iyi akşamlar
alışverişimi yine bitiremedim.Ay niye bu eve taşınmaya karar verdiğimizden itibaren işlerim bu kadar yavaş ilerliyor ya da hiç ilerlemeyip olmuyor acaba?nedir bu uğursuzluk ya sinir geldi valla üstüme.Neyse vardır bunda da bir hayır diyoruz artık.AKşam akşam bir de banyonun kapısının kilidi bozuldu.Allahtan kız içeri girip kendini kitlemedi.Kafayı yerdik artık kapıyı açana kadar
teşekkürler canım.Havalar ısınsın da hep birlikte yapalımnaber saphi...
bol keyifli bi sofra anlaşılan afiyet olsun...
daha 2 sene kadar emlak bankası evlerinde oturmuş bir arkadaşım bahsetti pazardan.dediğin gibi çok güzelmiş.bir ara onu da keşfetmek lazım.yeni bir şehre gelmiş gibiyim.pazarın günleri çarşamba-cumartesi mi cnm?eğer o pazara benim eve çok yakınyakın olman iyi oldu
bak ne dicem gaziemirde sosyete pazarı oluyor ve gerçekten çok makul fiyata inanılmaz güzel şeyler bulabiliyosun...
onu henüz bilmiyorum canım ama güzel bir yerler varsa ilerleyen zamanlarda keşfederizo taraflarda havadar kahvaltı yerleri de varmış bi yakınımdan duymuştum...
ooh ne kadar güzel bir hafta sonu olmuş canımKızlaaaaaarrr selaaam!!!Yoğun ve güzel bir haftasonu geçirdik.
Cts oğluşum öğle uykusundayken nurturia buluşmasına çocuksuz gittim.Farkettimki ben 2.5 yıldır yani anne olduğumdan beri böyle çocuksuz bir aktiviteyi ilk kez yapıyorum:26:Güzeldi hatta çok güzeldi,kendimi özgür hissettim,evet oğlumu deli gibi özledim(topu topu 2-3 saat yoktum)napiyim benimki manyaklık ama özlüyorum ben böyleAma bundan sonra daha sık yaomak istiyorum Neyse eve geldim oğlumla 1 saat kadar sırnaştıktan sonra Görümcemlere gittik ve oradanda inciraltına (turkuaz)gittik.Hani demiştim ya dışarıda buluşmayı orada yapalım diye,ayy tam bize göre...Parkın içine yani oyuncakların,kaydırak salıncak alanı bir kere kapalı dışarı kaçma gitme ihtimali %0 yani Bu arada kocaman masalar var hemen parkın ortasında ağaç altında,semaverle çay geliyor,Ben bayıldım çok çok güzel,daha öncede gitmiştik ama bu sefer bizim için ayrıca inceldim.Muhakkak ayarlayıp bir gün gidelim Oğlum orada kudurduda kudurdu Millette müzikli kısımda kuduruyordu onada içimiz gitti oda ayrı:26:
Bugün sabahtan parka gittik,kepçe kamyon kürek vs.kumlarla oynadı,kaydı,sallandı,koştu...
Oradan çıktık kvlere Eşrefpaşaya gittik.Ne zamandır gitmek istediğim oyuncak müzesine gittik,müze çok güzel çok beğendim ,üstüne birde tiyatro vardı,oğlum ilk kez tiyatro izlemiş oldu.Beklediğimden çok daha iyi geçti ve sıkılmadı.Çok eğlendi,orada oğlumun bir taliplisi olduŞaka bir yana 3 yaşlarında Eylül adında bir kız geldi gitti oğlumun yanaklarını sevdi,öptü,sarıldı ama bizimki hiç pas vermedi Tiyatro dediğim şu drama denilenden sanırım pek anlamıyorum ama tam çocuklara gire kuklalar falan canlandırmalar sadece pazar günleri oluyormuş,biz gittiğimizde saat 15:00 falandı,ben bile çok eğlendim.
İşte böyle sanırım herkesin haftasonu güzel geçmiş ne güzel.Sapişim metroyla gelirsek sana ne kadar yürümemiz gerekiyor?Ay kızlar buluşalım yakınlarda yaaa
sizinde hafta sonunuz çok güzel geçmiş,çok sevindim canım.selam iyi haftalar kızlar
herkezin hafta sonu iyi geçmiş ne güzel bizde cumartesi arkadaşla bowling e gittik sonra yemeğe sonra bizde çocukları uyutup sinema keyfi yaptık çok güzeldi pazarda süper bir kahvaltı öğlen kayınvalide ve dedeyi gezdirmeye çıkardık inciye gittik ama çok feci esiyordu içerde oturduk ee mert içerde dururmu parktan sokamadık içerilere çok eğlendi kuzuşum kaydıraklardan hopppppppaaa yaparak kayışı kahkahaları ne güzel yaa mutlu çocuk olsunlar hep allah yüzlerini güldürsün bir ömür
akşam geç geldik eve buraya uğrayamadım hiç ama herkezin iyi olmasına çok sevindim
geçmiş olsun dilekleriniz için sağol sapişim biizm arkadaşlığımız ben zaten hiç öle görmedim biz sansmıza hepimiz iyi niyetli iyi ahlakla yetişmiş aileleriz ama bazen dert veya sıkıntımı paylaşırken düşünmüyo değilim sizleride üzmek ve ya kendimden bıktırmak istemiyorum birde etrafta kimse dert dinlemek istemiyor haklılarda
hepinizi öptüm inşallah hafta içlerimizde böle güzel geçer
ben geldim umarım bir daha sorun olmaz yazılanların hepsini okuyamadım bile uzun zamandır girmiyorum ya
firefox yükledim saphişcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?