İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Sapişim nasıl yapalım yarın çıtırıda aldığımıda arabaya sığarmıyız.Yarın sabah alolaşırız ama ben 13 de kapınızdayım ona göre,minnoooooş naber ayyy yarını iple çekiyorum hepinizi çok özledim kızlar......

çok güzel birgündü kızlar evimize geldiğiniz için çok ama çok mutlu oldum

toyz shop paketli hediye kimindi calarım mert çok sevdi kitabını elinden düşürmedi arda içinde olan oyuncağı kerdeşine oynattı salladı kardeşini oyaladı canım oğlum,
gelen tüm hediyelere teşekkür ederim seviyorum hepiniziiii

canım benim herşey için çok teşekürler,çok güzel bir gündü,çocukların huysuzluğuna rağmen.Duru Okyanus arabada anında sızdı fakat,eve geldiğimizde arabadan inerken uyandı ve hala uyanık,uyumuyor bir türlü

mert te 8 de yemeğini yedirirken sızdı uyudu ve sabah 9da kalktı :lepi: ilk kez gördük mertin bu kadar uzun uykusunu şaşırtıcı gece 3 defa kalkıp ağladı ama gözünü bile açamadan sızdı

haşatı çıkmış yavrum yazık..ama iyi olmuş,sen onu gündüzleri biraz yor en iyisi

Krikitoscum dün herşey çooooook güzeldi canım,misafirperverliğin için ikramların için çooook çok teşekkürederim.Bu arada Toyz shopları benden canım ve çocukların beğendiklerine çok sevindim.Minik kaseciklerde senindi hayatım umarım beğenmişsindir.Bizimki dün hiç yorulmamış bu arada dün gece yarısı 00:00 civarı halaaa hoplayıp zıplıyordu.Sapişcim sanırım senin ağlayan kek bizimkinde doping etkisi yarattıkaydirigubbakcemile3

gülbincim canım dün herşey çok güzeldi herşey için çok teşekkürler güzelim...bizi çok çok çok güzel ağırladın..herşey için çok sağol...

teşekkür tuna yektacım çok bebeğendim bu sabah kahvaltı ederken bal vs koydum bile çok severim zati süslü şeyleri teşekkür ederim canışım

memnun kaldığınıza çok sevindim hepinizi çok seviyorum

kızlar Okyanusun doğumgünü kesinleşti sonunda :) 6 Kasım Cumartesi saat:15.00 te Nuhun Gemisi'nde hepinizi bekliyorum tatlışlar.Yine telefonlaşırız o güne kadar ve davetiyelerinizi elden vermeye çalışacağım.

saati çok süpermiş bende orada yaparsam o saatlere alayım bari hem bütün çocuklar öğlen uykusundan uyanmış olur erken uyutur getiririz doya doya oynarlar alkisalkisalkis

özellikle o saati seçtim cnm.
tunayektacım sorma,nişan ya bu davetiyelerimizde var heheh

Sapişim davetiye için çok teşekkürderiz.6 kasımı sabırsızlıkla bekliyoruz müthiş eğlenicez bana öyle geliyor yaniiikaydirigubbakcemile2

bizimde doğum günümüz belli oldu 21 kasım pazar nuhun gemisinde (bizimde)sempatiksalakcinni saat 13.00 te durunun doğum gününde bizde davetiyelerimizi dağıtacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…