- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Uçağı varmış yurtdışına gidiyor erken saatte gitmeden beni alcak işleme ondan bu kadar erken saat :)) inşallah denk geliriz seninle de birgün muayenehanedeDoktorumuz ayni.iyi olur canim stres yapma sen.6 da cok erkenmis.birkac tane islemi var herhslde.benim en son opuda 9 30 ,10 a dogru olmustu.
Uçağı varmış yurtdışına gidiyor erken saatte gitmeden beni alcak işleme ondan bu kadar erken saat :)) inşallah denk geliriz seninle de birgün muayenehanede
Uçağı varmış yurtdışına gidiyor erken saatte gitmeden beni alcak işleme ondan bu kadar erken saat :)) inşallah denk geliriz seninle de birgün muayenehanede
iyiyiz sen nasil canimcimmmİzmir'in güzel anne adayları napiyosunuz bakalim
bende pcos hastasiyim. cok kalabalikmiİlk gidişte 500 lira verdim. Sonrasında bidaha hiç ücret almadı muayeneden takip hastası olduğum için. İlk duyunca pahalı gibi geliyor ama diğer merkezlerden çok da yüksek değil fiyatları.
14-15 inde yok sadece pazartesi geliyor :)Anaa ne yurtdisisi.benim pazartesi kontrolum var.gelcek herhalde dimi
Kalabalık oluyor randevu saatinde gitsem bile bi yarım saat bekledim çoğunluklabende pcos hastasiyim. cok kalabalikmi
:)) ay cok sevindim.gerci ariyorlar oyle bir durumda.bir de soylerdi hakikaten pazartesi burda olmasaydi.ama suan sen soyleyince de icim rahatladi.tesekkur ederim.14-15 inde yok sadece pazartesi geliyor :)
İyiyim kuzucum nasıl oluyimI
iyiyiz sen nasil canimcimmm
tahliller nasil oluo cnm. baska yerdemi oluo. bende israel beye gitmk istiyorumKalabalık oluyor randevu saatinde gitsem bile bi yarım saat bekledim çoğunlukla
Tahliller orda oluyor tedavi surecindeyken yapilan tahliller de tedavinin icinde.ilaclara para veriliyor.tahliller nasil oluo cnm. baska yerdemi oluo. bende israel beye gitmk istiyorum
Kan tahlillerini muayenehanede kan alıp kendileri yolluyolar. Rahim filmini de doktorumuzun çalıştığı lotus görüntüleme merkezi var alsancakta orda yapmıştık.tahliller nasil oluo cnm. baska yerdemi oluo. bende israel beye gitmk istiyorum
ben cektirdim rahim filminj falan baaklm musait bir zamanda gidicmKan tahlillerini muayenehanede kan alıp kendileri yolluyolar. Rahim filmini de doktorumuzun çalıştığı lotus görüntüleme merkezi var alsancakta orda yapmıştık.
Canim hayirli olsun duamdasinKızlarım şimdi opudan çıktım ben. Hiç korkulacak birşey yok. Uyuduğum en dinlendirici uykuydu. Şu anda da hafif adet ağrısı gibi ağrı var. 14 yumi toplanmış dua edin benim için sağlıklı olsunlar
Dualarim seninle canim.insallah hepsi kalitelidir hepsi dollenir.Kızlarım şimdi opudan çıktım ben. Hiç korkulacak birşey yok. Uyuduğum en dinlendirici uykuydu. Şu anda da hafif adet ağrısı gibi ağrı var. 14 yumi toplanmış dua edin benim için sağlıklı olsunlar
Evet canim uyandim.sen de oyle.napiyorsun
Esimi ise yolladim evimi temizledim uzaniyorum öyle :)Evet canim uyandim.sen de oyle.napiyorsun
Esimi ise yolladim evimi temizledim uzaniyorum öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?