- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Ben tedaviye başladığımdan beri çay kahve içmiyorum. Paketli bütün gıdalardan mümkün oldukça uzak durmaya çalışıyorum. Transfer sonrası protein ağırlıklı yemeğe dikkat ettim arada balık falan yedim. Herkesin dediği gibi transfer sonrası kabızlık oluyor gerçekten o yüzden hergün 2 3 tane kayısı yiyip üzerine su içiyorum. Biraz karın ağrısı yapıyor ama tuvalete rahat çıkartıyor en azından. Ananas aldım gün aşırı yiyorum birer dilim. Kuru incir ceviz yiyorum arada. Ben bunlara dikkat ettim genelde. Bakalım tutarsa uygularsınız benimkileri. :)) Cuma günü test günüm...Hoşgeldin canıımm. Ben de aynı şeyi merak ediyorum beslenme olarak nelere dikkat etmeliyiz acaba? Protein sebze ağırlıklı bi diyet mi uygulasak iyi olur?
Ben tedaviye başladığımdan beri çay kahve içmiyorum. Paketli bütün gıdalardan mümkün oldukça uzak durmaya çalışıyorum. Transfer sonrası protein ağırlıklı yemeğe dikkat ettim arada balık falan yedim. Herkesin dediği gibi transfer sonrası kabızlık oluyor gerçekten o yüzden hergün 2 3 tane kayısı yiyip üzerine su içiyorum. Biraz karın ağrısı yapıyor ama tuvalete rahat çıkartıyor en azından. Ananas aldım gün aşırı yiyorum birer dilim. Kuru incir ceviz yiyorum arada. Ben bunlara dikkat ettim genelde. Bakalım tutarsa uygularsınız benimkileri. :)) Cuma günü test günüm...
İnşallah canım sağolHayirlisi olsun insallah canim.umarim sımsıkı tutunur bebisin arkadan da sirayla mutlu haberler aliriz burdan
Ben de yumurta et sebze yemeye çalışıyorum bir de kafeini azaltmaya çalışıyorum ama başaramadım bir türk kahvesi iki çaya indirebildim. Çalışırken canım sürekli bişeyler içmek istiyo. Avokadoyu ben de duymuştum bir de havuçu. Cuma randevum var doktora da bir sorayım. Maydanoz ve nane de mi zararlıymış canım?mylittlemiracle_ vala bilemedim sadece şu ara paket gıdalardan uzak duruyorum. Avakado yemeye başladım. Rahmi kuvvetlendiriyormuş. Birde maydanoz ve nane yi azalttım. Kafeinide. Haricinde yaptığım bişey yok:) sen ne aşamadasın?
Ahhh inşallah tutunmuştur canım hatta tutundu bile hissettim şuan :))) darısı başımıza inşallah güzel haberini bekliyoruz.Ben tedaviye başladığımdan beri çay kahve içmiyorum. Paketli bütün gıdalardan mümkün oldukça uzak durmaya çalışıyorum. Transfer sonrası protein ağırlıklı yemeğe dikkat ettim arada balık falan yedim. Herkesin dediği gibi transfer sonrası kabızlık oluyor gerçekten o yüzden hergün 2 3 tane kayısı yiyip üzerine su içiyorum. Biraz karın ağrısı yapıyor ama tuvalete rahat çıkartıyor en azından. Ananas aldım gün aşırı yiyorum birer dilim. Kuru incir ceviz yiyorum arada. Ben bunlara dikkat ettim genelde. Bakalım tutarsa uygularsınız benimkileri. :)) Cuma günü test günüm...
Ayyy ne güzel hissediyorsun sen öyle.Ahhh inşallah tutunmuştur canım hatta tutundu bile hissettim şuan :))) darısı başımıza inşallah güzel haberini bekliyoruz.
Fsh değeriniz kaçtı tedaviye başlarken hatırlıyormusunuz.
Benim 9 çıktı ilk defa bu kadar yüksek. Acaba az yumurta mı oluşur biraz canım sıkıldı.
Ayyyy ben de öyleyim işte hemen internetten araştırmaya başlıyorum ama durdurucam bu sefer kendimi :))Transfer sonrası 4.gün e2 ve progeteron istedi doktor. Onların sonuçlarını araştırmaktan fenalık geldi 5 gündür. Pis bi huyum var kendimi bildiğim için sormamayı tercih ettim. Malum stres hormonları çok etkiliyor
İnşallah durdurursun. Bu benim durdurmuş halim. Fırsat buldukça burdayım halaAyyyy ben de öyleyim işte hemen internetten araştırmaya başlıyorum ama durdurucam bu sefer kendimi :))
Hahahhha sorma sorma ben de çıkamıyorum burdan :))))İnşallah durdurursun. Bu benim durdurmuş halim. Fırsat buldukça burdayım hala
Canım protein ağırlıklı beslen sigaran varsa kesinlikle bırak kahveyi az tuket yumurta süt eksik etmeGünaydıııın kızlarr:) inşaAllah hepimiz 2019 anneleri topiği yapıp oradada konuluruz:) benim 18 inde başlıyo tüp bebek maceram şimdilik folik asit kullanıyorum sadece öncesinde herhangi bi öneriniz olur mu acaba beslenme konusunda
Sarımsaklı ya cookk geldim bı gün yine gelirsem uğrarım yanına :)Sağol canım. Ben de Ayvalıktayım. Yolunuz buralara düşerse beklerim mutlaka.
Beklerim canım..Sarımsaklı ya cookk geldim bı gün yine gelirsem uğrarım yanına :)
Kızlar ben bı ilik çorbası duydum bı arkadaşım transferden once ılık suyuna corba içtim hergun diyorduEternaaLLove çok teşekkür ederim. Dikkat edicem:) sigaram yok zaten ama süt pek içmiyorum. Onuda ekledim:)
Evet ya maydanozun söktürücü özelliği varmylittlemiracle_ maydanoz ve naneyi pek önermiyolar özellikle transfer sonrası. Öyle okudum cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?