- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hazırlarım kuzuEe sen napıyorsun şuan bittimi cörçil keyfiii?
Evet biz gece kusuyuz cidden :))Bizim kızlar erkenden yatıyor anlaşıldı kimse akşam girmiyorr. Biz de gece kuşuyuz
Evet biz gece kusuyuz cidden :))
Ay sen gelmedin sandım. Ben de oyalanıyordum internette.Onlar varken biz olmuyoruz biz varken onlar yok oluyor
Bici bici yapım dedim de :)Ay sen gelmedin sandım. Ben de oyalanıyordum internette.
Sıhhatler olsun. İyi yapmışsın.Bici bici yapım dedim de :)
Gerçekten çok ilginçler. İşim var diyip kestirip atıcam artık sinir geldiBu bizim insanların merakı sirtlan gibiler resmenduymamazliga gelsen acele işin var gibi ciksan canım
Ayy ben de aslında gece kuşuyum ama dün uyuyakaldım erkenden :)Bizim kızlar erkenden yatıyor anlaşıldı kimse akşam girmiyorr. Biz de gece kuşuyuz
Günaydın canııım iyiyim sen nasılsınGünaydın gece kuşları. Nasılsınız bugün?
İyiyim ben de okuldayım öğlen olsa da eve dönsem diye bekliyorumGünaydın canııım iyiyim sen nasılsın
Başladı demi okullar seminerler ne öğretmenisin ?İyiyim ben de okuldayım öğlen olsa da eve dönsem diye bekliyorum
Başladı canım. Matematik öğretmeniyimBaşladı demi okullar seminerler ne öğretmenisin ?
Aa ben de matematik mezunuyum :) şu an başka bir iş yapıyorum ama branşlarımız aynıBaşladı canım. Matematik öğretmeniyim
Aaa ne güzel meslektaş çıktık bi de deseneAa ben de matematik mezunuyum :) şu an başka bir iş yapıyorum ama branşlarımız aynı
Ben de 4 yıl bankacılık yaptım sonra zor gelmeye başladı evlilikle beraber öğretmenliğe geri döndümAaa ne güzel meslektaş çıktık bi de desene
Ben de geçen sene formasyon aldım öğretmenliğe geçesim var ama kpss atanma zor geliyo şu an. Belki kolejde çalışabilirim. Evlilikte yoğun tempolu iş gerçekten çok zor dediğin gibiBen de 4 yıl bankacılık yaptım sonra zor gelmeye başladı evlilikle beraber öğretmenliğe geri döndüm
İzmir de kolej seçeneğin çok değerlendirilebilir. Bizim burda özel okul 1 tane zaten. 2 senedir devletteyim ben bu 3.sene çok rahat ettim. Bence çalış atan en güzeli.Ben de geçen sene formasyon aldım öğretmenliğe geçesim var ama kpss atanma zor geliyo şu an. Belki kolejde çalışabilirim. Evlilikte yoğun tempolu iş gerçekten çok zor dediğin gibi
Çalışma atanma kısmından çok zorunlu görev gözümü korkutuyor açıkçası. Sizin nasıl oldu ?İzmir de kolej seçeneğin çok değerlendirilebilir. Bizim burda özel okul 1 tane zaten. 2 senedir devletteyim ben bu 3.sene çok rahat ettim. Bence çalış atan en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?