İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Ben de 4 yıl bankacılık yaptım sonra zor gelmeye başladı evlilikle beraber öğretmenliğe geri döndüm
Ben de geçen sene formasyon aldım öğretmenliğe geçesim var ama kpss atanma zor geliyo şu an. Belki kolejde çalışabilirim. Evlilikte yoğun tempolu iş gerçekten çok zor dediğin gibi

Ben de geçen sene formasyon aldım öğretmenliğe geçesim var ama kpss atanma zor geliyo şu an. Belki kolejde çalışabilirim. Evlilikte yoğun tempolu iş gerçekten çok zor dediğin gibi
İzmir de kolej seçeneğin çok değerlendirilebilir. Bizim burda özel okul 1 tane zaten. 2 senedir devletteyim ben bu 3.sene çok rahat ettim. Bence çalış atan en güzeli.

İzmir de kolej seçeneğin çok değerlendirilebilir. Bizim burda özel okul 1 tane zaten. 2 senedir devletteyim ben bu 3.sene çok rahat ettim. Bence çalış atan en güzeli.
Çalışma atanma kısmından çok zorunlu görev gözümü korkutuyor açıkçası. Sizin nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…