- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Ben ne yazikki hiç bir problem yok yinede bebeğim olmuyoAranızda hiç bir problem olmayıp
Tüp bebek yaptıran var mı acaba
AminHayırlı olsun hangi merkeze gidiceksiniz
Aah yaaBen ne yazikki hiç bir problem yok yinede bebeğim olmuyo
Anladım canım sizde ki sıkıntı neydiAmin
Ege ünv hastanesine
Sorma her test yapıldı ama yokAah yaa
HiçbirşeydiAnladım canım sizde ki sıkıntı neydi
Bizim ki gibi :) yaş kaç canım bu arada ben serraHiçbirşeydi
:))
Hatice ismimBizim ki gibi :) yaş kaç canım bu arada ben serra
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyorumSağol kuzuuum haber bekliyorum artık merkezden inşallah sağlıklı ilerliyorlardır
23 yaşındayım inşallah biran önce bebisine kavusursun canım tabi bendeSen kaç yaşındasın
Ooo senin yaşın çok küçük23 yaşındayım inşallah biran önce bebisine kavusursun canım tabi bende
Canım bu işin yaşla birlikte alakası yok ki olmayınca olmuyorOoo senin yaşın çok küçük
Boşuna üzülme
Aminnn
Canım yaCanım bu işin yaşla birlikte alakası yok ki olmayınca olmuyor5 yıllık evliyim yok gelmiyor 3 senedir çabalıyoruz 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi denedik
İnşallah kuzu okadar yoruldum ki manevi olarak bittimCanım ya
Sonuçta 5 sene daha olmazsa bişey yok üzülecek
Yemin bile ederim olucak çocuğun :))
Bende bittim :))İnşallah kuzu okadar yoruldum ki manevi olarak bittim
Bende milyonda bir görülen rahimin arkasında rahime yapışık kistler var ameliyatla alınamayan cinsten 4. Denemem bu ilk ikisi medical parktaydı lanet gelsin oraya diyorum resmenHayırlı olsun tedavin canım senin neyin vardı
Nerde varsa canım Allahım herkese nasip etsin sanada banada Erol hocaya güveniyorum bu konuda bebeğin tutunması için bir avuç kabak çekirdeği birde bir dilim ananas yiyenler çok olumlu sonuç alanlar var bende deniyorum bakalım birde ben soğan suyu içtim transferden önce 20 gün bakalım onun etkisi olacak mı çok merak ediyorumBende irenbede nalet olsun diyorum geçmiş olsun canım sen benden önce hamile kalirsin
İnşallah meleğin sana tutunur canımNerde varsa canım Allahım herkese nasip etsin sanada banada Erol hocaya güveniyorum bu konuda bebeğin tutunması için bir avuç kabak çekirdeği birde bir dilim ananas yiyenler çok olumlu sonuç alanlar var bende deniyorum bakalım birde ben soğan suyu içtim transferden önce 20 gün bakalım onun etkisi olacak mı çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?