İzmir'de Bebek Oyun Grubu

ayıptır söylemesi cırcır oldum ama gıda zehirlenmesi miydi yoksa üşütmemi anlamadım.istifra yoktu fakat müthiş bir halsizlik vardı,kafamı kaldıramıyordum canım.
teşekkürler kızlar

basınız sagolsun canım...allah tum sevdıklerıne sabır versın...

ay ne güzel herkes burda

ooooo hanfendüüü sız buralarda mısınızzz :)

tamam canım cmt alırız...
bu salgın herkeste varmıs saphıcım ya..annemde oyle olmus aynı
gecmıs olsun tekrar..

mikrobik bişey olsa gerek bende cırcır şeklini değil ama mide ağrısı ve çok kusma şikayetiyle gittim bu hafta doktora salgın var dedi..serum falan takıldı..bi kaç tanede popoşdan iğne ancak toparlyabildim...

canımm sana da çok geçmiş olsun ben doktorsuz ilaçsız atlattım .eşim götürmek istedi hastaneye ama ben hiç sevmiyorum şu serum iğne vs.. işlerini

Kızlar geçmiş olsun yaaa noldu nazar mı değdi size ayy çok üzüldüm walla neyseki iyileşmişsiniz.Kendinize yediklerinize dikkat edin kızlar bol bol ellerinizi yıkayın,tehlikeli bir mevsim...Ben bu sıra oğluşumun ellerini daha sık yıkıyorum,grip salgınıda var,haberiniz olsun.

Merhaba benim kızımda 18. ayına girecek AMA ben karşıyakada oturuyorum uzaktayım çocuklar içinde bizim içinde güzel olur inşallah konak civarında bir yer olursa buluşma noktası gelmek isterim sevgilerle

Merhaba elmiracım,grubuzda karşıyakada oturan arkadaşımızda var,bucada oturan da.Mesafe pek önemli değil bizim için ama seni bilemiyorum.Bizim için daha çok çocukların yaş grubu önemli.Seninki biraz küçük kalıyor,uyum sağlayabileceğini düşünüyorsan buyur gel tabiki.Bir de artık,hem havalar soğuduğu için hem de çocukları dışarıda toplaması daha zor olduğu için evlerde toplanıyoruz,istersen sen de buyur gel

çıtırım anneciğine de geçmiş olsun,evet salgın varmış ya (
saol canım cok tsk ederım..

dün bendede hafif bır bulantı ve diyare oldu bır kere ama bugun ıyıyım cok hafıften benı de sıyırdı geçti sanırım..
annem ıse bır gun agır gecırmıs sonra toparlamış,,azalarak devam edıyor dedi..
bol su içmek,,,tunayektanın dedıgı gıbı sık sık el yıkamak gerkıyor gercekten..

oyyy geçmiş olsun herkeze neyseki iyileşmissiniz bugün sapiş seni aradım nasıl oldun iyileştin mi die ama sanırım okiyi uyutuyordu duymadın aldım buradan iyi haberlerini
cumartesi tam kadro birlikteyiz ne güzel

Son düzenleme:
iyiki doğdun okyanus duruuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iyiki varsın yeni yaşın sana sağlıklı günler getirsin çok çok yemek ye..kocamannnnnn ollll tamammı teyzoşş... iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sapişim çok güzel bir doğum günü partisi oldu ikinizide bir kere daha tebrik ediyorum canım ve kocamaaaaaaannnnn öpüyoruum.

Seçilim çok güzel bi gündü...daha nice seneleri berbaber kutlamak dileği ile.iyki doğmuşsun da bu güzel kızıda doğurmuşusun...:)öpüyorum ikinizide

okyanuscum iyiyki doğdun tatlımm nice mutlu huzurlu yıllara iyiki tanıdık sizi

süper bir gündü iyiki doğdun okicim iyiki doğdun sapişim nice doğum günlerini hepbirlikte geçirmek dileğiyle mert kuzusu okdar yorulmaya arabada kestirdi yolda uyandı şimdi yeni ağlaya ağlaya uyuttuk enerji patlaması yaşadı bu gece bende pestil şeklinde yatağa konmaya gidiyorum bütün bebişler güzelce uyusun inşallah

canlarım çok teşekkür ederim geldiğiniz için,ayaklarınıza sağlık,Hediyelerin hepsi çok güzel ama hangisi kimin yazarsanız çok sevinirim.Aslında hediyeleri açmak niyetindeydim ama çok karmaşa olacaktı o yüzden açamadım.evde açtım tabiki hepsi birbirinden güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…