İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Kızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyo? Ben az önce çatlatma iğnelerimi yaptım cuma yumurta toplama olacak. Sizde ne var ne yok?

Canımcım iğneler başladı 5.günü kontrole gittim ilk sonra 2 günde bir 3 kez daha gittim. Cuma yumurta toplamaya gidicem bir de transfere en son. Toplamda üç haftada 6-7 kez giderek bitecek inşallah. İşyerinden izin almak beni de çok gerdi ama müdürüm anlayışlı sorun etmedi. Yalnız meraklı iş arkadaşlarımı boğmak üzereyim. Nereye nereye sorup duruyolar :)) ya sabır

Tedavi hangi klinikteydi

müdürün biliyormuydu peki durumu ben de küçük bir ofiste bir müdür ve 2 kişi çalışıyorum kimseye de söylemeyeceğim durumu kıllancaklar yaa

Merhaba arkadaslar. Bende izmir irenbede tedavi gordum tuttu,degerlerim cok iyiydi keseyi içinde bebegi gormustuk. Ama anidem kanama baslayinca drum kan sulandirici igneyi biraktirdi. Kanananin ertesi gunu hala kesem buyuyordu bhcg de cok yuksek cikti korkma kanama olur dediler normal dediler. Sonra kanamam kesildi.Nedendir bilmem bu olaydan sonra bebegimin kalbi atmadi dun tam 8.haftamizdi ve kurtaj oldum. Cok uzgun perisanim

Cok uzuldum.canim cok gecmis olsun neden boyle oldu bisey soylediler mi

Cok uzuldum.canim cok gecmis olsun neden boyle oldu bisey soylediler mi
Sagol canim. Bilinmiyorki simdi bebegi genetik teste gönderdik ordan gelecek sonuca gore belli olucak. 2 tane dondurulmusum daha var ama bu bebegimle ayni opuda toplandi. Cok korkuyorum ya onlarda transfer edilir ve yine aynisi olursa diye.

Sagol canim. Bilinmiyorki simdi bebegi genetik teste gönderdik ordan gelecek sonuca gore belli olucak. 2 tane dondurulmusum daha var ama bu bebegimle ayni opuda toplandi. Cok korkuyorum ya onlarda transfer edilir ve yine aynisi olursa diye.
korkma canim allah buyuktur insallah birdaha bu aciyi yasamazsin rabbim kimseye yasatmasin bende ilk tup bebek denememi yaptiricam adetimi bekliyorm bende korkuyorum aslinda ya tutmazsa ya olmazsa diye

korkma canim allah buyuktur insallah birdaha bu aciyi yasamazsin rabbim kimseye yasatmasin bende ilk tup bebek denememi yaptiricam adetimi bekliyorm bende korkuyorum aslinda ya tutmazsa ya olmazsa diye
Amin canim. Rabbim yardimcin olsun. Insllh evladin sana tutunur. Dua et bol bol. Korku hep var hep vardi ama nasipinde varsa oluyor hersey nasip isi

Allahim bir daha ayni aciyi gostermesin canim.cok uzuldum.ama umidini kaybetme bak en azindan tutunmus bebegin.fenetijtwn sonuc gwlsin nedeni belli olsun.ona gore onlem alinir en azindan.insallah 2 dondurulmusunla yeniden hazir oldugunda transferini olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…