- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın tatlım bu arada ne zamandır korunmuyorsunuzYok canım bugün 11.gün transferden sonra. Cuma günü test günüm
GünaydınnnnGünaydın herkese
3 yıldırHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın tatlım bu arada ne zamandır korunmuyorsunuz
aa cnm bnde salim şehiraliye gidiyorum sıkıntımız da aynı:)Merhabalaar bende Salim şehirali ye gidiyorum. Eşimde sorun var. Sayı ve morfoloji sıkıntı. Eylül ortası gibi adetimle başlıcam. Tüp bebeğe:) 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim ismim Sema. Rabbim inşaAllah hepimize nasip eder
Hosgeldin fistigim :)geldimm:))
Ben de tavmergen tüp bebek merkezine gidiyorum. Ulaşma konusunda direk doktora değil ama hemşirelere 24 saat ulaşabiliyorsun. Onlar gerekli yönlendirmeyi yapıyorlar. İlk denemem benim şimdiye kadar bir problem yaşamadım çok şükürMerhabalar
İrenbede ilk deneyimde pozitifi gördük , herşey yolunda ilerliyordu, 7 haftalık olacağız derken bebeğimizi doktorun iletişim yoksunluğu dinlemeyi bilmemesi yüzünden kaybettik gece kanamam başlıyor doktorumu cepten 2:30 gibi arıyorum cvp vermiyor şiddetli kanama sonucu bayılıyorum ambulans ile hast atıyorlar çok şükür o hast başka bir doktora ulaşıyoruz sayesinde hast giriş yapıyoruz , kanama duruyor ama bebeğim hala içerdeydi anlatması yaşaması trajik ayaklarım o hast kapısından giremedi sonrasında embrıyolarım orda toparlanıp tedavi yeniden başlayacak patalohi sonuçlarında olumsuz birşey çukmadı.. ihmallll !! Şimdi başka hangi doktorlar var araştırıyorum .. doktorlarınız hangi hast olduğunu belirtırseniz sevinirim
İrenbeden çok çekmiş bı hasta olarak ordan kurtulduğunu sevin canım bu arada çok geçmiş olsunMerhabalar
İrenbede ilk deneyimde pozitifi gördük , herşey yolunda ilerliyordu, 7 haftalık olacağız derken bebeğimizi doktorun iletişim yoksunluğu dinlemeyi bilmemesi yüzünden kaybettik gece kanamam başlıyor doktorumu cepten 2:30 gibi arıyorum cvp vermiyor şiddetli kanama sonucu bayılıyorum ambulans ile hast atıyorlar çok şükür o hast başka bir doktora ulaşıyoruz sayesinde hast giriş yapıyoruz , kanama duruyor ama bebeğim hala içerdeydi anlatması yaşaması trajik ayaklarım o hast kapısından giremedi sonrasında embrıyolarım orda toparlanıp tedavi yeniden başlayacak patalohi sonuçlarında olumsuz birşey çukmadı.. ihmallll !! Şimdi başka hangi doktorlar var araştırıyorum .. doktorlarınız hangi hast olduğunu belirtırseniz sevinirim
İrenbede ben ümit inceboz gidiyodum senin doktorun kimdi canimMerhabalar
Uzattım ayaklarımı keyif yapıyorum canım. Sen napıyosun
Bende misafir agirladim öyle dinleniyorum canım test yarın miUzattım ayaklarımı keyif yapıyorum canım. Sen napıyosun
Ayy evet sabah 8.30 da gidicem hastaneye öğleden sonra 2 gibi çıkıyor sonuçlar. Heyecan doruktaBende misafir agirladim öyle dinleniyorum canım test yarın mi
Pozitifi alicaz yarınAyy evet sabah 8.30 da gidicem hastaneye öğleden sonra 2 gibi çıkıyor sonuçlar. Heyecan dorukta
Allah'ım inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin. Hemen yazıcam size kocaman harflerlePozitifi alicaz yarınkız heycandan haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?