İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

aa cnm bnde salim şehiraliye gidiyorum sıkıntımız da aynı:)

Merhabalar
İrenbede ilk deneyimde pozitifi gördük , herşey yolunda ilerliyordu, 7 haftalık olacağız derken bebeğimizi doktorun iletişim yoksunluğu dinlemeyi bilmemesi yüzünden kaybettik gece kanamam başlıyor doktorumu cepten 2:30 gibi arıyorum cvp vermiyor şiddetli kanama sonucu bayılıyorum ambulans ile hast atıyorlar çok şükür o hast başka bir doktora ulaşıyoruz sayesinde hast giriş yapıyoruz , kanama duruyor ama bebeğim hala içerdeydi anlatması yaşaması trajik ayaklarım o hast kapısından giremedi sonrasında embrıyolarım orda toparlanıp tedavi yeniden başlayacak patalohi sonuçlarında olumsuz birşey çukmadı.. ihmallll !! Şimdi başka hangi doktorlar var araştırıyorum .. doktorlarınız hangi hast olduğunu belirtırseniz sevinirim

Ssrn_35 canım ben ilk tedavimi 17 sinde olucam. Salim Şehirali ye gidiyorum. Tavmergen tüp bebek merkeziyle çalışıyo. Şimdilik memnunun bakalım süreç ilerleyince yine bilgi veririm. Çok geçmiş olsun. Rabbim inşaAllah en kısa zamanda yüzlerimizi güldürür.:)

Ben de tavmergen tüp bebek merkezine gidiyorum. Ulaşma konusunda direk doktora değil ama hemşirelere 24 saat ulaşabiliyorsun. Onlar gerekli yönlendirmeyi yapıyorlar. İlk denemem benim şimdiye kadar bir problem yaşamadım çok şükür

İrenbeden çok çekmiş bı hasta olarak ordan kurtulduğunu sevin canım bu arada çok geçmiş olsun

İrenbede ben ümit inceboz gidiyodum senin doktorun kimdi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…