Kızlar ben daha yeni serbest konuma geçtim.Biraz önce kocişi yolcu ettim.İnşallah çarşamba Çıtırda hasret gidericez....Hava da bugün harika görünüyor yada ben dışarı çıkamadığım için mi acaba...
Semacım bildiğim kadarıyla(biz 1-1,5 sene evvel anneannem için araştırmıştık)Karşıyaka ve Bornova,Atatürk mh.taraflarında da böyle özel yerler var ama aklında olsun..Bu arada bence yani dışardan bir yorum bu tabii ama bir daha babaya teslim ettiğinde yemeğini yanında ver canım Simay'a yazık yavrum üzüldüm yani...Liste ver diyicem ama uygulamaz bunlar sen Simayın eline ver karnın acıkınca yersin de o kendi başını becerir akıllı kız..Onlardan daha iyi bakar kendine...
Çıtırım bu arada İklimciğime kıyamam yaaa size gelemedik diye mi öyle hissetti acaba:)Artık büyüdükçe iyice birbirlerine kenetlenmeyemi başladılar bana mı öyle geliyor acaba...
Gün içinde hadi oğlum gel seninle etkinlik yapalım diyorum arkadaşlarımlaaaa diyip seviniyor değil ikimiz yapıcaz diyince üzülüyor resmen...Ben o yüzden günlerde oğluşumu mümkünse getiricem valla ayda bir görüşme bizi kesmez...Zaten nerdeys yine bizbizeyiz:)
Bu arada kociş doktordan geldi,kollestrol falann şükür iyi çıkmış,rejim işe yaramış olabilir bence..Sadece dr ileriye dönük hipertansiyon riskini yüksek bulmuş,sınırdaymış...Tuzu kes demiş oysa benim yemeklerim hep tuzsuzdur.Yinede son zaman atladığım şu himalaya tuzunu tekrar kullanmaya başlıyıcam...
iyi akşamlar kızlar
ben bugün azizeye gidileceğini melesef unutmuşum defterimede yazmıştım halbuki ama hafta sonu giremedim kk ya ondan harhalde cumartesi arkadaşımla buluştuk ama kısa sürdü çünkü mert babasıyladı ama aradı durmuyor kötü diye kalkım gittim meğer çok sevgili kocam ve kaynanam çikolata istiyor diye çikolata almışlar 1 paket kinder yemiş kusmuş tabi egopola gittk dr.baktı yok boğazları iyi dedi bana çikolata yediğini söylemiyorda kustuğunu söylüyor sadece mert anlattı sonradan bende evham yaptım yine hastalığı tekrarlıyor herhalde dedim işte böle pazarda yoğun geçti çok üzüldüm azizeyle konuştuğumuzda utandımda başka bir zaman oturmaya gidiyim diyorum
bu arada mert okula gitmek istemedi bugün bursa ve bursa dönüşü hastalık derken 2 hafta gidemedi anne ben evde kalıcam ardada evde biz oynarız onunla dedi bende üstelemedim bakalım yarına ne olacak halbuki ne güzel seviyordu .yemeği ve uykusu düzene girmişti(((
iyi geceler kızlar uzun bir aradan sonra yine girebildim
çok çok özledim sizleri inşallah 2 martta bitiyor kursumuz artık evime dönmek istiyorum
biraz zor ve yorucu günler geçirdim zeynep çok huy değiştirdi 15 gün kadar sürekli ağladı uyuduğu zamanlar hariç neyseki atlattık sayılır hiç geçmeyecek gibi geldi
karnım iyice büyüdü üstündede zeynep
beni sakın unutmayın öpüyorum hepinizi kocaman
saphiracım tşk ederim araştırdığın için canım.batan ve yüzen nesneler, üstünde-alında kavramı ve kirli-temiz kavramı verilmiş deneyde.
bence güzel fikir,kirli-temizi yapmasakta batan ve yüzen nesneleri yapabiliriz.aynı zamanda üstünde-altında kavramını vermiş oluruz.ikisinin aynı anda verilmesine gerek yok.
bunun haricinde eşleştirme çalışmamız olacak.(üçgeni de vermiş olucaz bu çalışmada)
şarkımız ve oyunlarımız olacak..
sonra bir hikaye seçeriz öncesinde tekerleme söyleriz.
ve faaliyetimiz var tabi..
şimdilik böyle..
saphiracım cnm inş geleceğiniz saatte yağmaz da,yağmura yakalanmazsın.
kriko geçmş olsun ,demek gelemiyorsun
tunayekta genelde bişey olmuyor şehir içinde ama allah korusun olacağı tutarsa bide arabayı bağlarlar sonra.risk yani.göze alırsan artık,sen bilirsin.öptüm hadi iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?