkmış ne güzel
krikitoscum Mertn kreş durumuyla ilgili semaya katılıyorum canım
semacım kuzucuk kötü olunca gelemedin demek sen de..çok geçmiş olsun tatlıma
yeni arkadaş tubaranda gelmedi bugün,ev sahibini tanımadığından çekinmiş :26:
minikim sağolsun arabayla geldi aldı bizi,çok rahat gidip geldik o açıdan,tekrar teşekkürler tatlışım biz vardığımızda çıtır varmıştı.Yani bizden 3 kişiydik anlayacağınız.Azizenin de 2 arkadaşı gelmiş,güzel değişik bir gün oldu.Bizleri çok iyi ağırladı sağolsun

evet semacım 60 yaş ve üzeri alıyorlar da tabi ben sana bunu söylemeyi unutum,teyzenin yaşını da unutmuşum zaten.sıra olayını yazmıştım sanırım.nasip değilmiş canım.inşallah içinize sinen bir yer bulursunuz

eycikim biz de çokk özledik.daha bugün konuştuk minikle.Özledik artık,gelse de hep birlikte olsak diye.Az kaldı canım kavuşucaz inşallah yakında.Zeynepin daha iyi olmasına sevindim.göbiş büyümüştür tabi artık iyice maşallah

selamlarrr...
napıosunuz kızlar?
ben evi topladım,kahvaltımızı yaptık az önce de iklim hanımla..
hava yağmurlu yine
birazdan çıkıcaz..mikrodalgam bozuldu,onu servisine götürücem..bide dün iklime söz vermiştim tokacıya gidicez,toka alıcaz :)

tahlillerinizin iyi çıkmasına sevindim canım.inş çrş görüşürüz

gelseydin iyi olurdu cnm ama unutmuşsun yapacak birşey yok.mert ara verince soğumuştur,tekrar düzene girer merak etme.

valla merak ettim cnm seni ,aradım bir kaç kez ya açmadın ya kapalıydı telefonun..konuşacağım bir iki şey vardı seninle hem.bir ara müsait olduğunda çaldırırsan,arayım,konuşalım cnm.
zor dönemi atlatmanıza sevindim..huy değiştirmesi çok normal çocuk hem ev hem şehir değiştidi.üstelik evde yeni gündem konusu olan bir bebek var!sende biliyorsun zaten gerçi.40 gün kadar bişey kalmış artık canım sabret.

bu arada arkadaşlar yarın ile ilgili birkaç etkinlik tasarladım kafamda.faaliyet olarak da hani daha önce gösterdim bir tavus kuşu vardı onu yapabiliriz. yapmak için evde renkli fon kartonlarından el izleri çıkarrmanızı rica dicem. kuzuların elini parmaklar açık şekilde kartonun üzerine koyuyorsunuz,etrafından çizip kalıbını çıkartıyorusunuz ve kesiyorsunuz..6-7 tane yapın.sonra herkes burda getirdiklerini yapıştırır ve kanatlarını oluştururuz.

yani yarın;:

-el izlerimiz geliyor...
-yapıştırıcımız geliyor...

tamam canım el izlerimizi yaparız.başka neler yapsak?şarkı,tekerleme olarak portakalı soydum baş ucuma koydum olur mu mesela?

söyle bir deney videosu buldum ama :26:

[video=youtube_share;tVb_5bt2NQ0]http://youtu.be/tVb_5bt2NQ0[/video]

iyi akşamlar kızlar

ben bugün kafamı kaldıramadım hapşurmaktan burun akıntısından helak oldum yarın için malesef ben aranızda olamıycam çocuklara ve size geçsin istemem.yarın dra gitmeyi düşünüyorum mert yeni iyileşti ona ve ardaya bulaşmaz umarım .
bugün mert okula gitti meğer derdi servismiş anne ben okula seviyorum öğretmenleri seviyorum arkadaşlarımı seviyorum ama beni babam okula bıraksın dedi zaten 1 hafta servisle göndermiştik yeniden bir süre daha babasıyla gidicek

yarın için iyi eğlenceler size aranızda olamıycam uzun süredirde görüşemedik (( öpüyorum sizi ve yavruşları

Oooo tamam bizde el izi yapalım,bugün kartonlarla tren yaptık bizde kalan parçalardan çıkar herhalde:)
Sapiş deney güzelde ne bilim bizimki mesela sudan ellerini çıkarmaz hatta direk şapıdık şubuduk dalar:)Yani tabii Çıtır bilir ama eğer yapacaksak muşamba falan serelim altına...
Eyciğim seni unutmak mııııı,aşkolsun canım benim son dönem sende Zeynep'de yoruldunuz.Kolay değil ikinizde büyük değişim yaşadınız.Neyseki çıtırımın dediği gibi çoğu gitti azı kaldı.Eve gelince Zeynep rahatlar bence...
Krikitosum,Semacım geçmiş olsun...Bol bol evi havalandırın,bol bol meyve ıhlamur tüketin...
Bizimde yeğen hastalandı,ilk kez ateşlendi ve dr antibiyotik başladı malesef,sabah tunişte epey öksürdü,boğazım acıyo dedi.Ama gündüz bir daha öksürmedi.İnşallah bize bulaşmamıştır.
Bu arada bizim arabanın ruhsatı Ati'nin cebinde kalmış,yarın arabayla gelip gelmemekte çok kararsızım.Ati bişey olmaz dedi ama...

yarın kuvvetli sağanak diyor kızlar,valla kara kara düşünüyorum nasıl geleceğimi.bizim burdan üçyola direkt dolmuş var.oradan da biriniz alabilirseniz sevinirim.hava yağmurlu olmasa hiç sorun değil,çünkü çok aşırı bir soğuk da yok

saphiracım tşk ederim araştırdığın için canım.batan ve yüzen nesneler, üstünde-alında kavramı ve kirli-temiz kavramı verilmiş deneyde.
bence güzel fikir,kirli-temizi yapmasakta batan ve yüzen nesneleri yapabiliriz.aynı zamanda üstünde-altında kavramını vermiş oluruz.ikisinin aynı anda verilmesine gerek yok.
bunun haricinde eşleştirme çalışmamız olacak.(üçgeni de vermiş olucaz bu çalışmada)
şarkımız ve oyunlarımız olacak..
sonra bir hikaye seçeriz öncesinde tekerleme söyleriz.
ve faaliyetimiz var tabi..
şimdilik böyle..

saphiracım cnm inş geleceğiniz saatte yağmaz da,yağmura yakalanmazsın.
kriko geçmş olsun ,demek gelemiyorsun
tunayekta genelde bişey olmuyor şehir içinde ama allah korusun olacağı tutarsa bide arabayı bağlarlar sonra.risk yani.göze alırsan artık,sen bilirsin.öptüm hadi iyi gecelerrr

yarın yine güzel etkinlikler olacak desene
nasip olursa yarın görüşmek üzere iyi geceler canım

kızlar merhaba,yeni kalktık:)simay 2de bi uyandı bütün gece kulağım ağrıyo diye ağladı,haff ateşide vardı ama inat etti ilaç içmedi bi türlü,saatlar sonra içirebildim zorla.içi çıktı çocuğun ağlamaktan(neyseki ilacı içtikten sonra rahatça uyudu,saat5-6 gibi uyuyunca bu saatte uyanabildik anca tabi babam falanda uymadı hiç yazık o bile uyuyo hala:)uyansın,öğle tatilide geçsin dr.a götürmeyi düşünüyorum,orta kulak falan olmasın bende vardı küçükken ne ağrı çekerdm hatırlıyorm.yani bugünde katılamayabilirim kızlar ateşi ve burun akıntısı devam zaten.burnu silmekten yara oldu,bide ona ağlayıp duruyo mızmızlık diz boyu yani kızlar..geçen turu fire vermeden tamamlamıştım ama bu sefer olmadı gelemiyorz iki seferdr(inşallah pazar sinemaya gelebiliriz..şu ana kadar hatırlamadı oyun günü olduğunu,çünkü çok hevesliydi arkadaşlarını görceği için..dra gidiyoz dediğimde muhtemelen hatırlayıp kıyamet kopacak..öptüm sizi şekerler,iyi eğlenceler..

iyiakşamlar herkeseee,nasıl geçti yaa bütün gün aklım sizdeydi(bizide ablam gelip aldı gittik dr.a allahtan iltihabik bi durum yokmuş kulakta,sevindim..3gibi falan işimiz bitti gelmeyi düşündüm ama grip gibi ya zaten bide bulaşır diğer kuzulara diye gelmedim kızlar.teyzoşuda onu sevindirsin diye oyuncak almaya soktu agoraya,arkadaşlarımızı gördük bi çay içip eve geldik,geldiğimizden beri baygın yatıyo kuzum yaa,gözleri bi görseniz..bendede bi halsizlik var umarım hasta falan olmam.

çıtırcım herşey için teşekkürler emeğine yüreğine sağlık...
etkinlikler içinde ayrıca teşekkürler herşey süperdi...

semuşum güzel geçti günümüz keşke sende olsaydın ama herşey nasip..kuzuşuna geçmiş olsun iltihap olmamasına sevindim,kısa sürede geçer inşallah..
bazen elde olmadan oluyor böyle aksilikler bende gecen tur full geliyodum ama bu sefer kaç keredir katılamamıştım,neyseki döndüm artık aranıza..sağlık olsunda gerisi olur zaten...

çıtırcım herşey süperdi canımmm teşekkürler zahmet verdik sana hamile halinle,hakkıını helal et
semacım kuzuda iltihap olmamasına sevindim canım.senin orta kulak ltihaplanı hatırlıyorum desem
cumartesiye görüşürüz inşallah canım.cumartesi de Gökçendeyiz nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…