- 15 Ocak 2018
- 799
- 828
- 53
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
burdayim.canim abimin nisani vardi hazirliklar telas derken kac gundur giremiyordum.
Geldim canım :)M meeleekiizmiir gel istersen canım :)
Hoşgeldin :)Geldim canım :)
Hangi doktorda pozitif gördün canınHoşbulduk canım evet çok tecrübeli bi doktor Allah vesile etti onu bize uyguladığı tedavi sayesinde pozitifi gördük çok şükür Rabbim sonuna kadar sorunsuz devam ettirir inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Bu yolda uğraşan herkese inşallah bu güzel duyguyu nasip eder yaşatır inşallah
Hoşbuldum canımHoşgeldin :)
Erol tavmergene git canım şiddetle tavsiye ediyorum sende araştırabilirsinKızlar ben de 2 yıllık evliyim yaşım 26. 1 senedir korunmuyoruz. Bi sorun yok diyolar. Rahim filmi çekilmedi bir tek. Hangi hastaneye gitmeliyim. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
Ben 1 sene Erzurum a gittim zorunlu hizmet için sonra eş durumundan döndüm. Ama şimdi sözleşmeli yaptıkları için tayine izin vermiyorlar tabi. Başka bir ile gitme şansınız yoksa zorÇalışma atanma kısmından çok zorunlu görev gözümü korkutuyor açıkçası. Sizin nasıl oldu ?
İsmini duymuştum canım da ücretler nasıl pahalı mıErol tavmergene git canım şiddetle tavsiye ediyorum sende araştırabilirsin
Canım ben yeni yaptırdım tavmergende 6250 lira tüp bebek ücreti+mikroçip 850 lira toplam 7100 lira verdim kan testleri eşime üroloji muayenesi onlarda toplam 800 lira falan tuttu merkeze verilen para 8000 i buldu yaniİsmini duymuştum canım da ücretler nasıl pahalı mı
HoşgeldiiinKizlarrrrr nerdesinizben geldiiim
Her tüp bebek merkezi gibi canimİsmini duymuştum canım da ücretler nasıl pahalı mı
Hoşbulduk napiyosun bakım :)Hoşgeldiiin
Napiyim canım bu akşam sünnet düğünü var ona gidicem istemeye istemeyeHoşbulduk napiyosun bakım :)
Sen nasılsınNapiyim canım bu akşam sünnet düğünü var ona gidicem istemeye istemeye
Biraz da kanamam oldu bugün gerildim o yüzden
Oldu mu tatlım senin. Sonuç ne oldu.Canım ben yeni yaptırdım tavmergende 6250 lira tüp bebek ücreti+mikroçip 850 lira toplam 7100 lira verdim kan testleri eşime üroloji muayenesi onlarda toplam 800 lira falan tuttu merkeze verilen para 8000 i buldu yani
Yok canım bugün 11.gün transferden sonra. Cuma günü test günümOldu mu tatlım senin. Sonuç ne oldu.
İnşallah pozitifi görürsün canımYok canım bugün 11.gün transferden sonra. Cuma günü test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?