İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Yerim senin heycanini o orda inanıyorum ben bak pozitifi alınca darısı Serraya de tamam mı
Hamilelerin duası tutarmış derler. Pozitifi alınca artık sizin için dua etmeye başlıcam. Her duamda söylüyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnsan başına gelmeyince ne kadar zor bir durum olduğunu anlamıyor gerçekten. Dualarımız kabul olsun bu kışa hepimiz hamiş girelim. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun. Amin

Amin kuzu amin

Merhaba kızlarrr bende oturuyorum öyle balkon keyfi yapıyorum. S Sebby senden daha heycanlıyım yaa inşaAllah pozitif olur grupta açılışı yaparsın kuzu:)

Maalesef güzel haber veremiyorum kızlar. Sonuç negatif
Canim su durumda uzulme demek bos.kacinci denemen bilmiyorum sma pes etme lutfen.benim de 2 negatif transferim var.ama cok zor yumurta olusuyor bende amh dusuk.o yuzden de uc yildir ugrasiyotum.ama pes etmiyorum hals.umarim ennkisa zamanda toplarad in kendini yeniden baslarsin.

İlk denememdi. Daha önce de 3 aşılamam var. Bende de amh düşük. Üzülüyor tabii ki insan ama herşey Allah tan. Yapılabilecek birşey yok. İnşallah sizden güzel haberler alırız. Ben şimdilik sıramı savdım.

haakında en hayırlısı olsun cnm üzülme diyemeyeciği ama kısa sürede toplanman dileğiyle..asla pes etme sabırla devam et..dondurulmuşların fln yok mu

Imsallah bir dahakine olur.sen yeniden toplanip isteyince tabi.

Tedavi süreci sabr gerektırıyor , zaman hepimize ilaç olur inş. Herşey Rabbimin elinde vakti geldiği zaman ol der olur.. üzüntüler ve hayal kırıklıkları Sevinç’e dönüşür Birgül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…