İzmir'de Bebek Oyun Grubu

iklimi dra götürdüm. bademcikleri şişmiş yine. göz altındaki morluklar sıvı kaybından olabilir dedi dr.
aslında su,meyve suyu ,bitki çayı vs. çok tüketir ama bu ara iştahsızlık var çok ondan azaldı sanırım.
geniz eti var bide o çok rahatsız ediyor çocuğu gece malesef..
geldik eve ben üstümü değiştirirken koltukta uyuyakalmış...bende evi toparlayım biraz. öptüm..
odaları beğenmenize sevindim.bizde artık kesin siparişi verdik.10-15 gün sonra teslim edecekler inş.:64
:

iklimi dra götürdüm. bademcikleri şişmiş yine. göz altındaki morluklar sıvı kaybından olabilir dedi dr.
aslında su,meyve suyu ,bitki çayı vs. çok tüketir ama bu ara iştahsızlık var çok ondan azaldı sanırım.
geniz eti var bide o çok rahatsız ediyor çocuğu gece malesef..
geldik eve ben üstümü değiştirirken koltukta uyuyakalmış...bende evi toparlayım biraz. öptüm..
odaları beğenmenize sevindim.bizde artık kesin siparişi verdik.10-15 gün sonra teslim edecekler inş.:64
:

merhaba arkadaşlar...hepinize geçmiş olsun dilerim en kısa süre içerisinde geçer...

bizde değişik bişey yok...sadece kuzum yemek yemekde zorluyor beni o kadar...bunada şükür...

seçilsim herşey yoluna girer güzelim buda bi imtihan işte. sabrını göster işallah...

rus hatun nasıl olur bilemiyorum ama seçik hatunun yanında halt eder anca...sen ruslara on basarsın kuzum :)))))))))))

çıtırcım iyiyim tatlım...ben yazarken çıkmışsın sanırım mesajını ben daha yeni gördüm..sanırım sonradan eklendi...bi gecikme olmuş...

iyiyim çok şükür...kuzucuğpa geçmiş olsun...bi an evvel toparlanır işallah...
yeni odanızda şimdiden hayırlı uğurlu olsun...iyi günlerde kullansın prenses...mışıl uyuyup tatlı rüyalar görsün odasında...

tşk ederiz minikcimm

Çtırım İklimciğime çok geçmiş olsun umarım çabucak toparlanır.Miniğim sen nasılsın epeydir görünmüyorsun.Eycik nasıl görüşüyorsunuzdur muhakak!!!Çıtırım merak ettim hangi takımı sipariş eyyiniz nerde bu firma yada adı ne bizde yeğene bakıcaz yaa ondan fikir olsun diye soruyorum:)))

iyiyim banucum sen nasılsın?? aslında burdayım sürekli takip ediyorum ama bazen hemen girip çıkıyorum yazmaya çöok vaktim olmuyor...
eycik iyi telefonla görüşüyoruz, o ne yazıkki giremiyor buraya..o yüzden ben anlatıyorum ona gelişmeleri :))))
görüşemedik uzun süredir, ev dışında görüşme planımız vardı..aslında secilcik iyice yerleşene kadar sanki bi kez görüşebilirmişiz gibi geliyor bana siz ne dersiniz????

Arkadaşlar önerimi sunuyorum o zaman inciraltı açıkhava diyorum ne dersiniz,hem çocuklara da iyi gelir,beraber parkta oynamış olurlar birer çay içeriz hava bugünki gibi güzel olursa önümüzdeki hafta pazartesi veya salıya ne dersiniz??

çıtırım zekeriyasofrasıyla ilgili paylaşımın için teşekkürler.ben de bilmiyordum bu kadar ayrıntısını.daha önce yaptım ben ama çevreden duyduklarıma göre yaptım.namaz,sessizlik kuralını bilmiyordum mesela.ne duası okunduğunuda bilmiyordum,biz yasin okumuştuk.yiyeceklere gelince evet 41 çeşit olması gerekiyor ama koyduğun tuz bile bir çeşit olarak sayılıyor.Herkes tüm çeşitlerden tadıyor.dilek dilemek isteyenler dua edip mum yakıyor,sonra söndürüp,saklıyor.Dileği olursa o mumu yaktığı bir zekeriya sofrası yapıyor.Senin paylaştığın yazıdaki gibi tüm kurallarına uyularak yapılsa daha güzel olurmuş aslında da bilmiyorduk işte.Neyse Allah kabul etmiştir inşallah.Yakında ablamın da yapması gerekecek,benim soframda hamilelik dilemişti çünkü.Ona bu bilgileri mutlaka aktarıcam canım..ve evet,ben o gün için dilemiştim ama o gün için dilerken onun son şans olduğunu,tekrar başka bir şans olmayacağını düşünerek dilemiştim.Bu yüzden yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım.Neyse duruma göre bakarım,yapabilirsem yaparım artık,yemekli toplantıları severim zaten

İklimin bademciklerine üzüldüm,kuzucum yaa,çok geçmiş olsun.Odası da hayırlı olsun,güzel sağlıklı uykular uyusun,oyunlar oynasın tatlışım

minikprensesim hoşgeldin canım.güzel sözlerin için teşekkür ederim canım.Eşimle ilk evlendiğimizde bir 6 ay kadar ANtalya da yaşamıştık.orda hep rus sanıyorlardı,o zaman böyle değildim tabi,bahsettiğim zaman tam 9 sene önce,aah ahh gençlik,o halimden 9 yaş ve 30kilo fazlalığım var şimdi

Dışarıda buluşma fikri güzel,yalnız hava bana çok soğuk geliyor ya..ya da biz 5 gece kalorifersiz yatınca burda donduk diye mi öyle geliyor.bir de regliyim şimdi.yalnız bizim burda acayip rüzgar var,uçuyoruz resmen.Kızlar bu arada benim evde hala eksikler var ama salonum filan yerleşti hem de daha ilk gün yerleşti.Yani gelseniz rahat rahat oturabileceğimiz bir yerimiz var.oturma odamda çocuklar için çok müsait.Sadece bir kaç parça alışverişmiz var bizim,onları gidip alamadık bir türlü fırsat olmadı.banyoya,kızın odasına dolap alıcam,bir takım eşyalar ortada o yüzden,daha doğrusu kızın odası oda haline gelmedi diyebilirm.Müsaitim yani anlayacağınız.Siz yine de ille dışarıda görüşelim,öyle arzu ettik bu sefer derseniz uyarım,uymaya çalışırım

minikprensesim eycikle ilgili ben kazene mesaj atamadım,çünkü atılmıyordu.durumu yönetime söyledim.curly ye bildir dediler.onunda profilini bulamadım.link atın dedim,atan olmadı.gene denicam canım.eycike iletirsen sevinirim

tşk ederiz canım.aslında tam olarak bir takım seçmedik.seçenekleri inceleyerek karma bişiey oluşturduk.nasıl birşey çıkıcak bakalım ortaya..firma karabağlarda.(mokitoys)

bişi değil canım sayende bnde birşey daha öğrenmiş oldum..
hava güzel olursa haftaya bende dışarıda görüşelim derim..duruma göre bakarız o zman. seçilcim sen biraz daha yerleş.işlerini hallet iyice rahatla ,acele etme hiç.ayrıca ahh gençlik diye iç çekmene de kızdım yahu daha otuz bilen değilsin yahu dur noluyooo kılo meselesine gelince o zmanki halini çok merak ediyorum mutlaka çk güzelsindir ama ben senı kılosuz hayal edemıyorum nıyeyse. kılonun yakıştıgı nadir ınsanlardansın..çoğu ınsanın kılosu itici gelir ınsana çünkü..kısaca sen böyle güzelsin arkadaşım

Çıtırım nasıl oldu İklim,inşallah daha iyidir!!

göz akıyor,burun hem akıyor hem tıkalı,iştah yk.,biraz da öksürük....işte öyle..ilaçları kullanıyoruz işte.şimdi bişiler yedirmeye çalışıcam.siz napıosunuz?

:13:
göz akıyor,burun hem akıyor hem tıkalı,iştah yk.,biraz da öksürük....işte öyle..ilaçları kullanıyoruz işte.şimdi bişiler yedirmeye çalışıcam.siz napıosunuz?

offf yapma ya

benimkininde burnu hala akıyor.çocuklar iyileşene kadar havalarda ısınır,dışarı buluşması açısından iyi olur

Kızlar ben bu sefer ciddi ciddi hafif atlattım hem umca kullandım hemde şu masaj kremini kullandım hem gece uykusunda rahtlattı hemde öksürük çabuk geçti.
Bu arada Çıtırım aşkolsun 30'unde bile değilsin demişsin Sapişe biz otuzu geçeli çok oldu ama yaaaa
Latife yapıyorum tabiii kiiiiŞaka biryana bizim guruptan hiçkimse bence yaşını göstermiyor hadi onu geçtim hepimizde çıtır kızlarız ayooolllKardeşlerimizin oyun grubu buuu değilmi?????

ay canım benim hiç öyle değil..hani 20 li yaşlar geçince hep başlar ya böyle gençlik vs. cümleleri ondan dedim. yoksa hepimiz çıtırız yahu

kızlar ben illaki gidelim demedim,böyle bi fikir vardı ne oldu diye sordum sadece...önemli olan çocuklarımızın sağlığı..iklim duru ve tunanın ve ardanın iyileşmesi önemli olan...
ama secilcik ben müsaitim artık diyo..ben her iki fikirede uyarım..secilciğe gidiceksek oke..ama erteleyelim önce dışarda görüşelim derseniz onada oke...
çocuklar koşar oynarlar..bizde ufak piknik tarzında börek vs bişiler hazırlayıp çaylarımızı yudumlayabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…