- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Oy kıyamam güzel düşünüyoruz koy bakım elini gobuse bebiş orda inan bunaAllah'ım inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin. Hemen yazıcam size kocaman harflerle
Heyecandan karnımda kelebekler uçuşmaya başladı. Bu gece zor uyurum artık. Ayy elim hep karnımda zaten transferden beri öyle geziyorumOy kıyamam güzel düşünüyoruz koy bakım elini gobuse bebiş orda inan buna
Yerim senin heycaniniHeyecandan karnımda kelebekler uçuşmaya başladı. Bu gece zor uyurum artık. Ayy elim hep karnımda zaten transferden beri öyle geziyorum
Hamilelerin duası tutarmış derler. Pozitifi alınca artık sizin için dua etmeye başlıcam. Her duamda söylüyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnsan başına gelmeyince ne kadar zor bir durum olduğunu anlamıyor gerçekten. Dualarımız kabul olsun bu kışa hepimiz hamiş girelim. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun. AminYerim senin heycaninio orda inanıyorum ben bak pozitifi alınca darısı Serraya de tamam mı
Amin kuzu aminHamilelerin duası tutarmış derler. Pozitifi alınca artık sizin için dua etmeye başlıcam. Her duamda söylüyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnsan başına gelmeyince ne kadar zor bir durum olduğunu anlamıyor gerçekten. Dualarımız kabul olsun bu kışa hepimiz hamiş girelim. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun. Amin
Eve yeni geldim canim oturuyorum suan.ttum gun disardaydim.
Ayy evet sabah 8.30 da gidicem hastaneye öğleden sonra 2 gibi çıkıyor sonuçlar. Heyecan dorukta
Canim su durumda uzulme demek bos.kacinci denemen bilmiyorum sma pes etme lutfen.benim de 2 negatif transferim var.ama cok zor yumurta olusuyor bende amh dusuk.o yuzden de uc yildir ugrasiyotum.ama pes etmiyorum hals.umarim ennkisa zamanda toplarad in kendini yeniden baslarsin.Maalesef güzel haber veremiyorum kızlar. Sonuç negatif
İlk denememdi. Daha önce de 3 aşılamam var. Bende de amh düşük. Üzülüyor tabii ki insan ama herşey Allah tan. Yapılabilecek birşey yok. İnşallah sizden güzel haberler alırız. Ben şimdilik sıramı savdım.Canim su durumda uzulme demek bos.kacinci denemen bilmiyorum sma pes etme lutfen.benim de 2 negatif transferim var.ama cok zor yumurta olusuyor bende amh dusuk.o yuzden de uc yildir ugrasiyotum.ama pes etmiyorum hals.umarim ennkisa zamanda toplarad in kendini yeniden baslarsin.
haakında en hayırlısı olsun cnm üzülme diyemeyeciği ama kısa sürede toplanman dileğiyle..asla pes etme sabırla devam et..dondurulmuşların fln yok muİlk denememdi. Daha önce de 3 aşılamam var. Bende de amh düşük. Üzülüyor tabii ki insan ama herşey Allah tan. Yapılabilecek birşey yok. İnşallah sizden güzel haberler alırız. Ben şimdilik sıramı savdım.
Yok maalesef zaten 2 tane döllenmişti. Onları da kullandık. Herşey sil baştan.haakında en hayırlısı olsun cnm üzülme diyemeyeciği ama kısa sürede toplanman dileğiyle..asla pes etme sabırla devam et..dondurulmuşların fln yok mu
moralini kaybetme kuzum gücünü topla tekrar başla unutma umut her zaman vardır hayıt tohumu çayı içtin miYok maalesef zaten 2 tane döllenmişti. Onları da kullandık. Herşey sil baştan.
Yok bitkisel bişey denemedim hiç. Zaten amh düşüklüğü tüp bebek tedavisinde çıktı ortaya. Denerim ama bundan sonramoralini kaybetme kuzum gücünü topla tekrar başla unutma umut her zaman vardır hayıt tohumu çayı içtin mi
İlk denememdi. Daha önce de 3 aşılamam var. Bende de amh düşük. Üzülüyor tabii ki insan ama herşey Allah tan. Yapılabilecek birşey yok. İnşallah sizden güzel haberler alırız. Ben şimdilik sıramı savdım.
İnşallah canım hayırlısı artıkImsallah bir dahakine olur.sen yeniden toplanip isteyince tabi.
İrenbede ben ümit inceboz gidiyodum senin doktorun kimdi canim
İrenbeden çok çekmiş bı hasta olarak ordan kurtulduğunu sevin canım bu arada çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?