- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Canımcım iğneler başladı 5.günü kontrole gittim ilk sonra 2 günde bir 3 kez daha gittim. Cuma yumurta toplamaya gidicem bir de transfere en son. Toplamda üç haftada 6-7 kez giderek bitecek inşallah. İşyerinden izin almak beni de çok gerdi ama müdürüm anlayışlı sorun etmedi. Yalnız meraklı iş arkadaşlarımı boğmak üzereyim. Nereye nereye sorup duruyolar :)) ya sabırmylittlemiracle_ ben 17sini bekliyoruum. İğnelere başlıcam sanırım. Hayırlı olsun kuzu:) ya bişey sorucam ben merkezde kalmıyorum iğnelerden başlayınca kaç günde 1 kontrole gittin çakılıyorum Onan göre izin falan alıyım
Hadi hayirlisi olsun canim.kac tane yumurtan var?Kızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyo? Ben az önce çatlatma iğnelerimi yaptım cuma yumurta toplama olacak. Sizde ne var ne yok?
Canımcım iğneler başladı 5.günü kontrole gittim ilk sonra 2 günde bir 3 kez daha gittim. Cuma yumurta toplamaya gidicem bir de transfere en son. Toplamda üç haftada 6-7 kez giderek bitecek inşallah. İşyerinden izin almak beni de çok gerdi ama müdürüm anlayışlı sorun etmedi. Yalnız meraklı iş arkadaşlarımı boğmak üzereyim. Nereye nereye sorup duruyolar :)) ya sabır
hayırlısı olsun cnm 15 gün sonra bnm de iğneler başlıcak yumurta toplama ağrılı oluyor mu acaba yaaKızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyo? Ben az önce çatlatma iğnelerimi yaptım cuma yumurta toplama olacak. Sizde ne var ne yok?
müdürün biliyormuydu peki durumu ben de küçük bir ofiste bir müdür ve 2 kişi çalışıyorum kimseye de söylemeyeceğim durumu kıllancaklar yaaCanımcım iğneler başladı 5.günü kontrole gittim ilk sonra 2 günde bir 3 kez daha gittim. Cuma yumurta toplamaya gidicem bir de transfere en son. Toplamda üç haftada 6-7 kez giderek bitecek inşallah. İşyerinden izin almak beni de çok gerdi ama müdürüm anlayışlı sorun etmedi. Yalnız meraklı iş arkadaşlarımı boğmak üzereyim. Nereye nereye sorup duruyolar :)) ya sabır
Cok uzuldum.canim cok gecmis olsun neden boyle oldu bisey soylediler miMerhaba arkadaslar. Bende izmir irenbede tedavi gordum tuttu,degerlerim cok iyiydi keseyi içinde bebegi gormustuk. Ama anidem kanama baslayinca drum kan sulandirici igneyi biraktirdi. Kanananin ertesi gunu hala kesem buyuyordu bhcg de cok yuksek cikti korkma kanama olur dediler normal dediler. Sonra kanamam kesildi.Nedendir bilmem bu olaydan sonra bebegimin kalbi atmadi dun tam 8.haftamizdi ve kurtaj oldum. Cok uzgun perisanim
Sagol canim. Bilinmiyorki simdi bebegi genetik teste gönderdik ordan gelecek sonuca gore belli olucak. 2 tane dondurulmusum daha var ama bu bebegimle ayni opuda toplandi. Cok korkuyorum ya onlarda transfer edilir ve yine aynisi olursa diye.Cok uzuldum.canim cok gecmis olsun neden boyle oldu bisey soylediler mi
korkma canim allah buyuktur insallah birdaha bu aciyi yasamazsin rabbim kimseye yasatmasin bende ilk tup bebek denememi yaptiricam adetimi bekliyorm bende korkuyorum aslinda ya tutmazsa ya olmazsa diyeSagol canim. Bilinmiyorki simdi bebegi genetik teste gönderdik ordan gelecek sonuca gore belli olucak. 2 tane dondurulmusum daha var ama bu bebegimle ayni opuda toplandi. Cok korkuyorum ya onlarda transfer edilir ve yine aynisi olursa diye.
Amin canim. Allahim bu yolda ugrasanlari eli bos birakmasinzameboz çok geçmiş olsun canım kötü düşünme inşaAllah sıkıntı çıkmazsa dondurulmuşlarla daha yüksek oluyomuş şans
Amin canim. Rabbim yardimcin olsun. Insllh evladin sana tutunur. Dua et bol bol. Korku hep var hep vardi ama nasipinde varsa oluyor hersey nasip isikorkma canim allah buyuktur insallah birdaha bu aciyi yasamazsin rabbim kimseye yasatmasin bende ilk tup bebek denememi yaptiricam adetimi bekliyorm bende korkuyorum aslinda ya tutmazsa ya olmazsa diye
Merhaba arkadaslar. Bende izmir irenbede tedavi gordum tuttu,degerlerim cok iyiydi keseyi içinde bebegi gormustuk. Ama anidem kanama baslayinca drum kan sulandirici igneyi biraktirdi. Kanananin ertesi gunu hala kesem buyuyordu bhcg de cok yuksek cikti korkma kanama olur dediler normal dediler. Sonra kanamam kesildi.Nedendir bilmem bu olaydan sonra bebegimin kalbi atmadi dun tam 8.haftamizdi ve kurtaj oldum. Cok uzgun perisanim
nunmusun cnm tavmeegendnErol tavmergene canım hoşgeldin :) şükür biri geldi
Memnunum canımmem
nunmusun cnm tavmeegendn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?