İzmir'de Bebek Oyun Grubu

doğum güğnleri ard arda geldi desene gülbincim
hayırlısı olsun işallahhh
cumartesi görüşürüz o halde

bu arada nasılsın neler yapıyosun

Ben geldiiiiimm kızlarr öpüyorum hepinizi

eycikim bana özelden telini atarsan sevinirim tatlışım doğum günü için arıyacağım hatırlatırım yaklaşınca bekliyoruz senide daha sık gel tatlışım burayada buluşmalarımızada

arkadaşlar cumrtesi bebelere ne giydirceniz kravatlı bi takımı var ama gömlekle falan çocuk rahat edermi ki oynucak koşturcak yoksa eşortman türü rahat bişilermi giydirceniz benimki arada sivrilmesin sorıyım dedim

canım aslında nasıl ıstıyorsan oyle gıydır..oyuna gecerken degıstırırsın belkı uzerını...cokta sıkmaya gerek yok cocuklarıı..

bencede çok sıkmaya gerek yok
ama resimlerde oğluşum güzel çıksın dersen dediğin gibi giydirebilirsin
üşünemem dersen oyuna geçerken eşorfman tarzı bişi giydirirsin
sanırım ben elbise giydiricem sonrasındada eşofman

selaam
bende yedek giysi alıcam yanıma,elbisesini evden çıkmadan giydiricem.oyun alanı için de rahat bişiler alıcam yanıma hatta onun yedeğini de alabilirim çok terlerse diye

zaten çocuklarla dışarı çıkmak seyahate çıkmak gibi bişey
ben en az 2 takım alıyorum yanıma herzaman
e çorabı mememsi biberonu derken koca bi sırt çantası oluyor

saphişim özelden yazdım ama saniyem dolmamış gönderemedim
iyiyim aslında ama moralmen çökmüş durumdayım
çok sevdiğim komşu teyzemiz dün vefat etti birazdan ikindi namazına müteakip gömeceğiz
kafam dağılsın diye biraz girdim işte

başınız sağolsun miniğim,Allah rahmet eylesin,hassas arkadaşım çok üzme kendini

eycikim hoşgeldin canım.geçtiğimiz cumartesi günü dışarı çıktığımızda davetiyelerimizi de verelim dedik eşimle ama sen de minikte yoktunuz o yüzden size veremedim ama cumartesi bekliyoruz,isteyen eşlerde katılıyor bilginiz olsun.
davetiyelerinzi ayırdım,cumartesi günü veririm artık,hatıra kalsın :) pazar günü de çıkamadık evden çünkü ben feci hastaydım.çok şükür iyileştim

geçmiş olsun canım.biz pazar gece geldik evde yoktuk.sen yanında getir hatıra saklarız davetiyemizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…