İzmir'de Bebek Oyun Grubu

iyi akşamlar
alışverişimi yine bitiremedim.Ay niye bu eve taşınmaya karar verdiğimizden itibaren işlerim bu kadar yavaş ilerliyor ya da hiç ilerlemeyip olmuyor acaba?nedir bu uğursuzluk ya sinir geldi valla üstüme.Neyse vardır bunda da bir hayır diyoruz artık.AKşam akşam bir de banyonun kapısının kilidi bozuldu.Allahtan kız içeri girip kendini kitlemedi.Kafayı yerdik artık kapıyı açana kadar

vardır bundada bir hayır diyelim saphicim..üzme kendini..

Herkese iyi pazarlar :)
Balkonda mangal keyfi yapıyoruz var mı gelmek isteyen ? Tabi dışarıda oturamıyoruz ama yine de keyifli Bugün parka gittik kuzum biraz oynadı.Eve yakın olan parkta çook yüksek bir kaydırak var,şu helezon olanlardan.Hiç korkmadan ona tırmanıp kayıyor.Bende yüreğim ağzımda izliyorum onun çığlık çığlığa mutluluğunu :)) Sonra biraz yürüyüş yaptık.Çarşıya hiç yürümemiştim,şöyle hem ayaklarımız açılsın hem de keşif yapalım diye çıktık.Biraz alışveriş,biraz temiz hava iyi geldi.Otobüs duraklarını filan iyice öğrendim.Otobüsle gelmek isteyeniniz olursa 600 m. yürüyüş mesafesi olacak eve.Bir de daha yakın bir otobüs durağı var,o muhtemelen yarısı kadar yakınlıkta ama oradan geçen otobüsü henüz öğrenemedim.
tunayektacım ksk dan metroyla gelirken aktarma yapmıyormuşsun,direkt geliyormuş metro bizim buraya.Sen,eycik ve minikprenses tek metroyla gelebileceksiniz yani

yakın olman iyi oldu
bak ne dicem gaziemirde sosyete pazarı oluyor ve gerçekten çok makul fiyata inanılmaz güzel şeyler bulabiliyosun...

selamlar,,,iyi akşamlarr...biz bugün çok yorulduk...
kahvaltıdan sonra sahile gittik,deniz havası aldıktan sonra parka gittik..iklim oyuncaklarla ve kumlarla oynadı.sonra anneanne ve dedemize gittik.öğle yemeğinden sonra babamızın şirinyerde işi vardı.birlikte gittik..orda da park keyfi yaptık.. top oynadık.civcivleri olan bir aile vardı.iklim gitti civcivlerle oynadı.diğer ailenin çocuğu ile birlikte çimlerle güya yuva yaptılar :)
sonra eve gel,yemek ye,banyo ve uyku...
bizde tv izliyoruz bakalım.. öptüm herkesi..

bu arada şirinyerde parkta eycik ile karşılaştıkkkkkkkk..onlar da parka gelmişlerr.
iklim zeynebi gördüğünü anlattı yatana kadar:) çok sevindi..

naber saphi...
bol keyifli bi sofra anlaşılan afiyet olsun...
teşekkürler canım.Havalar ısınsın da hep birlikte yapalım
yakın olman iyi oldu
bak ne dicem gaziemirde sosyete pazarı oluyor ve gerçekten çok makul fiyata inanılmaz güzel şeyler bulabiliyosun...
daha 2 sene kadar emlak bankası evlerinde oturmuş bir arkadaşım bahsetti pazardan.dediğin gibi çok güzelmiş.bir ara onu da keşfetmek lazım.yeni bir şehre gelmiş gibiyim.pazarın günleri çarşamba-cumartesi mi cnm?eğer o pazara benim eve çok yakın
o taraflarda havadar kahvaltı yerleri de varmış bi yakınımdan duymuştum...
onu henüz bilmiyorum canım ama güzel bir yerler varsa ilerleyen zamanlarda keşfederiz

çıtırım sizinde gününüz bol parklı geçmiş :)) demek eycikle karşılaştınız,süper :)

Kızlaaaaaarrr selaaam!!!Yoğun ve güzel bir haftasonu geçirdik.
Cts oğluşum öğle uykusundayken nurturia buluşmasına çocuksuz gittim.Farkettimki ben 2.5 yıldır yani anne olduğumdan beri böyle çocuksuz bir aktiviteyi ilk kez yapıyorum:26:Güzeldi hatta çok güzeldi,kendimi özgür hissettim,evet oğlumu deli gibi özledim(topu topu 2-3 saat yoktum)napiyim benimki manyaklık ama özlüyorum ben böyleAma bundan sonra daha sık yaomak istiyorumNeyse eve geldim oğlumla 1 saat kadar sırnaştıktan sonra Görümcemlere gittik ve oradanda inciraltına (turkuaz)gittik.Hani demiştim ya dışarıda buluşmayı orada yapalım diye,ayy tam bize göre...Parkın içine yani oyuncakların,kaydırak salıncak alanı bir kere kapalı dışarı kaçma gitme ihtimali %0 yaniBu arada kocaman masalar var hemen parkın ortasında ağaç altında,semaverle çay geliyor,Ben bayıldım çok çok güzel,daha öncede gitmiştik ama bu sefer bizim için ayrıca inceldim.Muhakkak ayarlayıp bir gün gidelimOğlum orada kudurduda kudurduMillette müzikli kısımda kuduruyordu onada içimiz gitti oda ayrı:26:

Bugün sabahtan parka gittik,kepçe kamyon kürek vs.kumlarla oynadı,kaydı,sallandı,koştu...
Oradan çıktık kvlere Eşrefpaşaya gittik.Ne zamandır gitmek istediğim oyuncak müzesine gittik,müze çok güzel çok beğendim ,üstüne birde tiyatro vardı,oğlum ilk kez tiyatro izlemiş oldu.Beklediğimden çok daha iyi geçti ve sıkılmadı.Çok eğlendi,orada oğlumun bir taliplisi olduŞaka bir yana 3 yaşlarında Eylül adında bir kız geldi gitti oğlumun yanaklarını sevdi,öptü,sarıldı ama bizimki hiç pas vermediTiyatro dediğim şu drama denilenden sanırım pek anlamıyorum ama tam çocuklara gire kuklalar falan canlandırmalar sadece pazar günleri oluyormuş,biz gittiğimizde saat 15:00 falandı,ben bile çok eğlendim.
İşte böyle sanırım herkesin haftasonu güzel geçmiş ne güzel.Sapişim metroyla gelirsek sana ne kadar yürümemiz gerekiyor?Ay kızlar buluşalım yakınlarda yaaa

Son düzenleme:
selam iyi haftalar kızlar

herkezin hafta sonu iyi geçmiş ne güzel bizde cumartesi arkadaşla bowling e gittik sonra yemeğe sonra bizde çocukları uyutup sinema keyfi yaptık çok güzeldi pazarda süper bir kahvaltı öğlen kayınvalide ve dedeyi gezdirmeye çıkardık inciye gittik ama çok feci esiyordu içerde oturduk ee mert içerde dururmu parktan sokamadık içerilere çok eğlendi kuzuşum kaydıraklardan hopppppppaaa yaparak kayışı kahkahaları ne güzel yaa mutlu çocuk olsunlar hep allah yüzlerini güldürsün bir ömür

akşam geç geldik eve buraya uğrayamadım hiç ama herkezin iyi olmasına çok sevindim
geçmiş olsun dilekleriniz için sağol sapişim biizm arkadaşlığımız ben zaten hiç öle görmedim biz sansmıza hepimiz iyi niyetli iyi ahlakla yetişmiş aileleriz ama bazen dert veya sıkıntımı paylaşırken düşünmüyo değilim sizleride üzmek ve ya kendimden bıktırmak istemiyorum birde etrafta kimse dert dinlemek istemiyor haklılarda

hepinizi öptüm inşallah hafta içlerimizde böle güzel geçer

ooh ne kadar güzel bir hafta sonu olmuş canım bende görüşelim istiyorum artık.çok özledim valla
oyuncak müzasi benimde hep gözüme takılıyor.türkmax kanalında her cuma Sunay Akının programı oluyor,sanırım oyuncak müzesinde çekiliyor,gölge oyunları oluyor ve çok güzel hikayeler anlatıyor.bu arada nurturiadaki buluşmalarınızın da takipöisiyiz Banu hanımcım,hiiiiç kıskanmıyoruz
canım bana metro tam 2 km mesafede,ölçtük çünkü ordan biliyorum.O yüzden oradan bir vasıtaya binmeniz gerekecek ya da eşim müsait olursa o alır

sizinde hafta sonunuz çok güzel geçmiş,çok sevindim canım.

eyciiiikk girdin mi sonunda,hallolmasına çok sevindim canım pc nin.şükür kavuşturana yafu :) hoşgeldinnn

ben geldim umarım bir daha sorun olmaz yazılanların hepsini okuyamadım bile uzun zamandır girmiyorum ya
firefox yükledim saphişcim

ohh herkesin dolu dolu geçmiş haftasonu harika..
arkideşler bildiğim kadarıyla 23 Nisanda sasalı hayvanat bahçesinde etkinlikleri olacakmış..
ben zaten iklimi götürmek istiyordum,o güne denk getiricem sanırım..belki sizlerde gelmek istersinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…