sapiş benimde canım kahve istiyor şöle bol muhabbetli yanındada tüttüreyim
çıtırcım daha öncelerdede yazmıştım canımız sıkkın die dünde yazdım ilk sen sordun bende içimdekileri anlatacağım birilerini arıyordum ama sizlerin sıkıntılarımla kafanızı şişirmek istemiyordum kimsede sormayınca dedim kendi kendime gülbin kimse dert dinlemek istemiyor heralde sen eğlen coş arkadaşlık öle güzel
neyse eniştem yani teyzemin eşi yaklaşık 1 ay evvel safra kesesi ameliyatı oldu ve amaliyatta tüm vucudunu saran kanser olduğunu görmüşler 5 prof dr göstermişler test sonuçlarını ameliyat bile yapmıyorlar ömrünü kısaltmaktan başka bi işe yaramazmış ameliyat hatta drlar kemoteripiye bile gerek görmediler boşuna canını yakmayalım faydası olmaz demişler ama ölümü kabullenmek okadar kolay olmuyor malesef ısrarla hafta bir kemoteripiyi dr kabul ettirmişler teyzemler şimdi 3 hafta kemoteripi gördü 1 hafta ara verdiler buraya geldi izmiri memleketimi görmek istiyorum demiş ama buraya geldiğinden beri durumu çok fecileşti zaten doktor açık açık en fazla 4-5 ay demişti ömür biçmek kimsenin haddi değil yüce rabbim bilir ama burada fenalaşınca hepimizi çok etkiledi bu durum
gülbincim eniştene geçmiş olsun...bu mübarek günde rabbim şifasını versin...
tirede biyer var bizim gittiğimiz..şelale akıyor altından hamileyken gitmiştik..bi köfte bu kadarmı güzel olur demiştim resmen..e tabi ozaman hamiştim canım herşeyi istiyodu ama gerçekten müthiş yapmışlardı açık havada altımızdan şelale akarken onu yemek çok keyifliydi..bizim yerimize sen ye bu seferlik...
aslında bu güzel fikir çıtırcım..bi gün toplaşıp erken saatte çıkıp gidilebilir çok uzak yer değil tire..bastık mı gideriz..ne kadar güzel ve keyifli olur...
Tireye gitme işine ve köfteye ben de heveslendim
Krikitosum ben çok dikkatli okumuyorum galiba sıkıntınız olduğuna dikkat etmemişim canım hoş Sapişe de katılıyorum insan özeldir diyede soramıyor canım.Ben aramızdaki ilişkinin artık oyun grupluğundan ziyade dostluğa dönüştüğünü düşünüyorum.Hepimiz rahatlıkla birbirimize herşeyimizi paylaşıyoruz ve ufak tefek şeylere artık alınmıyoruz.Bak ben tekrar okuduğumda gördüm.Çok çok geçmiş olsun Allah nerde varsa acil şifalar versin.Sıkıntısı ağrısı varsa hafifletsin diyorum.Allahtan ümit kesilmez en azından doğal yöntemlerle tedaviye devam etmekte fayda var diye düşünüyorum bizim görevimiz tevekkül etmek dua etmek...Tabii ki söylemesi kolay Allah teyzenede güç kuvvet vbersin zor iş...
Sapişim bu arada ablamın sonuç henüz belli değil canım sanırım haftaya dr a gittiğinde belli olacak bizde dua ediyoruz..
Kızlar Tire olayı varsa bence Salı gidelim pazar varmış orada Tirenin yarısı pazar oluyomuş hoş Çıtır biliyodur ona sormak lazım
Ay bugün pek yoğun geçti benim yaa totiş yer görmedi yaniiAma öğlen bir parka gittik aman benim oğlan topraklarla bir oynadı valla benim bile oturup oynayasım geldi,sonra parkta kıytırık sönmüş bir top bulduk çit kale maç yaptık Pek eğlendik,eve gelince bir uyudu 3 saat Neyse bende temzilik ve yemek yaptım bu arada sona kv kp geldi kociş halen yollarda Antepdeydi...Bu arada haftaya açık havada buluşabilirmiyiz bilmem çünkü hava soğuyacakmış bakalım kısmet
saphicim nurtria da koydum pazara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?